Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD ehog
aktív tag
Na majd a negyedik szolgáltató....
-
PowerBuldog
veterán
Hiába jön egy negyedik, ha egyszer a hálózat nem bírja el a megnövekedett terhelést. Az egyetlen megoldás az lenne, hogy nem csak gyűjtögetik a felhasználók pénzét, hanem azt visszaforgatják, és fejlesztik belőle a rendszert.
Most ha bejön egy negyedik, akkor az vagy a meglévő hálózatokon fog kezdetben "szolgáltatni", és lassítja a többit, vagy saját hálózatot épít ki, ami viszont nem egy hamar fog megtörténni. (Ez mondjuk csak a személyes véleményem.)[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
attisx
addikt
Na, akkor erről ennyit. Marad a fix 5 gigás dominó net...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Penge_4
veterán
Na majd ha a Digi is beszáll a mobilbizniszbe.
hogy túllépett egy adott adatforgalmi limitet, 20 gigabájtot, volt, akinek azt, hogy veszélyeztette a hálózat működését.
Erre egyszerűen nem tudok egyebet mondani, csakhogy a Dunába kéne lőni az összes fejest, de azokat a jogászokat is, akik ilyen dolgokat megengednek, hogy a korlátlanként hirdetett internet mégsem korlátlan. Mi az, hogy túllépte? Lehet ezt félremagyarázni, de akkor is a világ legnagyobb jogi kiskapuja az, hogy az "apróbetűs részben" teljesen az ellenkezőjét állíthatja egy cég.
Majd én meg palackozom a csapvizet és ráírom, hogy 100%-ban gyógyítja a rákot. Aztán alá apróbetűvel, hogy ez csak egyből egy tesztalanynál okozott gyógyulást, akit mellette kemoterápiával is kezeltek.
-
-
Penge_4
veterán
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Te még komolyan elhiszed ezt a "Hálózat nem bírja" ködösítést, meg a meghamisított statisztikákat?
Az asztali netnél is ugyanez van. Ott is az bírja a legjobban, amelyik a legolcsóbb és a legnagyobb sávszélességet szolgáltatja. Hogy is van ez?Régen a 400-as és 2k wapnál is szenvedtek, mégsem volt vele semmi gond. Keményen forgalmaztunk havi 10-20 gigákat, aztán ahogy nőtt a sávszél (EDGE, 3G, HSDPA), egyre többet és mégsem omlott még össze a hálózat. Ja, hogy rendszergazdákat kéne alkalmazni, nem Mancikát, a titkárnőt?
-
Jano_023
őstag
Egy kérdésem van, ami nem tiszta a cikkel kapcsoaltban. Akkor a T mondjuk az 5GB csomagnál automatikusan az 5GB után korlátoz vagy még megvárja mig kcsit több lesz ?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
DarkByte
addikt
Figyelemmel kísérve a téma állását nem értek váratlanul az itt leírtak, viszont örülök hogy a végén lévő konklúzióval azonosan gondolkodtam. Marad az 5GB -os fix T -net addig amíg nem lesz igazi alternatíva. Csak ebben az esetben legalább a havidíjat lejjebb tornázhatnák valamivel vagy megnövelhetnék a csomagokba foglalt adatmennyiséget (mondjuk a nyári 12GB -ra, úgy tűnt azt elbírta a hálózatuk). A T korlátozási gyakorlatáról egyenlőre mondjuk nem tudunk bővebbet, továbbra is várom a fórumban a tapasztalatok megjelenését. Én nem váltottam még, ugyanis attól tartok sajnos amit meg is forgalmazott a cikk írója, hogy teszem azt átváltok T -nél a korlátlan opcióra az 5GB -osról és még lehet hogy 5GB előtt lelimitálnak majd. (mondjuk amilyen kihalt cellában vagyok, nem biztos.
)
(hoppá, level up volt
hát ezt is megértem
)
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Sztem az egész amit a sajtónak kiadnak hazugság, a népesség totális félrevezetése.
Undorító mind a három szolgáltató, és még adjuk hozzá a UPC pofátlan sunyi lépését is, de erről inkább a chello topikban.Az itt a baj, hogy szolgáltatók azt hitték hogy a korlátlan netre mki rá fog kattani és tök jó lesz mert úgyse használják ki a buta emberek...
