Év végéig korlátlan mobilnet a Telekomnál

Kedvezmény és akció a korlátos csomaggal rendelkezőknek.

A Telekom bejelentette, hogy minden mobil-előfizetője (aki nem korlátlan csomaggal rendelkezik) korlátlan mobilinternet-használatot aktiválhat előfizetésére a Telekom alkalmazásban a 2019. december 16. és 2020. január 1. közötti időszakra.

A szokásos marketingindoklás mellett megemlítik azt is, hogy a 2018-as ünnepi szezonban több mint 70 százalékkal nőtt a mobilinternet forgalom az előző ünnepi időszakhoz képest.

A promóció minden lakossági mobil-előfizetőre vonatkozik függetlenül attól, hogy havidíjas vagy Domino előfizetést használ, továbbá az Üzleti Trend díjcsomagot használó üzleti előfizetők is igénybe vehetik. Az extra adatmennyiségtől azok sem esnek el, akik valamelyik uniós országban töltik az ünnepeket. Ha nem is korlátlanul, de 15 gigabájt roaming-helyzetben ingyenesen felhasználható, ez az extra adatmennyiség a korlátlan adatot biztosító mobilnet csomaggal rendelkező előfizetők EU roaming helyzetben használható adatmennyiségét is növeli.

A korlátlan belföldi (és ebből 15 gigabájt EU-roaming-ban felhasználható) adatkeretet kínáló „Mobil ünnepi korlátlanság” ajánlat a Telekom alkalmazásban egy gombnyomással aktiválható. A korlátlan időszak végéig fel nem használt EU-roaming adatmennyiség január elsején éjfélig vehető igénybe.

Azóta történt

Előzmények