Közösségi platformot indított a Tesla

Leállította a fórumokat a Tesla, az Engage platformon keresztül, a felhasználók segítségével szeretné elérni az egyes céljait.

A Tesla egy új oldalt, közösségi platformot hozott létre a rajongóinak. Ennek a neve Tesla Engage, a célja pedig az, hogy a rajongókon keresztül érhesse el az egyes céljait a Tesla.

A Tesla hivatalosan úgy fogalmaz, hogy egy digitális otthont hoztak létre minden munkájuknak, a Tesla-közösség tagjai pedig könnyebben tudhatják meg, mi a fontos a vállalat számára. Ezen felül segíthetik a Teslát céljai elérése érdekében.

Az egyik kezdeményezés kapcsán arra hívja fel a figyelmet a cég, hogy adakozzanak az emberek jótékony célokra a texasi katasztrófahelyzet kapcsán. Ez egyébként fontos helyszín a Tesla számára, itt épül majd az egyik Gigafactory, illetve számos SpaceX létesítmény otthona is Texas.

A Tesla politikai ügyekben is kampányol, arra is buzdítja például az embereket, hogy álljanak ki Nebraskában az LB 633 mellett. Ennek hála a Tesla közvetlenül értékesíthetné az autókat az embereknek.

Március 15-től a Tesla fórumok már csak olvashatóak lesznek, ez a rajongók körében nagy felháborodást okozott. Az Engage platformra pedig csak a Tesla tehet ki új bejegyzéseket. Az ügyfelek azért hozhatnak létre profilt, hozzászólhatnak, és a válaszaikért lájkokat kaphatnak, követhetnek más embereket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tesla

Azóta történt

Előzmények