Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz crstano21 #2187 üzenetére

    Már bocsánat, de ha a júzer nem képes bemászni a tv menüjébe a képbeállításokhoz, az ne a gyártó sara legyen már! A júzerek 90%-a beb@ssza a tv-t a szobájába, és gyári beállításokkal nézi évekig (jellemzően a 4:3-as képet is 16:9-re torzítva, na az aztán az igazi igénytelenség, sőt, a kézikönyvét sem szokás kinyitni).
    Ergo az, hogy egy műszaki üzletben milyen kép van a tv-n, annyira nem mond semmit a képminőségéről, hogy azt leírni sem lehet. A gyári beállításoknál az egekben van a háttérvilágítás, hogy minél nagyobbnak tűnjön a kontraszt (valójában csak kiverik a szemed a világos képrészletek), mindezt műfénynél, nem éppen ideális színhőmérséklető fénycsövekkel világítva.
    A másik pedig, hogy ha analóg RF jel helyett (amibe beleszól a tuner is) mondjuk dvd-t nézel rajta, vagy blu ray-t, vagy a PC-d képét HDMI-n, akkor máris más a leányzó fekvése. Szóval CAPS ON-nal fikázni LG-t, vagy Samsungot pusztán egy boltban kiállított darab gyári beállításai miatt a világ legnagyobb ostobasága!
    Azt már tényleg csak a margóra, hogy egy Samsungos érdekeltségű üzlet akár el is hangolhatja az LG-ket, hogy több Samsung fogyjon, és viszont. Az Elektropont pl. Samsungos volt, míg csődbe nem ment, az Euronics Philipses. Érdemes lenne megnézni a MM-ban a Philips képminőségét a többihez mérten, aztán átslattyogni egy Euronicsba... Szerintem lenne meglepi. (Igen, dolgoztam műszaki üzletben.)

    duofon: a 3D azt jelenti, van magassága, szélessége, mélysége. Ennyi. Arra, hogy néhány idiótának "alig volt benne 3D" az, ahol nem mászik a pofájába a fél film, nincs jó jelző. A magasság és szélesség után a 3.-nak a neve nem véletlenül mélység. A 3D-nek mélysége van, és nem "előugrása", vagy ki tudja, hogy lehetne ezt nevezni.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák