Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz f4lcon #247498 üzenetére

    Igen, most már van egy pár. De most őszintén, ezek baromi nagy overkillek. Amikor elkezdtem beleásni magam, az első az volt, hogy jó nekem az olcsó lánc, mert az a tuti, aztán 2 tucat videó után rájöttem, hogy semmi sem tuti. Aztán még két tucat videó, és az ember rájön, hogy abszolút nincs elvihetetlen bringa, csak ésszerű kompromisszum.

    Olyan helyen, ahol nagy a lopás veszélye, olcsó bringával mennék. Az ilyen beugrom a boltba, vagy azért jobb helyen az U lakat a legjobb, esetleg a minőségi hajtogathatós, de utóbbi meg drága. Az Abus Bordo 6000 kétszer annyiba kerül, mint a Kryptonite Evo mini 7, és bár majdnem olyan nehéz, mégis kényelmesebb hordozni, az U lakat viszont sokkal masszívabb. Ha az ember mégis biztonságosan akarja lezárni a bicajt, én az U lakatot kombinálnám egy erősebb lánccal. Szállítani szívás, több mint 3 kiló a kettő, árban viszont ott van, ahol az Abus Bordo 6, és sokkal tovább tart kinyitni.

    Ezeket a nagyon durva, 300€ feletti lakatokat nem tudom, kinek szánják. Nagy, nehéz, rohadt drága, és ha tényleg drága a biciklid, még ezzel is elviszik, csak több idő.

Új hozzászólás Aktív témák