Korlátlan internetes csomagokat kínál a T-Mobile is

A T-Mobile ma közleményben tudatta, hogy az 5 GB-os vagy nagyobb mobilinternet-csomagokhoz a meglévő és az új mobilinternet-előfizetők számára egyaránt elérhető korlátlan adatforgalmi opciót vezet be. A korlátlan opció akár meglévő mobilinternetes hűségnyilatkozat esetén is igényelhető, és a jövő év február végéig tartó akció keretében 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén a T-Mobile elengedi az opció havi díját.

Hirdetés

2008. december 1-jétől válik elérhetővé az új, korlátlan opció, amely a meglévő 5 GB-os vagy nagyobb csomagok esetében megszünteti a csomagban foglalt adatforgalmi korlátokat. Az új opcióval belföldön korlátlanná válik a fel- és letöltés.

Azok, akik jelenleg a 3 GB-os vagy a 2 GB-os Aranytárskártya mobilinternet-csomagot használják és korlátlan adatforgalommal interneteznének, meglévő hűségszerződés esetén szintén válthatnak az 5 GB-os csomagra, és így igényelhetik a korlátlan opciót.

A korlátlan opció mobilinternet-csomag (5 GB, 8 GB és 15 GB), valamint az Aranytárskártya mobilinternet-csomag (10 GB) mellé vehető igénybe. A T-Mobile a 2009. február 28-ig aktivált opció és az arra vállalt 1 éves hűségnyilatkozat esetén a teljes hűségidő alatt elengedi az eredetileg 1000 forintos havi díjat. Új előfizetés vásárlása és a mobilinternet-csomagra vállalt 1 éves hűségnyilatkozat vállalásakor a T-Mobile a mobilinternet-csomag havi díját két hónapig elengedi. A korlátlan opció a vezetékes és mobilinternetes kedvezményes ajánlatra is érvényes.

A T-Mobile korlátlan opciójának aktiválása esetén a forgalmi keret korlátlan, azonban olyan fájlcserélő, fájlmegosztó, illetve egyéb, nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során, amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, a T-Mobile fenntartja magának a sávszélesség-csökkentés jogát, de ilyen esetekben is garantálják az Általános Szerződési Feltételekben rögzített cél-, illetve minimálértékeket.

Azóta történt

Előzmények