Aztán jól bebukták, mert van aki mégis kihasználja, aztán nehogy már a buta ember jól járjon aki valószínűleg annyira mégsem buta...
Szóval ha már kihasználom amit a pénzemért kapok, az baj.Ezekszerint a korlátlan net mindig is parasztvakítás volt, hazugság, az emberek félrevezetése. Így fizess elő..
Vajon a bérelt vonalat is lekorlátozzák egy idő után?Vicces, az emberek használták a netüket p2p-re, lekorlátozták.
Oké, az emberek most már csak http-re használták a netet, de ez sem jó, lekorlátozták.Remélem két év múlva azért még megnézhetem az e-mailem.
(Bocsánat, nem akar flém lenni, csak elég szomorú már hogy minden szolgáltatónál csak azt olvasom és/vagy tapasztalom hogy ezt meg azt korlátoznak amiért egyébként fizetnek az emberek...)
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Morden24
nagyúr
Érdekes, engem még sosem korlátoztak le.
Igaz, nem is torrentezek 24/7-ben, mint a veszett fene. Kíváncsi lennék, hányan kaptak korlátozást emiatt, és hányan a Windows XP SP3 letöltése miatt.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Jano_023
őstag
Nos szerintem a T-mobilos lesz a befutó. Ezt két dolog miatt gonolom. Sok embernek van már Vodás vagy Pannonos mobilnete, amivel jól be is füröttek. (Itt jegyezném meg hogy egy iserősömnek Vodás nete van és tegnap és ma is 4-5Mb körül volt a sávszélessége Bp.en.) Azoknak köszönhetően akik eddig beleugrottak és azok nem kevesek a T-s nem annyira használt és talán ezért a hálózat sem annyira leterhelt. A másik talán nagyobb cég mint a többi és a hálózat nem adja meg magat egyből.
Majd meglátjuk én is várom a fejleményeket!!''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Brutális eb
addikt
Én nem torrentezek mégis lekorlátoztak...
Haveromat 2 giga után.................Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Brutális eb #13 üzenetére
Valószínűleg akkor más(ok)nak köszönheted, hogy neked szopnod kellett.
-
Jano_023
őstag
válasz
Brutális eb #13 üzenetére
Nekem most irt MSN-en egy haver XVI.kerben lakik és ő már 10-15GB-nál jár és még nem kapott korlátot. Szerintem a bázisállomásokat korlátozzák és nem egyenként a felhasználókat. Ahol terheltebb a bázis állomás akkor jön a korlát. Szerintem.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Morden24
nagyúr
válasz
PowerBuldog #15 üzenetére
Ha valaki egy hónapban 15 gigás YouTube letöltést hoz össze, arra nem biztos, hogy érdemben kéne reagálnom, na.
Itt az a gond, hogy egy minimális kisebbség rendelkezik a lehetőséggel, hogy a többséggel basszon ki. Jómagyar szokás szerint a szolgáltatók beetettek mindenkit, hogy occsóé' van, aztán a jómagyar szokás szerint ha már occsó' szaladjunk oda és használjuk ki tövig, szarva mindenbe bele. Meg sem vagyok lepve. Sem a szolgáltatók kiváló hozzállásán, sem a felhasználók még kiválóbb alkalmazási gyakorlatán és műanyag-felháborodásán. Olyanok kezdünk lenni, mint Amerika, csak a sok per nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
Ha valaki egy hónapban 15 gigás YouTube letöltést hoz össze, arra nem biztos, hogy érdemben kéne reagálnom, na.
A YouTube HD-ről hallottál már? Nem csak az fmt=18-ról, hanem az újabb fmt=21-ről, ami már alap DivX minőség. Ügyesen össze lehet hozni azt a 15 gigát. Főleg ha szerencsétlen ember még a YouTube-on sem engedheti meg, hogy legálisan nézzen videókat, vagy darabokban felpakolt filmeket, mert akkor is lekorlátozzák, nem csak a p2p-t.
aztán a jómagyar szokás szerint ha már occsó' szaladjunk oda és használjuk ki tövig, szarva mindenbe bele.
