Mostantól okostelón is használható a UPC telefonja

Hirdetés

A cég ma jelentette be, hogy a UPC Phone nevű mobilos alkalmazással kábeles telefonra is előfizető ügyfelei ugyanolyan kedvező vagy akár ingyenes vezetékes percdíjakkal indíthatnak és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy irodájukban. A UPC úgy ítéli meg, hogy előfizetői így a legtöbbet hozhatják ki a vezetékes telefonszolgáltatásból, különösen a nemrég bevezetett korlátlan UPC Nonstop csomagokból, amelyek hosszú beszélgetéseket biztosítanak 0 forintos percdíjjal, immár útközben is.

Az androidos vagy iOS-es okostelefonokra és tabletekre telepíthető alkalmazás távoli elérést biztosít a vezetékes UPC telefonhoz. Ennek segítségével az előfizetők az otthoni vezetékes telefonjuk kedvezményes percdíjaival használhatják a mobiljukat wifin vagy mobil-internetkapcsolaton keresztül, bárhol a világon. Külön kiegészítő díj nélkül, a kedvező belföldi vezetékes tarifákkal telefonálhatnak és fogadhatják a vezetékes telefonszámukra érkező hívásokat az ország egész területén, vagy ha külföldre utaznak, ahol a költséges (a tervek szerin hamarosan megszűnő) roamingdíjakat is megspórolhatják.

Egyes más internetalapú telefonálást kínáló alkalmazásoktól eltérően a UPC Phone használata semmilyen technikai bonyodalommal nem jár – írja a közlemény. Az  előfizetők az Apple Store vagy a Google Play alkalmazásboltokból tölthetik le és telepíthetik az alkalmazást. Semmilyen más előfizetésre nincs szükség ahhoz, hogy az összes vezetékes és mobil számot hívhassák, közvetlenül a mobilkészülék névjegyzékéből, és a hívást fogadó félnek sem kell semmilyen szoftvert letöltenie és elindítania a beszélgetéshez ­– ami a legtöbb internetes alkalmazással nem lenne lehetséges – fogalmaz a UPC ajánlója.

Azóta történt

Előzmények