Új hozzászólás Aktív témák

  • Sianis

    addikt

    válasz ragazzo #1175 üzenetére

    Gondolkozz nagyban! Szövegszerkesztés, csoportos/elosztott munka, vállalati levelezés, szerver, távoli elérés, erőforrás elosztás. Ezek a legalapvetőbb problémák amik felmerülnek vagy amire szüksége van egy komoly, nagykiterjedésű cégnek. Erre vannak kiképezve naprakész mérnökök, akik tudják, hogyha ez a baj, akkor az a megoldás. Minimális idő alatt összeraknak egy komoly vállalati rendszert.

    Gondolkozz kicsiben! Hangkártya gondok, Xorg gondok, milyen szoftvert használjak, ezek amik előjönnek egy átlagos felhasználónál. Egy vállalat tesz az ilyenekre, hangkártya sem kell, vesz 200 ugyanolyan gépet, mérnök belövi egyre gépre a rendszert, utánna már csak klónozza a winyókat és berakja a kliensekbe. Egészen más támogatásra van szüksége egy vállalatnak, mint egy egyéni felhasználónak.

    A legnagyobb gond a hihetelen mennyiségű hardver-variációból adódik, ezekre nehéz tökéletesen felkészülni. Vállalatnak Novell megmondja, hogy milyen kompett gép a tökéletes és megveszik. Nem tudom, hogy érthető vagyok-e, de erről szól ez a dolog.

    Sianis

Új hozzászólás Aktív témák