2013. május 23., csütörtök

(#19601) regr

regr
(újonc)

Bocsi!
a 3.) kérdésemre már kaptam választ: "a kódolt adásokat nem lehet pc-ről visszanézni"

(#19602) dh66e válasza regr (#19600) üzenetére

dh66e
(őstag)

nagyon rossz topicba írtál. :N
Neked a mindig tv topic fog segíteni keress rá, mert egy földi digitális vevőegységed van ez pedig egy kábel topic. :K

[ Szerkesztve ]

(#19603) Zoshi85

Zoshi85
(lelkes újonc)

Az miért van hogy a HumaxDigi +C HD boxon 1 órával előrébb van az óra?

[ Szerkesztve ]

(#19604) fess válasza Zoshi85 (#19603) üzenetére

fess
(senior tag)

állítsd át nyári időszámításra

hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=fess&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#19605) Zoshi85 válasza fess (#19604) üzenetére

Zoshi85
(lelkes újonc)

Nem lehet.... Gyári beállításokra tettem, és ott se lehet állítani az időzónát, alap a Románia..

[ Szerkesztve ]

(#19606) M_AND_Ms válasza regr (#19600) üzenetére

M_AND_Ms
(őstag)

1) Vedd úgy, hogy egy kétórás kazetta van a videomagnódban. A box nem fog a végtelenségig felvenni. Nem ismerem a tiedet, de van, hogy az azonnali felvétel ideje szabályozható (előre beállított időhossz, épp akkor megadott időhossz, aktuális műsor vége)

2) Valószínű, hogy a boxod egy tuneres, tehát egyszerre csak egy frekvenciára tud állni. Amíg rögzít, addig nem válthatsz át másik frekvenciára. Azonban, a jobb boxok megengedik, hogy az adott frekvencia más csatornáira (ez általában 4-5 adó) átválthass. A teljes szabadságot a többtuneres készülékek nyújtják.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#19607) fess válasza Zoshi85 (#19605) üzenetére

fess
(senior tag)

innen válaszd ki a te típusodat,a manual-ban hátha benne van,de a beállításokon belül kellene lenni időbeállítás funkciónak

hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=fess&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#19608) Watt25 válasza regr (#19600) üzenetére

Watt25
(őstag)

Valóban el kéne döntened, hogy miről akarsz rögzíteni. Ez ugyanis a Digi kábel topic, aminek semmi köze a MindigTV-hez, amire az említett WayteQ box használható.
De mivel azt írtad, hogy működik a box, ezért azt feltételezem, hogy rossz topic-ba írtál. A megfelelő topic ez, vagy ez.
Ebben az esetben a 4. kérdéssel kapcsolatban két lehetőség van. Ha csak az ingyenesen fogható adásokat akarod rögzíteni számítógéppel, akkor arra bármelyik 2-3eFt-os USB-s kínai DVB-T vevő alkalmas. Ha a fizetőseket is, akkor ahhoz olyan tuner-t kell vásárolnod, amelybe bele van építve a modulfogadó (pl. Cablestar Combo), vagy kell venned egy kártyaolvasót.

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#19609) konrada válasza M_AND_Ms (#19590) üzenetére

konrada
(fanatikus tag)

Miért? Szerinted nincs jobb képe azonos árkategóriánál, avagy egy világos szobában is van elég fényereje? :Y

(#19610) Flashget

Flashget
(PH! nagyúr)

Eladja tévécsatornáit a Spektrum és a Minimax tulajdonosa

csak úgy eszembe jutott ha a digi felvásárolná a Sport 1-2-t....

Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

(#19611) petir válasza regr (#19600) üzenetére

petir
(kvázi-tag)

Szia!

A 3. problemadra valaszolok mert az itt erinthet mast is! Hatalmas VLC fan vagyok de .ts-nel nekem is elverzett! Viszont a PotPlayer nem bátran ajánlom nagyon profi kis lejátszóprogram rengeteg extraval tenyleg meg a vas szöget is... :D

>> ASUS RTN-16 - Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-108 K26 USB AIO <<

(#19612) M_AND_Ms válasza konrada (#19609) üzenetére

M_AND_Ms
(őstag)

Azonos árkategóriában az Lcd a fasorban sincs a plazmához képest.
Világos szobában is nézhető.

