Új hozzászólás Aktív témák

  • N0zer0

    senior tag

    válasz lionhearted #20654 üzenetére

    A torrentek közötti prioritáskezelést nem tudja a qBittorrent (mikor több torrent egyszerre tölt le/fel), meg csak 3 szintű prioritást kezel, mikor az uTorrent 15-ös szintezést is tud. Nagyon jól jön, ha egyik torrent fontosabb, mint egy másik, vagy ha azt akarom, hogy egy torrenten belül egy fontos fájl 15x-ös valószínűséggel töltődjön le előbb, mint egy alacsony prioritású. Nem csak a hónapos statnak, de a többinek is van értelme, pl. egyes privát trackereken ellenőrizni, hogy x forgalom milyen arányt vagy helyezést hoz, nem árt kitapasztalni. Ráadásul nem értem a fejlesztőket, mitől lenne nagy munka részletes statot beletenni? Egyáltalán nem nehéz legprogramozni.

    A jobb cache-kezelést hogy érted? Mi a baj az uTorrent cache-kezelésével? RSS-e miben jobb?

    A másik, amin nálam a qBittorrent elbukott, hogy mikor áramszünet volt, az összes torrentet újra akarta ellenőrizni, a régieket is, teljesen feleslegesen, az uTorrent bezzeg nem csinált ilyet.

    Ennek ellenére vissza fogok térni qBittorrentre, mert a Deluge-dzsal nem vagyok elégedett. A Deluge-nak is megvannak ugyanazok a betegségei, de kevesebbet tud sajna, és túl agresszívan kezeli a sebességeket. Próbálkoztam az rTorrenttel is, de nagyon primkó sajnos, és kényelmetlen használni, viszont baromi pici az erőforrásigénye, azt el kell ismerni. Van Linuxra is uTorrent, de csak uTorrent Server formájában, ami WebUI-s, de a WebUI-s verzió l*f4szt sem tud az eredeti uTorrenthez képest. A Transmission meg egy vicc. Szóval maradni fogok a qBittorrentnél, de hiányzik az uTorrent, vagyis annak a hiányzó funkciói. Ráfeküdhetnének az opensource-osok erre a torrentkliens-témára, ami azért is lenne jó, mert a Bittorrent Inc. lehúzhatná a rolót a Bittorrent és uTorrent klienseivel, adware-jeikkel.

Új hozzászólás Aktív témák