2013. május 25., szombat

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

IT café

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#18001) iSonic válasza P00By (#17999) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

én nem élveztem :D

(#18002) sith7 válasza iSonic (#18001) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de nyertél, nem ? :))

All Hope Is Gone

(#18003) iSonic válasza sith7 (#18002) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

nem 1 baseről betolt.. =( ma nagyon szar napom volt... 2 win 5 lose, tegnapi 7 winhez képest szörnyűnek is nevezhető..

(#18004) föccer

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alyarchonnal toltunk egy kis low ligás 2v2 laddert. Kb 10/2 lett a mérleg :)

Ekkora noob bandával ritkán hoz össze a sors. Az összes meccsből 2 volt, amit élvezetesebb meccs volt. Ott meg kellett dolgoznunk a győzelemért kezdve a korai nyomásgyakorlástól, a makró felállításán, a folyamatos harassokig, és a végső támadásig. Fel is ment az apm-em 70-re pedig nem szoktam spammelni :B

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#18005) sith7 válasza iSonic (#18003) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 7 win viszont nagyon jónak nevezhető :K

All Hope Is Gone

(#18006) kovsol válasza föccer (#18004) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

bezzeg mikor velem játszotok nem ad ilyen ellenfelet :(((

(#18007) sith7 válasza kovsol (#18006) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezt már megbeszéltük többször is ... :U .... és igen, Te tehetsz róla ... :)) ... minek kellett gyémántosnak lenni ;]

All Hope Is Gone

(#18008) kovsol válasza sith7 (#18007) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

jaja azért nem is játszok végén még feldob masterba és b@szhatom :DDD viccet félretéve azért elb@szott egy rendszer ez, de majd ladder reset után meglátjuk változik-e valami

[ Szerkesztve ]

(#18009) sith7 válasza kovsol (#18008) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát az ... reméljük ... :R

All Hope Is Gone

(#18010) SimS

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok

Ha már mindenki épp a nagy nem-játszásban van, talán nem gond ha beírom én a low profilom. :B Nagynéha játszogatok, kb. fun szinten.
Toph #525 volna az. Igazából kipróbálnám a 2v2-t talán a 3v3-at, csak még nem jutottam odáig, hogy a laddert elkezdjem ezekben.

p.s.: alig találtam azt a tetves számot a profilhoz :(

p.s.2: TS-infókat ahol lenni szoktatok kitől lehet kéregetni? :)

SimS

[ Szerkesztve ]

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can | SC2: Toph#525 | Origin: SimS_hun | BattleTag: hamboo#1540

(#18012) föccer válasza föccer (#18011) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No, ez privátben akart volna menni :B Miondjárt töröltetem, hogy ne legyen kint a cím publikban...

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#18013) rt06 válasza föccer (#18012) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oly mindegy, kint van a faq-ban is - igaz a jelszo nincs

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#18014) Winner_hun válasza föccer (#18004) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

Mi is toltunk, most fejeztük be, 10 játszmából 8 nyerés 2 vesztés lett a vége.
Így kicsit beborozva néha úgy érzem sokkal pörgősebben megy a játék mint amúgy:D

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#18015) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hol kell bekapcsolni, hogy folyamatosan mutassa az egységek életerejét?

(#18016) föccer válasza Eagl3 (#18015) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Options, gameplay-be, ha jól emlékszem.

üdv, föccer

(#18017) Eagl3 válasza föccer (#18016) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt gondoltam, de azon belül? :)

(#18018) kovsol válasza Eagl3 (#18017) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

te nem vagy okos ugye ? :DDD nem itt kellene kérdezgetni hanem elindítod a játékot és ott van
most német a kliensem így nem tudom angolul hogy van, de van egy legördülő menü ahol ki tudod választani, hogy always és akkor mindig látszik minden egység élete

(#18019) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Show Units Status Bar-> Always... :)

(#18020) Eagl3 válasza kovsol (#18018) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"te nem vagy okos ugye ?"
:F

(#18021) AlyArkhon

AlyArkhon
(őstag)

Kösz a mai meccseket Föccer és Winnerhun .. Igazán voltak kemény meccsek :R

Még toltam egyet JackOneel al is de bevágott egy full gyémántos ellent akiket kiosztottunk az elején de aztán elgurult a gyógyszerem és bevittem a darálóba az összes egységemet mert meguntam így a mai 25.ik 2v2 után az adok kapok szórakozást . :DDD

A holnapi viszont látásra , és hasonló jó meccseket .. :DD

Nagyon királyság a terrannal való játék . :R

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

(#18022) sith7 válasza AlyArkhon (#18021) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon királyság a terrannal való játék

:U .... ;)

All Hope Is Gone

(#18023) föccer válasza Eagl3 (#18020) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne vedd a szívedre. Úgy értette, "keresd meg a beállítások között, mert ott kell lennie valahol" :D

Aly: én köszönöm a meccseket. Néztem a profilodat, ma vagy 30/5-ös mérleged volt 2v2-ben. Szép, grat érte.

üdv, föccer

(#18024) föccer

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No, megvan Z-vel a 250-es coop győzelem. Az utolsó 15-20 játékot egy német gyerekkel toltam. A végé írtam neki, hogy ezzel meglesz a 250 win. Err írja, hogy akkor mókázzunk, és hozzunk le 200/200 linget :DDD Nem gyengén laggolt a játék. ~5 fps-sel daráltunk a végén...

És most már tudom, hogy a main minerálja nem elég a 200/200 linghez...

üdv, föccer

(#18025) Ybron

Ybron
(senior tag)

[link]
IdrA steram.

[ Szerkesztve ]

(#18026) sith7 válasza föccer (#18024) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az szép :K

All Hope Is Gone

(#18027) AlyArkhon válasza föccer (#18024) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Grat hozzá .. :C

Akkor most már mehet a 2v2 ezerrel .. :DDD

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

(#18028) föccer válasza AlyArkhon (#18027) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még hiányzik 30 T-s győzelem, meg az insane ellen ~130. :B

üdv, föccer

(#18029) kovsol válasza föccer (#18028) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

addig told le amíg a gyerkőc meg nem születik, mert utána már nem érsz rá játszani ;)

IMMvp még a végén code A be visszaesik

(#18030) AlyArkhon válasza kovsol (#18029) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Te Kovsol, hol találok a gomtv oldalán egy esemény táblázatot amin normálisan megleeht nézni, hogy mikor kijátszik ? Mert amit találtam az mintha nem azokat az embereket mutatná akik ténylegesen játszanak . :F

(#18031) kovsol válasza AlyArkhon (#18030) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

(#18032) Ghoosty válasza föccer (#18028) üzenetére

Ghoosty
(senior tag)

Ha minden a tervek szerinte alakul, akkor ma olyan 6 körül már fenn leszek és játszanék pár meccset insaine ellen, kell gyakorolni protossként, bár lehet, hogy kevés leszek.

SC2: Ghoosty:247

(#18033) föccer válasza Ghoosty (#18032) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne aggódj. Insane a.i. ellen úgyis csak a cannon rush-al lehet nyerni. Bár ez is pálya függő, hogy össze jön-e egyáltalán. Egyszerűen olyan nagy az income-ja, hogy normál játékmenettel nem lehet ellene győzni.

Ma este egyrészt későn érünk haza, másrészt ha minden igaz, akkor moziba megyünk Mamócával, így ma szinte biztos nem leszek játék közelben. Vagy ha igen, akkor az késő este lesz.

üdv, föccer

(#18034) sith7 válasza Ghoosty (#18032) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor ma olyan 6 körül már fenn leszek

jó világ ... :))

amúgy még fenn van a gépen :DDD ... tegnap este kerestelek, de nem voltál fenn :(

All Hope Is Gone

(#18035) AlyArkhon válasza kovsol (#18031) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Thx.. Ezt néztem én is de olyan gyorsan átfutottam hogy a real name alatti gamer neveket észre sem vettem csak most ahogy jobban megnéztem ..

Ezt kerestem eddig is ,.., :R

Úgy látom a holnapi meccsek között lesznek igazi csemegék is :) zerg majd mind a 4 meccs :D

(#18036) Ghoosty válasza sith7 (#18034) üzenetére

Ghoosty
(senior tag)

Tegnap előtt kicsit későn feküdtem, de korán reggel a felső szomszéd úgy gondolta, hogy jó ötlet alaposan felporszívózni az egész lakást, így volt korai ébresztőm is. Ezért inkább hanyagoltam a játékot és megnéztem egy filmet majd korán feküdtem.

Már aktívan dolgozunk a párommal azon, hogy ne legyen ilyen jó világ nekem se.

(#18033) föccer

A cannon rush az csalás és unalmas, rendesen kell nyerni. :) 1 vs 4-ben is meg lehet verni a gépet, meg van 1v2 insane elleni achi, csak meg lehet csinálni rendesen is. Már épp elkezdtem, őket, mikor felfüggesztettem az SC-t, de akkor ma megcsinálom egyedü ezeket. ;] Annak idején Warcraft III-ban is dupla incomeja volt a legnehezebb fokozaton a gépnek, mégis egy kis gyakorlással simán meg lehetett verni.

(#18037) föccer válasza Ghoosty (#18036) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Régen én is megcsináltam az 1 vs2 insane acsit. Csak azóra rengeteget fejlesztettek az insane bot-on. És ha le is tudod nyomni, szerintem csak cannon rush-el fog menni :) Ha nem, akkor grat, király vagy :D

Szegény a.i úgy van felprugramozva, hogy egyrészt majd 140%-os income-ja van a tiedhez képest, másrészt teljes maphack-je van és mindent "lát". Ha bemész a bázisára építeni, azonnal letámad a szedők egy részével. Ha nem mész támadni, akkor a 3-4 percben beállítanak egy akkora sereggel, amit nem lehet védeni. Még 2v2-ben is nagyon nehéz normális játékkal kivédeni/legyőzni az inane a.i.-t. És lehet, hogy a cannon rush marha unalmas, de célravezető és gyors. 250 játéknál érdemes a 100% winr rate-ra törekedni :D

üdv, föccer

(#18038) sith7 válasza Ghoosty (#18036) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem baj, ,mindent bele !!! :C :C :C

All Hope Is Gone

(#18039) Ghoosty válasza föccer (#18037) üzenetére

Ghoosty
(senior tag)

Ha ez tényleg ennyire kemény lett, akkor ma ezzel fogok szórakozni, legalább felkészít a komolyabb meccsekre is, úgyis midenki early push-t nyom 2v2-ben amit sokszor nem sikerül megfognunk. Ha meglesz, dobok fel replay-t.

(#18040) mcwolf79 válasza föccer (#18037) üzenetére

mcwolf79
(őstag)

A cannon rush a leggyökerebb dolog, ami csak előfordul a SC2-ben. Komolyan mondom, nem tudom ,hogy lehet élvezni azt a faxságot. Persze tényleg hatásos, de a "játékélmény" közelít a nullához. Nagyon nagy élmény lehet,hogy százszor megismétled ugyanazt a 20 katintást. GG az ellennek, hú de jó volt :P

Persze ez csak a multira vonatkozik. Az A.I. ellen a cél szentesíti az eszközt.

[ Szerkesztve ]

i5-2500K CPU H2O + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA H2O + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

(#18041) AlyArkhon válasza mcwolf79 (#18040) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Egy cannon rusht legalabb olyan jó eséllyel lehet elinditani mint egy 6 poolt . :R

Ha az illető figyel a bázisára illetve normálisan scoutol ezeknek semmi esélyük .

Igaz Föccer ? :DDD Rendszerint bukik meg a 10 pool is nemhogy 6 pool :DDD

(#18042) hajsza válasza föccer (#18037) üzenetére

hajsza
(fanatikus tag)

1 vs 2 insane AI. Viszonylag friss, csak néhány hetes videó, tehát a legújabb AI ellen lett lejátszva.

(#18043) sith7 válasza Ghoosty (#18039) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amit sokszor nem sikerül megfognunk

sajna ... :(((

All Hope Is Gone

(#18044) Alg válasza AlyArkhon (#18041) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kedvencem a rámpára pylon+cannon blokkoló protoss, ha meglátom megy is a nydus és a roach-ling a bázisára...

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#18045) föccer válasza mcwolf79 (#18040) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, az a helyzet, hogy ladderen csak Z-vel játszom, így eszembe se jutna cannon rush-ra :D

Most arról votl szó, hogy hogyan lehet a leg gyorsabban legyőzni az insane a.i-t. Ugyebár ha az embernek gyermeke olyan elvetemült mint én, és meg akarja szerezni az összes acsit, akkor bizony nagyon sok custom és cooperative game-t kell játszani. Ebből kifolyólag a leggyorsabb módon nyerni módszerét keresi, ami P-vel a cannon rush.

Hajsza: Átfutottam a linkelt videjót. Ezzel csak egy baj van. Sima custom game-ben ez működhat, ahol te határozod meg a pályát, és te állítod be, hogy milyen ellenfeled legyen. Viszont a cooperative game során random map-on, random ellenfelekkel rak össze, így ez a metódus bukta, mert a videón látható pálya nincs is benne a map poolban. :)

Üdv, föccer

(#18046) Ybron válasza Alg (#18044) üzenetére

Ybron
(senior tag)

Rámpára mióta lehet építeni ? Inkább alatta nem ?
Mit ér vele ha nem lát fel a cannon, azt az egy probot meg leszeded amivel ott szambázik fent hogy fellásson. Inkább az expedet blokkolná cannonal lehet többet érne :)

(#18047) hajsza válasza föccer (#18045) üzenetére

hajsza
(fanatikus tag)

Két okból linkeltem be a videót:

1. Írtad, hogy csak cannon rush-sal lehet megcsinálni az 1v2 insane-t. Emlékeztem rá, hogy valahol már láttam más módszert, hát újra előkerestem.
2. Gondoltam talán ad ötletet a cooperative módhoz is. Egyébként én még csak szólóban (1v1-et értem ez alatt) játszottam AI ellen, ezért nem tudtam, hogy nem lehet kézzel beállítani a pályát és az ellenfelet coop. módban.

(#18048) kovsol

kovsol
(PH! félisten)

valaki írja már le nekem hogyan kell banlinggel bombázni, de lépésről lépésre

(#18049) Alg válasza kovsol (#18048) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Feltöltöd az overlordokat, kijelölöd mindet, elindítod az ellenséges sereg felé, és utána egyesével: D(vagy amire a drop van állítva) klikk az egyik ovira D klikk egy másikra D klikk egy harmadikra...

[ Szerkesztve ]

(#18050) Alg válasza kovsol (#18048) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

9:45 környékén

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.