Igazad van. Ha az ember felemeli a hangját az igazságtalanság ellen, már az is baj. Ha már egy alkalmi internetezőt nem korlátoznak le, akkor legyen mindenki alkalmi internetező, hogy még véletlenül se korlátozzák le, mert többet használ. De a reklámblokkolás is etikátlan, szóval töltse le minden oldalletöltésnél újból és újból a sok flash bannert is, mert ezért kapja az ingyen tartalmat. Szép új világ...
-
Jano_023
őstag
Nos, a GSM hálózatoknál bázisálomásokon keresztül megy a forgalom az vili. De szerinetm sokan nem csináltak semmit amikor megkapták a korlátot. Nem hinné hogy egyesével kiválogatták azokat akikkel ki akartak babrálni. Így nekik is a legeygszerűbb ha azon a területen korlátozzák a sávszélességet ahhol sok a letöltés. Én ezt valahogy így képzelem. De ezt ki kellene próbálni. Valakinek aki alig használta mégis kapott korlátot mondjuk menjen ki pest egy külső kerületébe vagy esetleg kicsit távolabb pestről és mérjen sebességet. Akkor kiderül hogy az elméletem igaz vagy tévedek.
De msot mondom mielött valaki félreértené ezt csak az én feltételezésem.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
-
Penge_4
veterán
Pesten eleve terheltebb minden hálózat. De az gáz lenne, mivel a fővárosban van a legnagyobb átmenőforgalom, tehát itt használ a legtöbb átutazó is mobilnetet, wifit...stb-t. Az meg már nem biznisz nekik, ha a külföldi befektetőnek megszakad az IMAP letöltése, mert az egyből megy haza és anyázik egy sort, mert ő nem a balkáni internethez van szokva. Mindenkinek ugyanúgy bitre pontosan mérik, ahogy a forgalom után fizető netezőknek.
-
zoo8800
veterán
Ezzel a cikkel az a baj, hogy több, mint egy hónapot késett. Sajnos az utolsó szaváig igaz, és még finom voltam. Mi isszuk meg a levét, akik hamar előfizettünk.
Egy szó sem igaz abból a Pannonos állításból, hogy csak P2P miatt büntetnek.rip and tear, until it is done
-
A cikk utolsó bekezdéséhez: Abszurdisztánban mindent szabad, ami nem tiltott, ergo amíg törvényi erővel nincsenek kikényszerítve a mindenre kiterjedő, részletes szerződési feltételek, addig nem fog változni semmi, marad az apróbetű. Az is röhejes, hogy az ÁSZF változását két országos napilapban kell nyilvánosságra hozni és ezzel a szolgáltató kötelezettségei letudva, ahelyett, hogy köteleznék e cégeket az előfizetők legalább SMS-ben történő informálására. Megtehetnék, hiszen a saját hálózatuk, nekik nem kerül semmibe egy-egy üzenet elküldése.
https://www.coreinfinity.tech
-
Brutális eb
addikt
Nem másokat okolok hanem a szolgáltatót ,hogy pénz be szolgáltatás semmi.Mért annak a hibája lenne aki használja?Fejlesszen hálózatot utánna adja el a termékét.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
törölt tag
Engem az érdekelne, hogy ki a francnak védik a hálózat minőségét, ha már két giga után korlátoznak? Azoknak, akik mobilra töltik a jambás fasságokat?
-
törölt tag
Amúgy még a T a legkorrektebb (ha tényleg így van/lesz), adott fix 5-8-15 gigabyteod, amig nem korlátoznak, ha épp gyorsan le akarsz tölteni valamit (legyen az akár egy 4 gigás linux image), csak ha túllépted.
-
Jano_023
őstag
válasz
#95561216 #29 üzenetére
Na jó de ez nem nagy dolog, eddig is megvoltak ezek a csomagok.
De abban egyetértek az elöttem szólóval, hogy ne igérjen olyat amit nem tud garantálni. Egy válalattól, cégektől ez elvárható, nem ? Nem hinném, hogy erre nem gondoltak vagy hogy nem futatak a rendszeren elötte teszteket ... :S''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Penge_4
veterán
válasz
#95561216 #28 üzenetére
Persze. Azokból van a pénzük. Szegénykék nem szenvedhetnek lassulás okozta traumát, a végén még nem onnan fogják venni a tartalmakat, hanem átmennek egy másik szolgáltatóhoz. Gondolom azokat akkor sem korlátozzák, ha véletlenül egy hónapban 6 gigát forgalmaznak.
