Újabb helyeken érhető el a DIGIMobil

További 24, többek között alföldi és Balaton környéki településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatását a DIGI Kft.

A DIGI közleménye hangsúlyozza, hogy a vállalat a nyáron tovább folytatta a meglévő mobilhálózatok fejlesztését: másfél évvel a 2019 májusi indulása után a DIGIMobil szolgáltatás több mint 650 településen elérhető a magyarországi lakosság 70%-a számára.

Hirdetés

Mindazon előfizetők számára, akik már a december 31-ig tartó tesztidőszak alatt igénybe vették a DIGIMobil szolgáltatásait, mind pedig az új DIGI és Invitel előfizetők számára 2021. január 1-től válik elérhetővé két lakossági havidíjas tarifacsomag: a DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX, hűségidő nélkül.

Az új települések listája:

Hernádszurdok, Végegyháza, Pusztamonostor, Vámosgyörk, Kaposszekcső, Botykapeterd, Beleg, Hidasnmeti, Liget, Zánka, Palotás, Pánd, Vezseny, Gátér, Ludas, Dunaharaszti, Detk, Sellye, Kőröshegy, Zamárdi, Nagykőrös, Kismaros, Abaliget

A vállalat honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken elérhető a szolgáltatás, amelyről további információ a digi.hu/mobil oldalon érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DIGI

Azóta történt

Előzmények