Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy ez a banda mit csinál még itt? Pénzt szednek a semmiért, szolgáltatás nuku.
-
pakriksz
őstag
"nem kell okostv" pl a youtube az ami minden okostv-n alapfunkció... de nem kell.
-
jerry311
nagyúr
Egészen addig lesz youtube a boxokon míg rá nem jönnek, hogy a videotárral szemben a youtube-on ingyen vannak teljes filmek...
-
Dezsike
tag
válasz
GeryFlash #23 üzenetére
Az IPTV minőségben elég gyenge, nem csak a nagyképernyős LCD-n látszik, hogy tömörített, hanem a régi CRT-n is (utóbbin legalább az analóg jól néz ki, előbbin már az se). Egy ismerősömnél IPTV van két boxszal, egy felvevős és egy sima. Ha a felvevős épp felvesz és közben egy másik csatornát néznek vele, a sima box hibaüzenettel leáll, hogy "túl sok az egyszerre megtekintett csatorna" (ha arra a csatornára kapcsol amit épp felvesz vagy megjelenít a felvevős akkor visszajön a kép, de pont az lenne az értelme a második boxnak, hogy lehessen vele mást nézni). DVB-T és analóg kábeltv rendszereken ilyet nem tapasztaltam, így nálunk marad az analóg kábeltv (akármennyire le akar beszélni minket róla a T-Home, akárhányszor bementünk vagy felhívtuk őket mindig rá akartak beszélni az IPTVre) és a nappaliban mellé az ingyenes MinDigTV, hogy a királyi adók HD felbontásban jöjjenek. Ráadásul az analóg adás eddig csak akkor ment el, amikor egy szélvihar letépte a kábelt az oszlopról, pár óra alatt megjavították. Az ugyan azon a kábelen érkező kábelnet ellenben többször elment már úgy, hogy az analóg tv működött, az IPTV valószinűleg a nettel együtt szintén elment volna.
-
GeryFlash
veterán
válasz
canniball #24 üzenetére
Igen, ezzel kb tisztában vagyok, csak kicsit Offra sikerült a kommentem (nincs valami tréhom gyalázó topik, ahova az ember minden netszakadás után büntethetetlenül kikáromkodhatja magát?
).
Azért ezért nem veszünk egy médiaboxot, hogy felvegyük az adást, akkor már inkább egy jó UPC ip tévé-internet kombó, normális áron. -
-
GeryFlash
veterán
válasz
canniball #18 üzenetére
Úgy, hogy jön egy vihar és kásás lesz előbb a tévé, utána meg kiírja hogy nincs jel. Unokatesómnál Pomázon illetve a balatonakarattyai nyaralóban is tapasztaltam. Meg az egész kezelőfelülete a tévének béna, nem tudom, programozott felvétel van már? Meg az se tetszik, hogy a netnél a garantál sebességek jóval alacsonyabbak mint aminek hirdetve vannak, mondjuk még így is olcsóbb mint a tré.
Amúgy lehet olvassák a t homenál a topikot, a hsz elküldése utáni egy órában 4 szer ment el a net 5 percre, hétfőn lecseréltetem a mocskokkal ezt az ősrégi Pirelli modemet, hátha az a baj.
aizen92: +1, engem is érdekelne, hogy lett az megoldva, hogy nincsenek reklámok. Ha megállapodás útján, az nem kis pénz, adblockerrel meg csúnya dolog
-
-
C$abi
aktív tag
Nálunk kábeltévé van, és mégis volt gyárilag a TV-nken (Samsung LED40) YouTube kliens. Szerintem baromi klassz, egy rakat (de nem az összes) film fent van YouTube-on, meg sokkal jobb is mondjuk PewDiePie meg a FineBrothers videóit nézni 40 inchen, mint mondjuk csak 15 hüvelyken.
Két kifogásolható dolog van benne:
- A billentyűzet ritka fos, mert abc sorrendben vannak egy nagy vízszintes listán a betűk meg a számok, és ha mondjuk a után a v jön, akkor végig kell nyomatni az egész listán, szóval elég nehézkes a használata
- Megjelentek rajta a reklámok, amik eddig még nem voltak TV-re, de egy pár napja lettek sajnos, ami rendkívül bosszantó -
GeryFlash
veterán
Még egy plusz érv hogy hozzájuk menjek, d*göljön meg minél előbb a fos tréhóm, a napi 3 netszakadással, röhejes áraikkal. A digi jó lenne, de ott meg az időjárás elviszi a tévét, árban ők talán a legjobbak, de inkább legyen egy kicsit drágább (és max 280gb net) de stabil.
Tényleg nem tudom, hogy ki az, aki nem vátlja le a t-s szolgáltatásokat, egyszerűen röhejes az árazás, és a port forwarding tiltott, említett meg az előbb említett netszakadások, 2005ben is megbízhatóbb volt a net mint most -
Hogy vannak megoldva a YT reklámok?
-
canniball
nagyúr
"...ez év végéig minden digitális kábeltévés előfizető internetes tartalmakat is elérhessen a tévéjén."
Minden digitális kábeltévés előfizető, aki dobozzal rendelkezik. Mert ugye mediacard esetén nincs ilyen. -
saelin
veterán
válasz
WonderCSabo #11 üzenetére
+1 Már 9 éve antennás vagyok...
-
WonderCSabo
félisten
Ebből a hírből tudtam meg, hogy ilyen is van már a tévénken.
-
Zirowe
nagyúr
Számomra csak az a fura, hogy egyrészt megy bizonyos telkók részéről külföldön a nagy sírás, hogy "jaj, rohadt youtube, rohadt google, meggazdagszik rajtunk, miközben elfogy alattunk a net, amiért az előfizető fizet nekünk, nosza, fizessen gugli is", közben meg upc youtube app "nyomásávál" próbálja növelni népszerűségét.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem is jó kezdeményezés, csak nálam többször lefagyasztotta a boxot. Mondjuk ezzel együtt tudok élni, és legalább semmi késztetést nem érzek egy okostv beszerzésére.
-
sixpak
nagyúr
Jó lenne ez, ha nem felejtené el, hogy be vagyok jelentkezve és ami nagyobb baj az, hogy a párosított telefont is elfelejti...anélkül pedig használhatatlan.
A tévét egyszer párosítottam a telefonommal és azóta működik vele...
Ezt bekapcsolom és látom, hogy készülék párosítása....anyád!!
Minden nap!!
Ilyenkor el is megy a kedvem az egésztől.
Viszont, ha erőt veszek magamon és végigzongorázom a pair procedúrát, akkor fasza. -
Departed
őstag
Én is használom, jó is, csak a keresés ezzel a távirányítóval nagyon nehézkes. Hajrá UPC!
-
Kékes525
félisten
A T-Home is bevezethetné. Lenne igény rá.
-
saelin
veterán
Nem rossz szolgáltatás, de mennyibe kerül?
A youtube app népszerűsége nem meglepő, hiszen még én is napi fél-egy órát nézem. Jobb mint a tv műsorai...
Új hozzászólás Aktív témák
it Ügyfeleik napi egymillió percet YouTube-oztak tévéjükön az ingyenes TV Apps szolgáltatással.
- Sorozatok
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- Acer Nitro Gaming XV272UV3 - 27
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest