Érdekes fejleményeim vannak digitális ügyben. Miután bebizonyosodott, hogy van digtális vételem bementem üfsz-ra, mondom rendelek egyet a VB-ig megjön, azt mondta megnézi és volt kettő, az SD-re várni kell, de HD volt, el is hoztam. 
Összeraktam, hát volt ami széthullott fagyott, mozgattam kicsit jobb, cseréltem dugót, rosszabb, egyszer szerencsére teljesen megszűnt, kiderült, hogy az elosztóban az F csatiban volt eltörve a szál, ilyennel sem találkoztam sűrűn, ha nem szakad el teljesen még mindig keresem a hibát. Kijavítottam, nézegetem, csöngetnek, jött a Digis ismerős, hogy milyen a kép mert a múltkor beszéltünk, mondtam jókor jött, küzdök a digitális vétellel. Nézte egyből, jelszint piros 50 alatt, cseréltünk elosztót semmi, kiment az oszlopra, ott is cserélt elosztót, semmi, ennyit tud a rendszer. Mondta hogy gyors élesztés volt kábel csere nélkül, csak a digitális TV megy a VB miatt, se telefon se net, kábel csere később. Utána án még megpróbáltam minden elosztó nélkül, a jobbak nem javultak, a rosszabbak igen.
Egyelőre ennyi, most tesztelem, nézegetem, hát elég sok pocsék adás van ez mindenütt ilyen? Van 900Mb/s 480x576, ez az alja. Az M1 HD is 1440X1080, ez mindenütt?
A csúcs a DigiSport full HD 14Mb/s. A nekem kellő sport adók mind jobb minőségűek így egyelőre marad.
Kérdésem még, akinek van HD4 CX milyen jelszintet mutat?
Amit megtudtam még, (mert az üfsz-on is akadt néha picit az adás,) hogy neten kapják az anyagot a küzpontból, ez adatátviteli hiba, nem tudnak vele mit kezdeni.