Aktív témák

  • deathtania

    senior tag

    sziasztok!

    beköszönök én is, BUÉK mindenkinek!

    látom, hogy itt sokan vagytok hozzáértő emberkék, és remélem tudtok segíteni nekem.

    az alapvetés: van egy kb 10 éves UNO márkájú, sárga színű MTB biciklim (10-12 lehettem, amikor kaptam), amin kb 5 éve sikerrel két akkora 8as varázsoltam az első és hátsó kerékbe, hogy azt öröm volt nézni. annyira nem zavart a dolog, akkor kaptam jogsit (benzin is occsó volt), hát mentem mindenhova kocsival.

    ellenben mostanság elég szép helyre sikerült költöznöm, ahol úgy érzem érdemes volna biciklivel pár kilométert letolni terepen (mindig azt szerettem legjobban). csak éppen azt nem tudom eldönteni, hogy szerintetek érdemes volna -e rá egyáltalán költenem, vagy inkább vegyek valami félig-meddig terepre termett biciklit.
    igazság szerint két felni kellene (akkor már dupla falú, ha fejlesztek- a gumik még jó állapotban vannak), és szerintem minimum egy teleszkópos első villa, plusz mellé fékek (mert azokat is sikerrel elkoptattam). mi a véleményetek? meg tudnám olcsón úszni a dolgot, vagy mindenképp új bringa, ezt meg próbáljam meg elpasszolni valamennyiért...

    (elég masszív váza van, az is lehet, hogy alu, fogalmam sincs, de ennyi év alatt még nem akart rozsdásodni sehol, még a kulacstartónál sem, mivel garázsban tartottam.)

    [ Szerkesztve ]

    www.brczart.hu

Aktív témák