Ha nem akar várni, már töltheti a Windows 10 frissítőcsomagját

A Creators Update néhány héten belül startol hivatalosan, azonban nem muszáj tovább várni. Aki akar, már most frissíthet.

Hivatalosan április 11-én startol el a Windows 10 második új funkciókat és szolgáltatásokat is tartalmazó frissítőcsomagja, a Creators Update. A sok újdonságot hozó frissítéssel részletesen is foglalkozunk hamarosan, azonban a türelmetlenebb felhasználók örömére a vállalat publikált egy eszközt, amivel idő előtt telepíthető a csomag.

A Windows 10 Update Assistant segítségével letölthető a 15063-as számú build, vagyis az alkotói frissítés, ahogy a magyar Microsoft hívja. Sőt, a Microsoft oldaláról letölthető a 32 és a 64 bites képfájl is, amit ugyan Insider verzióként publikáltak, de egyre több jel mutat arra, hogy ez már a végleges, stabil kiadás.

Az újdonságok között vizuális frissítést és egységesítést, új, 3D-s felhasználásra szánt szoftverek, biztonsági újítások, játékmód, integrált streamelési lehetőségek, holografikus interfész és új Edge böngésző is megtalálható.

Frissítés: a hír írása óta a Microsoft több lépést is tett a kiszivárgott frissítőcsomag könnyű telepítése ellen, az Update Assistant erről, vagy erről a linkről mindig letölthető .

Azóta történt

Előzmények