Aktív témák

  • priti

    addikt

    Ez a gianni ilyen mesegyerek? :F

    Még nem üzleteltem vele, de relatíve nagy bazárja van, gondoltam megbízható srác. Nem értem.
    Felhívom ma dél körül, hogy van e Logitech G27 raktáron nála, mert írja a bazárjában, hogy a cuccok 95%-a átvehető raktárról... Szerintem ez egy teljesen érthető kérdés.
    Várjak, mert nézi a negykerben ahová jár, igen van, 1db van raktáron, kérem? Kérem. Jó, értemegy és ma át tudja adni.
    Mikor hol tudom átvenni? Ma négykor át tudom venni, de csak a 11 kerben.
    Elmondom neki, hogy csak egyig vagyok BP-n, de akkor csak emiatt benntmaradok, megvárom a négy órát. 11 kerben hol? A Lukoil kútnál a Bartókon. Pff, jó.
    Majd hívjam ha odaértem. Jó. Írok neki sms-t a saját telefonomról, mert a bennti számról hívtam, amikor szóban beszéltünk, hogy ezen a számon elér bármikor és ha ne adj Isten mégsem lenne a nagykerben vagy bármi közbejön csörgessen meg, visszahívom, csak ne kelljen már feleslegesen a dög melegben péntek délután BP-n dekkolnom. Értitek.

    Odaérek négykor, hívom, hogy itt vagyok, jöttem a G27-ért, erre: Maradjak ott, mert most derül ki, hogy van e G27. Állok értetlenül, mert már egyszer megbeszéltük dél körül telefonon, hogy van raktáron a nagykerben és elhozza, hát ezért hívtam fel, ja de
    5 perc múlva ott van a kútnál, ott várjak. Rá két percre visszahív, hogy ne haragudjak de nincs G27. Ti ezt értitek? Mert én nem. Végülis csak emiatt utaztam át fél BP-n, meg bactam el az egész délutánom, miért is haragudnék... meg ez a nagykeres mese... ááhh,
    valami nem kóser ezzel az emberrel. Jól megszopatott.

    ...meg azért egy G27 csak egy 80k -s cucc, nem egy világító USB-s kulcstartó. Ennyire leszarja a vevőket? ...de jó neki, hogy így is megél.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Aktív témák