Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Na, ez jó hír
-
vgergo
aktív tag
3 kérdésem lenne:
Mennyi a havidija?
Bp-en 7,2mbps vagy esetleg már 14.4mbps?
Pannon-nak vagy T-mobile-nak jobb a lefedetsége Bp-en?A honlapjukon én nem találok semilyen infot erről, de lehet, hogy csak én vagyok a béna.
-
Remittenda
aktív tag
A korlátlan opció mobilinternet-csomag (5 GB, 8 GB és 15 GB), valamint az Aranytárskártya mobilinternet-csomag (10 GB) mellé vehető igénybe. A T-Mobile a 2009. február 28-ig aktivált opció és az arra vállalt 1 éves hűségnyilatkozat esetén a teljes hűségidő alatt elengedi az eredetileg 1000 forintos havi díjat.
Ezek alapján 1000 Ft ami a három csomag havidíjához adódik hozzá: azaz 7000, 11000, 16000 illetve 7000 Ft / hó
a különbség gondolom annyi, hogy a fenti adatmennyiség után kezd l óbégatni a rendszer p2p használata esetén
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
törölt tag
Most ezt nem nagyon értem. 7000 lenne a korlátlan net (5 gigabyteos most 6 ezer), és a már rabszolgáknak nagylelkűen megengedi, hogy egy ezres pluszért ők is korlátlanok legyenek? Mert szerintem nekem most is korlátozzák p2p-t..
-
shtml
őstag
A Pannon és a Vodafone árban még mindig jobb. Vagy csak nekem van az az érzésem, hogy a Tré még mindig lehúzásra játszik?
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
DarkByte
addikt
Na lol: [link] (olvassátok lefelé, nincs 15 perce sztem hogy írtam. )
Hát én ennek marhára örülök bár a korlátozási gyakorlatra kíváncsi leszek (igaz ez még a Pannon -nál sem nagyon látható, a Vodafone -nál pedig még a régi 5GB -ra visszaváltós módszerről olvastam, de ott is módosult a szabályzat a Pannon lépésére).
Akkor egy kis összehasonlítás a korlátlan akciós időszakon kívüli havidíjakra:
- T-Mobile Mobil Internet csomag 5GB (ebből már korlátlan lesz): 5790ft/hó
- Pannon Internet Éjjel-nappal tarifacsomag: 5990ft/hó
- Vodafone Internet Szabadon: 6000ft/hó(remélem mindent jó helyen néztem, mindjárt átfutom még egyszer azért)
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Huh, lehet én néztem el most valamit... a korlátlansághoz az alap díjcsomag díjára +1k -t kell még fizetni az opcióért? Átolvastam a híreket újból és szemet szúrt az az 1k ami azt hittem a kisebb csomagokra vonatkozik mint valami akció. Mert akkor ez most tényleg elég idióta lesz.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Hmm, úgy tűnik ma nem vagyok jó passzban. Valahogy sikerült félreolvasnom hogy 1 éves opcióra való hűségvállalás esetén a teljes hűségidőszak alatt ingyen van az opció. Ebben az esetben pedig tényleg a legolcsóbb a T a teljes árú havidíjak tekintetében. Persze figyelembe véve az újrakötések esetén kapott akciókat már más a helyzet, ennek ellenére így csak más a leányzó fekvése.
-
brien
tag
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de egy bolond százat csinál akció indul úgy látszik a szolgáltatóknál...
" A mobilinternetezők nagy többségének internet-élményének fokozása érdekében a Vodafone Internet Szabadon akcióban korlátlan internetes tarifacsomagra szerződést kötő ügyfelek körében, a számlázási időszakban az 5GB adatforgalmi korlátot elérve csúcsidőben, a 10 GB felett csúcsidőn kívül is csökkentjük az adatátviteli sebességet....""A lassítás az Általános Szerződési Feltételek 3. számú mellékletében meghatározott mindenkori célérték (jelenleg 150 kbit/s) az a sebesség, aminél alacsonyabb szintre nem lassítunk senkit (az EU szabályozás szerint 144Kbit/s az alsó határa a szélessávú internetnek)..."
Mielőtt valaki megörülne, a T. Yodafone elindította a korlátozását...nyilvánvaló, hogy a T-Mobile is ezt fogja követni, amennyiben valaki elkövetné azt a hibát, hogy megköti a szerződését a korlátlanra. Nemhogy az 1.000,- többletköltség nem éri meg, hanem az egész nem éri meg. Ha valakinek elég 150kbit/~18Kbyte/sec netezésre, az használjon régi jól bevált betárcsázós modemet.
5Gb havi forgalom eléréshez nem kell p2p vagy ftp...Ezt fogjátok kapni a híres korlátlan csomagban...nem az adatforgalmat korlátozzák, hanem a sebességet
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Arra azért kíváncsi lennék ezt mennyi havi adatforgalom mellett sikerült elérned? Illetve a korlátozás mióta érvényes?
Egyébként én csodát nem várok a korlátlan mobilnettől, már annak bőven örülnék ha azt a pár sorozatrészt amit leszedek nyugodtan leszedhetném mobilnettel is, illetve szinte nonstop mehetne a net rádió. (ami pedig nem P2P) Ezzel max. 2-3x többet forgalmaznék mint a jelenlegi csomag mérete.
[ Szerkesztve ]
-
brien
tag
A korlátozásom tegnapelőtt óta van...kb.11Gb az eddigi forgalmam és még 1 hét a számlazárásig...
Gyakorlatilag azonnal életbe léptették amint elértem a 10 Gb-átAz pedig már csak hab(L) a tortán, hogy az általuk reklámozott 3,6Megás sebességet sosem tudtam elérni az elmúlt 1 év alatt (7,2??Azmiaz? )
Pesten belül persze...se a IX.-ben, se a VI.-ban, se a XIV.-benNetrádióval sztem össze lehet hozni napi szinten 2-300 megát, az pedig már alulról súrolja a 10Gb-s határt, és a flash tartalmú weboldalakat még meg se nézted
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
7.2 Mbit -et soha nem fogsz elérni, mivel ez csak egy elméleti maximum ami a hibajavítások, fejlécek, és egyéb adminisztratív adatforgalom nélkül értendő. Durván 2-vel osztva kapod azt amit legjobb esetben el tudsz érni, valójában még ennek is kb. a 75% -az ami jó vételi körülmények között átlagosan összejön (érdemes megnézni a 3g.hu oldalon található grafikont: [link] az oldal alján van).
Egyébként a Vodafone oldalán ez szerepel: "A hálózat védelme érdekében, számlázási ciklusban elért 5GB-nál nagyobb adatforgalom esetén a szolgáltató rugalmasan, a hálózat aktuális terheltségétől függően lassíthatja az adatforgalmat." [link] Ez alapján hogy csak 10GB felett kezdtek el limitálni még majdhogynem jó pont.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, még előttük se tiszta minden részlet, új a dolog nagyon. De azt megtudakoltam: december 1-től lehet előfizetni, és valóban ingyen lesz a meglévő előfizetőknek.
[OFF]
Azért kis túlzás, hogy lehetetlen megközelíteni a 7,2 Mbitet...
Az hogy egyeseknél a megfelelő infrastruktúra nem teszi lehetővé, kár hőbörögni. Előbb-utóbb mindenhol egyenletes lesz.Szeptember:
Június:
És ez nem a Holdon, csak a 7. kerületben.
[/OFF][ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Mármint úgy lesz ingyenes ha hűséget vállalunk egy évre ugye? Egyébként azt nem mondták hogy ezt az opciót lehet-e aktiváltatni 1430 -on (esetleg webes felületen) keresztül vagy be kell menni személyesen valamelyik T-pontba?
A sebességeken most meglepődtem. Mások elmondása alapján azért nem ez a jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Látod, ezt nem kérdeztem meg, de elvileg nem lehet csak személyesen, hiszen 1 év hűséget alá kell írnod mindenképp. Ha új előfizető vagy, akkor 2 hónapot elengednek, ha meglévő, akkor pedig a hűségidő egészét.
Amúgy ezek a sebesség értékek se a nagy átlagot tükrözik, mondjuk úgy, hogy az esetek kb felét alkotják. A mobilinternet mint olyan eléggé függ a hálózat terheltségétől (az ADSL-lel ellentétben). Tehát egy szombat délután átlagosan 3,5 - 4,5 Mbps, de mondjuk egy hétköznap kora du vagy este az bőven 5 fölötti. Az én nethasználati szokásaimnak a 3-4 is megfelel, szóval nem nagy tragédia az se. A korlátlan net meg azért jön jól, mert ha épp valami miatt túlforgalmazom az 5 GB-ot, akkor se kell súlyos pénzeket fizetni. Egyáltalán nem DC-zek vagy torrentezek, de filmet se töltök. Viszont ha valami progi kell, akkor azt mégis le tudom kapni viszonylag gyorsan. A korlátlan nettel azért nem kell állandóan a Netmeter statisztikáját bámulni, hogy jaj, mikor lépem túl az öt gigát. Nem, stresszmentes élet = hosszú élet
A Vodás topikban nagyon oda vannak az emberek... Nem akarok offolni, de ez a nettípus teljesen másra való, mint amire ők használják. Fizessenek elő egy 8 Mbites netet a T-Online-nál és torrentezzekek 7/24-ben kicsit többért mint a mobilnet. Ja és az stabil 8 Mbps lesz. Az arra jó. A mobilnet meg arra, hogy ha a lakásban vagyok netezzek, ha meg a notit a hónom alá csapom, akkor anyámék felé vonatozva el tudjam MSN-nel ütni az időt.
