2017. november 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Telekom rovat

Hazánkba is megérkezett a UPC MyPrime

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

A korlátlan film- és sorozatnézés lehetősége két díjcsomag mellé ingyen jár. A Bronze és Silver csomagok esetében sem vészes azonban az ár.

Egyetlen mozijegy áráért kínál egész hónapban korlátlan otthoni mozizást a UPC Magyarország mától bevezetett új szolgáltatása – olvasható a cég közleményében. A MyPrime előfizetői több mint ezer órányi (filmeket, tévésorozatokat és gyermekműsorokat tartalmazó) kínálatból. Az új szolgáltatás UPC Videotár keretében havi átalánydíjért (1 éves hűséggel 1490 forintért) érhető el a UPC digitális kábeltévé előfizetőinek, az összes új Trio L és Trio XL csomag előfizetés pedig már díjmentesen tartalmazza.

Hirdetés

A MyPrime videótár az induláskor közel 300 ismert és közkedvelt filmet, 500 órányi tévésorozatot és 150 óra gyermekműsort kínál a Disneyhez tartozó ABC Studios, az AXN Now, független külföldi filmstúdiók és a hazai MTVA tartalmaiból. A választékot a UPC folyamatosan frissíti és tovább bővíti.

A filmek eléréséhez az előfizetőknek nem kell mást tenniük, mint a UPC távirányítón megnyomni az ’on demand’ gombot és a főmenüben kiválasztani a MyPrime menüpontot. Itt kategóriánként válogathatnak olyan sorozatok közül, mint pl. a Kártyavár (House of Cards) és a Hannibál (az AXN Now kínálatából), vagy a Lost – Eltűntek összes évada (ABC on demand), illetve olyan sikerfilmekből, mint A hatalom árnyékában, a Csúcshatás, a Támadás a Fehér ház ellen, a Twilight Saga - Hajnalhasadás, vagy a Frakk és a Tüskevár – írja a közlemény. A listát a UPC oldalán lehet átböngészni.

A választékból az előfizetők bármikor annyi filmet és epizódot nézhetnek meg, amennyit és ahányszor csak akarják, illetve tetszés szerint bármikor megállíthatják, visszatekerhetik és újraindíthatják az éppen megtekintett tartalmat. Szűcs László, a UPC vállalati kommunikációs igazgatója az IT café kérdésére elmondta, jelenleg kizárólag tévékészülékeken, a UPC beltéri egységeken keresztül használható a szolgáltatás, de szeretnének idővel multiplatformmá válni a MyPrime minél szélesebb körben történő elérhetősége érdekében. Ez a gondolat szépen illeszthető a cég stratégiájába. Egy hónapja írtunk róla, hogy a UPC is mobilszolgátató lesz, még ha virtuális is.

Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója ezzel kapcsolatosan elmondta: „a UPC további szolgáltatásokkal igyekszik teljesíteni az egyre erősödő fogyasztói igényt, hogy a legjobb videó tartalmakat bármikor korlátok nélkül meg lehessen tekinteni. Az új MyPrime szolgáltatásunk teljes szabadságot és rugalmasságot biztosít az ügyfeleinknek arra, hogy kedvükre válogathassanak népszerű filmek és sorozatok széles választékából, havonta csupán egy mozijegy áráért.”

Azóta történt

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.