Új hozzászólás Aktív témák

  • koanla

    aktív tag

    válasz #96349952 #23339 üzenetére

    Bár nem nekem címezted a kérdést, de azért a partvonalról belevakkantok. Továbbá nem biztos, hogy mindenki így van vele, de azt gondolom, az egésznek ez lehet kábé sokaknál a kulcsa. Mármint az, amit Te Magad is írtál, azaz:
    "...hogy mi mozgat egy szimulátorost, amikor ennyi pénzt belerak egy ilyen projektbe és hogyan tud ebből végül profitálni egy játékon belül."

    Szóval szerintem ugyanaz, amiért szimulátorozik. Próbál minél közelebb kerülni a valósághoz. Amennyire tudom, vannak jópáran, akik a gyorsabb köridők elérése érdekében még az FFB-t is kikapcsolják úgy en bloc. Na, ezek a cuccok nem nekik készülnek. Aztán persze sok olyan is van, aki "filléres" kormányokkal veri el a mezőnyt; iR-ben van nem egy magyar kolléga is, aki DFGT-vel megy UFÓ időket.
    Szóval ez - szerintem - nem a köridő hajszolásáról szól, hanem arról, hogy minél inkább megközelítsük a valóság-érzetet. Nem véletlen a VR sem és hát, vanank próbálkozások a g-erők visszaadására is. Azok se filléres dolgok. Sajnos ez sem másabb, mint bármi hobbi: a világ minden pénzét rá lehetne költeni. Most egy kormányt láttál, de közel ugynez megvan pedálokra is és bár más nagyságrend, de akár egy fosos váltóra is el lehet költeni lazán 50k-t is.

Új hozzászólás Aktív témák