Régebben mondta egyik belsős ismerősöm, hogy van a Pannonnak egy feketelistája, akiket direkt szivatnak, ügyfélszolgálaton is, meg mindenhol. Ez főleg a régi 400-as/2k wapos "kemény magból" került ki.
Na meg ott vannak, akiknek mindent szabad. Főként olyanok, akiknek havi 50 rugó fölött van a telefonszámlájuk. Azokat se sűrűn basztatják.
-
Morden24
nagyúr
Lázonghatsz, de én csak azt látom az egészben, hogy eddig volt valami, ami hellyel-közzel normálisan működött, aztán nyitottak egy új réteg felé, akik miatt ilyen retardált korlátozásokat kell bevezetni.
Felfogom én, hogy szar a rendszer, és a szolgáltatónak fejlesztenie kellene, de addig is, ameddig fejleszt, én nem szeretnék szopni azért, mert valaki HD videókat néz a jutyúbon.
-
okib4100
aktív tag
Én megértem h mindenki pipa az x szolgáltatóra, h kamu marketinggel, átláthatatlan ÁSZF-ekkel végül nem azt kapta amire előfizetett, de a cikk utolsó bekezdésével egyetértek.
Ha van mondjuk 95%-nyi böngésző, levelező és 1-2 youtube-t megnéző ill. 5%-nyi nagyletöltő, az a hagyományos neten elmegy, mert már elég kapacitás van hozzá. A mobil netnél viszont helyenként olyan mértékű bővítésre lenne szükség az 5% kedvéért amit a tőlük befolyt díj már nem termelne ki.
Ennyi. A hiba nem a korlátban tényében (a méretében talán, pl. 5GB valóban kevés, 10-20 között lenne reális), hanem a megtévesztő marketingben és az átláthatatlan szabályokban van.
Én támogatok mindenkit akit a szolgáltató ilymódon átvert h felbonthassa a szerződést, meg kötelezzék a szolgot h tegye egyértelművé a szabályokat, stb., de nem kellene megideologizálni az egészet"Azokból van a pénzük"
És ez miért is baj?
[ Szerkesztve ]
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
-
DarkByte
addikt
Aki még esetleg nem látta: [Vodafone: Korlátlan?] Jobb oldalt léptetni kell a következő részre, sajnos YouTube -on van egy 10 perces limit.
-
törölt tag
Lehet neked meglepő, de van olyan egyetem, ahova _kell_ linux, és nem mindig lehet megvárni, amig a posta meghozza a Man szigetről az ubuntut. Az meg egy külön történet, hogy hetente hány száz mega frissítés jön ki hozzá. Azt' ha épp rossz helyen frissít hó elején, akkor szopok harminc napot, mert összeomlik a hálózatuk?
-
Jano_023
őstag
Azért nincsen teljesen igazad. Vagyis csak részben. Mert igen is vannak olyan userek akik normálisan használják a mobilnetet és felfogják, hogy nem arra van hogy 40-50GB-okat mozgassanak és most ők sem tudnak rendesen netezni. DE vannak ugye ahogy irtad a retardáltak azzal teljesen egyetértek, hogy ők csak rontanak a helyzeten. De azt is meg kell értened, hogy aláírtak egy szerződést és igértek nekik valamit amit nem kapnak meg. És ha forditott esetben lenne ez akkor nagy-nagy fizetések és perek lennének. Akárhogy is nem volt semelyik szolgáltató etikus ezekkel a megtévesztő reklámokkal. Na mindegy, és szerintem most nem csak az tesz be a hálózatnak hogy torrenteznek vagy nem ... tényleg nem birja el ezt a sok felhasználót ... ez van.
Sokan kötöttek most új szerződést akár átjöttek a vodától akár pedig a vezetékeset aakrták lecserélni, vagy kénytelenek votak.
