Árat csökkent a T-Com

Január 1-től csökkennek a T-Com díjcsomagok árai. A szolgáltató úgy állapította meg a csökkentés mértékét, hogy figyelembe vette, mely díjcsomagok a legnépszerűbbek, és külön gondolt a szerényebb anyagi körülmények közt élőkre.

A lakossági díjcsomagok közül így a több mint félmillió ügyfél által választott Felező csomag – amely után a szociálisan rászorulók az Informatikai és Hírközlési Minisztérium havi ezer forintos támogatását igényelhetik – esetében a percdíjak a belföldi vezetékes irányú hívások esetén csúcsidőben 50 százalékkal, míg csúcsidőn kívül 17 százalékkal csökkennek.  A kedvezőbb díj a havidíjban is érződik, hiszen annak fele lebeszélhető, így január elseje után a csomag bármely belföldi vezetékes szám hívása esetén csúcsidőben az eddigi 80 helyett 160 perc lebeszélhetőséget tartalmaz. A Felezőben a mobil és a nemzetközi hívások percdíjai egységesen 4 százalékkal lesznek kevesebbek.

Szintén ugyanennyivel lesznek kedvezőbbek a Minimál, Favorit, Favorit Plusz, Bázis Plusz, Sokatmondó és Csevegő  csomagok havidíjai és percdíjai, vagyis ezeknél tényleges árcsökkentésről nem beszélhetünk, hiszen januártól az áfa is pontosan 4 százalékkal csökken. A nyilvános telefonok percdíjai szintén az áfa-csökkentés mértékét követik. Ennél kedvezőbb, 6 százalékos lesz az áresés a több mint negyedmillió ügyfél által választott Teleperc csomagban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • T-Com

Azóta történt

Előzmények