Új hozzászólás Aktív témák

  • Weareus

    addikt

    válasz goldnarmz #9062 üzenetére

    Igen, én vettem Creative Recon 3D Omega fejest. Meg kell jegyeznem, hogy az örömmámor azóta is tart. Nagyon jók a hangok a játékokban, (zenében is) és elég nagy botorság, amit Djsaba írt, hogy a gamer-füleseket nem tesztelik semmire; az olyanfajta megnyilvánulás pedig elég vicc-kategória számomra, hoy "gamer-fülest vett, mert abban jobban hallja a trappot, és hogy ez micsoda marhaság". (Ez a micsoda marhaság nincs konkrétan leírva, de nyilvánvalóan minden szövegkörnyezethez és piktogramhoz kicsit is értő olvasó számára ez jön le...) Ezt kinyilatkoztatni, utána pedig véleményt kérni egy kollégától a tapasztalatokról, nos ez elég következetlen magatartás véleményem szerint.

    Tényleg ki lehet emelni az ellen hangját és működik!

    Mondjuk problémám a fejessel, hogy a hangzástól, a hangerőtől és különösen a mélyektől a dobhártyán azóta permanensen romokban hever.
    Nyugodtan rászánhatod azt a kb. 50k-t, nem fogod megbánni!
    Egyébként részletesen itt számoltam be róla, de YT-n és sok helyen olvashatsz-láthatsz róla teszteket. Nem nagyon fogsz rosszat hallani róla...

    És csak offban: Djsaba, milyen szöveg ez már, hogy "nagyra értékelem a tevékenységed, csak hát ja ..."
    Mi ez a "csak hát ja"??? Komolyan mondom, inkább hallgattál volna.

    [ Szerkesztve ]

    Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.

Új hozzászólás Aktív témák