Nőtt a DIGIMobil elérhetősége

Újabb 32 településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI.

Hirdetés

A vállalat bejelentette, hogy a DIGI ütemezett hálózatépítési stratégiájának köszönhetően hétről hétre bővül a lefedett területek listája, és ma már több mint ötszáz településen érhető el a DIGIMobil szolgáltatás. A mobilszolgáltatásba újonnan bekapcsolt lakott területek:

  • Apostag, Arló, Cserhátsurány, Csobánka, Egyek, Gádoros, Gégény, Gerendás, Herencsény, Járdánháza, Karos, Medgyesegyháza, Méhkerék, Nagyiván, Nagylak, Nagymaros, Okány, Ópusztaszer, Piricse, Recsk, Sándorfalva, Sarkad, Szakoly, Szántód, Szedres, Szilaspogony, Tápióság, Tiszaszentimre, Tiszavárkony, Tyukod, Visegrád, Zabar

A DIGI 2019. május végén indította el mobilszolgáltatásait, és nemrég, az egyéves mobilszolgáltatás születésnapján jelentette be, hogy mobil tarifacsomagját 2020. december 31-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére. Ezzel egyúttal a vállalat a mobilhálózat fejlesztésének második fázisába lépett – írják –, olyan területek lefedettségét bővítve, amelyeken korábban nem volt elérhető szolgáltatás.

A DIGI honlapján nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGIMobil, amelyről további információk a digi.hu/mobil oldalon érhetők el.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • DIGI

Azóta történt

Előzmények

  • DIGI 5G

    A DIGI Kft. 2019. november 18-án, hétfőn budapesti székhelyén elindította első éles 5G bázisállomását.