Év végéig maradnak a kedvező feltételek az egyéves DIGIMobilnál

A még mindig tesztként működő szolgáltatás mobil tarifacsomagjának paramétereit 2020. december 31-ig megtartják.

Az egy éve elindult DIGIMobil közölte, hogy a 2019 májusában bevezetett tarifacsomag kondícióit az év végéig fenntartják.

Ez azt jelenti, hogy 0 forintos havidíjért korlátlan mobiladat-forgalom áll az előfizetők rendelkezésére, hálózaton belül 0 Ft/perces, hálózaton kívül és az EU-ban 5 Ft/perces tarifáért beszélhetnek, az sms-ek használata hálózaton belül szintén díjtalan, hálózaton kívül 21 Ft/db-os tarifával használható. Az ügyfelek továbbra is hűségidő vállalása nélkül, szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról.

A jelentős szűkítés is marad: az ajánlat a legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők számára érhető el.

Bár ez az ajánlat páratlanul kedvező, és olyan fejlett technológiákat is elérhetővé tettek, mint a VoLTE és a VoWifi, a DIGIMobil egyelőre szinte láthatatlan a magyar távközlési piacon. Ennek okairól – gazdasági, jogi, versenypiaci, versenyfelügyeleti, technológiai okairól – ajánljuk olvasóink figyelmébe Koi Tamás friss, kiváló évfordulós összefoglalóját a hwsw.hu-n.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DIGI

Azóta történt

Előzmények