Új hozzászólás Aktív témák

  • CsonkaImo

    addikt

    válasz andronymus #24493 üzenetére

    Szia!

    Már vannak egész jó vezetéknélküli fejesek, de ahhoz méllyebben zsebbe kell nyúlni. Ebben az árkategóriában én mellőzném.

    Circumaural a fül köré illeszkedő párnát, még a supraaural a fülre fekvő párnát jelenti. Circumaural hosszabb távon kényelmesebb és sokkal jobb a zajszigetelés. Supraaural-t pedig a kompaktabb, összecsukható mobil fejeseknél szokták használni.

    30-35 ezer környékén még mindig a HyperX Cloud Alpha az egyik legjobb választás de laptopról illetve gyenge minőségű alaplapi hangvezérlővel nem fog szépen szólni, kell egy belépőszintű fejhallgató erősítős hangkártya neki.

    Kicsit olcsóbban ott a Cooler Master MH751, talán kicsivel könnyebben hajtható, így lehet jobban szól gyenge forrásról is.

    Még a HyperX Cloud II ajánlom, ahhoz jár USB-s adapter, így nem kell aggódni a forráson. Stereoban jól muzsikál, viszont a választható Virtual 7.1 opció borzalmas. Illetve ha jack csatlakozóval szeretnéd használni, akkor számolni kell azzal, hogy 1db 4 pólusú jack-en van a hang és mikrofon is.

Új hozzászólás Aktív témák