Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VMware
- Ubuntu Linux
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Bitcoin topic
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows XP
- Facebook és Messenger
-
IT café
A DIGI Mobil témakörnek van egy régebbi, nagyobb topikja is a fórumon, ahol több információ gyűlt már össze a témában, kérdés, probléma esetén érdemes oda is átnézni: DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Hírhez kapcsolódó topic-ot nem zárnak. Maximum átterelik az embereket a nagyobb forgalmú topikba. Itt is bekerült az összefoglalóba a másik topic. Működik is, hisz ez a topic teljesen leült, míg a másik pörög ezerrel.
-
snowdog
veterán
Ennek a topiknak már annyira nincs értelme, hogy akár be is zárhatnák!
Már csak a neve miatt is. Teljesen idejétmúlt lett. -
b.lajos
tag
Sziasztok,
Úgy néz ki a kezdeti hév alábbhagyott, a fórum picit kihalt.
Mi helyzet, mik a tapasztalatok, hibák, erények?
Illetve ami engem különösen érdekel, mennyire használható a digi a határon túl? -
snowdog
veterán
válasz
#03412736 #350 üzenetére
Én ennek a pozitív oldalát látom.
Volt egy hibád bejelentetted, és gyorsan elhárították a hibát. Mi kell még?
Akkor én meg elmesélem hogy jártam a Vodafone-nal. Szerettem volna aktiváltatni a VoLTE funkciót (egyáltalán ezt miért kell külön kérni, a T-Mobile-nál ez alapszolgáltatás), ezért megpróbáltam felhívni a telefonos ügyfélszolgálatot. Pontosan 35 percet vártam az ügyintézőre, miután meguntam azt a hülye zenét hallgatni, és bontottam a vonalat. A 35 perc alatt több tucatszor bemondták, hogy tartsam a vonalt, mert fontos vagyok a számukra. Na ennyire voltam nekik fontos!
-
lao
tag
válasz
#03412736 #350 üzenetére
Lényeg , hogy megjavult . Itt : [digi internet] több ember van akit érint a dolog.
-
Somatom
veterán
válasz
sfdrakex #342 üzenetére
Én 12 körül költök havonta három SIM -re. Két, korlátlan netes SIM, a főkártya a telómban (18GB roaming), társkártya otthon, a routerben. Némi beszélgetés, +MyTV, +HBOGO. Így, ebből a 12 ből megvan az otthoni net és a TV is. Kíváncsi leszek arra, hogy ezt mikor lehet majd kiváltani Digivel.
-
snowdog
veterán
válasz
SirRasor #345 üzenetére
Had csatlakozzam hozzád. T-Mobile pre-paid kártyám van, évente 8-10 ezerrel töltöm fel, internetet nem használok rajta. Talán itt, talán a másik Digi topikban írtam, hogy a T-Mobile-tól még novemberben kaptam ajándékba 4 GB-ot, amit fél év alatt használhattam fel. Most hogy szóba kerül és ránéztem derült ki, hogy már eltelt a fél év, vagyis lejárt. És a lényeg, hogy 0, azaz NULLA byte-ot használtam el belőle. Mert nem volt rá szükségem. Itthon gigabites optikai hozzáférésem van, naponta több órát internetezem, tehát aktívan használom. De csak asztali gépeken.
Ennek ellenére kértem SIM kártyát, és aktívan tesztelem a Digi hálózatát. Pusztán kíváncsiságból.Nem azért mert ingyen van! És hogy mennyire nem az ingyen kártya miatt, arra példa lehet, hogy kimondottan erre a tesztelésre vettem egy Nokia 8100 4G telefont húszezerért. Az is lehet, hogy ezt a telefont a teszt után soha többet nem is fogom használni.
Szóval ilyen emberek is vannak!
-
SirRasor
addikt
Nem kértem rá senkit. Nem is értem honnan következtetted ezt ki
Kijelentettem, hogy éves szinten ~10k-t költök 2 SIM-re. Ja sejtem mire gondolsz: azt nem írtam le, hogy nekem alapesetben nem kell mobilnet, mert nem létszükség. 2G-n vagyok, mobilnet nélkül. Most örülök a mobilnetnek, de mivel nem kritikus, ezért inkább az ár fog dönteni a végén.
Egyébként azért költök ilyen keveset telefonálásra, mert arra használom, amire kitalálták
-
Szaby9233
újonc
válasz
Depression #1 üzenetére
Én romániában élek és itt már pár éve van Digi Mobil,eleinte,mint minden kezdő cégnél gyenge volt a hálózat városon kivül de mára egy nagyon jó kis hálózat lett belöle. Amikor Orange-os voltam (Románia egyik legnagyobb mobilhálózata)és a nagyszüleimnél voltam volt amikor perceket kellett várjak hogy betöltön egy weboldalt viszont a Digi-vel miután áthozztam a számomat hozzájuk filmet néztem a nagyszüleimnél megszakadás nélkül. Az árak tényleg alacsonyak a legdrágább előfizetés 5 euró (nálunk euróba számolják az előfizetést) és mivel családi csomagunk van 5 mobilszámmal számonként 5 euró helyett csak 3,50 euró-t kell fizetni. A csomag tartalma végtelen percek akármilyen szolgáltatóhoz belföldön,50gb mobilinternet és ha túlhaladod csak lassabb lesz ígyhát végtelen neted van,végetelen sms és 350 perc külföldre(Magyarországon nem tudom hogyan lesznek a csomagok de nálunk igy van) . Igaz van amikor a mobilnet egyes helyeken egy kicsit lasabban megy de én meg vagyok velük elégedve.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
MasterMark #338 üzenetére
Év végéig biztosan. Lehet tovább.
-
SirRasor
addikt
Arról nincs infó, hogy a teszt után mi lesz? Csak hűségodő? Vagy havidíj is?
-
snowdog
veterán
válasz
Medocsabi #334 üzenetére
...megosztható az adat?
Én bogarásztam pár DIGI ÁSZF-et, és azokból nekem az jött le, hogy a telefonba való előfizetéses SIM kártya (még a jelenleg teszt nevezetű szinte ingyenes is ide tartozik) adat nem osztható meg, a külön tarifacsomagos, csak adatforgalmas viszont megosztható. Aztán lehet hogy rosszul értelmeztem.
DIGI ÁSZF, itt lehet értelmezgetni: [link]
-
snowdog
veterán
Én egy cikkből idéztem, és mikor olvasgattam a szabályzatot, akkor már én is láttam, hogy az újságíró nem pontosan idézett. Csak már nem akartam újabb hozzászólást generálni. De most hogy szóvá tetted azért csak megírtam.
A cikkben az igen nagy számú sms küldésről volt szó, illetve a napokon át tartó folyamatos adatküldésről. Ezt tiltja a szolgáltató.
Somatom
Értem én, csak viccnek szántam.
-
snowdog
veterán
válasz
JockeyEwing #328 üzenetére
Ha van benne SIM slot, akkor az a tablet lényegében egy óriás képernyős mobil.
-
azbest
félisten
"d) A Szolgáltatást szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel,
hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős billentyűzetet),
ilyen pl. az adapter, modem. " [link]szóval, tablet esetén már csak az a kérdés, hogy mikrofon van-e
-
snowdog
veterán
válasz
JockeyEwing #324 üzenetére
"Csak semmi ügyeskedés!
Arra külön kitér a Digi ASZF-je, hogy a napi 100-at meghaladó sms-forgalmat nem nézik jó szemmel, a telemarketinges tevékenység sem engedélyezett, és a SIM-kártyát kizárólag mobiltelefonban szabad használni. Nyilván azt szeretnék elkerülni - ahogy a havi 50 GB-os adatforgalmi limittel is -, hogy egyesek túlterheljék a hálózatot. Fontos lehet nekik a tesztidőszakban, hogy a valódi mobilozók tevékenységét ismerjék meg.
Nemcsak modembe és usb-adapterbe tilos behelyezni a SIM-kártyákat, a Digi a távfelügyeleti eszközöket, például bébiőr és/vagy biztonsági kamerákat is tiltja. Rendellenes használat esetén letiltják a kártyát, és az ügyfél nem panaszkodhat, hogy nem szóltak, mert minden világosan benne van a szerződésben." [link] -
válasz
JockeyEwing #324 üzenetére
Tabletben szabadon lehet, az nincs tiltva.
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Ezt lehet Tabletben is használni, vagy csak mobilban? (csak mert valahol olvastam, hogy LTE routerben nem lehet, tiltják a simet ha észreveszik)
-
b.lajos
tag
válasz
Medocsabi #319 üzenetére
"Gondolod Te"
Természetesen én így gondolom, te meg amúgy és ez így van rendjén, a meggyőződés nem lehet vitatárgya, ez nem napi politika.
Sajnálatos módon nem dolgozok a diginél, nincs ott dolgozó közeli ismerősöm sem, így a bér mennyiségéről nem nyilatkozhatom. Azonban azt látom, hogy pár emberke évek óta ott dolgozik, és nem a spar csemege pultba.
"Neki nem kell kitermelnie a kollégák bérét"
Már ne haragudj de ez elég értelmetlen mondat. A digi nem termelő, hanem szolgáltató és ily módon a dolgozók bére a szolgáltatásból van, ahogyan a T-mobil és a Telenor is. Vagy ők mit termelnek, miből fizetik a dolgozókat?
Közben én is beálltam a táborba, az almás telefonon (SE) egyelőre csak LTE jel van, net megy, az időjárás helyszíne 20km-rel arrább mutatja a telefont, három navigációs program szintén. Viszont van egy kérdésem, akad a Telekomoshoz hasonló applikáció ahol meg lehet nézni a net forgalmat? -
mjani1172
addikt
válasz
Medocsabi #319 üzenetére
Nekem tulajdonképpen mindegy volt mennyibe kerül a szolgáltatás, kényelmes voltam és minőséget akartam.
Aztán egyre többször volt gond a telekommal,(heti egy leállás) és végén volt, hogy egy bő hétig nem volt net, és az 3 webshopnál nem öröm. Aztán pofátlanok is lettek, mondom akkor kipróbálom a digit. 10 x gyorsabb a net, és 17000 forint helyett 5000 körül fizetek. Nem akarom elkiabálni, de kb 2-3 éve még csak gond sem volt.
Szóval nem az a gond hogy a tobbiek drágábbak, hanem még rosszabbak is. -
snowdog
veterán
válasz
Medocsabi #319 üzenetére
Olyan szolgáltatást kell nyújtani, amilyenre igény van. Ha az Trabant akkor Trabantot, ha Ferrari akkor Ferrarit. Az ár meg majd tükrözi a minőséget. Én egyik felhasználói csoportot sem szólnám le. És az őket kiszolgálókat meg főleg nem.
Azért kartellezésről meg már hallottunk ugyebár, ahol igenis jól lehúzzák a fogyasztókat.
Persze ez is csak egy egyéni vélemény.
-
Medocsabi
addikt
"A többi mekkora sáppal dolgozik".
Gondolod Te. Arra nem gondolsz, hogy egyedül a Digi az, ami szarér-hugyér dolgoztatja a munkatársait?Neki nem kell kitermelnie a kollégák bérét, mivel kb egy Spár csemegepultban többet lehet keresni. Nem kell településenként 5-10 ügyélszolgálati pontot "eltartania". Nyilván fogyasztói részről kit érdekel, de gondoljunk már bele a dolgokba egy kicsit. Ettől a "bezzegadigiolcsóbb" hozzáállástól hánynék. Ezek szerint a teszkós párizsit veszi mindenki, mert az olcsóbb?
Mindenki mindent olcsón, ingyen akar, örökre és azonnal.
A fentiek az egyéni véleményemet tükrözik, és csupán hangosan gondolkoztam -
b.lajos
tag
Uff, Nagy-Fo(-nök)juzer
A szöveg végén a "tekézés" jól megy, a többi körülbelül olyasmi hatást kelt mint a kis sárga emberkének középen, remélem jössz majd az értő olvasás intéssel...
Érdekes az emberi természet, bejelenti egy szolgáltató egy szolgáltatás teszt üzemét, erre akad egy rakás elégedetlenkedő.
Az árakról meg, emlékezzetek csak, mikor terjeszkedni kezdett a digi, sokan látták a bukást az árpolitikáját látva, aztán azóta is irul-virul. Ebből is látszik a többi nagy mekkora sáppal dolgozik.
Remélem megmarad a jó szokásuk és mobil téren is folytatódik az "árgarancia"
Egyelőre én sem intek be a nagy Tésnek, de beállok a tesztelők közé, aztán majd csak felnőnek. -
kbyte1024
veterán
Na uraim, most hívtak a Digitöl hogy olvasták a hibabejelentesem és kapcsolnának a műszaki kollégához ha van 5 percem. Úgyhogy van értelme az észrevételek kitoltesenek.
-
fojuzer
aktív tag
Nos ez mind szép,meg jó!Ha igaz!Ingyen semmi nincsen! de van 1 nagy Ür,Hiszen nincs igazi verseny ha mindenüt nem lehet bárhol?igénybe venni!4Mert nem lehet?Hiszen itt Budimpesten a Fövárosban? sem mene-mene.ahol már van(UPC-Telekom) ott Nyet-Non- a "DIGI" tessék mondni Okos tudoskák ez igy verseny képes?NEM.Ha itt Budimpest teljesen nincs lefedve?Mármint igénybevétel.?Ha-ha-ha-hi-hi.Elöbb tegyék llehetövé bárhol.bármely Budipesti részen az Elöfizetlst,vagy mást!Adig ezNagy BLA-BÉA süket Paraszt vakitás!Ez nem verseny csak bénázás.Akkor igaz ha bárhol.bármelyik szolgátatot!Egymástol függetlenül.igénybe lehetne venni!Nem csak(UPC_Telekom) Na ennyit!
-
törölt tag
Van valami dija a SIM kartyanak, vagy bemegyek aztan a kezembe tolnak egyet ingyen?
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalat 2019. május 27-én, azaz ma elindítja mobil telekommunikációs szolgáltatásait a magyarországi piacon saját mobilhálózatán, melyet az elmúlt négy évben hozott létre.
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu D556 alaplap + Pentium G4400 CPU
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest