Hirdetés

Új versenyző a telekom-ringben

Újabb szolgáltató lépett be a liberalizált magyar telekommunikációs piacra, és kínálja előválasztásos alternatív telefonszolgáltatását. Az orosz és közép-európai tulajdonú telekommunikációs és internetszolgáltató, a Consolidated Communications Corporation (3C Plc.) hazai leányvállalata, a 3C Magyarország Kft. a július óta tartó tesztelés sikeres lezárultával aláírta első, országos viszonteladói szerződését a szolgáltatás értékesítésére.

A szolgáltatás a T-Com területén, illetve a 3C Magyarország partnere által biztosított budapesti, miskolci, győri, székesfehérvári, tatabányai, kecskeméti, pécsi, debreceni és zalaegerszegi végpontokon különösen kedvező feltételekkel vehető igénybe. A cég közleménye szerint a 3C Magyarország hálózatán létrejövő vezetékes hívásokkal felhasználói szokásoktól függően akár 10-35 százalékos megtakarítás is elérhető a havi telefonszámlán a versenytársak áraihoz képest, és nem kell előhívó számot sem tárcsázni.

"A fejlesztés alapvető fontosságú a 3C Kft. jövője szempontjából, mert lehetővé teszi terjeszkedésünket a kis- és középvállalkozások dinamikusan növekvő piacán" – jegyezte meg Sztefan Cvetkov, a 3C Kft. ügyvezető igazgatója. "A közvetítő előválasztásos telefonszolgáltatásunkkal kapcsolatos kezdeti tapasztalataink rendkívül biztatóak. Bízunk benne, hogy hamarosan egyre több végfelhasználó rajtunk keresztűl bonyolítja hívásait."

Azóta történt

Előzmények