Hirdetés

A feltöltőkártyásoknak kedvez a Telekom

A Domino-kártyás előfizetők számára is elérhetők mostantól a korlátlan belföldi csomagok.

A vállalat közleménye szerint Magyar Telekomnál új Domino-konstrukciókat hoztak létre belföldi használatra egy, három, vagy harminc napos konstrukciókban.

Hirdetés

A Domino előfizetők személyre szabva vehetik igénybe a korlátlan opciókat, attól függően, hogy mennyi ideig van szükségük a korlátlanságra, és a net vagy inkább a beszéd fontosabb számukra. A lehetőség egyszerűen, a Telekom alkalmazáson vagy egyéb ügyfélszolgálati csatornákon keresztül aktiválható.

Az a Domino-ügyfél, aki korlátlanul szeretne netezni, egynapos konstrukcióban 990 forintért teheti meg, és ezért EU-roaming helyzetben 1,5 gigabájt erejéig külföldön is netezhet. A három napos korlátlan net ára 1490 forint, benne 2 gigabájt EU roaming használattal. A 30 napos korlátlan net (melyből 15 GB használható fel az EU-ban), 9900 forintba kerül. Hálózaton belüli alapdíjas hívásokra 300 forintért 1 napra, 600 forintért 3 napra, míg 2990 forintért a Domino Mobil S 30 napra nyújt továbbra is korlátlan szabadságot. Az alapdíjas irányokba korlátlan belföldi és EU-roaming helyzetben is érvényes hívás 1 napra 490, 3 napra 1190, míg 30 napra 9900 forintos Domino Mobil L keretében elérhető – megrendeléskor ennyit von le a rendszer a Domino előfizető egyenlegéből. Az ügyfelek a mobilnet csomagokat a Telekom alkalmazáson keresztül tudják megrendelni, a többi konstrukció bármely ügyfélszolgálati csatornán keresztül elérhető.

További információ a konstrukciókról:

-          mobilinternet Domino díjcsomagokhoz

-          Domino ajánlatok sok beszélgetéshez

Azóta történt

Előzmények