A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
kovsol
(PH! félisten)
gyerekek még a legkevesebb! mit mondasz az asszonynak ? ![;]](/dl/s/v1.gif)
én majd a holnapi állásinterjú eredménye után elmondom mennyire számít drágának nekem, mert most épp munkanélküliként necces a téma 
na franko, toroltek mindent. legalabb a cimlista maradhatott volna. mert en bizony egy cimet sem irtam fel mashova 
az email-em: bandi.cibkukacgemailpontkom aki fel akar venni
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/1SvLN
nagyon gondolkodom h megvegyem-e kapasbol..
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/1SvLN
Nálam ez már nem kérdés. 
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!
már megint?!
de nem csak máig tart a béta ezen szakasza?
iPhone 4S

Djuree
(PH! nagyúr)
egy kalappal hozzá....1 évig énis meló nélkül voltam...szerencsére most jó melóm van, majdnem mindent meg tudok fizetni 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一
ja azt hittem most. pár napja volt legutóbb reset.
iPhone 4S
igen, gondolom a 15-os patch-el jott (version 0.17.0.15623)
de en csak ma raktam fel, a hetvegen nem volt idom jatszani
Kösz srácok a meccseket, ezzel én szerintem végeztem is a bétával
Holnap estig nem érek rá.
Elég durván béna voltam ma, de nembaj 
Valószínű belefér még éppen nekem az előrendelt normál házhoz szállítva, majd meglátom.
[ Szerkesztve ]
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
Neki mindig van valami betevő falat ...
![;]](/dl/s/v1.gif)
All Hope Is Gone
Ma éjfélig lesz béta ?
Vagy ma már nincs ? 
All Hope Is Gone

-Zeratul-
(őstag)
passz, azt mondták június 7
most még megy
ok, köszi
All Hope Is Gone
Valószínűleg éjfélig fog menni 

ledger
(lelkes újonc)
Sziasztok.
Nem pont ehhez a játékhoz vág a kérdésem ,elég tapasztalatlan vagyok még e téren,a kérdésem minden pc-és játéknál lehet használni konzol kart?
Pl
oom3 elindítom bedugom az usb be a kart de nem lehet irányítani van erre megoldás? válaszokat előre is köszi.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
mellesleg ma aki ráér este rendezünk egy nagy PH!-s sc2 záróparty-t, amíg újra nem lesz béta..
Nekem túl jó élményeim vannak tegnapról, így lehet, hogy ezt most ignorálom. Max nézőként mókázom egy kicsit. A Tegnapi 2v2-k nagyon bejüttek. a 3v3 már nagyon sok volt. Egyszerűen nem tudtam követni, hogy mi történik a pályán. Azért is voltam akkora noob. A 2v2-ben még képes befogadni az agyam azt az infómenniységet. Mondjuk az is igaz, hogy nem vittem túlzásba a taktikázást. Kb a speedling-el fedezéket adni a baráti stalkereknek a rócsok és a hidrák ellen, esetleg a mutákkal írtani az ellen bázisát/munkásait, amíg a társam kő keményen álta a sarat a 2 ellenfél ellen.
Üdv, Föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Lehet 1-2 meccsre még beszállok majd, bár ma is elég fáradt vagyok, majd meglátom... ma is vizsga volt, Csütörtökön is lesz egy 
Bnet 2.0 sírásra reagált Bashiok: (én húztam alá)
We're fully aware of the concerns that are being discussed in the various threads, on fansites, detailed through kitten videos, etc. and we're in the midst of working on a comprehensive address that should hit most of the major concerns. Just a heads up.

