Bocsi!
a 3.) kérdésemre már kaptam választ: "a kódolt adásokat nem lehet pc-ről visszanézni"
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Hálózat, szolgáltatók
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
regr
(újonc)

dh66e
(őstag)
nagyon rossz topicba írtál. 
Neked a mindig tv topic fog segíteni keress rá, mert egy földi digitális vevőegységed van ez pedig egy kábel topic. 
[ Szerkesztve ]

Zoshi85
(lelkes újonc)
Az miért van hogy a HumaxDigi +C HD boxon 1 órával előrébb van az óra?
[ Szerkesztve ]

fess
(senior tag)
állítsd át nyári időszámításra
hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=fess&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Zoshi85
(lelkes újonc)
Nem lehet.... Gyári beállításokra tettem, és ott se lehet állítani az időzónát, alap a Románia..
[ Szerkesztve ]

M_AND_Ms
(őstag)
1) Vedd úgy, hogy egy kétórás kazetta van a videomagnódban. A box nem fog a végtelenségig felvenni. Nem ismerem a tiedet, de van, hogy az azonnali felvétel ideje szabályozható (előre beállított időhossz, épp akkor megadott időhossz, aktuális műsor vége)
2) Valószínű, hogy a boxod egy tuneres, tehát egyszerre csak egy frekvenciára tud állni. Amíg rögzít, addig nem válthatsz át másik frekvenciára. Azonban, a jobb boxok megengedik, hogy az adott frekvencia más csatornáira (ez általában 4-5 adó) átválthass. A teljes szabadságot a többtuneres készülékek nyújtják.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

fess
(senior tag)
innen válaszd ki a te típusodat,a manual-ban hátha benne van,de a beállításokon belül kellene lenni időbeállítás funkciónak
hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=fess&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Watt25
(őstag)
Valóban el kéne döntened, hogy miről akarsz rögzíteni. Ez ugyanis a Digi kábel topic, aminek semmi köze a MindigTV-hez, amire az említett WayteQ box használható.
De mivel azt írtad, hogy működik a box, ezért azt feltételezem, hogy rossz topic-ba írtál. A megfelelő topic ez, vagy ez.
Ebben az esetben a 4. kérdéssel kapcsolatban két lehetőség van. Ha csak az ingyenesen fogható adásokat akarod rögzíteni számítógéppel, akkor arra bármelyik 2-3eFt-os USB-s kínai DVB-T vevő alkalmas. Ha a fizetőseket is, akkor ahhoz olyan tuner-t kell vásárolnod, amelybe bele van építve a modulfogadó (pl. Cablestar Combo), vagy kell venned egy kártyaolvasót.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

konrada
(fanatikus tag)
Miért? Szerinted nincs jobb képe azonos árkategóriánál, avagy egy világos szobában is van elég fényereje? 

Flashget
(PH! nagyúr)
Eladja tévécsatornáit a Spektrum és a Minimax tulajdonosa
csak úgy eszembe jutott ha a digi felvásárolná a Sport 1-2-t....
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

petir
(kvázi-tag)
Szia!
A 3. problemadra valaszolok mert az itt erinthet mast is! Hatalmas VLC fan vagyok de .ts-nel nekem is elverzett! Viszont a PotPlayer nem bátran ajánlom nagyon profi kis lejátszóprogram rengeteg extraval tenyleg meg a vas szöget is... 
>> ASUS RTN-16 - Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-108 K26 USB AIO <<

M_AND_Ms
(őstag)
Azonos árkategóriában az Lcd a fasorban sincs a plazmához képest.
Világos szobában is nézhető.

dh66e
(őstag)
Ezt így hülyeség kijelenteni ,már bocsi.
Sok embernek élvezhetetlen a plazma tv nézése a villódzása miatt.A felhasználási kör sem mindegy.Szóval óvatosan az ilyen kenterbe veri,fasorban sincs általánosító szövegekkel. 
[ Szerkesztve ]

M_AND_Ms
(őstag)
Akinek a plazma villódzik, annak a régi crt is villódzott, mégis bírta nézni évtizedekig. A fő felhasználási kör ezeknél a készülékeknél tv-, és filmek nézése (a netezés, smart-tévézés, stb. csak járulékos parasztvakítás). Ebben messze jobb a plazma (különösen azonos árkategóriában).
(De én itt befejezném, mert nagyon off - az egyes szakmai topikokban lehet folytatni)

SirKero
(senior tag)
Csak érdekességként.
A Slovak Telekom felvásárolja a DIGI Slovakiat
az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait, fogadjun most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot!

magyarfilm
(fanatikus tag)
Ezert adta el a digi szlovakiat! 

digikábeles
(tag)
Engem nem a villódzás zavarna, hanem a fehér szürkesége, amivel soha nem tudnék megbarátkozni. Ezért vettem 4 éve lcd tévét, és újra csak ilyet vennék.

dh66e
(őstag)
Mindegyiknek megvan a maga baja,de ezt itt kitárgyalni tök felesleges.

Flashget
(PH! nagyúr)
csak eljátszottam a gondolattal, hogyan iktatná ki a fő konkurenciát 
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

Zsadi
(senior tag)
Valaki közületek használ túlfeszültségvédős elosztót, amin a tv-nek is van ki/bemenete (coax)?
[ Szerkesztve ]
Már nem... mert rossz volt miatta a digitális adás minősége, amióta direktbe kötöttem - hibátlan.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Zsadi
(senior tag)
Pont ezért kérdeztem. 
Szinte tökéletes, de van pár adó, ami ha be van kötve, szétesik, kockásodik.

Flashget
(PH! nagyúr)
használok és semmi gondom vele.
ezt

ruzsass
(újonc)
Igen, én is egy APC-t használok. Az Alcor DVB-T vevőm előtt van, de nem kavar bele a dologba még a jelszinten sem látni.
[ Szerkesztve ]
Tárhely kell? Most 11 Gb ingyen tárhely: http://min.us/ro7Yu56

Zsadi
(senior tag)
Köszi a válaszokat! 
Pont ugyanezt használom én is.
Pl. M1 HD, M2 HD be sem jön, vagy nagy nehezen ha be van kötve. Nem tudom mi lehet a gubanc.
Majd még egy kábelcserét kipróbálok.
No elég az Off-ból. 

dh66e
(őstag)
Szerintem ez nem off hiszen a vételedet befolyásoló valamelyik komponens hibádzik.Végig kell menni a rendszeren hogy hol a galiba.
Másnak is lehet ilyen gondja és lehet ha beírja a keresőbe már lehet nem is lesz.