A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló

SZERK.: TvP-ben iszonyat nehéz elverni a terránt.. 4-5 helyre egyszerre droppol, és ha megindulsz basetradere akkor ugyanannyi unit van a bázisán...Kieget várom nagyon
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK

LinogeOW
(fanatikus tag)
[moderálva]
1-1 
========
Kérlek titeket, hogy ha másképp nem megy, akkor ne vegyetek tudomást egymásról.
Köszi
üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
Link?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Én itt nézem, igaz csak 450+ba adnak, de legalább nem akad.
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

kovsol
(PH! félisten)
Puma legalább örült a győzelem után, na ilyen MC arcán sose látni 
"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)
nem vagyok beteg, csak - mint azt szerintem tobbszor egyertelmuve tettem - zavar az esz nelkuli hiszti
es (ez foiccernek szol) ha ez ellen szot emelni moderalando vetseg, nem ertem, hogy maga az esz nelkuli hiszti hogy nem meriti ki a hangulatkeltes, a flame fogalmat - es ezt ugye az alapelvek is tiltjak (azon tul, hogy fenemod irritaloak is)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Hova örüljön? Még nem nyerte meg

MC egyenlített 2-2re, szóval még nincs lejátszva a meccs 
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Így van. Pumához még mma is odament..
Szerk.: Puma most 1-1-1-ezni fog...
[ Szerkesztve ]
Meglepően jól produkált a helion drop. Nem gondoltam volna, hogy sikerül vele 10 probot leszedni.
üdv, föccer
Igen, sikerült neki. Azt hittem felmegy a mainre, de pont nyomott egy ff-t mc
GG!
Amit láttam az nagyon jó meccs volt. 
üdv, föccer
GG!!!
Végre egy protoss nyert.
Elég unott arccal vette át a 35k $-t. 
Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát
Hát igen...Mennyi is az? 8 milla durván?
Körülbelül, árfolyamtól függően 

kovsol
(PH! félisten)
Egyik interjúban még régen kérdezték tőle mire költötte a GSL győzelemért járó pénzt?Akkor mondta vett egy autót anyukájának 
"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)
Azta mindenit!!!
Ebbe a játékba van pénz
Mint általában a professzionális élsportban. Sőt, azokhoz képest ez még aprópénz.
üdv, föccer

kovsol
(PH! félisten)
Szerintem amúgy ők a szponzori díjakkal se kapnak kevés lóvét. Nem kis cégek emblémái figyelnek rajt a ruhájukon.
Pro monobattles - Sheth, Huk...
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
micsoda keveredés
... azt se tudtam néha ki , kivel van 
All Hope Is Gone
A chat sem semmi 
Alright shade Ill give you that...I still think if you shave your arse and paste it to your face you are a sick ***
[ Szerkesztve ]
hát az nekem angol tudás hiányában nem mond semmit ... 
All Hope Is Gone

oxox
(őstag)
Mikor lesz a köv meccs? Kint vagyok külföldön és most csak ez jut. 
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525
Mi van, véletlenül bezártak az egyik gép gyomrába? ![;]](/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer

oxox
(őstag)
Bezárni bezártak, de nem a gyomorba, hanem a púpjába
...nem vagyok itt 3órája de már honvágyam van...holnap meg döglés lesz egész nap, mert csak hétfőn kezdődik a móka...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525
White-Ra vs Stephano éjféltől.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
a drunken TB ranting about "The end is come!" to the tune of Angry Birds. the most demonic idea i've ever heard.
Piál a mindkét caster, a chat és valószínűleg a játékosok is 
LOL Thor vs hellion reaper phoenix
![;]](/dl/s/v1.gif)

LinogeOW
(fanatikus tag)
Utolsó gamebe Huk a moveolt az infestorokkal

[ Szerkesztve ]
Még az első meccs megy. Mennyit fognak játszani?
üdv, föccer

LinogeOW
(fanatikus tag)
bo9
No, akkor egyhamar nem fogok lefeküdni az biztos. ZvP a kedvenc machup-om, ráadásul a két kedvenc játékosom előadásában... 
Kár, hogy az első meccs elejéről lemaradtam. Ez a második nem volt túl hosszú, de a bo9-ből van még bőven. 
üdv, föccer

LinogeOW
(fanatikus tag)
Csak annyi történt, hogy stephano gyors 3.at expelt amit meg tudott védeni, utána meg WhiteRa nem ért el semmit a 6gateel + Stephano egyszer beverte Ra 2. expjét
Az 5. meccs legalább mókás volt. 
üdv, föccer
No, a 2 utolsó meccsért nagyon megérte fennmaradni 
White-Ra belátta, hogy nem nagyon tudja legyőzni Stephanot, erre lazára vette a figurát és toltak egy kis mókát.
Nagyon élveztem, GG
üdv, föccer

LinogeOW
(fanatikus tag)
Utolsó meccs tényleg illett egy show matchbe ! gg
mothership-ek nem értették a 3/3 corruptorokat
u mad ?
VOD-okról vannak videók? Sajna lemaradtam az élőről.
Szintén..40 fokos lázzal nem volt kedvem fennt maradni..

adrian360
(fanatikus tag)
twitch.tv itt fent van az egész adás, igaz nincs darabolva, de odatekersz ahova szeretnél 
Köszi.