"Tűzforró" Detonator az nVidiától

Aki eddig még nem töltötte le az előző verziót, annak már nem is érdemes, lévén itt a még újabb változat, a Detonator 45.23! A legfőbb érdekessége ennek, hogy immáron az a Futuremark cég ajánlja a letöltését, aki anno a "buherálási" botrányt kirobbantotta.

Mint ismeretes, korábban az nVidia és - kisebb mértékben - a konkurens ATI is úgy módosította a drivereket, hogy azok a Futuremark 3DMark 2003 tesztprogram alatt a valóságosnál lényegesen jobb eredményeket értek el.

Az nVidia szerint az új meghajtóval látványos teljesítmény-növekedés, javított képminőség és a képrészletek javítása érhető el. Ráadásul a vállalat összehasonlíthatatlan 3D-s teljesítményről beszél. A driver a következő játékok és programok hibáinak javítását is tartalmazza: The Sims 2 - kék képernyő; 3D Mark 2001 SE - hiányzó sárkány; Grand Theft Auto: Vice City - képhibák; Quake II - textúrahibák GeForce 256-os kártyáknál; Generale - képhibák; 3D Mark 2003 - demó elakad a 2/4-sample AA-módban; Splinter Cell - hibás textúrák, rosszul renderelt víz a GeForce FX 5xxx-videokártyáknál.

Letöltés itt!

Azóta történt

Előzmények