[ Szerkesztve ]
Rep ? 
All Hope Is Gone
2v2 vagy 3v3 partyk lesznek
lehet csinálok ágrajzot 
Majd othonról este. Ha a többiek is hozzá járulnak (Winner Alg, és már meg nem mondom ki volt a 3. 
Üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

-Zeratul-
(őstag)
én voltam
igen tegnap ezt elfelejtettem mondani, hogy PH!-ról ki vagyok (játékban teljesen más a nevem), és az már csak utána esett le, hogy ezt mások valószínűleg nem tudják 
Szép, elfelejtetted ki volt a társad 
Felőlem mehet, lehet majd szörnyülködni mit alkottam 5 óra alvás után 
Mondjuk az aláírásod mindent elárul 
Alg: Egy értelemes gyorsfordítást tudnál eszközölni, az általad idézett post-ra? A google eléggé (köhm) furcsán fordította.
Bár vicctopikba elmehetne 
Üdv, föccer
Lényeg, hogy tisztában vannak a Bnet-es problémákkal, amik különböző rajongói oldalakon, és cicás videókban (itt Husky-ra célzott
) lettek megvitatva, és dolgoznak a megoldáson (a problémák: Chat szobák, klánrendszer, stb...)

A szlengel nem nagyon tudott megbírkózni. Így tökéletesen érthető.
Köcc.
Üdv, föccer
5 perces, marine rush sikeresen alkalmazva
próbálta jól kezelni, de alulmaradt. [link]
iPhone 4S

-Zeratul-
(őstag)
azt már csak utólag írtam be ma délelőtt 
Nah vagyok, nem tudom mikor lövik le, de én max. 10ig leszek - 2 nap alatt összesen 10 órát aludtam ![;]](/dl/s/v1.gif)
ok
All Hope Is Gone
A motkányt már meg sem várom 
Rapidshare csak 10x engedi meg letölteni, szóval siesssetek 
Üdv, föccer
Szerintem kifejezetten szarul kezelte.
Amikor a derítő scv rátalált, azonnal húznia kellett volna a falat 2-3 scv-vel lemenni és szétszedni az ellen scv-jét. És volt marin rush-nincs marin rush...
Üdv, föccer
utána próbáltam más ellen is de egyrészt messze raktam le, meg jobban is kezelte.
iPhone 4S

kovsol
(PH! félisten)
gondoltam legyen szép emlékem tolok egy mérkőzést randommal
erre terran lettem és egész seregemet viszem medivakban erre elfordulok a monitortól egy pillanatra visszanézek lelőtte mindet az ellenfél
ehh na inkább nem erőltetem majd inkább ha kijön a full tolom akkor

Én most nyertem párat, meg buktunk egy félig megnyert 2v2-t...
Szünetben APM növelésen kell dolgozni...

kovsol
(PH! félisten)
miért vizsga tétel vagy mi ? 
amúgy nem feltétlenül kell a 200-as apm, mert ha jól csinálod már 90-100 ból is jól lehet mikrózni
2 v 2 ?

All Hope Is Gone
igen az és én szabtam ki neki 
mellesleg majdnem nyertünk a TZ vs TP-s meccset :/
De én 30-40 között vagyok 
Én meg sem szólalok
, de egyszerűen atom lagg van a szervereken, mert frissítést tesznek fel..
[ Szerkesztve ]

kovsol
(PH! félisten)
de ne az overalt nézd hanem mondjuk egy csatában mennyi szokott lenni? én néztem mikor muta szívatást toltam volt amikor 200 környékén voltam, meg mikor zerglingezik az ember akkor is jól felkúszik
amikor csatázok vagy mikrozok, akkor általában 250-270 között szokott lenni, főleg a stim pack és marauder esetén 
Csatában felmegy 100-150 fölé simán...
Multitask is hiányos kicsit, creepet is elfelejtem néha, második expet szinte mindig...
Nah nekem vége, gold 23. hely lett a vége, pár hét múlva folytatás 
Tényleg nagyon laggol, klikk után fél másodperccel csinálja meg amit akarok
[ Szerkesztve ]
hát megéreztük eléggé, megyek repair-elni erre az scv-k ráfutnak a proxy-ra

kovsol
(PH! félisten)
az macro hiba, hogy nincs exped meg creep meg nem gyártasz semmi köze az apm hez
ezeket 10-es apm el is meg lehet csinálni azt csatában meg elhal minden mondjuk 
Szóval akkor nem ... 
All Hope Is Gone