Hógolyózási világrekordot dönthetünk

A T-Home és a T-Mobile promóciós akciójának keretében jövő hét szombaton, 2009. január 31-én délután családi napot szerveznek a Városligeti Műjégpályán, amelynek fő attrakciója a Guinness-rekordnak szánt hógolyócsata lesz.

Hirdetés

A hógolyózási világrekord felállításának feltétele, hogy a jelenlegi rekordot meghaladó számú ember hógolyózzon egyszerre egy helyen, ezért a szervezők bátorítják az érdeklődőket, hogy családjukkal, barátaikkal együtt érkezzenek.

Szórakoztatásukról színvonalas programokkal is gondoskodnak: hóemberépítő, illetve a jégpályán zajló ügyességi versenyek, curling, fakutyázás, de megnézhető a Sztárok a jégen produkció celebjeinek bemutatója is. A fázósabbak behúzódhatnak a melegedőbe, ahol kreatív játékokkal, filmvetítéssel, illetve mobilinternettel várják őket. A gyerekek itt arcfestéssel, lufifújással és a télhez kapcsolódó kézműves foglalkozásokkal foglalhatják el magukat, a korcsolyázni vágyó szülők pedig a megőrzőben hagyhatják gyermekeiket. A rendezvényt a Megasztár 4 résztvevőinek koncertje zárja.

S mi van, ha nem lesz hó? Akkor a szervezők – akik honlapot is nyitottak az eseménynek – csinálnak, így a rekordkísérlet nem maradhat el.

Előzmények