2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

IT café

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#18351) kovsol válasza Alg (#18348) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

volt amikor azt hittem morrow nyerni fog

(#18352) rt06 válasza Alg (#18348) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem hittem volna, hogy jinro igy visszajon azutan, amit kozepen kaptak a tankjai

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#18353) Eagl3 válasza rt06 (#18352) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért tudott visszajönni mert ő is folyamatosan cseszegette a Z expjét.

(#18354) h.adam.92 válasza iSonic (#18350) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

én csak kamillázok, amikor 1 mari hordát 1 sec alatt 10 darabra szed... :Y

u mad ?

(#18355) Eagl3 válasza h.adam.92 (#18354) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ja... én örülök, ha időben háromba tudom szedni... :DDD

(#18356) kovsol válasza Eagl3 (#18355) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

én meg annak örülnék ha a banling tudna menni a föld alatt is ;] (persze tudom, hogy nem fog, így is pont elég erős)

[ Szerkesztve ]

(#18357) iSonic válasza kovsol (#18356) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

ne akarj te ilyeneket :DD

(#18358) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LOOOOOL
SCV BUMM :C

Hát ezt nagyon kitalálta

[ Szerkesztve ]

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#18359) föccer

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szegény scv-k :Y

üdv, föccer

mod: nem értem, hogy miért eröltette ismét Jinro az ennyire korai expet? :F Az első meccsen is pont ugyan így szívta meg. :(

(#18361) iSonic: Ez Jinro hülyesége volt. Megint belement abba, amiről tudta, hogy megszívja.

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#18360) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:(

(#18361) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

na erre inkább nem írok semmit, mert ez az igazi balance...

(#18362) kovsol

kovsol
(PH! félisten)

nem hiába zerg régebben az agresszióról szólt, mostanában megy át ebbe a macro maszatba ami nem tetszik :(((

(#18363) SimS

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

YAY zerg! :)

p.s.: na jó, a 2. játék élvezetesebb volt

SimS

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can | SC2: Toph#525 | Origin: SimS_hun | BattleTag: hamboo#1540

(#18364) Alg válasza iSonic (#18361) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, ez egy egyértelműen jól begyakorolt, és jól időzített build (sőt, nem kizárt hogy direkt Jinro ellen lett kitalálva)

(#18365) iSonic válasza Alg (#18364) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

hát akár meglehet, bár azért elég durvának tartom, hogy 15 baeling one-shotol 2 raxot..

(#18366) föccer válasza Alg (#18364) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, azért Jinro ellen bannelingekkel menni... Ez inkább az korai expes T-k ellen lett kitalálva.

üdv, föccer

mod: replay-eket vajon hol lehet elérni?

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#18367) kovsol válasza föccer (#18366) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

három mérkőzésből kétszer is korai expet tolt, amúgy jinro macro játékos, szóval...

(#18368) Alg válasza iSonic (#18365) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

15 baneling = 750 mineral, 375 gáz... 2 rax= 300 mineral, mi olyan hihetetlen ezen?

(#18369) iSonic válasza Alg (#18368) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

az, hogy egy az egy épület, kettő mögötte ott van csomó marine..

(#18370) föccer válasza Alg (#18368) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A terranok megbuktak matekból nem tudtad? :D

Kovi: Persze, hogy macro játékos, és nem akart lemaradni a Z-től gazdaságilag (bár a mulékkal simán felveszi 1 base-ről a versenyt a Z 2 bázisával egy rövid ideig). És meg is értem, hogy az első meccsen ezt a bo-t csinálta. Mi miért próbálkozott meg vala még egyszer? Vagy ha már így döntött, akkor gyorsabban kellett volna falaznia, hogy morrow ne tdja scoutolni a korai expet.

üdv, föccer

(#18371) kovsol válasza iSonic (#18369) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

ha előtte lett volna a marin nem mögötte, ahol max az utolsó centin bírja lőni akkor nem robban a barackra (hanem a marinokra :DDD )

(#18372) föccer válasza iSonic (#18369) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyébként jut eszembe: a bannelingeket nem kifejezetten épületek ellen találták ki? Mondhatni a egyezlen egy dolog, amivel értelmesen ki lehet robbantani a T falát, ahová 2 perc alatt befúzódik? Vagy csépelje lingekke? Odamegy 3 scv, és már esélye sincs lingekkel leverni. Közben meg a fal mögül 3 marin rommálövi az egész sereget.

Replay-es kérdésre valaki?

üdv, föccer

(#18373) iSonic válasza kovsol (#18371) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

na jól van kovsol ezt el sem olvastam :DD

(#18374) rt06 válasza föccer (#18372) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kerestem, nem talalom

bananling-ekhez meg azt sem szabad elfelejteni, hogy leszedik ugyan az epuletet, viszont az eletuk aran...

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#18375) LinogeOW

LinogeOW
(fanatikus tag)

MorroW <3

(#18376) föccer válasza rt06 (#18374) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre írta Alg a bekerülés költségét. A repeket én is kerestem, de nem sok sikerrel. Ha meglenne valakinek írjom már rám legyen kedves. Meg akarom nézni ezt a boost-ot.

üdv, föccer

(#18377) sith7 válasza h.adam.92 (#18331) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez van ,srácok ... :U

rt06
ok

All Hope Is Gone

(#18378) Elrood válasza Elrood (#18339) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Kár volt elszólnom magam, 6 loss egymás után :D.
Ebből 5 volt early rusher, rájuk még nem egészen vagyok felkészülve:).

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#18379) rt06 válasza Elrood (#18378) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

at kell hajtani rajtuak a harvester-rel

(#18380) Elrood válasza rt06 (#18379) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD, aztán tapostassak el pár katonát én is, hogy megálljon az ellen harvestere ugye?:).
Onnan már free win :)).

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#18381) Alg válasza rt06 (#18379) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Másik játék :DDD

(#18382) rt06 válasza Alg (#18381) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, megzavart az avatar ^^

(#18383) föccer

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

[link]

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

(#18384) sith7 válasza föccer (#18383) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez jó :DD

All Hope Is Gone

(#18385) AlyArkhon válasza sith7 (#18384) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Nice link .. ... :DDD

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

(#18386) AlyArkhon

AlyArkhon
(őstag)

Kezdődik [GOmTV]

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

(#18387) föccer válasza AlyArkhon (#18386) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de jó egyeseknek, hogy ilyesmit nézhet :U :O

üdv, föccer

(#18388) AlyArkhon válasza föccer (#18387) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Amíg lehet ki kell használni. :DDD

Majd ha leszel estefelé majd ts re gyere fel , ha ráérsz majd ki szeretnék próbálni valamit z vs z ben ..

(#18389) AlyArkhon

AlyArkhon
(őstag)

IMLosirA nagyon formában van , a végén még végig veri az ellenfél csapatát egyedül :DDD

Jó kis zerg meccseket tol :C

(#18390) sith7 válasza föccer (#18387) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+1 :O

All Hope Is Gone

(#18391) föccer válasza AlyArkhon (#18388) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ok, majd meglátjuk. Bár rettegj, mert valamelyik nap Kovsolt sikerült megvernem ZvZ-ben :D

üdv, föccer

(#18392) AlyArkhon válasza föccer (#18391) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

:D
Nekem is sikerült terrannal is meg zergel is csatát nyernem Kovsol ellen . Mindenkit el lehet verni :R Csak kell egy jó pillanat . :DDD

Mondhatnám azt is hogy hibázott , nade akkor én minden bukott game után hivatkozzak arra hogy hibáztam ,,,

[ Szerkesztve ]

(#18393) kovsol

kovsol
(PH! félisten)

itt ekkora szenzáció hogy egy gyakorló mérkőzésen elvernek engem? :Y
hibázik mindenki és azért megy a gyakorlás, hogy ezek számát minimalizálni tudjuk

nesztek kis ferdeszemű suna gyüjtemény [link] ;] AlyArkhon adta, csak az asszony meg ne lássa sehol ;)

[ Szerkesztve ]

(#18394) AlyArkhon válasza kovsol (#18393) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Végül is amiket mi tolunk az mind gyakorló meccs . Tudván hogy sokat kihagytál és nem vagy csúcsformában akkor is egy-egy ilyen gyakorló mérkőzésen bezsebelt győzelem is örömmel tölt el , emlékszek én a kezdetekre amikor még azt se tudtam mi micsoda és úgy toltam azt hiszem Föccerrel előszőr, az esélytelenek esélyével száltam ringbe akkor még godnolva se arra hogy téged esetleg egy gyakorló meccsen talán elverhetlek .Azóta telik múlik az idő a pár 100 letolt meccsnek talán mégiscsak van valami eredménye. Én full tapasztalat nélkül érkeztem a gaméba ugyebár, és ha egy ilyen playert mint te aki Majdnem képviselte M. országot War 3-ban egy Euo vagy World kupán ,szóval tapasztalt róka vagy m agyarul , igen ez említésre méltó dolog számomra . :R :R :R

á-á most látom te kis aljas-kúszóbab :DDD miket linkelgetsz itt a nevemben , semmi közöm hozzá :N vagy talán mégis :K , de jó csajok , főleg :Y Ong Xiao Wei :Y de ezt már tényleg ne mond el senkinek , csak neked írtam le itt 4 szemközt .. :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18395) kovsol válasza AlyArkhon (#18394) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

én nem képviseltem semmit sehol, csak a 2v2 csapattársam, akivel iszonyat sokat játszottunk gyakoroltunk :K én ahhoz túlságosan izgulok, hogy bármi tétmérkőzésen rendesen hozzam a formát akármelyik játékban

amúgy te már jóval többet játszottál SC2 vel mint én, szóval alap, hogy van esélyed elverni engem, mivel fele annyira nem veszem komolyan ezt a játékot mint mondjuk a wc3 -t

(#18396) AlyArkhon válasza kovsol (#18395) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Oksa .. Amúgy a sunák jók , te meg gyere fel ts re aztán csapkodjuk szét egymást sc2 ben .. :D ennnyi ...

(#18397) sith7 válasza kovsol (#18393) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért, mert Te gyémánt ligás vagy, majdnem mindenben, ők meg nem, ezért örül a pici szívük, hogy legyőztek :))

All Hope Is Gone

(#18398) kovsol válasza sith7 (#18397) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

ha ettől jobb lesz a közhangulat vagy valaki boldog lesz szívesen elveretem magam bárkivel :DDD

(#18399) föccer válasza kovsol (#18398) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a beszéd. Áldozd fel magadat a közjó érdekében! ;]

üdv, föccer

(#18400) oxox válasza kovsol (#18398) üzenetére

oxox
(őstag)

mindenki a skalpodat akarja?

en meg foccert vertem el gyakorlo meccsen...igaz mondta, hogy mit csinaljak :) (proxy zea)

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.