- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz szami777 #56138 üzenetére
Hát a manu valóban kivétel, egytől egyig mind ilyen pánikigazolásnak tűnnek, Matanál is ezt éreztem (és szakértők szerint is), de egy jó edző idővel akár össze is kovácsolhatja őket.
Nekem csak az szúrja a szemem, h mindenük megvan, azt vesznek meg akit csak akarnak, és valamiért mindenki oda is akar menni, de a szurkereknek ez sem elég, még több kell... a legtöbb csapatnak meg a kezdőben nincs olyan játékosa mint akik madridban a padon ülnek
Én mondjuk benzint nagyon szívesen látnám Poolban, passzolna is neki a csapat játéka -
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #56162 üzenetére
Látszik h nem nézek Real meccset, a VB-n meg úgy egyébként amikor látni szoktam, akkor mindig jól játszott.
Huhh mindjárt meccs, de várom már, kíváncsi vagyok Mario, Lallana, Lazar közül lesz-e valaki kezdő
Ja és rohadtul tartok Pocettinotol___
Agger.Áhh hagyd, felbasz nagyon
BR kukázta már a múlt szezonban is, pedig meggyőződésem, hogy a Pool (és a PL) egyik legjobb KH -ja.
Lovren 20 milliós igazolás, jó-jó meg minden, de Aggertól nem jobb, valamiért nagyon nem kedvelte BR, pedig csupaszív játékos aki imádta a Poolt, ezért pipa is vagyok rá.
Nem sok ilyen ember rohangál mostanában a mai világban, ráadásul olyan aki ilyen játéktudással is rendelkezik.
Másrészt 29 éves létére visszatérni nevelőegyesületéhez szerintem nem a legjobb döntés, ráért volna 35 évesen is.Búcsúlevele:
"A Liverpool óriási részét képezte az életemnek és a családoménak is, úgyhogy hihetetlen nehéz volt elhagyni a klubot."
"Megadódott a lehetőség, hogy visszatérjek a Brondbyhez és a karrierem ezen szakaszában jó döntésnek éreztem ezt."
"Sehova máshova nem akartam menni. Sok ajánlatot utasítottam el Premier League és európai csapatoktól is."
"Szeretném megköszönni a Liverpool-szurkolóknak, hogy egész karrierem során támogattak engem és a szívélyes fogadtatásukkal mindig is ösztönöztek."
"Ez volt az otthonunk és boldog voltam, letelepedtem. Azonban úgy éreztem, hogy kevesebb lehetőséget kapok és a Premier League követelményei már nehezek nekem. Kételkedtem abban, hogy megfelelek-e ezeknek."
"A klub nagyon különleges és az életem nagy részét fogja képezni. Minden egyes meccs az Anfielden egy megtiszteltetés volt."
-
DeathAdder
veterán
Na ilyenkor szarás megmerni meglépni Gerrardot lehozni, pedig most ezt kellene !
-
DeathAdder
veterán
Pedig tizi volt, legalábbis meg lehetett adni.
Balotellit amikor felrúgták, mégcsak falt sem volt, bezzeg Dowd minden piti lerántásért sárgát adott -
DeathAdder
veterán
Érdekes h BR első 100 meccséből 56-ot nyert meg, pontosan annyit amennyit az egykori legendás liverpooli edző Bill Shankly az első 100 meccséből
barca0519951 - kérdezted már nem is olyan régen, amúgy a gugli gyors válaszokra képes
-
DeathAdder
veterán
Na megint a végére hagyja az Arsenal?
-
DeathAdder
veterán
válasz szami777 #56313 üzenetére
befosok h ez is mencseszterbe hajlandó áttenni székhelyét a sok kérője közül. Egyszerűen felfogni nem tudom
MikE008 - kölcsönbe megy azt írja. Egyébként ezzel a húzással a manu lenne a Premier League legértékesebb kerete megelőzve a mansziti és cselzit is. Ez azért nem semmi.
Hol ír 65m fontot?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #56347 üzenetére
Lajos meg visszajött elbúcsúzni, bár nem értem mit bőg, nem mi akartuk eladni... (vagy a franc se tudja )
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Enzolord #56385 üzenetére
Sajnos ez így van.
Én ha van pénzügyi fair play, akkor azt ki kell játszani, ebben az esetben egy ilyen "kölcsönszerződéssel"És ha jön még egy milliárdos befektető, akkor bérelt, megmozdíthatatlan helye lesz a top4 -nek angliában, mert hosszú távon kijön azért a csapatok közti különbség, akármilyen bénák is (lásd tavaly chelsea).
Így is szerintem a top3 borítékolható a jövőre nézve (még ha idén nem is), az Arsenal még aki talán felnőhet hozzájuk keret minőségben, csak ugye őket a sérülés mindig sújtja....Nagyon nem tetszik h ilyen irányba megy a PL is, nem ezért szerettem meg. Még annó a Chelsea mint egy szem újgazdag mindenkit felvásárlok klubocska elment, de mostmár hárman vannak, és teljesen kiszorítják a feltörekvő csapatokat akik azért megérdemelnék kipróbálni magukat a legrangosabb európai kupaporondon néha-néha...
És ami még öröm az ürömben, hogy ebből a top3 PL klubból összesen talán még egy épkézláb angol nemzetiségű kezdő 11 sem állítható ki
De úgy látom ez és oly sok más a szurkereknek is tökmindegy, csak az eredmények jöjjenek.
Azért kíváncsi vagyok mit szólnak ehhez a tősgyökeres mencseszteri drukkerek, akik a korai évektől követik kedvenc csapatukat (és nem divatból), szerintem ők nem ilyen állásponton vannak -
DeathAdder
veterán
válasz Enzolord #56403 üzenetére
Jönni fognak, ez egészen biztos, a keret valami eszméletlen erős!
Azért ment csak "kölcsönbe", mert így tudták csak kijátszani a pénzügyi fair play -t. Minden bizonnyal megegyeztek a felek a vételárról, csak nem most lesz nyilvánosságra hozva, hanem majd jövőre
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Integra #56411 üzenetére
Majd meg is siratta volt klubját, de a távozásával összességében lényegesen mélyítve lett a keret és (nem akarom elkiabálni) nem is rossz igazolásokkal.
Érkezők:
Rickie Lambert – 4 millió font
Emre Can – 10 millió font
Adam Lallana – 25 millió font
Lazar Markovic – 20 millió font
Dejan Lovren – 20 millió font
Divock Origi – 10 millió font
Javier Manquillo – 2év kölcsönbe opciós joggal
Alberto Moreno – 12 millió font
Mario Balotelli – 16 millió font
Összesen: 117 millió fontTávozók:
Luis Alberto – kölcsönbe
Luis Suárez – 75 millió font
Iago Aspas – kölcsönbe
Andre Wisdom – kölcsönbe
Divock Origi – kölcsönbe
Conor Coady – 500.000 font
Brad Smith – kölcsönbe
Pepe Reina – 2 millió font
Martin Kelly – 1.5 millió font
Joao Carlos Teixeira – kölcsönbe
Tiago Ilori – kölcsönbe
Kristoffer Peterson – ingyen
Jack Robinson – 1 millió font
Jordon Ibe – kölcsönbe
Daniel Agger – 3 millió font
Sebastian Coates – kölcsönbe
Adorján Krisztián – ingyen
Oussama Assaidi – kölcsönbe
Összesen: 83 millió font______
Teljes bevétel: -34 millió font -
DeathAdder
veterán
Nem irigylem a srácot
-
DeathAdder
veterán
Geci Hodgson geci válogatottja.
Sutrridge naná h megint 1 hónapra kidőlt nála egy élvezhetetlen nulla roy hodgsonos piti semmilyen tétű meccsen, amire ráadásul a kutya se volt kíváncsiRedknapp szépen megmondta az egészet...
-
DeathAdder
veterán
Na Welbeck a kezdőben
-
DeathAdder
veterán
Poolt is így verte a sziti (bár ők ennyire nem nyomtak előtte)
Ez van ha van rutin és ekkora nevek.. -
DeathAdder
veterán
Opppácska
-
DeathAdder
veterán
Hamilton Arsenal fan? Nemááá......
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Hát nem gondoltam volna h ez a dzsippó costa ekkora igazolás lesz...
-
DeathAdder
veterán
Annyira tudtam h ez lesz
-
DeathAdder
veterán
Katasztrofális hogy Rodgers mennyire nem tud alkalmazkodni az angol sündisznóállású izomcsapatok taktikájához.
Megy neki a gyors játékosok pályán való rotálása, ami kontrajátékra épül, már tavaly is látszott, hogy kizárólag ezt az elvet preferálja. Viszont nyomás alatt támadni, védelmet szervezni, cserélni, egyáltalán nem tud vagy az ellenfél taktikájához alkalmazkodni.
Véleményem szerint ezért nem lesz belőle soha sem sikeredző!
A BL-ben is lesznek jó meccsek, de a kieséses szakaszban, ahol taktika, védekezés, idegenben lőtt gólok stb.. lesznek a mérvadóak, mindig alul fog maradni álljon bármilyen játékosállomány a rendelkezésre... -
DeathAdder
veterán
Mourinho hatalmas edző, mondhat bárki bármit!
-
DeathAdder
veterán
Nabazmeg én úgy ünnepeltem volna h kiszakad a belem, hamár a kedves csapatom kikukázott.... (talán a szurkolók miatt volt ez a gesztus)
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Agger : I was not appreciated at Liverpool FC by Brendan Rodgers
Na most nagyot csalódtam Rodgersben
(persze csak a hülye hitte el eddig is, hogy azért távozott mert már "nem bírta a PL ritmusát")Hajrá a 20 milliós balkán Lovren
-
DeathAdder
veterán
válasz szami777 #57697 üzenetére
A sok rasszista kommentelők várhatnak szankciókra, ez ügyben már lépések is folytak...
Amúgy tény buták ezek mind, mint a sárga föld, de hát mit csinálsz velük, ha egyszer szorult beléjük némi tehetség.
Ez se semmi azért, pofám leszakad...Ma meg ligakupa, remélem kizúgunk a picsába. Kell a francnak ez a baszott terhelés...
-
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #57744 üzenetére
Na Mou nem arról híres h szeret rotálni, de megteheti ilyenkor h feltegyen egy full B csapatot és simán tovább menjenek.
Én nem bánnám ha kizúgnánk, a keret nagyon nem adott ennyi terhelésnek, főleg egy mikiegér kupáért.
Ha Gerrard és Sterling megint kezd akkor elutazok Liverpoolba és kérek egy szivességet Rodgers úrtól
Mboro úgyis hajtós champioship csapat, nem kéne szenvedni velük, mehetne fel egy zs csapat oszt csókolom[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
A faszomat majdcsak vége lett már....
Már majdnem összehugyoztam magam a 122. percben is és a kikapcsológombon volt az ujjam, de neeeem össze kellett hozni a tizit a hülye labdatartogatós taktika miattUtána meg már csak nevettem h ezek nem hagynak végre elmenni hugyozni 14-13 ilyet se basztam még D
Bár tök fasza hogy a fél kezdőnk hulla a városi derbi előtt, fasza volt Rodgers...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest