Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz kzkz #1418 üzenetére

    A „doboz” avagy monitor tartó szekrény filléres lesz és mivel mindent méretre vágnak és fóliáznak otthon csak csavarozni kell, szóval elrontani sem nagyon lehet. Ahhoz viszont, hogy bútor legyen a dobozból (mivel a falon van) kellene profilléc is, meg a monitorok keretét takarandó díszlécek. Na, ezek a díszlécek többe fognak fájni, mint a „szekrény”viszont előre meg kell venni, hogy a bútorlappal együtt méretre vágják szépen. Szerintem, ha nem akarod a polctartó sínt méretre vágni úgy, hogy csak ott legyen, ahol a szekrény takarja, akkor hagyd a fenébe a szekrényt, mert azzal bután fog kinézni. Tökmindegy milyen szekrényt villantasz, ha felfelé ott előbújik az a sínpár az betesz neki, mert hiába profilozod a tetejét akárhogy, bután fog kinézni.
    Látom a kábelekkel meggyűlik a bajod. Spirált ismered?Én az asztallapon most azt használok. Praktikus. Lehet port törölni, nem fogja meg a dzsuvát.
    Amit látsz az a kormánytól 3db kábel a konnektor, a pedál és a PC felé, meg a 3 monitorból a 6db kábel. A lyuk az egy hatvanas furat és a 9db kábel ellenére bőven férne még bele, de nem csak ez az előnye. Ahogy összefogja a vezetékeket a spirál minél vastagabb annál jobban tartja az alakját. Meghajlítod és úgy marad. Arra megy amerre szeretnéd és nem tekereg össze-vissza.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák