Aktív témák

  • z3r0knight

    csendes tag

    Akkor én is szerenék sajnos csatlakozni a feketepontozók táborához, az illető pedig muratitw [link].

    A tárgy egy "kínai" 7"os tablet, 23.000ért hirdette. Összehoztuk ma a találkozót. Előtte írta, hogy kínából hozta és csak egy tarto, egy USB adapter ill. egy ceruza van hozzá, de a garancia az érvényes még 11 hónapig.

    Személyesen összefutottunk be is kapcsoltam, az akksi fél töltésen, kint meg fújt a szél, mint a fene...jó hideg volt ( fontos momentum ). Csak a tablet lett bekapcsolva.

    Némi alkudozás után odaadtam neki 20.000 Ft-ot és feljöttem. Letettem, védett csatiba be a töltőt és töltőre fel. Egy óra mólva a tablet be se kapcsolt, fel is melegedett, mint a fene.

    Szervízes kollegát felcsörög 10 után ( este!) széthúzza és lám lám, az akksi szétolvadva, zárlat hegyek... azonnal szét is húzta szalagkábeleket, mielőtt el nem olvad az egész.

    Felhívtam az eladót, hogy ilyenkor mi van, mert kb 10 másodpercet volt bekapcsolva. Állítólag használták, egy hónap alatt egyszer(!!) volt feltöltve.

    Nem feltételeztem az eladóról a rossz szándékot, megadta,hogy kinek irjak..na mondom sebességre fel, faxoljunk kinába. Ijesztően gyorsan kaptam egy válaszlevelet, hogy ó persze, kell doboz, összes tartozék ÉS számla.

    Megírtam az eladónak ő azt mondta, hogy megegyeztünk ő nem felelős semmiért, stb. Erre én felhoztam, hogy ugye 11 hónap garancia, amit ugye nekem kellene állnom HA lehetne.

    Utánna a többi már magyarázkodás.

    Felajánlottam, hogy mivel nem feltételezek semmi rosszat ( mert egy barom vagyok ) felezzük el és ennyit én is bukhatok, ha ő le tudja gariztatni...ám legyen. Válasz: nem, mert ő nem veszi át, mert, mert ,mert...

    Így kell bukni 20.000et... és a legszebb, hogy ajándék lett volna.

    ... remélem lesz változás ha nem, akkor adminpallost kérnék...

    Privát ment neki

    [ Módosította: Oczu ]

    De szép is lenne, ha az ATi kártyák natívban kezelnék a CUDA-t...

  • Diablo18

    senior tag

    válasz Rómeó #14200 üzenetére

    diablo18 kontra rómeó

    meg érkeztek az alaplapomba való ramok
    tökéletesen megy
    meg lehet nézni képeket a hírdetésemben :R

    most már be kapcsol nem kék halálozik
    nem csíkoz a kép

    neked ugyan ezek a tünetek voltak rómeó szóval nem baromságokat írok csak a tényeket közlöm hogy valószínű nem volt jó az alaplapodba a ram
    ( nem volt kompatibilis a lapod chip készletével )

    mert nállam barátnőmnek össze rakott gépbe most is a geil megy

    haverhoz is el vittem neki új garis asrock ddr2/ddr3 as lapja van neki is szépen mentek a geil ramok amik nállad rosszak voltak :R

  • slynevem

    tag

    válasz gyuri2008 #14198 üzenetére

    Azért képes voltál ide írni, mert nem jelez vissza és kicsit link? Az ő baja ha nem tudja eladni a telefonját.Erre te meg idejössz, hogy "link egy kicsit" Ha visszaolvasol láthatod, hogy van akit megloptak,átvertek,megkárosítottak.Ehhez képest ez amit írtál nem tudom minek minősül.

  • Rómeó

    tag

    válasz Diablo18 #14202 üzenetére

    diablo18 kontra rómeó

    A tőled vett ramokat ebbe a gépbe szántam,szerintem hasítaniuk kellett volna benn!
    Megjegyzem ezen kívül 4db különböző gépben is hibát produkáltak! gondolom nem véletlenül!

    Könyörgök,valaki szabadítson már meg ettől az embertől! :W

    Fejezzétek be ezt az értelmetlen vitát, vagy menjetek át az üzleti vita topic-ba. Erre tényleg nincs itt semmilyen szükség

    [ Módosította: Oczu ]

    Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766

  • SE_Fan

    tag

    hamhami-ra érdemes odafigyelni, 0napos reg nagy értékü cuccokat hirdet kevés infoval.

    Valamint, wolfmatic kolegát nem ajánlom senkinek, telefont szerettem volna venni töle, megbeszéltük hogy találkozunk, majd a végén már ugy állt a dolog hogy valami kolegája hozza el a telefont, és majd hiv, nos nem hivott, nekem kellett keresnem, mire közölte hogy bocs, időközbe elkelt a telefon, mert valami gsm bolt-bol való.

    Oké, elfogadom, de legalább szolhatott volna hogy ne várjak hiába, és ne adjam el áron alul a jelenlegi telefonomat, amit sajnos megtettem igy most régi, se uj telefon...

    [ Szerkesztve ]

  • C64

    őstag

    Hatalmas feketét érdemel jacek fórumozó!!!
    Kb két hónapja vásároltam tőle egy 1.5TB-os hdd-t. Mikor taliztunk a garlevelet nem tudta odaadni a vinyóval együtt, mert volt még rajta más cucca is, ezért abban maradtunk, hogy a fénymásolatát később elküldi e-mail-ben.
    Nem küldte el. többször is beszéltünk azóta privátban, többször megigérte, hogy ne aggódjak, el fogja küldeni a másolatot, de nem tette meg! Mostanában pedig már egyáltalán nem reagál semmire.

    MEGBÍZHATATLAN ALAK, NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!

    Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

  • SE_Fan

    tag

    válasz vivike77 #14193 üzenetére

    @vivike77: Igen női név volt megadva, ő a párom, és ő van otthon egész nap hogy átvegye/feladja a csomagokat, én nem tudok postára mászkálni napközben, na mindegy, a lényeg hogy nem tartottad magad a megbeszéltekhez, pedig ha megbeszéljük hogy előbb kipróbálod, ámen, de nem így volt, ráadásul még a pofámba is hazudtál kétszer is hogy feladtad az általad igért telefont, ez az INKORREKT hozzáállás, nem az hogy nem megy buherált kártyával egy telefon.

    Ó igen, a hihetlen nagy panasz ami érkezett rám és féltél tőlem, pedig egy videókártya hibája volt, amit visszavásároltam a vevőtől, mindent értek :U

    Köszöntem a figyelmet.

    [ Szerkesztve ]

  • vigh.t

    csendes tag

    Szeretném jelezni hogy birkás 005 engem is átvert .
    Megállapodtunk aztán semmi választ nem adott .
    Látom már ki is van tiltva.
    Ami a kérdésem lenne semmi jellegű személyes adatot nem tudtok nekem adni?
    Csak hogy megmondjam neki hogy ne is küldje ha eddig nem tette , mert én már át venni nem akarom.

    Illő válszolni ha kérdeznek , az még nem kerül semmibe.

  • snataniel

    tag

    Hello!
    Egy fekete pontot szeretnék vik322 "üzlet társnak"...
    Röviden: Megbeszéltük hogy elcserélünk egy C6-ot egy X8-ra.
    Másnap el is indultam 10:00-kor a megbeszélt helyre, de ő sehol... se egy sms, se egy vissza hívó. Vártam 50 percet aztán haza mentem.
    Ekkor láttam hogy 10:10-kor küldött egy üzenetet hogy nem tud jönni mert dolga van.
    (Nem hogy felhívna... mivel ekkor még otthon volt ezek szerint)
    Aztán lenyeltem a dolgot és megbeszéltük hogy akkor szerdán tényleg megejtjük a cserét.
    Kérdezgettem, írogattam... de semmi. Ekkor már gyanús volt ezért felhívtam.
    Felvette a telefont és közölte hogy ő már elcserélte a telefont. :o
    Ennyi röviden.

    Kárpátia!!!

  • csufyka25

    csendes tag

    sziasztok segitsetek nekem!!!

    Én kis buta naiv meg vettem 17.000 ft ért egy nokia x3-02 persze kaptam érte egy teszt telot

    http://hardverapro.hu/apro/nokia_x3-02_black_kartyafuggetlen/hsz_1-50.html

    a hirdetés linkje!!!

    sgitsetek meg szerezni a címét bár nekem van tippem a hol létéröl de sajnos nem stabil segitsetek mert nekem a pénzem kell ez nem korekt h valaki ilyeneket tehet!!!

    köszike

  • somé

    őstag

    válasz csufyka25 #14211 üzenetére

    Mint tudod nálam is bepróbálkozott, lásd itt, szerencsére megelőztem a dolgot, gyanúsan olcsón adta, nameg 0 napos regisztráció.

    Dummy telefont küldött a vevőnek, azonnali kitiltás, te pedig csufyka25 hétfőn reggel menj a rendőrségre feljelentést tenni.

    A fantáziához intelligencia szükséges.

  • pit24

    csendes tag

    válasz somé #14212 üzenetére

    sajna én is találkoztam egy csalóval pc-bonto1 néven működik itt az illető 2 tb tos vinyot hirdetett az exprex.hu oldalon de itt is expresszen le is tiltották találkoztam vele 10 ezer forintért megvetem haza vittem erre kiderült nem jó a merevlemez szektor hibák tömb kelege +nem is 2 tb-tos több napon keresztül hivogatam ha épp felvette azt mondta hozza fél óra, hoza más nap nem hozta nem hozta utána majd a héten címszóval nem hozta hogy érettségire jár ígérte mára is 5 re hívtam majd hatra ér ide nem jött kikapcsolta telefonját is vigyázatok vele nem szeretném ha még valakit átt vágna neve CSORDÁS Zoltán ez a száma van megadva 0630/4646119

    csak hogy jelezem mindenhol remélem letőrlik a srácott és fel is jelentem vigyázatok vele

  • ScrapUnit

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nem szokásom fekete pontot osztani, de most úgy érzem hülyének lettem nézve. Úgy is fogalmazhatnék, hogy szórakozik velem az emberem!

    A szitu:

    Volt egy BAD-es Maxtor winyóm. A hirdetésre jelentkezett egy csudimax nevű ph user. Abban egyeztünk meg, hogy elcseréljük a winyót 2 procira (939-es 3200+-os és egy 462-es 2.0 ghz amd Athlon Xp-re ).
    A winyót gondosan becsomagoltam, mivel nálam még működött (a sentinel képen látható is az állapot, ami a hirdetés feladása közben lett készítve). A winyót megkapta, de szerinte nem működik, a BIOS sem ismeri fel. Ezek után megkérdezte, hogy hogyan gondoltam a cserét?! Én ragaszkodtam az első körben megbeszéltekhez. Ugyanis neki tisztában kellett lennie azzal, hogy egy nyilván hibás, haldokló HDD-t cserél.
    Volt bennem annyi gerinc, hogy lemondtam a 462-es prociról és csak a 3200+-ost kértem. Visszatérül a postaköltségem és talán még egszer hasznát veszem a procinak.
    Április 14-én kapta meg a winyót, aznap ezt válaszolta: "megjőt a vinyo teszem ma a procikat holnapra náladlesznek"
    Április 18-án ezt kaptam: "okés holnap kuldőm szerdára megérkezik bocsi hogy nem raktam fel de nem válaszoltál visza"

    Mire kellett volna válaszolnom, ha megegyeztünk, hogy küldi a procit???

    Április 29-én kaptam egy privit: "azt emliteted hogy nem fontos jővőhét csutőrtőkre adot szabit igy csutőrtőkőn felrakom eldőbségivel péntekre oda ér"

    Én nem mondtam azt, hogy nem sürgős! A mai napig nem érkezett meg a proci.

    Nem a HDD értékéről van szó, hanem arról, hogy ebben az emberben nem lehet megbízni! Amint megkapta a winyót, elkezdett hezitálni/visszakozni. Közel 1 hónapja várom a procit, legalább annyi gerinc lenne benne, hogy elküldené a procit, vagy kifizetné a postaköltségemet.

    Menjen neki a nagy fekete, még akkor is ha netán valamikor megérkezik a proci! Ha részletes privát levelezést kér valaki ezzel az üggyel kapcsolatban, privátban jelezze! Vigyázzatok vele, semmiképpen ne küldjön senki neki előre semmit!

    [ Szerkesztve ]

    ::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

  • pit24

    csendes tag

    válasz ScrapUnit #14214 üzenetére

    találkoztam egy csalóval pc-bonto1 néven működik itt az illető 2 tb tos vinyot hirdetett az exprex.hu oldalon de itt is expresszen le is tiltották találkoztam vele 10 ezer forintért megvetem haza vittem erre kiderült nem jó a merevlemez szektor hibák tömb kelege +nem is 2 tb-tos több napon keresztül hivogatam ha épp felvette azt mondta hozza fél óra, hoza más nap nem hozta nem hozta utána majd a héten címszóval nem hozta hogy érettségire jár ígérte mára is 5 re hívtam majd hatra ér ide nem jött kikapcsolta telefonját is vigyázatok vele nem szeretném ha még valakit átt vágna neve CSORDÁS Zoltán ez a száma van megadva 0630/4646119

    kérem jelentkezenek azok akiket még átt vágott a srác fent vann a facebookon is remmélem lecsukják

  • Pollux66

    tag

    Hi all!
    Ilyen komolyan nincs emberek....ennyi patkány népet mostanában akikkel üzletelek...pfff!
    Írtam már de nem győzöm hangsúlyozni eleget, h egyre több a szemét csaló egyén!
    Először a kedves kis PEPI32-es szituáció! (aki annak ellenére hogy ELISMERTE a tényt hogy nem fizetett a CPU-ért, még mai napig nem fizetett érte!!!)
    Most pedig a következő helyzet alakult ki.

    A régi konfigomból utoljára a lapot tudtam lepasszolni. Az adott vevőnek nagyon sürgős volt a cucc (egyenlőre név nélkül írom, hátha tisztázódik, jobban mondva pofa sunyiba szinten nem hepciáskodik), ennek ellenére igyekeztem minden kelléket összeszedni, én kis naív még meg is kerssetem h tegyek e neki be a dobozba +IDE kábelt mert nem találom a gyárit! :O Imádtam ezt a lapkát, vigyáztam is rá, nem most jöttet a falvédőről tudom h hogyan kell konfigot bontani stb.
    köv nap (05.04) megtörtént az üzlet. 05.07-én az illető ír pv-ben hogy NEM INDUL A GÉP:
    hi! sajnos valami nem oké! összeraktam a gépet, áram alá helyeztem, felpörög egy kicsit, majd leáll és ennyi, ezt megjátszottam egyhuzamban vagy hatszor mire 1szer elindult aztán leállás után megint semmi! ötlet? mi legyen? működő gépből származik minden alkatrész, alaplap lett csak cserélve...
    Másnap azaz ma láttam h mit írt, azonnal válaszoltam is rá eképpen: Szia!
    Hogyne! core2Duo E6750 ill. 2x2Gb kingston hyperx ram volt benne!
    100% h működik akkor vettem ki mikor neked kellett odaadnom!
    milyen procit tettél bele? ill ramot? Írd le részletesen a konfigot pls!
    CPU-RAM-VGA-tápegység!
    milyen típusú proci! (az alaplap által támogatott CPU?)
    Milyen vidkari? (nagy fogyasztás???)
    milyen márkájú és mekkora tápod van?(túl kevés watt vagy erőtlen ,márkátlan táp?)
    A te alkatrészeid honnan származnak? Újak vagy használtak?
    Amúgy a legújabb BIOS van rajta tehát a támogatott CPU-k mind belemennek!
    CSináltam BIOS resetet mielőtt kivettem volna, de légyszi te is csinálj biztos ami biztos!

    Írj mihamarabb h mi szitu!
    Ekkor vmi isteni sugallat csapta meg a bucimat és elkezdtem keresgetni a fórumon a sráccal kapcsolatban. no és mit találok az illető egyén MAC OS X-et akkor pakolni az én PC-s lapomra és csodálkozik h nem jön neki össze a dolog (a megfelelő fórumon meg lehet nézni a konkrétumokat ill a kis youtube-os vidijét a LAPOM BIOS-beállításáról ami ugyebár állítása szerint "NEM INDUL"....nem a f.... nem!!!)

    Ne haragudjatok a szófosásért de ezt ki kellett magamból adni...gyááááááá!
    Írjatok h ti mit tennétek pls! Pííísz!

    "Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." George Carlin

  • ScrapUnit

    aktív tag

    Sajnos ismét egy rossz üzlettel lettem gazdagabb.

    MALEV fórumozótól vettem pár hete egy komplett hűtőt egy HP Pavilion DV5-höz kerek 5500Ft-ért. Elméletileg egy kijelzőhibás gépből származik. Gondoltam faja, ennek nem lehet nagy baja. Meg is érkezett a venti, amit zsoca929 cimborámnak kellett megvennie tőle, mivel MALEV kolléga nemigazán akarta ezt nekem elküldeni. Megjött a venti, mosoly, de sajnos bármit csináltunk a géppel/hűtővel a venti nem volt hajlandó megmozdulni. A hibás ventit zsoca visszaküldte neki, és kaptunk egy másikat. Ismét mosoly, ez megmozdult. Igen ám, de igencsak ingadozott a fordulatszáma, alig hűtött, 3D mark 06 végére majdnem túlmelegedett a gpu, annyira kevés levegőt áramoltatott. 2-3 hétig kisérleteztünk vele több DV5-ösben is, remélve hogy valamelyikbe jó lesz. De sajnos nem jártunk sikerrel. Ezt most jeleztem MALEV-nak, aki felháborodott azon, hogy csak egy bizonyos idő elteltével szóltunk. Azt mondta, a sérült ventivel nem tud mit kezdeni, van neki ebből egy zsákkal. Ráadásul a rossz venti árát sem téríti vissza, ami mellesleg a pocsék működésen felül még zajos/ciripelő hangot is produkált. Csak abban az esetben térítette volna vissza a vételárat, ha a komplett hűtőt bordával elküldöm neki. Ebben csak az a probléma, hogy több hétig vadásztam a megfelelő bordára, ha most ezt elküldöm neki, megint kereshetek bordát és csak megy a drága idő/pénz. Mondtam neki, hogy küldjön abból a zsákból 2-3db ventit, megnézzük őket és ha valamelyik jó, akkor nincs probléma, mindenki jól járt és a maradék ventiket visszaküldöm neki.

    Ez utóbbi megoldás neki elfogadhatatlan, én pedig kissé átverve érzem magam, segítőszándék pedig majdnem 0, mivel 2 rossz ventit is kaptam és most futhatok megint pár kört megfelelő hűtőért.

    Fekete törölve!

    [ Módosította: Kalandor ]

    ::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}

  • Pepe78

    senior tag

    Benjamin1976 nem üti meg a minimális korrektség szintjét.

    -Ma több nap meló után hazaérek és egy privátot kapok tőle(már régebben üzleteltünk) , hogy lenne egy 5850 extreme eladó 29.000 -ért.

    A hirdetést nem tudom linkelni, mert törölte, de biztosan megtalálható!!!

    -Válaszom : 27.000
    -Ő: 28.000
    -kérdezem garancia?
    -Ő tájékoztat
    -Mondom megvéve, de ha ma este el is hozza( így volt a múltkor is)
    /klánban játszom minden egyes este ha itthon vagyok, vásárlásom feltétele volt most is a ma esti átvétel/ -> privátban leírva

    -válaszol: 7 kor hozza, és akkor innen indul munkába
    -OK
    -újabb privi tőle: lenne gtx 465 stb stb -> megbeszéltük, hogy nem kell

    -időközben az általam hirdetett 9800 GTX ért megérkezett édesapjával a vevőm, aki persze el is vitte a kártyát. Miután elmentek és integrált vga-t beüzemelve újra csatlakozok a netre újabb privát.

    AZ 5850 et elvitték!!!!! GTX 465 -t ideadja olcsón.

    Ez kedves, de nekem a megbeszélt vga kell, amit 7 re várok..
    Felhívom, össze vissza beszél...
    Megjegyzem , hogy már vettem tőle egy GTX 260-t tőle néhány hete , akkor is össze vissza kavart: jön , nem jön, nem ér haza, de még is stb stb.

    Össz: - 15Km re lakunk egymástól, már üzleteltünk. Megbeszélünk mindent, és fél óra múlva már csak egy laza privi, hogy elvitték a nekem ígért vga-t.

    Ez nekem nem fér bele! -> Egy Feketét a neve mellé, hátha többet nem szívat meg senkit.

    Egy 3x éves ember aki

    [ Szerkesztve ]

  • Benjamin1976

    csendes tag

    válasz Pepe78 #14218 üzenetére

    Pepe78 felháborodására válaszolva én nem kárositotam meg semmivel a kártyát megbeszéltük neki eladom de ez nem volt lepapirozva,az hogy egy terméket kinek adok el az magánügy őt ebből kár nem érte,mert nem rossz terméket adtam el neki,az hogy ő nem tud játszani ezen van felháborodva holott engem mond gyereknek és ő sir mint egy gyerek hogy nem játszhat mint a fiamat hallanám,én felajánlottam neki egy másik kártyát ennek fejében nem kellett neki,nem tudok mit csinálni sajna mai világban 3-4 ezer forint sokat jelent főleg nekem,a gtx260-nat is megkapta ugy hogy más sürgősebb dolgomat halasztottam el hogy házhoz vigyem neki a kártyát mert akkor is fel volt háborodva hogy ő nem tud játszani és hogy gondolom én,a sok pirosára van annyira oda hogy ő milyen jó eladó közben meg ilyenkor mutatja meg hogy milyen ember.Ennyit akartam hozzászólni ezután mindenki döntse el maga hogy mit gondol,de vele jó vigyázni mert ha valami nem ugy megy ahogy gondolja akkor egyből feketét és minden hirdetéshez oda irkál mind az ovisok.

  • Pepe78

    senior tag

    válasz Benjamin1976 #14219 üzenetére

    Köszönjük az ígérgető hazugságláda szavait.
    :R :R :R

    "Nem volt lepapírozva" :DDD

    Ennyit ér a szavad. -> a PH-n eddig 64 sikeres üzleten vagyok túl "papírozás" nélkül.
    Soha senkinek nem kértem feketét , nekem se kért senki.

    Te ajánlottad fel nekem a vga-t / belementem / átb@sztál -> ez nem mehet így, túl sok itt az ilyen mint te.

    Sokan vannak itt , akik kaptak jobb ajánlatot miután megegyeztek valakivel mégse léptek vissza 2-3 órával az üzlet előtt.

    Vettem másik VGA-t normális embertől.

    Még volt pofád írni, hogy továbbra is áll a gtx 465 ajánlatod. :U :U

  • Benjamin1976

    csendes tag

    válasz Pepe78 #14220 üzenetére

    Nem tudom mire vered magad,a 64 micsodát tedd oda ahova gondolom,anyagi kár nem ért nem tudom mire csinálod itt a felhajtást,ne hogy ne tudjál játszani :DD mint az 5 éves fiam kb annyi ésszel gondolkozol,ezerszer korrektebb vagyok mint te,csak az eladásaiddal takarózol közben meg idegbeteg vagy ha nem ugy megy valami ahogy te azt elgondolod nem körülötted forog a világ,az üzletrontásért szerintem meg kizárás jár vagy legalábbis hasonló,ha beirkálsz a hirdetésekbe,de ha nem hagyod abba én is megfelelő helyen megteszem ami kell,akkor lenne igazad ha megkárositalak pénzel vagy rossz termékkel de ez nem történt meg,csak mert te nem tudsz játszani nevetséges vagy ennyi ilyen embereket csak sajnálni lehet.

  • Mr X

    veterán

    válasz Benjamin1976 #14221 üzenetére

    A szóbeli szerződés kifejezés mond neked valamit? Megbeszéltétek az üzletet az adott feltételekkel, majd ezután te nem tartottad be. Nem vagy korrekt, ezen nincs mit vitázni.

  • Benjamin1976

    csendes tag

    válasz Mr X #14222 üzenetére

    Ne haragudj te ott voltál mikor beszéltünk szerintem nem,az mert ő valamit leir nem biztos hogy ugy is volt mert neki 69 értékelése van akkor ő az atyaisten,akkor én is sok embert beirhatnék ide akivel szóban megállapodtam és utolsó pillanatban elállt a vásárlástól illetve eladástól,de anyagilag nem károsodott,meg belerondit a hirdetéseimbe hogy nem adjak el semmit mert ő nem tud a haverjaival játszani.

  • Mr X

    veterán

    válasz Benjamin1976 #14223 üzenetére

    Nem cáfoltad meg a másik felet, nem mondtad, hogy nem mond igazat. Csak azt, hogy "nem volt lepapírozva". Innentől nekem ez már csak mosakodás.

    Fordított esetben te mit szólnál, ha megbeszéled valakivel, hogy megveszed a cuccát, számítasz rá, ő meg egyszercsak azt mondja, hogy mégsem? Szerintem te sem örülnél.

    [ Szerkesztve ]

  • Benjamin1976

    csendes tag

    válasz Mr X #14224 üzenetére

    Látom nem érted nekem is volt hasonló pont ezzel a kártyával kapcsolatban jegeltették a kártyát tuti kell és másnap mégis a srác azt mondja adjam el,pedig közben 5-6 vevő jelentkezett rá akiket el kellett küldenem,most én is kezdjem el ócsárolni a srácot hogy ilyen meg olyan mert nem vitte el,ez gyerekesség eladom másnak és kész nem csinálok belőle ügyet ennyi.

  • Mr X

    veterán

    válasz Benjamin1976 #14225 üzenetére

    Te nem csinálsz ügyet belőle, de ettől még nem szép dolog. Ha megbeszélsz valakivel, tartsd magad hozzá, mert itt hamar elterjed a híre, hogy veled hiába fixál le valaki valamit, nem tartod be.

    Te magad is beismerted, hogy megbeszéltétek az üzletet, mégis eladtad másnak. Ezek után ne csodálkozz, ha felháborodik. Szomorú, ha nem érted, miért. Nem az a lényeg, hogy játszani akart, hanem az, hogy te nem tartottad magad a megbeszéltekhez. És erre nem jó kifogás, hogy más is csinált már ilyet.

    A Prohardveren mindig jó volt üzletelni, mert a felek korrektek voltak, megvolt a bizalom, nem kellett attól tartani, hogy hoppon marad az ember. Nem jó, ha ilyenek miatt változik ez meg.

  • Benjamin1976

    csendes tag

    válasz Mr X #14226 üzenetére

    Én beismerem hogy hibáztam de ezért most meg kell kövezni meg ha hirdetést feladok akkor neki szabad beleirkálni hogy üzletet rontson,meg lehet kérdezni akiknek eddig eladtam hogy álltam hozzájuk,meg mikor az alaplapomat előre elküldtem mai napig se a pénzem se a lapom nem látom akkor mi a jobb nem adtam el neki vagy hogy megkárositom 28 ezer forinttal.

  • Mr X

    veterán

    válasz Benjamin1976 #14227 üzenetére

    Természetesen nem kell téged megkövezni, de a te érdeked is, hogy ne legyen rossz híred.

    A Moderátort keresek topicban jelezheted, ha a hirdetésedből töröltetni szeretnéd a kolléga hozzászólását.

  • Benjamin1976

    csendes tag

    válasz Mr X #14228 üzenetére

    Én nem igazán szeretnék már hirdetni semmit mert ha engem basznak átt az nem baj de ha én nem ugy csinálom ahogy mondtam mindenki engem okol mert szar ember vagyok,meg itt ezzel a beirásával amit indokolatlannak tartok elvágta a karriert mert ezek után senki nem üzletelne velem,az előitélet,meg amugy a kártya helyet felajánlottam neki egy zotac gtx 465 kártyát 2,5 év garral hogy elviszem neki abban az árban.

    [ Szerkesztve ]

  • Mr X

    veterán

    válasz Benjamin1976 #14229 üzenetére

    Az is baj, ha téged vernek át, senki nem mondta, hogy nem. Ami a beírását illeti, teljesen jogos. Nem tartottad be, amit megbeszéltél, jogos a fekete.

  • Pepe78

    senior tag

    válasz Benjamin1976 #14221 üzenetére

    Csitulj már kistáska.

    1. másnak is feltűnik a mosakodásod

    2.annyit játszok, amennyit akarok -> ugye ezért veszek vga-t + te kerestél meg hogy nem e venném meg , mert hát ugye azért az jól esik ha el tudod adni nekem a portékádat.-> és ráadásul én a megkeresett pénzemmel azt csinálok amit akarok

    3. sokat hasonlítasz az 5 éves fiadhoz -> szegényt gondolom sokszor hitegetted,átverted már...

    Én 33 vagyok te meg kicsit idősebb, vagy csak szarul néz ki a korodhoz képest szal senki ne gondolja már két kis 15 éves esete ez.

    Egy határozatlan, gerinctelen morálisan ingoványos ember vagy szerintem ezért csinálsz ilyeneket.

    Az meg hogy 64 + értékelésem van ne legyen már szégyen! :)

    Büszke vagyok rá, korrektül intézek mindent. -> erre írtam hogy nem fér bele nekem a te mocsokságod ami persze szvsz másnak se férne bele.

    Ismét kérem a feketét! Nem csak nem korrekt , de még szemtelen is van bőr a pofáján azt állítani hazudok.

    Hozzájárulok a privát üzeneteink közzétételéhez. Te hozzájárulsz hogy ide bemásoljam?

    Majd mindenki eldönti egyből mi a helyzet..

  • Chase

    csendes tag

    PEPI32 : fekete pont

    A hirdetésem kapcsán privátban megegyeztünk, hogy postai utánvéttel küldöm a terméket, a postát ő kérte.
    Feladáskor 1690 Ft-ot fizettem érte, nem vette át, amikor a posta visszahozta még 830 Ft-ot kellett fizetnem.
    11500 Ft-ban egyeztünk meg, a konkrét anyagi károm 2520 Ft, ami a vételár ~22%-a. :W

    PEPI32 a privát üzenetekre nem válaszol azóta.

    [ Szerkesztve ]

    Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

  • Lezsek

    csendes tag

    Kérnék IP-cím letiltást, és végleges kizárást zsiroska22-ő és stivboy22-re. ez a két személy, egy és ugyan az a csaló ember!

    az IP-címe; - 84.224.172.147

  • Pollux66

    tag

    válasz Chase #14233 üzenetére

    Szia!
    Felhívnám a figyelmedet, az én kálváriámra is PEPI32-vel: link

    Már egy hónapja nem fizetett ki 15.500Ft-ot ezért az üzletért!
    10.-éig kapott végleges határidőt, különben neve/címe/ph-s pv üzenetek/ bankszámlaszámi kimutatásom alapján megy a feljelentés!

    "Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." George Carlin

  • orkester

    senior tag

    Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

  • Dyingsoul

    veterán

    Azért írok ide, mert úgy láttam a megbizhatósági oldalon, hogy romet0001 még mindig nem kapta meg a megérdemelt feketét! Szóval következzen a jelentés:

    Szervusz! A debreceni adásvételekkel te foglalkozol, vagy foglalkozhat vele bármelyik hardverapród? Csak azért kérdezem, mert egy idegbetegbe botlottam és elég nagy gáz van.

    Elmondom a teljes története:
    VGA javitásokba kezdtem, úgy, hogy hibás kártyákat veszek meg másoktól. romet001 hirdetésére is így bukkantam rá itt.
    Nagy nehezen engedett az árból, aztán megbeszéltük a találkozót. Már akkor furcsálltam, hogy olyan késői időpontot mondott. Este 10:10-re beszélt meg velem telefonon egy találkozót. Találkoztunk, és megkérdezte, hogy mire kell a kártya? Elmondtam neki részletesen, hogy javításokkal foglalkozom, hogy lássa nem kismiska vagyok mondtam neki hogy már 120ért vettem hozzá az eddigi felszereléseimet, nah ekkor megeredt a nyelve, szépen elkezdte mondogatni, hogy igen ő is hallott már a javitásokról meg hogy van egy sütős módszer is.... Nah ekkor kezdtem el gyanakodni... Megkérdeztem tőle ott személyesen, hogy volt-e sütőben a kártya, illetve valaki próbálta-e már javítani. Sűrű tagadások közepette rázta a fejét. Azt mondta, hogy otthon ment aztán elkezdett egyszercsak csikozni. De javitva nem volt. Elköszöntem, hazamentem (ott lakok a találkozóhelyhez kb 2 percre), villanyt kapcsoltam és egyből láttam rajta a nyomokat: kerámiakondik dőltek ki, ahogy kivették a kártyát a sütőből, egy matricát átragasztottak, egy másik elszineződött. Hozzá sem nyultam a kártyához, óvatosan letettem az asztalra és már hívtam is a csalót Hebegett habogott, azt mondta, hogy rendben van, visszaveszi a kártyát, majd ph-n megbeszéljük mikor. Azonnal irtam neki ph-ra is hogy ha bejelentkezik legyen eszében "Várom a visszajelzésedet, hogy mikor tudjuk visszacserélni a kártyát." És csak nem jelentkezett. Utána szóltam neki, hogy negatívval fogom értékelni, arra pedig fenyegetéssel válaszolt. Ezek után tegnap már leszedtem a hűtőt, hogy megnézzem ott mit gányoltak alatta: az egyik memóriát próbálták levenni... de sikertelenül.

    Sum: Mindent összevetve úgy érzem jogosan jelenthetem ki azt, hogy engem átvertek, hisz én egy olyan javíthatóan hibás VGA-t vettem, amiről kiderült hogy már volt szakavatatlan kezekben és teljes mértékben szét van gányolva. Ez azért felháborító, mert romet0001 ezek után már azt is tagadja, hogy eredetileg az övé volt a kártya és azzal védi magát, hogy ő is csak kapta.... Igy lehet üzletelni? kapok valamit és másként árulom? ilyen alapon eladónak hirdet egy működő komplett számitógép konfigurációt, amiből később kiderül, hogy hiányzik egy vinyó vagy rossz a vga, akkor azt is elintézi annyival, hogy azt is csak kapta? Szerintem ez nem így megy. És engem nem a szaros kis 1500 forint zavar, hanem az a tudat, hogy becsaptak és be fog csapni más embereket is komolyabb árucikkekkel. És mindezek ellenére még van bőr a képén, hogy megkeressen egy másik moderátort, N-vidi-A ezért mindenképp jár romet0001-nek a fekete pont. És még egyszer hangsúlyoznám, itt nem csak arról van már szó, hogy engem átvágott egy hibás VGA-val, mert tudtam, hogy hibás, hanem arról, hogy ez egy szélhámos ember és még mer ő fenyegetőzni azzal, akit átvert. Ezek után pedig biztos vagyok, hogy csak további szélhámosságra, hazudozásra számíthatunk ettől a ... nemmondomki mitől, tehát következzenek a bizonyítékok is, a képek: [link]

    Az üzenet megy két hardverapródnak és a kivel érdemes üzletelni topikba egyaránt. remélem megkapja romet001 a fekete pontot.

    [ Módosította: Viktor77 ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

  • Csillag01

    aktív tag

    Hello mindenkinek

    Szeretnek kerni egy hatalmas fekete pontot Muki1977-nek ezert-az uzletetert!!!

    A tortenet a kovetkezo.2011.04.25-en elutaltam neki a fentebb elitett jatekok arat.
    Erre 2 nap mulva megadta a jatekok kodjat,at regisztraluk az en nevemre e-mailomra.
    Ezzel idaig semmi gond.A baj csak az hogy en nem digitalis verziot szerettem volna venni es erre kulon felhivtam a figyelmet sot msn-en megis mutatta neki a lemezeket.Azota tobbszori konyorgesre es szolongatasra se tortenik semmi,csak nyugodj meg kuldom stb..De semmit nem kuld es van 1 olyan erzesem hogy semmit nemis fog.2011.04.26 Angliabol rendeltem egy bukosisakot es mar azt multheten megis kaptam.Szal sztem mindenki vigyazzon vele nem ajanlom senkinek.

    Es szeretnem toroltetni a megadott pirosat amit adtam neki mert hiszekeny voltam es biztam benne.sajnos elore kertem neki 1 pirosat akkora naiv voltam.

    Szal ezt kernem ha lehetseges toroljek

    Elore is koszoi.

    cs

    Asus Rog Phone 6

  • Evgenii

    tag

    válasz Csillag01 #14238 üzenetére

    Szia!

    Készpénzt, és egyéb dolgokat, mindig csak és kizárólag a termékátvétel után szabad adni!
    Vélelmezhető volt, hogy 2 játék, ami:
    - Battlefield Bad Company 2 - ~ 9.999 ft (Forrás: 576 KByte)
    - Need For Speed Hot Pursuit 2010 - ~ 9.999 ft (Forrás: 576 KByte)
    5.000 forintért eléggé olyan ár, ami hihetetlen két játékért!
    Tanulság: Olcsó húsnak híg a leve!

    Egyébként a hirdetése tartalmazta ezt -> "Mindkettő EADM-be reggelt".
    Ha, már eladom a játékomat, miért is regisztrálom?

    Szóval legközelebb tessék előbb gondolkodni, és csak a kézhezvétel után osztogatni bármit is!

  • Evgenii

    tag

    válasz Dyingsoul #14237 üzenetére

    Üdv!

    Azzal, hogy kitetted a privát üzeneteiről a screenshotot, ezen jogszabályt sértetted meg elég rendesen!
    "1978. évi IV. törvény - A Büntető Törvénykönyvről
    Levéltitok megsértése
    178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.
    (2) A büntetés egy évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt foglalkozás vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.
    (3) A büntetés
    a) két évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény,
    b) bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény
    jelentős érdeksérelmet okoz.
    "

    Szóval ezért neked járna nem egy, hanem kapásból tíz fekete pont!

  • Viktor77

    titán

    válasz Evgenii #14240 üzenetére

    Tudom, hogy segíteni szeretnél, de felhívnám a figyelmed az első hsz-ben foglaltakra:

    "Ezekben a topicokban csak az érintettektől született hozzászólások szerepelhetnek, azok is csak a következő felállásban:
    - bejelentő posztja
    - bejelentett esetleges válasza"

    Csinálni kell. Kész. Pont.

  • MaUser

    addikt

    zsivagooo: nagy fekete pont, ezért.

    Megállapodtunk az átvétel helyéről és idejéről, majd az átvétel napján már aznapra későbbi időpontot javasolt. Amikor hívni próbáltam, kicsöngés után kinyomta a telefont. Azóta eltelt három nap során napi kétszer hívtam, mindig ugyanez vagy kikapcsolva. Gondoltam esetleg valami baja van (betegség, baleset, stb.), ezért írtam neki privát üzeneteket, de egyikre sem reagált, ellenben az adatlapján egyértelműen látszik, hogy mindkét üzenetet olvashatta volna, hiszen azóta naponta legalább egyszer belépett a pH!-ra. :((( Abszolút inkorrekt.

    ''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

  • VIBO

    őstag

    hi

    szeretnék sok szeretettel küldeni egy Fekete pöttyöt zolikabolika kollégának.

    a sztori a következő.

    vettem tőle egy keverőt. megegyeztünk, ha bármi para van vele, akkor visszaveszi asszem 3 napon belül. azt mondta, hogy nem recseg egyik poti se, de sajna recseg legalább egy.

    az egy másik dolog, hogy valójában rosszul néztem meg a cuccot amikor átvettem és nem is ilyen keverőre gondoltam, de nem ez a főok amiért vissza akartam vetetni, hanem, hogy recseg.

    gondoltam értelmes ember módjára le lehet beszélni vele a dolgot, de azóta nem válaszol a privikre, pedig naponta többször is fenn van.

    még mindig hajlandó lennék közös ágra verődni vele, de igy nehéz hogy nincs komm.

    sztem jogos a fekete :R

    S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

  • Pollux66

    tag

    Hi Mindenki!
    Tapasztalt userek segítségét kérném! 1-2napja alakult ki ez a helyzet: [link]
    Mostanra azzal bővült hogy az illető videókban bizonygatja nekem hogy nem megy a lap. Én készséggel segítettem neki kideríteni a lehetséges hiba okát...természetesen nem sikerült orvosolni azt. A lap 100% hogy működött ill kiváló állapotban volt mikor eladtam. A tagnál a fórumos megnyilvánulásai alapján is működött 1-2napig majd utána alakult ki a helyzet. Most követeli vissza a pénzét. Ami nem is lenne baj...de én meg követelném vissza a funkcionáló lapomat.
    Szóval a nagy kérdés: adjam vissza neki a lóvét és ő meg visszaadja az időközben szétgányolt lapomat? :O

    [ Szerkesztve ]

    "Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." George Carlin

  • nappa

    tag

    Sziasztok!

    Lenne egy olyan gondom hogy jó pár honapja elcseréltem egy procihütöt egy alaplapra. és el is küldtem neki és már nála is van jó rég de én nem kaptam semmit..álitólag eltört az alaplap a postán és azt mondta az illető hogy kifizeti...na ez már nem is tudom hány honapja volt de 2-3 tuti! és azóta csak hiteget és volt egy idő mikor vissza se irt utánna szoltam neki hogy ha nem válaszol ki lesz bannolva és fel lesz jelentve. utánna irt és azota megint hiteget és most megint nem irt vissza pár napja...kicsit felemeltem a hangom erre elvileg az öccse ir hogy ne beszéljek igy a bátyjával mert el fog engem intézni...na én erre most nem tudok mit lépni irtam Sareth-apródnak és Ő irt hogy irjak ide. már kezd kicsit elegem lenni a gyerekből meg ha tényleg az öccse irt akkor a nagypofáju mitugrászból akinek semmi köze hozzá! amúgy akiről szó van eltad dávid
    és nem mellesleg már szeretnék valami pénzt látni tőle
    ja és igen még szeretnék neki egy jóóó nagy feketét dobni ha lehetséges :R :R

    Kapott privit, hirdetési joga megvonva az ügy rendezéséig!

    [ Módosította: Sareth ]

    Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Evgenii #14240 üzenetére

    "úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész"
    Távközlési berendezésről van szó, és mivel én vagyok az érintett, ezért nem "fürkésztem ki", hanem a sajátomat továbbítottam. Akkor lenne ennek itt helye, ha egy 3. személy lennét ez ügyben és a két fél tudta nélkül tenném ezt.

    Egyébként nem tudtam, hogy a szélhámosoknak még pirospont is jár, azthiszem át kell gondolnom, hogy üzleteimet ennek fényében hogyan folytassam. Már több, mint 4 napja írtam a hardverapródoknak, de még mindig nem kapta meg a negatív értékelését. Ez azért már felháborító.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

  • Viktor77

    titán

    válasz Dyingsoul #14246 üzenetére

    Nem tudom mennyire vagy tisztában vele, de az értékelés (a piros és fekete pontok) a PH!-tól függetlenül zajlik. Társadalmi munkában csinálják lelkes fórumozók. Ahogy az Apródok is a maguk feladatait.

    [ Szerkesztve ]

    Csinálni kell. Kész. Pont.

  • Arel

    csendes tag

    castortroyoo: fekete pontot kérnék bejegyezni számára.

    Az általa eladott vinyo sajna egy rakás kaka. Használatra alkalmatlan, már a bios sem érzékeli.
    Telefonon azóta elérhetetlen, sms-re-privire nem reagál.
    A bolond én voltam végül is, mert nem ellenőriztem teljesen a cuccot átvétel előtt, de ti már ne járjatok igy. Mielőtt tőle vásároltok, teszteljétek az alkatrészt.

  • molochtomika

    tag

    Sajnos egy fekete pontot szeretnék kérni coco1974 nevű felhasználónak ezért a beígért notebook bizniszért. Megbeszéltük telefonon a személyes találkozót és előtte este csak egy sms-ben jelezte, hogy elkelt! Holott, megmondtam neki, hogy biztosra kell a notebook. Ez szerintem nem fer és semmiképpen sem megbízható hozzáállás. Így sajnos senkinek sem javaslom.Sajnálom!

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=molochtomika

  • VIBO

    őstag

    válasz VIBO #14243 üzenetére

    ezzel kapcs vmi? :R

    S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

Aktív témák