Aktív témák

  • Chipyttababy

    csendes tag

    válasz zsolesz010 #13400 üzenetére

    Nem tudom, én csak annyit látok, hogy ez a piros és fekete pontos rendszer tök felesleges...elég lenne csak csalók és inkorrektek csoportját megjelölő rendszert vezetni, ahol jelzik egymásnak a felhasználók az észrevételeiket és kész.

    [ Szerkesztve ]

    Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

  • emerico2004

    aktív tag

    válasz zsolesz010 #13400 üzenetére

    Nem gondolkodni hanem minimum a hirdetési jogot megvonni tőle és adjon magyarázatot.

  • jeni

    félisten

    A piros pont nem más mint tájékoztatás,de nem tükrözi az igazságot.
    Nekem rengeteg piros pontom lenne már de nem követelem meg senkitől és nem hívom fel a figyelmet annak akivel sikeresen üzletelek.

  • Chipyttababy

    csendes tag

    Jó, zárják le ennek a 113-asnak a hirdetéseit. Nekem ne mutogassa a terméket webkamerával, mikor én futárral utánvéttel kérem. A számlaszámomat meg nem adom ki senkinek sem, az biztos.

    Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

  • datten

    csendes tag

    kefe990:FEKETE PONT
    Egy hibás 8800GTX volt az üzlet tárgya.Sajnos előre utaltam úgy 10 nappal ezelőtt,de még válasz sem érkezett.Ma írt nagy nehezen hogy nem találta meg a kártyát.És esze ágában sincs elküldeni.
    Neve:Kiss György
    Számlaszáma:11773456-00910693

    Mindenképpen megteszem a jogi lépéseket,igaz nem nagy összegről van szó,de ha mindenki hagyja ezeket a dolgokat akkor nem fognak félni semmitől.

  • Chipyttababy

    csendes tag

    válasz zsolesz010 #13400 üzenetére

    Jah igen, látom, hogy Ön jól tájékozott. Ismerős Önnek egy Topapró portál? Jött egy telefon nem olyan régen, hogy díjmentesen átpakolnák a hirdetéseket oda. Nem tudom pontosan, hogy erről az oldalról beszélt-e vagy sem, de nem mertünk bele menni. Mi a véleménye erről?

    Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

  • capafog23

    őstag

    Szerintem megpróbálnak átverni:

    Hi,

    Thanks for your mail.I reside in Gatwick (United Kingdom) but presently in West Virgina(United State) for a business trip.I will like to inform you that I'm interested in buying your item for a Friend who went on religious mission abroad.I will be paying for this item through bank to bank transfer which is a secure, safe and reliable method of payment,i would like to know the amount you are willing to sell this item in USD Dollars and will be adding an extra $200.00usd for shipment to send this item to its destination (Nigeria) through TNT or DHL.I will be looking forward to reading back from you as soon as possible with the cost you are willing to sell this item in USD dollars including the shipping cost to its destination.

    Best Regards,
    Mr Patrick

    N.B:Email more pictures of its present condition of the item in your next email.

  • Tim82

    nagyúr

    válasz capafog23 #13407 üzenetére

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

  • ldave

    félisten

    Konkrét kárt nem okozott, csak bosszúságot, de azért jelzem ide, hátha más is így jár.

    sti nevű fórumozóról van szó. Ma van 2 hete, hogy megbeszéltük, hogy eladja nekem PS2-re a Gran Turismo 4-et, megadtam neki az elérhetőségem és kértem a számlát amire utalhatom a pénzt. Azóta semmi választ nem kaptam tőle, emailben is írtam neki, arra se válaszolt. Adatlapját néztem néha, így láttam hogy időközben többször is járt a fórumon.
    Nem tartom korrektnek a dolgot, ha szeretne elállni az üzlettől, akkor annak úgy vélem van normálisabb módja.

    A Slime draws near! Command?

  • C64

    őstag

    rossz helyre írtam...

    [ Szerkesztve ]

    Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

  • ch003067

    addikt

    Kefe990 "kollégának" természetesen jár a fekete pont, mivel előre utaltam neki 1500ft-t egy hibás, "csíkozós" videókártyárt. Többszöri levélírás után, azt az üzenetet kaptam, hogy : " elpizzásztam a pénzed up / Mikor küldöd a kártyámat --> Soha te b*zi " Okkal vagyok felháborodott, mivel átverés áldozata lettem.
    Sajnálom, hogy vannak ilyen emberek, akik mások jóindulatával, és bizalmával visszaélnek, 1500 ft ért képesek eladni a becsületüket.
    Számlaszám : 11773456-00910693 OTP Bank
    (állítólagos) név : Kiss György

    [ Szerkesztve ]

  • #02683648

    törölt tag

    Egyelőre név nélkül:

    Lehet-e valahogyan a fórum keretein belül szankcionálni (hirdetési jog megvonás, whatever) az olyan vevőt aki miután az utánvételes csomagot nem veszi át (meg lett beszélve, h küldje vissza), de a postaköltség visszautalására csak szóban "hajlandó" (i.e. nem küldött semmit)

  • zarayg

    aktív tag

    Az én emberem pedro17

    Problémáim:

    1. Telefonon, és HA-rón nem lehet elérni. A telefont nem veszi fel, és az üzlet óta egy szót nem ír vissza
    2. Az utalás után arról volt szó (írta is) hogy küldi, ami Okt. 13-án volt!!!!!, a postán tájékoztattak, hogy 20-án adták fel a csomagot. Megbeszéltük, hogy 2ezer forintos csomagos postával adja fel, erre levélcsomagként adta fel.
    3. Vettem tőle, egy AMD Athlon x2 5200+ 2.8Ghz AM2-es processzort és azokkal a hibákkal szembesültem, hogy a processzor lábai el vannak görbülve, a processzor, és a hűtőjére rá van száradva a paszta.

    Nekem nincs már hozzáfűzni valóm! ;)
    Köszöntem a figyelmet :o

    [ Szerkesztve ]

    Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.

  • néha

    aktív tag

    Egy nagy Fekete pont Peco1020[link] Egy iphone 2g adtam neki egy sony vaio laptopért! Miután hazavittem a laptopot, kiderült hogy minden baja van! felhivtam ő azt mondta, hogy neki semmi baja nem volt, és kinyomta telefont, azota fel se veszi... Nagy csaló, vigyázzatok vele!

    "Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen

  • Chamea2

    tag

    válasz Chipyttababy #13406 üzenetére

    Nagyon sok haszna volt annak, amit szabo_113 csinált, mert nagyon durván lebuktatta zsolesz010-et és emerico2004-et így nyilvánosan, annyira durván, hogy durvábban nem is lehetne, Hallmark továbbította is az APEH megfelelő osztályai felé a 2 személy profil elérését további alapos vizsgálatra.

    Azt nem tudjuk, hogy szabo_113 valóban csalni akart-e vagy sem, de az adatai valóban hamisak, viszont a másik 2-őé az nem.

  • PHM

    addikt

    válasz Chamea2 #13415 üzenetére

    Hm. Csak nem ez a hetedik reg.?

    Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

  • Chamea2

    tag

    válasz PHM #13416 üzenetére

    Arról biztosíthatom, hogy nem vagyok a 7. reg, viszont arról is, hogy az APEH-os igencsak rákeresett a 2 úriemberre is a 3. társukkal egyetemben, miután itt a piros pontok gyanússága lett feszegetve, ugyanis nem csak nekem meg Chipyttának tűnik fel pár embernél a rengeteg piros pont, úgyhogy nem ártana egy kis elszámolás tényleg, mert az viszont végkiváltképp érdekes a szabo_113 pirosai mellett, hogy általában ilyen helyeken az emberek általában az olcsóbb árfekvéseket keresik és mégis valahonnan van áru, amiből a sok piros összejön, tehát valahogyan megéri itt árulni(ami számomra és mások számára abszolút nem tűnik logikusnak, mert valamit megveszek normál áron és eladom olcsóbban?).

    [ Szerkesztve ]

  • gyapi1967

    csendes tag

    Időközben rendeződött a helyzet.Djzlatyi kolléga majd egy hónap után mégiscsak megküldte a megbeszélt másik telefont is.Tehát bejelentésem TÁRGYTALAN. :)

  • #95590400

    törölt tag

    válasz Chamea2 #13415 üzenetére

    nagyon off, de te így miről beszélsz túlképp??? mert h először kevered a neveket, a végére már azt se tudod ki kivel mikor és mit, az rendben, sok az a 3 név, h észben lehessen tartani. megértem.
    nade apeh megfelelő osztályai??? szerinted? és ki az a hallmark? mivvaaaan?
    2 hsz + 1 hirdetés... mégis kire akartad ráhozni a frászt ezzel a sokadreggel meg apehhel? mert még ez sem derült ki ám ki... meg az sem miért és hogyan...
    valaki aprós ránézhetne erre a nickre is, nem mintha mesterszélhámos kvalitásai lennének, max csak egy szerencsétlen hülye legrosszabb esetben, de akkor is.

    [ Szerkesztve ]

  • maricyka

    újonc

    válasz emerico2004 #13397 üzenetére

    Én már korábban vásároltam az egyik kitiltott nickű embertől utánvéttel máshol, név egyezik. Van áruja. Rossz helyen kapizsgáltok. Tudjátok, hogy mi ez? Cserekereskedelem. Ez azt jelenti, hogy vásárol valakitől és abból fizeti ki az áruját, akinek éppen elad(tehát más címét írja rá az utánvételi szelvényre) és ezért nem jó a személyes átvét, mert nem tudja rávenni az illetőt semmiképp sem arra, hogy ne készpénzben fizessen, hanem egy adott számlaszámra fizesse be a pénzt. Ez arra jó, hogyha mondjuk valamelyik eladója a későbbiekben nem küldi az áruját pl egy aukciós portálon, akkor ne zúduljon rá a sok károsult, követelve tőle a korábbi eladójának a címét. Egyetlenegy nagy hátránya van: nem annyira követetőek a dolgok. Tehát összegezve: mindenki megkapja, amit akar, nem ütközik jogszabályba se törvénybe, viszont mindenhonnan kitiltják érte, ha észreveszik, ha nem veszik észre, akkor sokkal nagyobb biztonságban van, mert egy úgynevezett tűzfal mögött van.
    Úgyhogy kedves szabó_113: Utánvét bankszámlára leírási útmutató
    A hátulját nem kell kitölteni.
    Így tudsz a továbbiakban utánvételes küldeményt feladni úgy, hogy számlára menjen vissza a pénz és ProHardver kompatibilis lesz a lelkem, de a pri mezőt x-eld be és add hozzá a postaköltséghez, illetve a teljes postaköltséget meg kell fizetni. Futárok meg tudnak bankszámlára pénzt visszatenni utánvéttel(sőt, a jó része csak azt tudja), csak kérvényezni kell, díja átlagban +500 forint. Ha még valami kérdés van, szívesen várom. Ezzel szerintem le is zátuk ezt az igen nagyon problémás témát.

    Üdv Maricyka

  • salieri.

    őstag

    [kouagno] kollegaval jo lesz vigyazni! megvettem tole az alabbi DELL notebookot [link]

    A kituno allapotrol a kovetkezoket szeretnem megjegyezni:

    Bekapcsolo gomb panelja nem mukodik megfeleloen.Vsak eros nyomasra kapcsol be!

    Winchester Bad sectoros volt!

    Jeleztem neki a problemat, hogy jo lenne valamennyi osszeget visszautalna, de o ettol elzarkozott teljesen! Szerinte ez igy kituno es korrekt uzlet volt! :((( :(((

    Feketepont jar erte! Mivel kellett bele egy uj panel , es vinyo

    [ Szerkesztve ]

  • Chamea2

    tag

    válasz maricyka #13420 üzenetére

    Jah én is ezért rettegek vásárolni az aukciós portálokon, mert ha az egyik eladóm(akitől vettem egy árut) a későbbiekben esetleg úgy dönt, hogy nem küldi az árut, akkor kiderítik egy másik eladómnál az adataimat és elkezdenek hívogatni.
    Ez a folyamat úgy zajlik, hogy megkeresi egy későbbi károsult(akinek eladta az árut) mondjuk emerico2004 másik vásárlóját és elkéri tőle a telefonszámát(személyes átadásnál csak azt tudja) és felhívja: "Üdv! te árulod a xyz oldalon található terméket? - Igen. - A Gipsz Jakab(XYZ) vásárolt tőled egy adott terméket. Hogy történt az átvétel? - Személyesen - autójának a rendszámát ugye felírtad? - Nem - légyszi emlékezz vissza, hogy mi volt az autójának a rendszáma - nem emlékszem - .... ... ... ....(hosszú káromkodás, elhordja mindennnek az anyját, egész családfáját) - durr, le a telefon. Ugye, milyen idegesítő? Ha mindez még nem lenne elég, akkor néhány károsult kideríti kapcsolatain keresztül a telefonszámod illetve korábbi utalásod szerint a bankszámlád alapján a címedet(a te szolgáltatódnál dolgozik az ismerős) és kapod a következő telefont(beszélgetés vége): "há nem mondúd meg húnap riggölig az álduzatnik a címít, ákkú menyünk tübb tucat háverrál és szétb*sszuk a féjédét, túgyúk ám a címídít hávér". Na hogy tetszik? Én is retteget ilyenek miatt vásárolni az aukciós portálokon így a saját adataimon keresztül, nem csak szabo_113 képzeld el, mert volt, aki szaladt hozzám emailban, hogy pár nem szoláriumbarna néger ember hamisítványa fenyegetve kéri tőle a korábbi eladójának a rendszámát, amivel személyes találkozóra elment, ő meg persze nem udta, mert ki a bánat nézi a rendszámot, mikor készpénzben fizet? Én nem az biztos. Én is sokkal többet vásárolnék ezen portálokon, ha úgy meg tudnám oldani, mint szabó_113.

  • Pingan

    tag

    Egy hatalmas nagy fekete pontot kérnék ANDAIS kollégának (bár én nem nevezném annak), amiért egy sikeresen lebeszélt üzlet után sem a telefonra, sem az email-ekre nem reagált, én pedig naívan rendeltem magamnak RAM-okat, bízva az ő pontosságában, szavában. Részemről is egy hatalmas nagy hiba volt megbízni ismeretlenben. Ráadásul lakásáig vittem volna a Ramokat, hogy ott kipróbálhassa.

    5GB 1333MHZ-es Ram-ot adtam volna neki. Időben szóltam , hogy a garanciapapír nincs meg, de Ipon-nál vannak olyan rendesek és nyomtatnak ki újat helyette, szóval nincs gond(részemről ennyi hiba lett volna, amit azonnal orvosolok is). Ezután nem válaszolt az email-ekre, 5x-6x hívtam telefonon, de hiába. Így most mondhatok le egy nem kis összegű rendelést. Több üzletem volt már, mindig korrektül jártam el, de mindig tanul az ember...

    Szóval az ilyen komolytalan vevők nem valók PH!-ra szerintem.

    1x remélem megoldható lesz IP-cím alapján a regisztráció szűrése.

    [ Szerkesztve ]

  • Pingan

    tag

    válasz Pingan #13423 üzenetére

    Előző fekete pontom szeretném visszavonni, sikerült a kontaktot felvennem ANDAIS kollégával. LE volt halkítva a telefonja, ezért nem vette fel, amit elnézünk neki ( bár előtte meg volt beszélve a dolog már :P ) :) :R

    [ Szerkesztve ]

  • vantage_2

    csendes tag

    válasz ksanyo #10095 üzenetére

    A gépet a tulaj egy ismerőse hozta el Budapestre (mivel ő egyébként is jár Pesten - munkája miatt- így nem kerül neki többletköltségbe ugyanis a megbeszélt úton is elhalad).
    A gép a korábban leírt állapottól eltért; igencsak leleakott volt, szétszerelve vágni lehetett rajta a port, pókhálót, koszt is (csoda ha nem volt zárlatos).
    3-szori indítás után, az eredeti sorrend után a ramokat cserélgetve azokból 1-et ismert föl a gép, saját nagyobb moduljaimat ezek után nem mertem belehelyezni, másra ezután nem került sor.

    Sajnos ezt mellettem több ember is látta - és meglepődtek, hogy más ilyen állapotban, így adna gépet el (vagy akar eladni) a PH-n Hibátlanul!

    Ha ez alapján az egy alkalom alapján kellene ítéljek, én sem ajánlanám ksanyo - t üzleti partnernek, de nem teszem.

    100% Megbízhatóság +80+ // +29+ <Ez alapján: hardverapro.hu // phmegbizhatosag.atw.hu >

  • /SZE

    csendes tag

    etzracing18 -nek fekete pont jár, mert elutaltam neki a pénzt, de a terméket azóta sem kaptam meg.
    http://hardverapro.hu/apro/hp_nx7300_bontas_2/hsz_1-50.html ez a hirdetés érdekelt és szeptember 1.-én írtam is neki.
    Szeptember 17-re lefixálódott, hogy mi kell nekem és elutaltam a pénzt. (e-mailben írt és ezen kommunikáltunk)
    Szeptember 24-én kaptam tőle az utolsó e-mailt ezzel a szöveggel:
    " szia
    bocs de a héten tizenketteztem melóba
    és nem sikerült föladni
    de be van csomagolva meg minden
    hétfőn első dolgom lesz elsőbbségivel küldeni"

    A terméket azóta sem kaptam meg.
    Azóta írtam neki, nem válaszolt, írtam pH-n is,nem válaszolt, holott szinte minden nap bejelentkezett.. Szóval most untam meg,nem ajánlom senkinek sem, hogy tőle vásároljon.

    u.i.: nem nagy tételről van szó, mivel csak a fedlapot vettem meg + postaköltség (2650 FT) csak azt nem értem miért kell ennyi pénzért szivatni a másikat..?

  • pocokxx

    Közösségépítő

    Kedves Fórum Társak!

    Nagyon kell vigyázni, ugyanis a PH!-n is felbukkanni látszanak az internetes csalók... Engem egy Gary Cowell nevű fickó keresett meg, hogy egy fényképezőgépet küldjek Nigériába, amelynek természetesen minden költségét megtéríti... Tessék vigyázni, mert a csomagot Nigériába kellene küldeni, ahonnan valószínűleg sosem látod viszont, és a pénzt sem kapod meg érte...Úgyhogy csak óvatosan!

    "Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

  • 0DoKI0

    csendes tag

    Fekete Pont jár tomka68 számára. Volt hirdetve egy hangkártyám EZ. Ezzel kapcsolatban írt rám.

    Csak annyit írt , hogy megvenné 6000-ért, de h mit azt már nem. Ezt nem is figyeltem, mert mindenki a hangkarimat majmolta, és már reflexből a hk-t küldtem el.

    Innen kezdődik a baj: Elküldtem neki , de neki a tv tunerem kellett volna, ez csak akkor derült ki mikor kicsomagolta a hangkarit. Szóltam neki, hogy küldje vissza sima levélként, és én küldöm neki a tv tunert vissza. Ez nem tetszett neki, elkezdett hepciáskodni/ pattogni. Az ára 4000 ft volt + a postai utánvét , így 5220 ft volt amit neki ki kellett fizetni.

    Visszaküldte utánvéttel, de mondtam neki előtte pár napja, hogy nem tudom kifizetni az utánvétet. Direkt többször is jeleztem számára, hogy semmi féle képpen sem tudom kifizetni az utánvét árát, mert már nem volt meg a pénz. (Számlák...) De leírnám mégegyszer: Írtam neki, hogy küldje vissza a kártyát, én meg küldöm a másikat. Elismertem, hogy hibáztam, és kész lettem volna megoldást találni. Ezzel nem törődött, és ráadásul meg akart lopni + 1200 ft-vel , szóval 6400valamennyi ft volt a postai utánvét á ra. Ez ugye értelemszerűen több, mint amennyi eleve lenne az egész... Ezt nem fizettem ki, nem vagyok dilis, vissza küldtem . Persze ő már azt is kitalálta, hogy a másik kártya már nem is kell neki..
    Az üzlet elején szóltam neki, hogy ha rossz a kari, csak akkor küldöm vissza a pénzét.
    Ebben a kijelentésemben , értelemszerűen céloztam arra, hogy ha hibás,törött a kari , akkor jár vissza pénz. Egyéb esetben egyéb megoldást tudunk összehozni.

    Emellé amikor először feladtam a kártyát, már akkor is én álltam a feladási díjat és az utánvét árát.
    Lényeg: elnézést kértem, hogy így jöt össze, jól álltam az üzlethez, ő pedig határozottan nem. meg is akart lopni, és nem hajlandó visszatéríteni a kárt amit okozott. Ha visszaveszem a kártyát is csak úgy adja ha rajta van 1200 pluszban, emellé ott a postaköltség amit én áltam...

    Nagyon gerinctelen, senkinek nem ajánlom a vele való üzletelést!
    FEKETE PONT JÁR!

  • tserrof77

    senior tag

    válasz BlackPriest #13357 üzenetére

    Lehet, hogy közben már meglesz a válasz mástól is, de ha a postás úgy látja, hogy biztonságosan elhelyezhető a cucc a postaládába, az ajánlottat is beleteheti! Ilyenkor csak a tértivevény nyújt biztonságot, mert azt muszáj aláírni! +120Ft, de én rendszeresen így adom fel a cuccokat. Nemrég 2 cuccom is eltűnt, ajánlva jöttek, de meglettek, egy házban lakónak tetszett meg a 2db Hyper-X ramot rejtő bubis boríték :W :W

    Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

  • redstar16

    tag

    Ez nem mai dolog, 2010. február végén körül történt, eddig nem írtam le mert úgy voltam vele inkább elfelejtem az egészet, majd visszanyal a fagyi de ismét előkerült ez a nem is tudom hogy szólítsam valaki és kiprovokálta belőlem a bunkó hozzászólásaival.

    Az illető neve P.Zoli22 és fekete pont az finoman szólva is enyhe kifejezés ami jár neki. A szóban forgó üzlet pedig egy 1201N-es Asus noti volt.

    Majdnem egy héttel előtte le lett fixálva a dolog, hogy a gépet nekem adja el és megyek érte Debrecenbe, és direkt kihangsúlyoztam, hogy csak akkor mondom, hogy biztosra viszem a gépet, ha ő is biztosít engem, hogy közben nem adja el másnak.

    "Akkor maradjunk annyiban, hogy jegeld a hirdetést és a jövő héten valamelyik nap lemegyek érte. Addig kitalálok valami jót amiért Debrecenbe kell mennem. :)
    10000%, hogy kell a gép szóval kérlek ne add el másnak, csak akkor tudom garantálni, hogy megveszem és elmegyek érte ha te is garantálod, hogy nekem adod el."

    Erre ezt a választ kaptam:

    "helóokés jegele,. tel:********"

    Aztán egy nappal előtte este felhívtam a biztonság kedvéért, hogy fixáljuk a dolgot és biztosított, hogy minden OK holnap találkozunk.

    Másnap reggel elutaztunk Debrecenbe a párommal (akinek a gép lett volna).
    Ott kezdődött a dolog, hogy a telefont nem vette fel.
    Hívogattuk egyfolytában, nem volt válasz aztán elkezdett kinyomni.

    Majd kerestem wifi-t és írtam neki itt PH!-n, hogy mi a helyzet, hátha válaszol. Akkor már kezdtem begurulni.

    Válaszolt és egy ilyet:

    "heló

    sajnálom hogy nem nézed az smst, a kocsim a szervizben van, benne maradt a telefonom ugyhogy hiába hívsz! reggel időben szóltam hogy nem lesz jó a mai nap.... legközelebb figyelj jobban... sajnos mást nem tudok!"

    Elvileg küldött egy sms-t reggel amit nem kaptam meg, csak akkor mikor már majdnem ott voltunk Debrecenben, hogy nem jó neki. Aha, köszi. Szervizben a kocsi? Jó nagy kamu duma. Lentebb kiderül miért.

    Annyira szerette volna a gépet a párom, hogy vettem egy nagy levegőt és lenyeltem a dolgot. Írogattam neki, hogy mégis akkor mikor tudjuk megoldani, vagy merre van és már elmegyek érte tök mindegy így is ráfizetés az egész.

    Írtam egy rakat üzenetet, és láttam, hogy belépett de nem válaszolt.
    Aztán miután 4-5 ször belépett ez már tényleg eléggé furcsa volt de nem baj, a párommal továbbra is bizakodtunk. Hazajöttünk Debrecenből, és még este mindig azt írtam neki, hogy akkor mikor és hol tudnánk megoldani a dolgot.
    Erre este dob egy ilyet:

    "heló

    most jelentkeztem be! a gép megvan de elvuiszik itt helyben! sorry"

    Na most figyeljetek! Nagyon türelmes ember lehetek, mert erre még mindig ilyeneket írtam:

    "Nagyon örülök neki.
    Köszönöm szépen, hogy álltad a szavad.
    Mondtam, hogy kell a gép.
    Már rég elmentem volna érte.

    Elárulod, hogy miért adod el mikor megegyeztünk? Nem gondolod, hogy ez nem fair?
    Akár most elmennék érte ha arról van szó."

    "Ha tényleg megvan akkor tényleg elmegyek érte.
    Ha nincs meg akkor ne azt mondd, hogy megvan mert sokkal rosszabbul jössz ki belőle."

    Egyszerűen nem értem magam, nem tudom mit vártam már ilyenkor...
    Az verte ki a biztosítékot teljesen mikor már erre sem volt képes válaszolni, ekkor már tudtam, hogy veszett ügy ezért megpróbáltam kicsit erélyesebb lenni:

    "Figyelj, te fel sem fogod szerintem, hogy mit tettél/teszel.
    Zsinórra tettél minket és szépen beleélte magát a barátnőm abba a gépbe.
    Még pénteken is azt mondtad, hogy holnap mehet az üzlet.
    Erre most azzal jössz, hogy képes vagy eladni másnak mikor már majd egy hete megegyeztünk.
    Te hogy hívnád ezt?

    Ha korrekt egyenes embernek érzed magad, egy gerinces lénynek akkor hívj fel, vagy adj egy számot amin felhívhatlak most és beszéljük meg a dolgot.

    Még nyitott vagyok a megoldásra, és ha miénk lesz a gép akkor nem lesz semmi gond.

    Üdv"

    Annyi esélyt adtam neki, hogy legalább hívjon fel, kérjen bocsánatot és akkor elfelejthetjük a dolgot. De ennyire gerinctelen volt, hogy erre sem volt képes!
    Egy ilyet hányt elém:

    "ember gagyjál már a hülyeségeddel!mert ha nem lesz a tied milyen gond lesz? irtam szombaton hogy nem tudom vinni kész, itt elviszi egy haverom, inkább neki adom mint egy idegennek! téma lezárva részemről, a barátnődnek meg ha annyira kell-->www.ipon.hu"

    Na itt elgurul a gyógyszerem. Nagyon türelmes ember vagyok, de ez úgy felhúzott, hogy el tudtam volna hajlítani egy colos acél csövet puszta kézzel. (Még mindig nem a hátán!)
    Nem is csoda, hogy ilyet írtam:

    "Itt arról van szó, hogy kötöttünk egy alkut amit te megszegtél, becstelen, gerinctelen, görény módon!

    Kitaláltál egy nevetséges ürügyet, hogy ne gyere el mikor kiderült, hogy valakire ott rá tudod sózni a gépet +10 ezerért.
    Mondtam, hogy biztos kell a gép, és ne b*ssz át!
    Végig hitegettél, ahelyett, hogy mondtad volna van más vevő is a gépre. Semmi gond nem lett volna!
    A telefonban pénteken is direkt ismét megkérdeztem!
    Ezen felül, annyira nem vagy képes, hogy a telefont sem veszed fel az állítólagos ürügy miatt, és még ha így is van akkor is itt hagysz lógni további egy napig és magasról szarsz a másik emberre és még te pattogsz itt?

    Hát elmész a jó büdös picsába!

    Hányingert kapok az ilyen söpredékektől."

    A legdurvább az egészben az, hogy a születésnapom ünnepeltem volna aznap a családdal és ehelyett ezt kaptam. Szép kis szülinapi ajándék!

    Részemről ennyi a P.Zoli történet. Ezért senkinek semmilyen szín alatt nem ajánlom az üzletelést ezzel a szemét alakkal. Aki üzletel vele ennek ellenére az nagyon vigyázzon vele! Az tuti, hogy nem mernék tőle semmit venni ezek után! Akinek a becsület semmit nem jelent...

    T9400 World Record 2: http://bit.ly/bdryHP | Eladó cuccaim: http://bit.ly/3bpsfY | Megbízhatóságom: http://bit.ly/buSffu | Rule #1 of buying laptops: The best time to buy a laptop is always 6 months from now.

  • jános 1

    csendes tag

    Sziasztok én egy fekete pontot szeretnék adni"" Reibek""-tagunknak.Vettem tőle egy pc -házat ami a mai napig nem érkezett meg .Amit állitólag postázott nekem .2 nap után ráirtam ,hogy nem kaptam meg erre ő pedig feltettem.Na akkor talán holnap de nem jött meg a ház .
    Eltelt 1 hét 2 hét sehol semmi ne kössetek vele üzletet ha lehet kamu vagy" Reibek".
    Ha neked ennyi a becsületed és a szavahihetőséged akkor gratulálok hozzá.

  • máyköl

    veterán

    Hardvermaci -nak adnék egy feketepontot. Írtam neki több privátot is, de nem válaszolt egyre sem. Ezután felhívtam, és mivel viszonylag közel lakunk egymáshoz, megbeszéltünk egy találkozót egy Központnál. Azt mondta, hívjam fel 10percel azelőtt, mielőtt odaérek, és lejön a cuccal. Meg is tettem, 10 perccel azelőtt, hogy oda értem volna, de ő erre azt válaszolta: "Bocsi, ne haragudj, de én már eljöttem otthonról, már teljesen máshol vagyok". Mondom jó fej vagy, nem ezt beszéltük meg, erre azt mondta, hogy este 6óra fele rám csörög, és kihozza házhoz. (ez 4 óra fele történt). Közben 5 óra tájékán hívtam egyszer, hogy adja már meg a cuccnak a sorozatszámát, mivel elég gyanús lett a fickó, miközben jobban utánanéztem, mindent jóval ár alatt ad, és semmihez nincs doboz! Azt hiszem nem kell részleteznem mire gondolok... Tehát felhívtam, hogy adjon már egy sorozatszámát, mert meg tudnám nézni még a neten, hogy nem lopott-e amit vásárolni szeretnék, de ő sehogy sem adta meg a sorozatszámot, mert "ő ezt nem szereti, idegennek nem ad ki bármit!" Mondom jó, majd a helyszínen megnézem azt a számot a neten...
    Tehát maradtunk abban, hogy 6 óra fele hív. Ezután semmi nem történt, se sms, se hívás. Én hívogattam még, persze nem vette fel, majd 7 körül ki is kapcsolta a telefonját.

    Kicsit inkorrekt eladónak érzem. :((

  • CocooN-z

    őstag

    gábor007 nak egy iszonyatos nagy fekete pontot adnék, mivel lebeszéltünk egy hitachi travelstar 60GB os merevlemez megvásárlását! El is küldte tegnap utánvéttel ami ma át is lett véve, este kibontás után derült ki h egy 1996 os gyártmányú IBM 540MB os merevlemez lapult a csomagolásban... Jelenleg nem válaszol sem mail ra sem Privikre. Postai cím és Név van, kezdésnek megteszi.

    BRSZK 9.0 - 2024.06.29-30

  • Proci85

    senior tag

    válasz CocooN-z #13433 üzenetére

    Az nagyon jó, mert nekem is eladta azt a vinyót és már át is utaltam neki :(((

  • P.Zoli22

    tag

    válasz redstar16 #13430 üzenetére

    Ember, szeretnéd a biztosító által küldött elszámoló bizonylatot???? Egy f@sz nekem jött debrecenben a Kölcsey központ utcáján, elment az egész futóművem tréler vitte el még aznapp este a kocsit. Nekem haza kellett mennem mátészalkára ( a barátnőm jött értem aznap este debrecenbe) a biztosítást intézni (otthon volt minden szerződése a kocsinak+kellett anyukám személyije stb)... Én szóltam neked időben, hívtalak, írtam nem reagáltál, akkor nem tudom ezek után mit reklamálsz????? szeretnél pár ezer benzinpénzt hogy abbahagyd???
    Ja az fáj hogy eladtam ezek után olyannak aki azonnal átvette a környezetemből? hát elmész a tudod hova...

    Zoli

  • b-max

    aktív tag

    válasz CocooN-z #13433 üzenetére

    [gábor007] szintén fekete pont azt a 60-as vinyót nekem is eladta, de én semmit se kaptam, pénzt előre utaltam.
    Nekem bankszámlaszám van.

    Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is

  • HatakeKakasi

    tag

    a fekete pontok mikor lesznek elkönyvelve?

    Nem fogsz belehalni, hogyha válaszolsz az üzenetemre...

  • Lacc88

    senior tag

    Nagy fekete pont jár tibircke kollégának, egy komolytalan vevő, a vásárlás napján mondta vissza az egész üzletet!! (MA)

    Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !

  • zarayg

    aktív tag

    Tisztelt adminok! volt egy üzletem pedro17-el és ő miatta írtam már ide. Ezt az "üzenetet" kaptam tőle

    Köszöntem a figyelmet!

    [ Módosította: Viktor77 ]

    Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.

  • máyköl

    veterán

    válasz P.Zoli22 #13435 üzenetére

    Én csak azt nem értem, hogy vagy még mindig itt, bannolatlanul a hardveraprón...

    Kicsit utánad jártam, és eléggé úgy tűnik, hogy egy nagy csaló vagy!

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    És nagyon úgy tűnik, hogy egy bizonyos p.zoliikaa nevű nicken is voltál fent, de ahogy látom, azzal sem a felhasználóddal sem voltak megelégedve.

    [link]
    [link]

    :(

    szerk: + Zoli21?

    [ Szerkesztve ]

  • Lacc88

    senior tag

    Istenem ilyen embereket ...... de agyonvernék ....... pfffffffffffff ..... :W

    Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !

  • benike123

    tag

    válasz Csorosz #12823 üzenetére

    még új vagyok, de máris belefutottam egy csalóba! stílusára szó nincs és iszonyatosan gerinctelen, hazudozik stb...

    :W

    kérnék egy hatalmas feketét szaszabee kollegának! meg lett beszélve hogy a tablet pc-mért cserébe ad egy Lenovo S10 -2-t +40.000Ft-ot
    de mivel messze lakott csak nehezen tudtuk volna megoldani a cserét. később rám írt hogy fennt dolgozik pesten, erre én mondtam jó, elmegyek oda, mert különben csak 6 fele tudta volna odaadni ami nekem késő! de a pontos címet nem akarta meg mondani (így hogy mejnek oda?kicsit fura volt) de benne volt megegyeztünk végül, előző este direkt lefixáltam mindent, aztmondta oké!
    másnap reggel egy olyan üzenet várt hogy jajjj valami közbe jött és nincs csak 25 ezre és hogy biztos nem kell, ezért stornozzuk...
    jó ezen kicsit kiakadtam, de mondtam jó akkor elrakom neki (vártam vajon mit reagál)
    hát a reakció az volt hogy neki 3 hónap míg összeszedi a maradék pénzt :(((
    mind ezt úgy hogy mellette i7-es procit hírdet meg hát nem olcsó dolgokat (persze azok nem az övé gondolom... :N )
    felraktam újra 5000-el olcsóbban erre rámír hogy jajjj hát ennyiért elvinné jövőhéten :C
    kicsit ellentmondásos ez számomra. Megírtam neki hogy ha lessz annyi pénze akkor lesz 5000-el több is, mire ez jött: Na tudod mit Ha van ott több ha nincs Ennyiért veszem ha ugy jo ,ha nem akkor meg nem kell :R

    pofátlanság netovábbja! :(((
    össze-vissza hazudozik, gerinctelen és simlis!
    senki se vegyen tőle semmit, vagy maximum ha az illetőnek nem kerül semmibe az út vagy a posta. jegelni senki se jegeljen neki semmit!
    egy hazug emberrel van dolgunk, és sajnos anyagi kár is ért, mert mások vitték volna miközbe neki tartogattam!
    hiába a sok piros ha negem átvert bárkit átverhet!!!!

    ui: kíváncsi vagyok ebből hogy rágja ki magát, és hogy mit fog átvariálni, de kész vagyok pü-ket beszúrni mert az én igazam valós amit alátudok támasztani! :K

  • benike123

    tag

    válasz benike123 #13442 üzenetére

    úgynézki ez a fekete pontok napja, nem ma történt és én el is felejtettem, de megláttam hogy van egy feketém, egy olyan embertől aki ENGEM vert át...
    és kicsit fájt neki hogy olyan helyzetbe került hogy vissza kellett adnia a pénzem mert feljelentés ekllett ahooz hogy megtörténjen a kártérítés, de ott is csak a pénzem felét akarta visszaadni, de itt a story:

    hatalmas fekete pont atiaki27 vagy atillosz kollegának :F tőle vettem, de atiaki27 "intézte" hibával kapcsolatos ügyet, mindegy érdekes mindenesetre...
    vettem tőle 2db 500gb-os hdd-t egyik jó volt másik rossz, kértem hogy cserélje vissza, mivel helybe ki se tudtam próbálni és 1 hét garanciát adott én aznap közöltem a problémát, semmi válasz nem jött vártam kb 1-2 hetet közbe többször hívtam írtam leveleket, moderátoroknak is, makd megírtam ha nbem történik semmi feljelentem, erre bezzeg egyből írt, de féláron akarta visszavenni a vinyót :((( kicsit pofátlan dolog, hogy rámsóz egy rossz vinyót és még ő van felhábordva, hogy mi az h fenyegetőzök!
    végül az áru felét utalta, végig hazudott, csalt és ezekután még ő ad feketét????
    rögtön 3at is -.-
    fele árért akarta visszavenni mert hogy utiköltség, csak hogy nekem is van utiköltésg de az őt nemérdekli, mert hogy ő az eladó...
    itt 1 kis ízelítő hogy miket beszéltünk, azthiszem én korrekt voltam! akit érdekel a többi az írjon és megkapja az egész beszélgetést!
    sajnálom hogy nemtudom leírni teljesen részletesen, de nincs időm, meg elég sokmindent kéne írni, sokat trükközött!!! és a végén ő akart engem feljelentgetni, szinte szóra pontosan úgy ahogy én tettem, kicsit gyerekes!
    MINDENKI KERÜLJE, NAGY A RIZIKÓ HA EZZEL AZ EMBERREL ÜZLETELSZ!
    és több felhasználó neve van itt az biztos
    "a vinyó problémát ide írd mert a másik névnek kaktusz van"
    meg én atillosz-tól vettem, szóval simlis nagyon a kollega mindenki vigyázzon vele, ha vesznek is tőle valamit csak garanciával!!

    és nagyon régóta nem hírdet semmit, valószínüleg egy másik nevén ad el!!!! vigyázzon mindenki vele!

    [ Módosította: Viktor77 ]

  • d!sCm4st3r

    csendes tag

    Tiszteletem!

    Jó ideje tagja vagyok a közösségnek, pár dolgot eladtam és vettem is innen, de mindeddig nem volt szerencsém csalóhoz. Most sajnos ráakadtam egyre!

    koverm az akinek jár a FEKETE PONT

    Egy pofátlan, hazug, gerinctelen, más mögé bújó 16éves forma gyerek, buzi rapper sapkában és pufi dzsekiben.

    Egy Hibás memóriát sózott rám, majd miután kipróbáltam a ramot, s nem működött próbáltam elérni telefonon, amit az anyjának vagy franc se tudja kinek adott oda,h vegye fel.
    Pm-re 1x válaszolt azóta azt se. Illetve a referenciás linkje ami egy vaterás link, teljesen másé.

    Nem tudom felfogni,h emberek 3K-ért képesek "eladni" a tisztességük....

    Vigyázzatok vele!

    --- Üdvözlettel: d!sCm4st3r --- Ha már írok egy privátot, kérlek vedd a fáradtságot és válaszolj rá! Köszönöm!

  • kicsiultra

    tag

    válasz Doomgiver #13379 üzenetére

    Újra felbukkant: klikk
    Elkezdtem vele üzletelni, de hamar behúztam a kézit, mivel nem akar személyesen találkozni, mert egész nap gépezik, ezért csak postán keresztül mehet az üzlet(lol?). Utána benéztem ide, és láss csodát, már próbálkozott :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Kávé?

  • Doomgiver

    aktív tag

    válasz kicsiultra #13445 üzenetére

    Azigen.. mekkora egy pancser gyerek ez...és csak visszajött xD :F :(((

    A Régi karbonszál csaló barátunk uj nicken van fent és próbálja rásózni a hibás sz@r cuccait másokra

    Ő lenne az = KATT

    [ Szerkesztve ]

    "The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"

  • benike123

    tag

    válasz benike123 #13442 üzenetére

    szaszabee csalásának lemaradt a vége...
    lényeg: akart velem cserélni egy tablet pc-t egy netbookra +40000kp, lefixáltuk többbször, elraktam neki, csere elötti nap is direkt rákérdezek minden ok, válasz: ok persze, de hát ő vidéken lakik, de mivel pesten dolgozik majd ott megejtjük (címet nem mondott, többször is kérdeztem, a válasz az vlt hogy majd a csere napján megírja sms-be) másnap azt írta hogy uppsz nincs pénz storno, ezekután későb brámír hogy jajjj 5ezerrel oclsóbban vinné már a héten (pedig rákérdeztem hogy mikor lesz meg a hiányzó pénz, válasz: hát 3 hónap, szegénység van) aztán megkérdeztem hogy hol és mikor, válasz: ja hát már vidéken vagyok, gyere le ha kell :((( :(((
    magyarán, nem is dolgozott pesten ezért nem akart címet adni, csak hülyített végig!
    egy szerencsétlen csaló aki a saját hazugságaiba bukik el!!!!vigyázzon vele mindenki
    aljas kis féeg aki hitegetett és miatta buktam el kp-s vevőket, mert én korrektr módon jegeltem neki többet nem fordul elő :(((

  • HatakeKakasi

    tag

    Nem nagyon kerülnek mostanában jóváírásra a fekete pontok. Mi a helyzet fiúk? Ha már a pénzem meg az elvesztegetett időmet nem hozhatom vissza legalább a fekete pontot véssük be...
    kovari -ról van szó, még mindig.

    Nem fogsz belehalni, hogyha válaszolsz az üzenetemre...

  • Proci85

    senior tag

    válasz HatakeKakasi #13448 üzenetére

    Hát igen, sajna én is bemásztam a csőbe, mert az atw-s oldalon csekkoltam csak le az illetőt és ott nem volt sáros. A fórumokban nem túrtam rá. Kellett volna, mert itt bizony jelezték a többiek :(

    Persze nem ők tehetnek róla, szabadidejüket áldozzák így is a köznépért, de valami rendszert jó volna kitalálni, mert a korrekt-inkorrekt arány kezd nagyon eldurvulni. Lassan nem lesz értelme hirdetni/venni. :F Szomorú vagyok, mert régen is vettem innen jó dolgokat, de ma már farkas törvények uralkodnak.

  • Isee

    senior tag

    válasz #95590400 #13419 üzenetére

    Én se nagyon tudom miről magyaráz, zsolesz010-t ismerem nagyon jól, kb 30-szor (+- 4-5) volt vele bizniszem, és egyszer sem csalódtam benne. Volt egyszer-kétszer, hogy későn adtam fel a csomagot 1-2 nappal, de akkor is az volt az első, hogy felhívtam, és mondtam neki mi a helyzet, de ő is jelzett azonnal, hogyha valami kisebb probléma lett volna, végül megoldottunk mindent, és ez a mai napig így megy :K
    Másrészről pedig, annál nagyobb gusztustalan dolog nincs itt a hadrveraprón, mint amikor egy pár napos újonc megpróbál bemártani egy majdnem 3éve regelt tagot, akivel soha senkinek semmi baja nem volt a ph-n.
    Az apeh-os dolgon én is néztem, szerintem nagy ívben tesznek arra, ki mit csinál itt a hardveraprón, sokkal jobban foglalkoztatja őket, hogy melyik külföldi trilliárdos cégtől hajtsák be az itteni "elmaradásukat"
    A hallmark-os dolgot szintén nem értem, nem gondolnám, hogy egy tv-csatorna b@sztatná az apehot vagy a vpop-t :DDD, inkább fordítva :B

    "...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Aktív témák