Nem akarok senkit megbántani, de ha valaki netet akar magának, a felhasználói szokások alapján válasszon szolgáltatót és díjcsomagot. Ezzel elkerülhetők a későbbi félreértések és problémák. Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Nem tudom hogy mennyien vannak olyanok akik kényszerűségből választották ezt a fajta internet elérést, értem hogy pl. egyéb lehetőségük nincs ott ahol laknak. Én így vagyok a dologgal, ennek ellenére azt is belátom hogy ez a fajta elérés nem arra van kitalálva hogy az ember masszívan töltsön le vele. Inkább tényleg azért fogok örülni a korlátlanságnak amit Te is mondasz, hogy a többi dologra lazábban lesz használható, nem kell állandóan nézegetni az adatforgalom számlálót, rádió hallgatáskor sem kell számolgatni hogy vajon ma mennyit hallgathatom még hogy ne csússzak ki a napi adagból. Beszélgetni meg videó telefonálni is lehet nyugodtan hosszabban. Nem mondom hogy nem fogok egy-két dolgot letölteni, de szerencsére mivel az albérletben van egy 8Mbit -es kábel net így erre nem nagyon lesz szükség. Aztán majd hogy a T -nek mi lesz a korlátozási tapasztalata, megmutatja hogy meddig lehet nyújtózkodni, viszont az 5GB -os csomag a nyáron 12GB -os volt ugye. Ennyit azért remélem a korlátlanban is engedni fognak limitáció nélkül.
-
Keem1
veterán
"az 5GB -os csomag a nyáron 12GB -os volt ugye"
Bizony, akkor nem is követtem folyamatosan az adatforgalom számlálót, és a két hónap forgalma együttesen volt kicsit több mint 12 GB. Szóval nem bonyolítok én nagy le- feltöltést, csak szeretném ugyanezt kötöttség nélkül tenni. Ha valami brutál nagy cucc kell (kb félévente 1-2-szer), azt meg max. a munkahelyen töltöm le.
Ha - ahogy Te is említetted - kb a nyári korlátnak megfelelő értékek körül húzódik a még nem ismert határ (persze csak ha van/lesz ilyen), azzal nem fogok problémázni.
-
shtml
őstag
A Vodás topikban nagyon oda vannak az emberek... Nem akarok offolni, de ez a nettípus teljesen másra való, mint amire ők használják. Fizessenek elő egy 8 Mbites netet a T-Online-nál és torrentezzekek 7/24-ben kicsit többért mint a mobilnet. Ja és az stabil 8 Mbps lesz.
Te ezt komolyan is gondolod? A Voda honlapján azt írja, hogy a korlátlan mobilnetjét a vezetékes net kiváltására is ajánlja. Pontosan ez áll a weblapjukon:
A vezetékes Internet szolgáltatáshoz hasonló, szélessávú internetkapcsolatot nyújt, közel azonos áron.
és
A vezetékes internet (ADSL, kábelnet) kiváltására alkalmas.
Ez persze a beetetéses rizsa, de ha leírják a weblapjukon, akkor talán be is kellene tartani az ígéretet.
Mellesleg én a Vodasfone-os szerződésem megkötése előtt a Tré-Comnál próbáltam előfizetni. Sajnos két hónap alatt nem voltak képesek még a telefonvonalat sem bekötni.
Azt még áruld el, hogyan lehetséges, hogy a 8Mbps-os ADSL stabil 8Mbps-os lesz? Talán Tré-Comnál nem számít a DSLAM-tól való távolság??? Mert én úgy tudom, hogy az elektronok a Tré-Com hálózatán is tudják a fizikát.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Keem1
veterán
"A vezetékes internet (ADSL, kábelnet) kiváltására alkalmas."
Én ezt a pontot (ismerve a technológia korlátait, jellemzőit) nem vettem volna komolyan, és az említett korlátok ismeretében egy racionális elvárást támasztva választottam mobilnetet.
"Azt még áruld el, hogyan lehetséges, hogy a 8Mbps-os ADSL stabil 8Mbps-os lesz?"
Az ADSL technológia jellemzőit lapozd fel kérlek, most hadd ne idézzek a padláson lévő telekommunikáció tantárgyamhoz kapcsolódó jegyzetekből. Rizsát félretéve: igen, lehetséges. A T-Mobile net előtt Enternet ADSL-em volt tavaly augusztusig, 4 Mbites, ami 0-24 óráig 4 Mbit volt, sose 3 vagy 2. Na jó, néha 3,6-3,8 volt a mérés eredménye.
"Talán Tré-Comnál nem számít a DSLAM-tól való távolság???"
Számít, de amíg ált. ez a táv max 1 km, addig nem kell aggódni.
[ Szerkesztve ]
-
shtml
őstag
Ha egy nagy multinacionális cég ezt állítja és szerződésben garantálja, akkor mit is ne vegyek komolyan?
Ja, hogy bármikor mondhatja, hogy nem ér a neve és egyoldalúan megváltoztathatja a feltételeket?
Az ADSL technológia jellemzőit lapozd fel kérlek
Nem szükséges, kevesen vannak itt a PH-n, akik a lényeget nem tudják.
Számít, de amíg ált. ez a táv max 1 km, addig nem kell aggódni.
Amikor oly magabiztosan állítottad, hogy a 8Mbit/s stabil, akkor valahogy elfelejtetted hozzátenni, hogy csak 1km-en belül az.
És ha a távolság nagyobb 1km-nél? Akkor már neked sem ér a neved?
-
Keem1
veterán
Én nem állítottam soha, hogy a Vodafone lépése minden oldalról korrekt volt. Egyedül azt hangsúlyoztam, hogy én kevéssé érzem maximálisan átverésnek, mint mások. Abból a szempontból, hogy ha az állandó fájlcserélést végzők egy ennyire instabil és könnyen leterhelhető hálózaton folyamatos adatforgalmat generálnak, ezáltal az én hozzáférésemet ellehetetlenítik, a szolgáltató beavatkozása érthető, de a voda mostani korlátozása tényleg túlzó.
Az elmúlt offjaimért mindenkitől elnézést kérek, az shtml-lel folytatott off vitámat lezárom. Felháborodását abszolút megértem, én csak az üggyel kapcsolatos racionális gondolatmenetemet próbáltam megosztani mindenkivel, elnézést kérek mindenkitől, aki ezt sértőnek találta. Azon emberek, akik nem találják helytállónak értekezésemet, nos hát velük nem kívánok vitát folytatni.. ez a saját problémájuk legyen.
-
Keem1
veterán
Jelentem, ha holnap meló után eljutok az Arena Plaza T-pontba, és sikerül megkötni a szerződést, minden részletről beszámolok.
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Nem találtam aktuálisabb témát, úgyhogy ide irom a kérdésem, hátha tudtok segíteni.Egyre jobban bosszant mostmár, hogy a T-onlineos (interware) 4 gigás netem (ami 3-al müködik "technikai okok" miatt) 10.000 ft-ba kerül, és ráadásul nem is mobil. (néha ügyeletes vagyok -VPN-, és akkor otthon kell ülnöm, pedig laptopom van)
Szóval erősen gondolkodom egy mobil interneten, de mindenképpen korlátlan érdekelne, ugyanis átlag 2 naponta letöltök 1 cd-nyi anyagot FTP-ről (nem torrent!). Ez havont 10-15 gigát jelent, de ha van valami jó DVD, akkor akár több is lehet.
Melyik cégnél érdemes kötnöm? Úgy látom, 5-6000 ft között megúsznám a korlátlant, de engem tényleg csak akkor érdekel, ha nem kezdenek el lassitani meg baszakodni velem ha netán átlépek egy büvös határt.
Vodáról rosszakat hallottam, tán már önálló weblap is nyilt az átvágott, lelassitott embereknek. A többi megbizható? Nem korlátoz?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Már nézem a T-mobile oldalát de még semmi az új korlátlan csomagokról, valaki tudja mikorra lesz erről valami fent ?
Köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Keem1
veterán
A többiekről egyelőre kevés a tapasztalat, a pannon talán 2 hete kínálja, egyelőre nem ismertek a korlátlan csomag korlátai, a T-Mobile-nál hivatalosan tegnap óta van de még én se tudtam rá előfizetni.
Mivel elég sok szolgáltatóról (nemcsak mobil) elég sok jót és rosszat lehet olvasni, így inkább a korábbi személyes tapaszalatokra alapoznék egy ilyesfajta hosszabtávú párkapcsolatot. Én pl. évek óta T-s vagyok, nem azt mondom, hogy szuper bagázs, de eddig több jó tapasztalatom volt velük mint rossz. Aztán ki tudja? Lehet valami apropóból ez is megváltozik majd. De ma egy ilyen világot élünk. Szóval sajnos ezzel nem kerültél közelebb, illetve talán csak annyival, hogy Te magad fogod meghozni a legjobb (vagy ahhoz közeli) döntést.
-
Andie
őstag
Mintha csak bekukkantottak volna ide, az index megjelentetett egy cikket a mobilinternetről, egyes cégek aspektusából, sávszélkorlátokra kihegyezve.
Az alapján, amit itt leírtatok (köszönettel!), plusz a cikkben foglaltakat tekintve nincs még itt az ideje a váltásnak.
Nem vagyok nonstop torrentes, mitöbb, nem is használom a torrentet, mert pár napra kipróbáltam anno, és nekem nagyon macerásnak tünt. Lassú, néha jön, néha nem, biztonsági résekről ne is beszéljünk. Inkább adok havi 3 rongyot egy szerverért, és akkor ott mindent megtalálok.
Ha 2-3 naponta leszedek 1 gigát, az szerintem nem extrém felhasználás. Sőt, ezt is inkább este 8 után, mert akkorra jutok el odáig, hogy el is inditom.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
LaCupacabra
csendes tag
Ma T-nél megcsináltam a korlátlant.
Arra a kérdésemre hogy miért is van
még meg a többi csomag 5 Gb felet ha a korlátlan olcsóbb a többinél
inkább megpróbálta elterelni a szót róla. Na mondom itt bizony csúnya
korlátozások lesznek 5 Gb felet mint a többi szolgatátónál.
Nem is beszélve arról hogy ezt a borzalmas web'n'walk stick vágták hozzám
a Huawei helyet. Iszonyatosan fapados szoftver még egy adatforgalom mérő se volt benne.
Bár a legújabb bios amit rátöltöttem már rendelkezik az adatmerő programmal.BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
Keem1
veterán
válasz LaCupacabra #34 üzenetére
hmm.. hogy töltöttél rá új sw-t? Ez engem is érdekelne
-
LaCupacabra
csendes tag
link:
[ Szerkesztve ]
BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
LaCupacabra
csendes tag
Ez a jó link :[link]
Ellenőrizd elölte a hogy mi a verziód. (diagnosztikai fül a progin)
2.5.21Hd Firmware (Date: Jun 17 2008, Time: 11:14:20) ennél újabb nincsen egyelőre.
Új opciók:
sebességmérés, adatforgalom mérés/naplózás, PIN-kód módosítási lehetőség, frissítés ellenőrzése.
És stabilabb net kezelésfrissítés előtt a sim kártyát vedd ki!
Értelemszerűen a magyar szolgáltatót válaszd ki telepítéskor , aztán hajrá...
a müvelet kb 5 – 15 percet vesz igénybe.Ezek után Uninstaláld a régi progit.
Csatlakoztasd ujra és ö felteszi az újat progit.Fontos:
Ez olyan mit az alaplapnál a bios frisités ha valami geba.. lesz dobhatod kukába!!!
(áramkimaradás, megfagy a windows, stb )BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
Keem1
veterán
válasz LaCupacabra #37 üzenetére
Köszi
Sikeresen felraktam az új firmware-t, de miután leszedtem a régi progit és újracsatlakoztattam, telepítés megkezdése után nem sokkal hibával megszakadt a telepítés. Úgyhogy visszaraktam a régit (szerencse, hogy előtte lemásoltam a gépre a régi telepítőt).
Hétfőn kipróbálom egy másik gépen, hogy a windowsom okozta-e a gondot. Ha nem, akkor nem tudom mi lesz -
Keem1
veterán
Megoldódott a gond
Az volt a baj, hogy a C:-n csak 170 MB szabad hely volt. A Windows Update vezetett rá, mert épp frissíteni akart, de sikertelenül. Közben az óra melletti buborék tájékoztatott arról, hogy nincs elegendő szabad hely a C partíción. Na, gyors törlés, web'n'walk régi progijának letörlése következett. Újracsatlakoztatás... és lám: az új progi gond nélkül feltelepült.