A másik dolog, hogy szerintem havi 20GB úgy simán elmegy, hogy ha normál netezésre használod az internetet. Napi szinten szerintem olyan 500-700MB elmegy.
De amugy is most itt nem ez a lényg hanem a megtévesztés és az átverés miatt lázadnak a népek! Szerintem ...''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Morden24
nagyúr
válasz
#95561216 #36 üzenetére
Hátrább az agarakkal, egy szóval nem mondtam, hogy nincsen ilyen, vagy nem lehet ilyen. Viszont ha te azt akarod elmagyarázni nekem, hogy a lázongók nagytöbbsége ezzel érte el a korlátozást, akkor árkot röhögök magam köré, már meg ne haragudj.
-
Siera
senior tag
szörnyű ,hogy mit meg nem engednek maguknak a szolgáltatók
-
Morden24
nagyúr
De azt is meg kell értened, hogy aláírtak egy szerződést és igértek nekik valamit amit nem kapnak meg.
Ezzel tisztában vagyok. Viszont azzal is, hogy ennek a kisebbségnek a "szenvedése" a többséget védi. Tehát mondhatni többségileg önző vagyok.
Akárhogy is nem volt semelyik szolgáltató etikus ezekkel a megtévesztő reklámokkal.
Ezzel már fentebb is egyetértettem, és nem is védem a szolgákat. Én csak a hozzáállást és a műfelháborodást utasítom el, viszont ezeket tény, hogy mereven.
-
Jano_023
őstag
Akkor majdnem ugyanazt mondjuk cak másképp ...
Amugy szerintem annak van mákja aki nem pesten lakik vagy vlami nagyon forgalmas helyen. Pl. havernak vodás nete van és ő fehérváron használta meg esztergomban és amig itt forumozgattunk hogy nem olyan amilyennek kéne meg ilyenek neki semmi baja nem volt és 30GB-okat karcolt felülről egy hónapban ...
Szóval ... várni kell és remélni, hogy a rendszert fejlesztik megfelelő ütemben ...''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Brutális eb
addikt
Megfordítom.Szerződést kötök a Pannonal 6000 helyett csak 600 at fizetek veszélyeztették a munkámat elesek jövedelemtől.Szerinted milyen pert akasztanának a nyakamba? 7 giga után korlátoztak...Az sok? Ebben volt kb 5 sorozat rész pár óra meló pár óra videó,telefonálás kevés rádió,meg egy steam játékletöltés semmi P2P Nem vagyok heavy user és most szopok számlazárásig jan 4 egy olyan ÁSZF alapján ami csak január 11.-én lép életbe.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Brutális eb #43 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy te azok miatt szopsz, akik nem így használják. Továbbra is mondom; nem védem a szolgáltatókat, de hogy egyetértsek, vagy helyeseljek egy rakat erkölcsileg hendikeppelt lázadozóval, na azt azér már nem.
-
Morden24
nagyúr
válasz
#95561216 #46 üzenetére
És most mit kezdjek veled? Ellened beszéltem? Ha beletartozol abba a rétegbe, akiket fikáztam, akkor természetesen igen, ebben az esetben azt a magas lovat úgy barátilag megtartom magamnak. Amennyiben nem, annyiban neked sem ártana átgondolnod, hogy éppen kit és miért szidsz.
-
okib4100
aktív tag
válasz
Brutális eb #43 üzenetére
Szerény véleményem szerint 7 giga tényleg nem sok (bekapcsolt livestationnal 4 óra alatt össze lehet hozni 1 giga forgalmat), viszont a voda topicban csomó olyan ember volt aki melldöngetve irogatta h "tiltják a p2p-t de ftp-ről a múlt hónapban 80 gigát húztam
"
Szvsz 10...20 giga között kellene valahol, akár dinamikusan meghúzni a korlátot.
Konkrétan itt néhány előző nagyhangú kommenten szakadt el nekem a cérna (olvass vissza itt)
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
DarkByte
addikt
Kedves Morden24! Kíváncsi lennék hogy ha pl. téged is így szívatnának [link] akkor tudnál-e ilyeneket írkálni. Mert azt látom, bármerre is futok veled össze a fórumon, hogy a többség által értelemszerűnek elfogadott állásponttal homlok egyenest beszélni nagyon megy neked, legyen bármi is a téma. Én megértem hogy a szolgáltatónak védenie kell a hálózatát, de ha az csak ilyen idióta módszerek közepette megy (mivel úgy tűnik nem tudták megoldani per kopf alapon) akkor inkább ne is hirdessenek korlátlan netet mert ez csak őket minősíti. A biztosítékot nem is ennek, hanem már a leendő ügyfelek félretájékoztatásának, vagy - pl. a Voda esetében - a meglévő szerződés sutyiban elferdítésének kellene kiverni, ami ráadásul hatással van a hűséget kötött előfizetőkre is. És akkor még egy szót sem beszéltünk erről a hasra ütés szerű limitálásról ami a tapasztalatok alapján megy. A lépéssel semmi bajunk nem lenne ha pl. egy ésszerű határnál megszabnák (pl. >20GB vagy mondjuk egy héten max. 5GB forgalmad lehet és utána a hét végéig sebesség limitáció), de itt pont az a lényeg hogy senki nem lát át a homályon, mindenkivel azt tesznek limitáció címszóval amit akarnak. Kb. mintha bekötött szemmel küldenének be egy aknamezőre.
#50: nem beszéltem warez -ről. Ennyi adatforgalmat összehozni egyáltalán nem lehetetlen. Tegyél fel egy Netlimiter -t vagy bármit ami méri a sebességet és nézd meg a programokat mi mennyit eszik. Egy 128kbps -es nátrádió ha 10 órát hallgatod elvisz 600MB -ot. Durván ugyanilyen mértékegységben működik egy hangbeszélgetés (videó nélkül!) Skype -on. A YouTube videók átlagban 400-500kbps sebességűek, ha valaki 1-2 órát nézegeti őket simán elkajál 400-500 MB -t (és sokan néznek ilyen videókat még ha én csak ritkán is szoktam ennyire rá telepedni... és akkor még nem volt szó a nagyobb felbontású változatokról, vagy a letölthető trailer -ekről; a poénos videókat tartalmazó emailekről ne is beszéjünk. ). De csak nézzük mondjuk a minapi példámat. Leszedtem a Project Torque nevű ingyenes játékot (900MB a telepítő), indulás után közel további 2GB -ot leszedett még update -elte magát, és ahogyan nézem játék közben is letölti az aktuális pályát ha az nincs meg. De ott van a WoW is ami ugyanígy cselekszik. Vagy használj Google Earth -öt, szintén pillanatok alatt lekap pár tíz megabájtot.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Mert azt látom, bármerre is futok veled össze a fórumon, hogy a többség által értelemszerűnek elfogadott állásponttal homlok egyenest beszélni nagyon megy neked, legyen bármi is a téma.
Bár nem tartozik ide, de igen, a wareztémában szembe is fogok menni a "köz által" elfogadott dolgokkal.
Én megértem hogy a szolgáltatónak védenie kell a hálózatát, de ha az csak ilyen idióta módszerek közepette megy (mivel úgy tűnik nem tudták megoldani per kopf alapon) akkor inkább ne is hirdessenek korlátlan netet mert ez csak őket minősíti.
Mint említettem már többször, nem is védtem a szolgáltatókat, hanem egy kisebbség lázadozását utasítom el, akik a többségnek ártanak. Asszem már mondtam: igen, fejlesszen a köcsög szolgáltató, aztán reklámozzanak nagy pofával. Viszont addig, ameddig ezt megteszik, sem szeretnék mások miatt szopni. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
it Ma valóban korlátlan mobilinternet nem létezik Magyarországon. A hiányos tájékoztatás miatt sok felhasználó fog csalódni.
- DIGI Mobil
- AI döntené el, nézhet-e valaki pornót
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Android felhasználók OFF topikja
- Tidal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M2 Pro 2022 10C/16G 16GB RAM 512GB SSD - 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Szinte ÚJ, 3 órát repült DJI mini 4 Pro drón, távirányítóval, dobozos, garis + 1 akksi, 512 microSD
- Kindle oasis 2. 9.generáció
- HP ENVY 17-cr0759nz - ÚJ 17,3" 4k UHD notebook - Core i7-1255U, 32GB, 1TB SSD, GeForce
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest