Drupal Hétvége november végén

A Drupal magyar közössége bejelentette, hogy 2011. november 26-án és 27-én, szombaton és vasárnap megrendezik a Drupal Hétvége 2011 elnevezésű konferenciát a CEU Konferencia Központban (1106, Budapest, X. kerület, Kerepesi út 87.).

A rendezvényre a Drupal rendszer iránt érdeklődő felhasználókat várják, számukra az esettanulmányok, a jelenlegi és jövőbeli képességek ismertetése lehet különösen érdekes. A fejlesztők ugyanakkor sok hasznos információt kaphatnak a programozói újdonságokat bemutató előadásokból, de a Drupal-alapú webhelyük megjelenését megváltoztatni szándékozók sem maradnak tippek nélkül.

A hétvége két napját a tavalyi tapasztalatokkal alapján úgy osztották fel, hogy az első nap szakmai és személyes feltöltődését a második napon gyakorlati együttmunkálkodással lehessen kiteljesíteni. Az első nap programját – idén másodszor – két teremben tartják. Az első (nagyobb) terem előadásait úgy választották ki, hogy szélesebb kör számára legyenek érdekesek. A második napon, 9–18 óra között közösségi napra kerül sor, melynek célja, hogy teret biztosítson a közös alkotásnak. Itt együtt tevékenykedhetnek a gyakorlott fordítók, fejlesztők és azok, akik eddig egy ilyen alkalomra vártak.

A hétvégén való részvétel ingyenes, de online regisztrációhoz kötött, jelentkezni még november 20-áig. lehet – illetve amíg a helyek el nem fogynak.

Azóta történt

Előzmények