Új hozzászólás Aktív témák

  • frelife

    aktív tag

    válasz Joshi #29818 üzenetére

    Nem tom neki mi van. És nem nálatok akarok jobbat, hanem hogy én elégedett legyek. A g920at ugy vettem hogy na, legyen egy kormánh.. Nagyon elégedett volta, nekem akkor megfelelt. Most viszont ujjat épitek sajna sok a tényező.
    1.pénz
    2.Fanatec vagy más? (megszültem.. Fanatec)
    3.hobbysta vagyok de ha már benevezek akkor az olyan legyen hogy orgazmusom legyen tőle :D tehát isten ments hogy fikázzam de CSL nem szeretnék, gondolom hogy jo meg minden de már a bázis se tetszik. A DD egymaga 1500euro tehát abban nem is gondolkoztam. Igy alternativaként el kell kezdenem valahol legyen v2.5 és azt fejleszteni havonta. A TM azért jött képbe mert olcsobb a g920-nál jobbakat hallottam olvastam rola kivéve a pedálját. A tm anyagi okokat néztem. Szeretnék majd egy váltot és egy kéziféket is igy egyik honapban megveszem a kormányt, pedált aztán utána a többit. Gyorsabban meg lett volna. Olcsobban. De gyenfébb cucc.
    Úgyhogy hallgatva ide rátok Fanatecet választok. És csak azt szeretném hogy tényleg jo legyen, olyan ami üt. És nem. Az vezet hogy menőzzek vagy akármi.

Új hozzászólás Aktív témák