A nyáron érkezik Magyarországra a Disney+

A Walt Disney Company streaming-szolgáltatója egy bővítési hullámban újabb 42 országban kezdi meg működését.

A vállalat hivatalos közleményben jelentette be, hogy idén nyáron tovább terjeszkednek, és a sok ezer eredeti Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és NatGeo tartalom akkortól Magyarországon is elérhető lesz.

A Disney+ a nagyobb nyugat-európai országokban eddig is elérhető volt, hozzájuk csatlakozott most Magyarország mellett többek között Csehország, Lengyelország és Románia, gyakorlatilag az összes uniós ország, de a szolgáltatás nyártól hozzáférhető lesz az Egyesült Arab Emírségekben, Törökországban, de még Szaúd-Arábiában is.

A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming-szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik – a magyarországi szolgáltatás indulása után egyszerű előfizetéssel is hozzáférhető lesz a reklámmentes tartalom.

A teljes bővítési lista: Albánia, Algéria, Andorra, Bahrein, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dél-Afrika, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Észak-Macedónia, Észtország, Görögország, Horvátország, Irak, Izrael, Jemen, Jordánia, Katar, Koszovó, Kuvait, Lengyelország, Lettország, Libanon, Líbia, Liechtenstein, Litvánia, Magyarország, Málta, Marokkó, Montenegró, Omán, Palesztin Autonómia, Románia, San Marino, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Tunézia, Vatikán,

Ezek mellett az alábbi régiókban lesz elérhető még nyártól a Disney+: Feröer-szigetek, Francia Polinézia, Francia Déli-területek, St. Pierre és Miquelon, az Aland-szigetek, Szent Márton-sziget, Spitzbergák és Jan Mayen-szigetek, Brit Indiai-óceáni Terület, Gibraltár, Pitcairn-szigetek, Szent Ilona.

Eddig az EMEA-régióban 18 országban volt elérhető a Disney+ (Ausztria, Belgium, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Izland, Luxembourg, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország).

Azóta történt

Előzmények