(#19613) dh66e válasza M_AND_Ms (#19612) üzenetére

dh66e
(őstag)

Ezt így hülyeség kijelenteni ,már bocsi.
Sok embernek élvezhetetlen a plazma tv nézése a villódzása miatt.A felhasználási kör sem mindegy.Szóval óvatosan az ilyen kenterbe veri,fasorban sincs általánosító szövegekkel. :D

[ Szerkesztve ]

(#19614) M_AND_Ms válasza dh66e (#19613) üzenetére

M_AND_Ms
(őstag)

Akinek a plazma villódzik, annak a régi crt is villódzott, mégis bírta nézni évtizedekig. A fő felhasználási kör ezeknél a készülékeknél tv-, és filmek nézése (a netezés, smart-tévézés, stb. csak járulékos parasztvakítás). Ebben messze jobb a plazma (különösen azonos árkategóriában).
(De én itt befejezném, mert nagyon off - az egyes szakmai topikokban lehet folytatni)

(#19615) SirKero

SirKero
(senior tag)

Csak érdekességként.
A Slovak Telekom felvásárolja a DIGI Slovakiat

az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait, fogadjun most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot!

(#19616) magyarfilm válasza Flashget (#19610) üzenetére

magyarfilm
(fanatikus tag)

Ezert adta el a digi szlovakiat! ;)

(#19617) dh66e válasza M_AND_Ms (#19614) üzenetére

dh66e
(őstag)

:K

(#19618) digikábeles válasza dh66e (#19613) üzenetére

digikábeles
(tag)

Engem nem a villódzás zavarna, hanem a fehér szürkesége, amivel soha nem tudnék megbarátkozni. Ezért vettem 4 éve lcd tévét, és újra csak ilyet vennék.

(#19619) dh66e válasza digikábeles (#19618) üzenetére

dh66e
(őstag)

Mindegyiknek megvan a maga baja,de ezt itt kitárgyalni tök felesleges.

(#19620) Flashget válasza magyarfilm (#19616) üzenetére

Flashget
(PH! nagyúr)

csak eljátszottam a gondolattal, hogyan iktatná ki a fő konkurenciát :)

Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

(#19621) Zsadi

Zsadi
(senior tag)

Valaki közületek használ túlfeszültségvédős elosztót, amin a tv-nek is van ki/bemenete (coax)?

[ Szerkesztve ]

(#19622) localhost válasza Zsadi (#19621) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Már nem... mert rossz volt miatta a digitális adás minősége, amióta direktbe kötöttem - hibátlan.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#19623) Zsadi válasza localhost (#19622) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Pont ezért kérdeztem. :)
Szinte tökéletes, de van pár adó, ami ha be van kötve, szétesik, kockásodik.

(#19624) Flashget válasza Zsadi (#19621) üzenetére

Flashget
(PH! nagyúr)

használok és semmi gondom vele.
ezt

(#19625) ruzsass válasza Zsadi (#19621) üzenetére

ruzsass
(újonc)

Igen, én is egy APC-t használok. Az Alcor DVB-T vevőm előtt van, de nem kavar bele a dologba még a jelszinten sem látni.

[ Szerkesztve ]

Tárhely kell? Most 11 Gb ingyen tárhely: http://min.us/ro7Yu56

(#19626) Zsadi

Zsadi
(senior tag)

Köszi a válaszokat! :R
Pont ugyanezt használom én is.
Pl. M1 HD, M2 HD be sem jön, vagy nagy nehezen ha be van kötve. Nem tudom mi lehet a gubanc.
Majd még egy kábelcserét kipróbálok.
No elég az Off-ból. :)

(#19627) dh66e válasza Zsadi (#19626) üzenetére

dh66e
(őstag)

Szerintem ez nem off hiszen a vételedet befolyásoló valamelyik komponens hibádzik.Végig kell menni a rendszeren hogy hol a galiba.
Másnak is lehet ilyen gondja és lehet ha beírja a keresőbe már lehet nem is lesz. :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.