Szóval mindenki aki frissít: 200 MB alatti C területnél ne is álljon hozzá, nem fog sikerülni. Amúgy teljesen korrekt az új firmware és w'n'w manager is, a fentebb linkelt csomag letöltése és frissítése mindenkinek javallt akinek gondja volt a stick-kel.LaCupacabra:
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Hmm.. lehet T-ék már gőzerővel fejlesztenek.
Két legutóbbi mérésem:[ Szerkesztve ]
-
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!! Lehet nem témába vág,de mobilinternettel kapcsolatos. Azt szeretném kérdezni,hogy lehet a jel minőségén javítani.Mert nem kielégítő a vett jel.Van, hogy alacsony,vagy rendkívül alacsony jel erősséget ír ki nekem.És ilyenkor korlátozottak a sebességek.Nem tudom a modem vett jele GSM alapú??? Vagy más jel,illetve szabvány alapján működik,hogyan lehetne ehhez valamilyen antennát csatlakoztatni,mivel ugye erre nincs lehetőség zárt műanyag miatt Ugye ilyen alakú[link]. Ha pl. WIFIre gondolunk ott lehet vásárolni hozzá külső antennát,árnyékolt vezetékkel.Próbálkoztam 1szál vezetékkel körbetekerni a modemet amelyet felvezettem a padlásra,de nem hozott sikert. Szeretném ha valaki segítene,mert bosszant az hogy nagyon közel van hozzánk a telefonátjátszó torony.Ha valaki tud segítsen,vagy ha abban adna tanácsot hol kérdezzem meg itt a PH-n a kérdésemet.Előre is köszönöm. 2m 2.0ás USB hosszabbitóm is van,semmi eredmény,talán esős időben nem dobál le annyiszor . Vagy TI,hogy ügyeskedtek az USB STICK-etekkkel,hogy jó legyen?????
[ Szerkesztve ]
-
Jamby18
senior tag
Egyébként én is átléptem 5GB-os ról,korlátlanra.T-nél megcsináltam a korlátlant.De mivel tudok az egészről,hogy ami korlátlan,az végül is nem is korlátlan.Rákérdeztem csak annyit mondott sok zenét ne töltsek le illetve filmet se, de így mondta"internet az éjjel-nappal mehet.Na jó,de azért valami korlát csak van nem??mondtam. és hivatkoztam arra, hogy más szolgáltatónál ha torrentezek akkor csak csökkentik a sávszélt,mondja nem itt nem fogják csökkenteni,itt ki fogják számlázni. Mi vaaaaan?? .Értetlenül állok a dolgok előtt.Havi GB korlát nincs mégis valamikor ha túllépem a szerződésben az "extrém" szavat.Ami így van odaírva!!!!!!! Mi nekik az extrém ha nem tudják megmondani hány GB. Meg akartam még kérdezni jutúb minek minősül,netezésnek???csak sajna ez már hazafelé a buszon jutott eszembe.Így majd a napokba kapok rá választ.Vagy nemtudommegmondani szót.
Akit érdekel,mi van a T-Mobile nél. Nekem működik a hálózati játék,Videó megosztó oldalak,webkamera,netrádió. Ezekkel a kérdésekkel ma bementem,az eladó hívott 1 számot kizárólag ezzel a kérdéssel(kéréssel). És közölte velem a fenti folyamatok mehetnek!!!!! Jó nem azt mondom vakon hiszek most már. De remélem nem lesz baj vele,kételkedem,csinálom az adatforgalmat,majd elválik. Ha korlátoznának majd írok!!!! Eddig nem kopp kopp. Torrentet persze nem merek elinditani.
-
LaCupacabra
csendes tag
Én is beléptem az 5 Gb feletti táborba...
Idáig semmiféle korlátot nem láttam a sebességben stabilan jön ez :sajna falun csak ennyi de ez legalább állandó semmi ingadozás.
BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
Jamby18
senior tag
Én valahogy úgy érzem,jól döntöttem a T-mobillal,persze nem 100%.ig mert itt is vannak érdekes dolgok,de valahogy kevesebbet,hallok és tapasztalok ez az én személyes véleményem.Akadnak itt is gondok,de ha jól olvastam akkor jobb a hálózatuk is.
+eddig szerncsére nem korlátoznak kopp kopp
Valaki légyszi #45hsz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest