Aktív témák

  • z-csongor

    csendes tag

    dawncomputer : Rendeltem tőle egy 16 gigás iPhone 4-et (innen - 2011 május 23-án aláírtunk egy szerződést, miszerint 45k előleg befizetése után 2 héten belül utánvéttel postázza nekem a megrendelt iPhone 4-et. A szerződés aláírása után befizettem a 45k előleget, amit az eladó nyugtázott. Két hét után írt, hogy problémákkal küzd, mert késnek a telefonok - nem volt annyira sürgős a készülék megvétele, így vártam. Következő héten jött egy levél, hogy minden OK, átvette a telefont, másnap postázza. Írt is, hogy postázta, néhány napon belül ott kell, hogy legyen.
    Természetesen a csomag nem érkezett meg hetekig. Ekkor írtam megint az eladónak, hogy ha két napon belül nem érkezik meg a telefon, feljelentem. A levél olvasása után felhívott, és úgy tűnt, hogy sikerül megoldani a helyzetet - megegyeztünk, hogy visszaküldi az előleget. Az előleg harmada meg is érkezett még aznap, viszont a maradék 30k még nála van. Most a héten küldött egy SMS-t, hogy tud küldeni azonos áron egy 32 gigás telefont, és az hamarabb meglenne.

    Kérdések vetődtek fel bennem: Mi az, hogy hamarabb meglenne, ha elvileg hetek óta megérkezett neki a telefon? Most akkor meg sem érkezett, és csak átvert?

    Az SMS olvasása után jöttem rá, hogy sikerült megvezetnie az eladónak. :( Ekkor még reménykedve felhívtam, hogy személyesen át tudnám venni a telefont. Megegyeztünk, hogy a héten hív, és hozza a telefont.
    Az utolsó hívás óta nem tudom elérni, a telefonja ki van kapcsolva, e-mailre nem válaszol.

    A leírtak alapján egy fekete pontot kérnék az eladónak, és szeretném kérni az összes többi embert, aki tőlem rendelt, és nem kapta meg a telefont, hogy privát üzenetben jelentkezzen nálam!
    Elnézést, hogy hosszúra sikerült a mondandóm.

    Hirdetési jogát azonnal megvontam

    [ Módosította: Oczu ]

  • .:Vision:.

    tag

    Sajnálom, hogy idáig fajult a dolog, de sajnos kénytelen vagyok Joces [link]
    fórumtagot ide bejelenteni, mivel több mint másfél hónapja nem képes rendezni a tartozását. Hardverekt vásárolt tőlem részletre, de nem hajlandó az utolsó részletet törleszteni. igérget, halogat, de pénzem nem kapom meg. Vigyázni vele üzletelésre nem ajánlom senkinek _!!!!!

    Privát megy neki

    [ Módosította: Oczu ]

    Tel:70/2579992 - 19 éve a Hardveraprón - 100% pozitív értékelés -

  • juhig12

    tag

    látom még mindig itt ólálkodik masimmo nevű takony.

    idézek egy sráctól, akivel jóban vagyok:
    "én meg eladtam neki egy tökéletes kijelzőt előtte müködött, és még aznap felhivott hogy adjam neki vissza a pénzt mert szar az egész, mondtam neki hogy felejtse el! Erre semmi. Aztán irt nekem valami másik felhasználón hogy megvenne tőlem valamit (alaplap). Megbeszéltük az időpontot és kihivta valami nyomoék haverját és azt mondta ha nem adom neki vissza a pénzt akkor szépen kimegyünk a westendből és megoldjuk a dolgot. Úristen! Utálom az ilyen majmokat és most egyedül mit csinálhattam volna? Tesómnak elmondtam és már indulni akart hogy szétszedje a gyereket pedig ő elég nyugodt természetű."
    [link]
    ezt meg még mellékelem.
    remélem ennyi bizonyíték elég hogy kitiltsák ezt a férget innen. :W :W :((

  • dawncomputer

    tag

    válasz z-csongor #14801 üzenetére

    Üdv.

    Sajnos tény, de az előbb beszéltem a kollégával, elérhető vagyok, megtalál bárki, de természetesen a kiosztott szankciót az ügy lezárásáig jogosnak tartom, és elfogadom.

    dawncomputer

  • combonari

    tag

    Ez nekem ultra gyanúsnak tűnik, szerintem nem árt az óvatosság....

  • SpeedR

    őstag

    Sajnos elérkezett az ideje, hogy írjak ebbe a topikba.
    dárenbézer-nek kérnék egy fekete pontot.
    Egy alaplaphibásnak hirdetett IBM T41p-t vettem tőle alkatrésznek, méghozzá főként a viszonylag ritka 1400x1050 felbontású kijelző miatt. Privátban egyeztettük a részleteket, és rákérdeztem a gép állapotára is(külön kiemelve a képernyőt), amire ezt írta : ... "minden hibátlan benne így a kijelző is,alappal van vmi bibi csak."...
    A gépet célszerűségi okokból öcsém vette át, mivel nekem kb. 2x100 km lett volna az út, ő pedig a közelben lakik. Az eladóban rangja és piros pontjai alapján vakon megbíztam, ami mint utóbb kiderült hiba volt. Mikor hozzám került a gép sajnos kiderült, hogy az állítottak nem fedik a valóságot. A hibátlannak mondott kijelzőn több helyen, billentyűzet által okozott eltüntethetetlen kopásnyom található. Bekapcsolt állapotban, világos háttér előtt ez kevéssé látszik ugyan(de látszik!), de amint sötétebb lesz a háttér nagyon zavaróvá válik a dolog. Pl. filmet nézni sem lehet rajta élvezetesen. Ezen kívül a képernyő háttérvilágítása sem tökéletes. Alul középen található egy világosabb fehér folt.
    Arról az apróságról már kár is szót ejteni, hogy az egész kijelző körül szakszerűtlen szerelésre, utaló nyomok találhatók és rosszul is van összeszerelve.
    A hab a tortán, hogy a hálózati adapter kábele cikkszalaggal van összetákolva amit az eladó természetesen szintén elfelejtett közölni. Egyelőre úgy tűnik, hogy a működésével nincs probléma, de a tákolás jelentősen csökkenti az értékét, kvázi eladhatatlanná teszi.

    A hibák felfedezése után írtam az eladónak, hátha rendezni tudjuk valahogy a helyzetet, de esze ágában sem volt ezt tenni. Válaszként először azt kaptam, hogy ha ilyen fifikás vagyok, akkor miért nem veszek mindenből újat, később pedig már minősíthetetlen hangnemet ütött meg. Csak a szemléltetés kedvéért néhány idézet: "na menj te a büdös fas*omba" "te is tipikusan egy fass*opó magyar vagy aki ingyen akar hibátlan dolgokat" "menj te a k*rva anyádba"
    (a csillagokat én tettem bele, remélem így itt maradhatnak)

    Mindezek alapján kérnék tehát neki egy nagy feketét bevésni.
    A vele való üzletelést pedig senkinek sem javaslom. Érdemes ezt a hozzászólást is elolvasni...

    [ Szerkesztve ]

  • mr.kocka

    aktív tag

    Üdv!

    Csalóba botlottam, [alkesz77] tag az illető. Egy Sony Satiot beszéltünk le, egy hibával, hogy puffadt az akksi. Összefutottunk, nézegettem a telefont, kamerába lépnék be, nem nyílt ki a kamera, nem kapcsolt be. Kérdeztem, mivan vele, azt mondta, hogy csak szoftveres hiba, első széria régi sw stb. Korrektnek tűnt, előzetesen megbeszéltük, hogy ha más baja van, visszaveszi a készüléket. Hazaértem, nyomogattam, kikapcs- bekapcs. Azóta nnincs is kedve mindig bekapcsolni, van amikor kikell vegyem 10szer az akksit, hogy működjön, néha jó egyből.
    Írtam 11-edikén, 13-adikán 2szer, és ma, 15ödikén is, neki, hogy nemjó a készülék, vegye vissza, ez nekem így nem kell. Közbe láttam sűrűn feljár, csak nekem válaszol. Utoljára kb. 1 órája volt fent. A megadott telefonszám nem elérhető, ki van kapcsolva.

    Nem korrekt eladó, senkinek sem ajánlom, kérnék részére egy feketét, ha mással nem is lehet büntetni. :R

    Hirdetési joga megvonva

    [ Módosította: Oczu ]

    Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!

  • GeryPc

    senior tag

    válasz SpeedR #14808 üzenetére

    Kedves SpeedR kolléga először is egy hibás laptopot vett meg tőlem az alábbi topicból,ahol nincs odaírva hogy
    bármelyik laptop újszerű állapotban lenne.
    Leírtam neki hogy az alaplapon kívül minden más kifogástalanul működik benne ami igaz is.

    A szóban forgó laptop 6 éves nem tudom mit gondolt hogy nem lesz rajta semmilyen használatból eredő kopás
    Privizésünk alatt az esztétikai állapotra egyébként sem kérdezett rá!

    A topicba az is bele van írva hogy nem bontom meg jobban a laptopokat egyben szeretném eladni,az ő kérésére mégis
    megbontottam ,és engedtem az árból még 5000-ft-tot
    A mai nap mégis reklamációval fogadott hogy a kijelzője foltos (amit én abszolút nem láttam nem tapasztaltam)
    és hogy billentyűnyomos,hát egy 6 éves gépnél ez igazán meglepő......
    Lényegében utimátumot adott vagy visszafizetek neki x összeget vagy jön a fekete meg a negaív kritika,ez most akkor zsarolás vagy fenyegetés?
    Ezt döntsék el a moderátorok!
    Tipikus jó magyar mentalistás mindent ingyen akar de a legjobb minőségben

    Ha ezek után bárki azt mondja feketét érdemelek ám legyen.

    Az meg hogy belinkelsz egy olyan esetet ami már rég tárgytalan és adásvétel sem történt ,az is csak téged minősít.

    Gratulálok a hozzáállásodhoz ;)

    [ Szerkesztve ]

    Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu

  • SpeedR

    őstag

    válasz GeryPc #14810 üzenetére

    Látom a ferdítéshez nagyon értesz.
    A kérdésem a kijelzővel kapcsolatban szó szerint így hangzott: "Érdeklődnék, hogy a T41p-nek milyen állapotú a kijelzője..." Tehát az állapota volt a kérdés, nem az hogy működik-e egyáltalán. A válasz pedig ez volt: "minden hibátlan benne így a kijelző is,alappal van vmi bibi csak." Neked egy több helyen kopott, foltos kijelző hibátlannak számít? Attól hogy lassan 6 éves a gép attól még lehet hibátlan a kijelzője. Rendszeresen veszek ennél öregebb gépeket is hibátlan kijelzővel. A hiba megállapításához nem kell megbontani, elég felnyitni a képernyőt, de ezzel te is tisztában vagy, úgyhogy nem értem miért ferdítesz.
    Az 5000Ft-ot pedig a ram-ért és a dvd-ért cserébe engedted. Nem hiszem, hogy olyan húde nagyot alkudtam volna ezzel.

    Ultimátum, zsarolás, fenyegetés? Jézusom, te hol láttál tőlem ilyet? Tisztában vagy vele, hogy mit jelentenek ezek a fogalmak? A kérdésem annyi volt, hogy óhajtod-e rendezni valamilyen módon a dolgot, vagy kéred a feketét. Erre te értelmes válasz helyett faszozással válaszoltál, az együttműködési szándék legapróbb jele nélkül.

  • SpeedR

    őstag

    válasz combonari #14812 üzenetére

    Köszi, de ez nem üzleti vita, hanem egyértelműen fekete pontos ügy.

  • GeryPc

    senior tag

    válasz SpeedR #14811 üzenetére

    Mondtam,sétálj be a boltba és vegyél újat ha ezért az árért ez neked nem megfelelő

    Az meg hogy ki ferdíti el a tényeket a maga javára inkább rád jellemző.
    Szó szerint ezt írtad ha nem kompenzállak megy a feketepont ennyi!

    Mivel hibás árut vettél tőlem amire nincs garancia és reklamáció én ezzel zárom a témát.

    [ Szerkesztve ]

    Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu

  • SpeedR

    őstag

    válasz GeryPc #14814 üzenetére

    Alaplap(!!) hibás gépet szerettem volna venni a képernyő miatt, nem pedig alaplap+képernyő hibást. A képernyőre pedig az írtad hogy hibátlan.

    Ha idézel, akkor pedig pontosan tedd légyszíves:
    "A kérdés az, hogy óhajtod-e rendezni valamilyen módon a dolgot (némi árleszállítással pl.), vagy kéred a fekete pontot?"

    Nem hiszem, hogy ezzel bármi sértőt kérdeztem volna. Egy esélyt adtam arra, hogy jóvátedd azt hogy átvertél, mielőtt kikérem neked a jogos feketét.

  • SpeedR és dárenbézer

    Az nem lehet, h visszaadod a gépet, ő meg a vételárát?
    És akkor lezáródhat fekete pont nélkül.
    Aki később rákeres a dárenbézer névre itt megtalálja ezt a pár hsz-t, okulhat belőle.

    Egyébként viszont hajlok a fekete beírására, mert ezért már jár.
    Nekem úgy tűnik, dárenbézer vagy elhallgatta a gép hibáit, vagy egyszerűen csak nem gondolta, h SpeedRt majd zavarni fogják azok a karcocskák, ill. egyebek, amiket felsorolt. Ez még megemészthető lenne, de ahogy kezelte a helyzetet, az már nem elfogadható.
    Ezért bizony már jár a fekete.

    combonari:
    Hidd el, tudják ők is, h van külön topic a vitának.
    ;)

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

  • toki180

    csendes tag

    üdv 1 hete vásáróltam egy vga hűtést sagit(senior tag) tól hírdette a megbízhatóságát meg ilyenek és ahogy megvettem tőle azt mondta másnap küldi is ajánlva de sehol semmi írtam neki de nem válaszól pedig látom hogy fentvan!!!Ha valaki esetleg üzleteltmár vele és esetleg megvan a telefonszáma legyen szíves adja már meg.előre is köszönöm

  • Skandar Grau

    újonc

    válasz molochtomika #14772 üzenetére

    Helló!

    Sajnos én is áldozatául estem Airbus-nak.
    Varga Gyula nevére OTP-és banksz.számra utaltam a pénzt abban bízva, hogy majd küldi a ps2-est, de hétfőn (07,11) kivonta magát a Ph-ról, teló kikapcsolva, e-mail-re nem válaszol.

    Feljelentettem a rendőrségen. Ezeket az új infókat majd beviszem a kapitányságra és elkapják a tökét a rohadéknak. :C

    Yvorl redves farkára! Már megint otthon hagytam a láncosbuzogányom....

  • toki180

    csendes tag

    helló ma is fellépet akedves sagit úr én írtam neki hogy nem akarok ügyet csinálni belőle de most azt hiszi ha nem írakkór nem lessz semmi tudom a nevét+bankszámlaszámát elviszem a rendőrségre hátha kell neki a hercehúrca ám legyen!!!

    Privi megy neki, a hirdetési jogát felfüggesztettem

    [ Módosította: Oczu ]

  • k.geri19

    tag

    segitségeteket szeretném kérni felraktam [link] ddr2 rampárom cserélném ddr3ra (van akinek a ddr2 lenne jo és véletlen ddr3 vesz és ilyenekre vadászok, nekem a lapom mind2 viszi. tehát

    van ezza srác manzel1983

    ma du fél 2kor regisztárt negyed 3kor irt nekem hogy lenne 1066os ddr3 rampárjai, és 1 1 be cserélné hétföi átadásal.
    félek hogy hibás ramok lennének 0napos regel:S

    mi tévö legyek?
    vidéki vagyok én gépembe nemtudom kiprobálni, pesti tali lenne

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=k.geri19

  • combonari

    tag

    válasz k.geri19 #14820 üzenetére

    Mindenképp legyél elővigyázatos. Egyébként az, hogy 0 napos regje van, nem egyenlő azzal, hogy csaló. Lehetséges, hogy meglátta a hirdetésed, és regisztrált, csakhogy írhasson neked privit. Persze érthető, hogy manapság az ember egyből a legrosszabbra gondol jelen körülmények között. Én azt javaslom neked, hogy mindenképp személyesen intézd a dolgot, és 100%-ig győződj meg róla, hogy a termék, amit átveszel, hibátlan, vagy legalább is az elvárásaidnak megfelel, és bizonyosodj meg abban, hogy nem ver át. Ha nincs lehetőség rá, hogy kipróbáld, teszteld, stb., akkor szerintem hagyd az egészet. Rengeteg eladó illetve vevő van még a PH-n, nyugodtan válogass! :))

  • k.geri19

    tag

    válasz combonari #14821 üzenetére

    igazad van teljesen :R , elsö ajánlat edig. elado is a ramjaim és cserélhetö is ddr3. ddr3 a cél:)
    és most nincs feles keretem ha netán rámsoz egy hibás ramot és vegyek egy másikat:S

    akkor rákérdezek mit szolna ha kiprobálhatnám. aztán ha mentegetözik nincs már olyan lapja
    akkor lehetséges egyujabb rosz ember ph-n :S

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=k.geri19

  • klembi

    csendes tag

    Makaveli23 fórumtársnak egy fekete pont. Postázni nem tud letagadja az utalást.2800 ft ért jön a Psp ráadásul .Nem fleshelt holott azt hirdet!!!
    http://hardverapro.hu/apro/psp3004/friss.html
    nem ajánlom senkinek :W

    Nem mindig vagyok netközelben. Ha sürgős keress telefonon 06 70 276 98 63

  • netseft

    aktív tag

    Sajnos eljött a nap, hogy ide is értékelést kell írnom, ráadásul nem csak egy problémás felhasználó miatt. Az utóbbi időben egyre többen viselkednek etikátlanul, nem tudom ez minek köszönhető, de évekig nem volt ilyen gondom, most pedig többek viselkedése is túllépte az ingerküszöbömet.

    Fekete pontot kérnék az alábbi felhasználóknak:

    - vigyu: jelezte vásárlási szándékát mobiltelefon tokokra és fóliákra 5600 Ft értékben (postával), megegyeztünk az előre utalásban, a termékeket félretettem neki. Innentől kezdve hiába próbáltam felvenni vele a kapcsolatot több, mint 1 héten keresztül és helyeztem kilátásba a fekete pontot, nem reagált semmit az üzenetekre, pedig rendszeresen belépett, volt lehetősége elolvasni amit írtam. Most kb. 2 hete már be sem lépett, de az utolsó privátom óta 3 hét telt el.

    - mokujin2: jelezte vásárlási szándékát egy PC ventilátorra 1500 Ft értékben (postával), megegyeztünk az előre utalásban, a terméket félretettem neki. 1 hétig nem utalt, csak megígérte, az utána következő héttől kezdve viszont már nem válaszolt semmit az üzenetekre, pedig rendszeresen belépett, volt lehetősége elolvasni amit írtam. Még mikor ígérgette az utalást volt egy másik vevő is, aki azonnal vitte volna, de mivel utolsó darab és jegelve volt, nem adtam oda neki. Amikor kiderült, hogy ebből a bizniszből nem lesz semmi, a másik vevőnek már nem volt szüksége a termékre...

    - filucci: jelezte vásárlási szándékát fülhallgató szivacsokra, megegyeztünk az előre utalásban. Félretennem ugyan nem kellett, mert rengeteg ilyenem van, így itt az nem áll fenn, hogy másik vevő lett volna a termékre, hanem itt a hozzáállás az, ami felháborító, és nagyon remélem, hogy ő tényleg kap fekete pontot. Több, mint 1 hétig nem reagált semmit az üzenetekre, pedig belépett, volt lehetősége elolvasni amit írtam. Jeleztem, hogy nem díjazom, ha valaki nem válaszol az üzenetekre, de belép az oldalra. Amikor válaszolt, ezt kaptam tőle: "Nem kell találtam újjat! kinem szarja le h dijjazod vagy sem XD". Tudom nem illik bemásolni privát üzenet tartalmát, de azt hiszem ez kell ahhoz, hogy reálisan lássa mindenki a helyzetet.

    Volt még egy 4. illető is, de őt végül úgy döntöttem nem említem meg felhasználónév szerint. Ő is csak ígérgette az utalást, közben pedig lett volna egy másik vevő aki vitte volna az utolsó darabot, de később már nem kellett neki. Azért nem adnék neki fekete pontot, mert végül tőle kaptam választ, hogy beszerezte máshonnan, de ez legalább 1 hét alatt kiderült, és elnézést kért. Mondjuk a termék azóta is megvan emiatt...

    Közvetlen anyagi kárt nem okozott egyikük sem, így nem tudom melyikük kap végül ténylegesen fekete pontot (jeleztem ki az, akinek mindenképpen kérnék), de legalább annak nyoma marad, hogy milyenek is ezek a felhasználók.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles

  • gabor900

    csendes tag

    válasz Storms #11588 üzenetére

    a telefon megerkezett tudtommal.....szoval szar csimbok vedd le...

    Pénz & Sárm A KFT. Én vagyok!

  • szmiagor

    tag

    Kérek egy fekete pontot grosz67 nek

    oda adtam neki ezt a lapot hogy majd teszteli 2 napig és és 3 dik napra hozza a 4000 ft ot a lapért ez volt 2011 junius 11 én azóta többször is hiteget hogy majd kifizeti meg hogy most nincs pénze de a lapot már eladta és nem fizették ki ma megkerestem személyesen ma és azt mondta hogy nincs pénze és nem is tudja hogy mikor lesz.Egyszóval behúzott a csőbe.mindenki vigyázzon vele ez nem komplett esküszöm.

    engem 4000 ft anyagi kár ért meg több mint egy hónapig csak hitegettet

  • mokujin2

    csendes tag

    válasz netseft #14824 üzenetére

    Leírtam privátba mindent, és ha érdekel még a dolog holnap utalok.......
    Ha nem, akkor nem.....
    De ha gondolod ide is leírom hogy MINDENKI LÁSSA az igazságot:
    KINT VOLTAM KÜLFÖLDÖN, és épp csütörtökön értem haza!
    Haza értem és pénteken már meg is volt az egyik üzletem madarasz92 tesóval.....
    Mivel a vele való üzlet nekem fontosabb volt, ezért csak neki tudtam írni üzeneteket!!!!!!! :U :U
    Írtam volna neked is, csak arra már nem igen volt időm!
    Holnap lerendezhetjük az üzletet ha még meg van a venti!!!!!! :K :K :K :K
    Ha nincsen, akkor hagyjuk!
    EZ AZ IGAZSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mást nem tudok hozzá fűzni ehhez...

    !!! Visca el Barca, y Visca Catalunya !!!

  • Makaveli23

    újonc

    válasz klembi #14823 üzenetére

    Drága Klembi barátom
    Mivel előre utaltál és ahogy meg egyeztünk akkor adom a csomagot fel mikor megjön a pénz!
    Rendben is volt mivel megjött én elküldtem neked a csomagot!De mint csomag nem adhatom fel ajánlott levélként!
    Flashröl meg annyi hogy Chicken és prometheus van rajta 2 szer is megkérdeztem hogy tudod e mi az .persze láttom tudtad :)
    Szóval ennyi!

  • ken26

    tag

    fekete pontot kérnél tottimotti95-[link] forumtársnak,mert csak hitegetett hogy megveszi a karit,és le is vetette velem a hirdetésről,erre vissza sem ir,én meg várok,már kérte más is,eladhadtam volna igy vissza fogta hogy eladjam nem érdemes neki hinni,hülyének nézett! :W

    [ Szerkesztve ]

    A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

  • válasz Makaveli23 #14828 üzenetére

    Ha jól értem a postaköltséget (portó) attól még illene visszautalnod neki, mert úgy egyeztetek meg, h a 28ezer Ft,-ban benne lesz a postaköltség is, akárhogy is fogod feladni.

    A flash megléte/nem megléte esetében igazat adok Neked, ha Klembi nem értett hozzá, jobban is utána nézhetett volna mit vesz, de a portó akkor sem jogos.

    Nektek kell megegyeznetek.

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

  • Viktor77

    titán

    válasz mokujin2 #14827 üzenetére

    "Mivel a vele való üzlet nekem fontosabb volt, ezért csak neki tudtam írni üzeneteket!!!!!!! :U :U
    Írtam volna neked is, csak arra már nem igen volt időm!"

    Azért ugye érzed, hogy ez erősen sántít? Valaki másnak tudtál írni, neki meg annyira nem volt 30mp-ed, hogy beírd, kérsz pár nap türelmet?

    Csinálni kell. Kész. Pont.

  • klembi

    csendes tag

    válasz Makaveli23 #14828 üzenetére

    Kedves Balázs !

    Elismerem én nem értettem a kezeléshez,de te a postázással mellélőtél. Én 3X
    elmondtam elsőbbségi levélként add fel!! Sajnálom ha te ehhez nem értettél.
    Én legelőször világosan mondtam Postával együtt 28 ezret adok érte,gondolván 600 ft ért eljön a postán. Mindenki ezekhez a készülékekhez ennyi postát számol fel.Én fölajánlottam beszkennelem a föladási nyilatkozatot,hisz azt nehéz lenne hamisitani,te azt nem fogadtad.
    Ennyi barétom: Klembi :R

    Nem mindig vagyok netközelben. Ha sürgős keress telefonon 06 70 276 98 63

  • Attila8006

    aktív tag

    válasz klembi #14832 üzenetére

    Bocsi nem rám tartozik..és nem is nagyon figyeltem a ti üzlet lebonyolításotokat DE..ez szemet szúrt:""Én legelőször világosan mondtam Postával együtt 28 ezret adok érte,gondolván 600 ft ért eljön a postán.""
    Ugye nem gondoljátok komolyan hogy egy olyan nagy értéket 600ftos postával kell megoldani?Ugy benyelheti a posta hogy rohangálhattok utána,és a feladási összeg maximum 15x fizetik vissza,ami lássuk be édes kevés.
    Én mindenkinek mikor postázok,csak és kizárólag: érték biztosítva csomagként!!így ha ellopná a posta 1:van róla bizonyítékom hogy mit adtam fel 2:van róla papirom hogy mennyire biztosítottam be a terméket ha ne adj isten eltünne 3: feltüntethetem rajta hogy törékeny..így ha baja lenne a posta kártérit ;)
    De ezt csak jó tanácsként írtam,nehogy a késöbbiekben gond legyen :R

    Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.

  • ricsi99

    addikt

    djgaby55 -nek javasolnák 1 feketét.

    Megeggyeztünk egy noti cserében ,egy hetet vártam rá hogy feljöjjön pestre ,ezután megbeszéltünk egy találkozót bementem pestre majd helyszini teszt után mindenki távozott ,mire hazaértem várt egy privi hogy gond van "nem bir win-t telepiten csere vissza" másnap ismét bementem notit visszacseréltünk ,helyszinen nem tudtam tesztelni mert nem volt akkor már rajta oprendszer ,ott megkérdeztem hogyha felrakok egy wint akkor érdekli-e még a csere ,mert más is érdeklödik és az volt a válassz hogy igen ,megbeszéltük hogy ez esetben reggel találkozunk, másnap töbször hívtam de nem vette fel ,privikre 1* reagált hogy 6 után lessz pesten ,ezután se vissza nem hivott ,se privire nem méltatott.Ma sem pedig fent volt a ph-n.

    Károm 2* beutazás pestre ,bő 1 heti várakozás ,s lecsusztam miatta egy másik cseréről....+ nem értem ha nem akarta a cserét akkor miért szivat?

    Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

  • mokujin2

    csendes tag

    válasz Viktor77 #14831 üzenetére

    Rendben, akkor legyen így!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :R :R :R
    Nem rendezem le vele az üzletet, nem csinálok semmit, megkapom a feketét és leszarom az egészet!!!!!!!!!!!!!
    Nem érdeke!!!! :(( :((

    !!! Visca el Barca, y Visca Catalunya !!!

  • mokujin2

    csendes tag

    válasz mokujin2 #14837 üzenetére

    De amúgy meg egyfolytában dolgoztam, és így nehéz lett volna mind kettőre koncentrálni!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mivel én szeretek egyszerre egy dologra figyelni jobban, mert ha több dologra figyelek akkor lehet hogy mindkettőt elb*szom....
    De hát mondom nem érdekel, mondjon bárki bármit, nekem a többiekkel meg vannak az üzleteim, jól csináltam eddig mindent, de ez van.
    Majd legközelebb jobban figyelek...
    BOCSÁNATOT KÉREK MINDENKITŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :R :R :R :R :

    !!! Visca el Barca, y Visca Catalunya !!!

  • netseft

    aktív tag

    válasz mokujin2 #14837 üzenetére

    Akkor döntsd már el, hogy mi legyen. Tegnap este még azt írtad privátban, hogy ma utalsz, és minden lezajlik ahogyan azt eredetileg beszéltük. Ha betartottad az ígéreted és ma valóban utaltál, akkor miért írod ezt? Vagy akkor mégsem utaltál? Emellett ha végül mégis sikeresen lezajlott volna az üzlet, leírtam volna ide, gyanítom akkor nem lenne belőle fekete pont. Ráadásul egyelőre még nem is kaptál hivatalosan fekete pontot, szóval nem értem most miért változott az álláspontod. A továbbiakat majd privátban rendezzük, csak azért írtam ide, hogy lássák az illetékesek jelenleg mi a helyzet.

    Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles

  • Songo

    senior tag

    FEKETE PONT po998 kollégának.

    Vettem tőle 1hete vasárnap egy Laptopot.
    Kértem tőle szerdáig garanciát mert nemvolt időm kipróbálni.
    Hétfőn mégis hozzá jutottam. Kiderült hogy a laptopnak van valami stiklije. Írtam neki, hogy szeretném ha visszevenné mert win betöltés közben kékhalál.

    Megyegyeztünk hogy legközelebb pénteken lesz a belvárosban de majd csütörtök este felhív mikor (merthogy rejtett számmal hívott és telefonszámot nem adott meg). Csütörötökön írtam neki 1 levelet, hogy tesztelgettem a lapotopot és 2-3óra között egy mezei íróasztalon eljut oda hogy túlmelegszik és lekapcsol. Mivel nekem 10-12órán át kellene így kértem csináljuk vissza az üzletet.

    Vártam a hívását de nem hívott.

    Az e-mail címe alapján megtaláltam egy másik hírdetését amire egy barátomat kértem meg, hogy érdeklődjön. Ma meg is bezsélték hogy 4óra után ráér megmutatni az adott terméket.
    Közvetlenül a telefonbeszélgetés után írt nekem egy privit, miszerint külföldön van majd jelentkezik, ha visszaért.

    5:45kor csörögött a barátomra, hogy mikorra ér oda megnézni a másik megbeszélt terméket. Autóba ültünk és 80km oda vissza út után sikerült visszacserélnem a laptopot KP-re.

    Ha esetleg napközben tényleg külföldön tartózkodott volna abban a 4-5órában akkor is majd 2 órája lett volna felhívni. Ha valóban a visszavásárlási szándék állt volna.
    Trükközéssel sikerült csak elérnem, szóval érdekes.

  • válasz mokujin2 #14838 üzenetére

    Vedd meg a ventilátort, és téma le van zárva.

    Viktor77 csak a véleményét írta le, próbált rámutatni arra, hol hibáztál. Megértettük, h épp más dolgod volt, el van nézve talán még az is, h nem értesítetted mokujin2-t; csak ne rontsd el azzal, h itt hirtelen felindulásból mindenfélét írsz.

    Beszéljétek meg priviben az üzlet részleteit, és kész.

    Üdv!

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

  • pro70

    tag

    válasz mr.kocka #14809 üzenetére

    Az egy kis p@tkány...már csak azért akartam vele találkozni hogy kicsit megneveljem ;] ...Balszerencsés lépésem amúgy ez lett volna....27X :W kértem a számát de mindig másról pofázott, időben dobtam is!

  • po998

    csendes tag

    válasz Songo #14840 üzenetére

    Kedves Mindenki.

    Pár mondatban reagálnék a történtekre.

    A általam eladott laptop nem volt hibás. Azóta amióta visszakaptam többször is teszteltem és müködik hibátlanul. Ha van rá igény képekkel is tudom bizonyítani.
    Panaszkodott arra hogy a laptop töltöje kontakt hibás. Amikor visszakaptam egy "kicsit meg volt műtve" a laptopnak a töltő ajzat része. Persze hogy ezt nem jelezte felém. :)
    Első beszélgetésünk alkalmával elmondtam hogy mivel nem járok a belvárosban naponta ezért keresnem én amikor be tudok menni hogy neki se kelljen annyit utazni.
    Munka miatt sajnos nem tudtam volna vele aznap találkozni illetve a hétvégén sem terveztem felmenni a városba.
    Reagálva a dolgokra ha el akartam volna tünni akkor nem irtam volna neki. Másodszor annyira én sem vagyok hülye hogy ne tudnám hogy e-mail alapján is lehet keresni a google-ban..:) Nem EZ volt a szándék de mindenki azt gondol amit akar.
    Az állitólagos barátja pedig nem az napon irt hanem előző nap este. Az ő pm-jét pedig másnap néztem meg amikor is reagáltam neki.

    Nagyon szivesen találkoztam volna vele a városban és megkimélem ettől az utazástól mint ahogy az elején is tettem pusztán annyit kellett volna megvárnia hogy jelentkezzek.

    Külföldre visszatérve. Magyaroszágon létezik autópálya amivel kb 3 óra alatt bármelyik határra el lehet érni.

    A laptop árát pedig egy szó nélkül visszaadtam neki.

    Következtetés: Veszel valamit megunod (vagy elszarod) és vissza szeretnéd vinni. Nem ő az első ilyen.

  • po998

    csendes tag

    válasz po998 #14843 üzenetére

    Bocsánat

    Még egy szó erről a dologról. Ha rákerestek esetleg a nevemre akkor ezt fogja kiadni

    http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=po998&submit=

    Kérdezzétek meg őket hogy átvertem-e?

    Köszönöm

    Szép napot!

  • sony198

    csendes tag

    Balázs17 nek egy fekete pontott kérnék mert átver
    http://hardverapro.hu/apro/elado_ga-m52s-s3p/friss.html
    Nem kűdte az ő lapját :(

    sony198 megbizható

  • djgaby55

    csendes tag

    válasz ricsi99 #14835 üzenetére

    Már válaszoltam neked privátban!
    Másrészt nem azzal volt gond, hogy nem tudtam operációs rendszert telepíteni hanem azzal, hogy folyamat leállt a gép így akkor jóhogy nem tudok mit kezdeni vele.
    Ugyanakkor mint írtad a te töltődről hibátlanul ment a gép..
    Nem a töltővel van gond mert, aksiról is ugyanúgy megállt a gép.
    Ha grafikus felületen dolgozott a gép legyen az os telepítés vagy maga az op rendszerben való dolgozás vagy kék halállal megállt a folyamat vagy pedig leállt egyből a gép.
    Így akkor mondhatnám én is, hogy fölöslegesen vártam 1hetet és fölöslegesen mászkáltam pesten 2x is.
    Igen, többször hívtál de mint írtam is privátban a telefon nem volt nálam mivel olyan helyen voltunk ahova nem szívesen vittem magammal, és mivel már későn értünk vissza bp-re nem volt időnk arra, hogy még a gépet teszteljem előtted, telepítsem stb.
    + válaszolni nem tudtam neked mert nem ment a telenor net és így már akkor hívni illetve sms-t sem tudtam küldeni a 20as számomról, mivel a 30as -on nem volt egyenleg.
    Lehet, hogy ezek csak kifogásként hangzanak de ez így történt valójában!
    Aztán már csak itthonról (vidékről) tudtam neked írni.

  • Lacazr93

    senior tag

    válasz harley #14411 üzenetére

    Nem is fogom visszautalni a pénzt, egy olyan termékért, ami eredeti :R

  • Dj King

    csendes tag

    Üdvözlök mindenkit!
    A mai napon(2011.07.19.)átutaltam 4ezer forintot +csere termékemre a "kedves" Hardverman nevű tagnak,mivel a mai napig fent lévő hirdetésében
    http://hardverapro.hu/apro/nokia_n95_fuggetlen_22/hsz_1-50.html
    a Nokia N95-mobilra megegyeztünk.
    Reggel óta írogatom neki a p.ü.-ket,és nem hajlandó válaszolni.
    Abban egyeztünk meg hogy amint megkapja a pénzt ,küldi a telefont,de semmi életjelet nem ad pedig többször fent van,legutoljára 19:58 kor,most pedig már 20:45 van.
    Csak annyit szeretnék írni hogy remélem nem egy gusztustalan csalóba botlottam.
    Ha igen később jelzem konkrétan.
    :(((

    Ezt egy kicsit elhamarkodottan írtad ide

    [ Módosította: Oczu ]

  • Songo

    senior tag

    válasz po998 #14843 üzenetére

    A laptop töltője az első túlmelegedés után szerintem szimplán beleolvadt alig bírtam kihúzni belőle. Én direkt szóltam hogy túlmelegszik.

    Amugy pedig azért nem adtál telszámot mert hogy külföldi számod van (legalábbis akkor ezvolt a magyarázat)

    Én vártam hogy jelentezz a megbezséltek szerint csütörötökön. Ehelyett csak egy privi fogadott Szombaton hogy majd hívsz ha nemvagy külföldön.

    17:45kor már nemvoltál mert hívtad havert hogy mikor ér oda. 19:20-ra értünk oda de nem hívtál.

    Bocs de részemről ez nemvolt korrekt. ha te annak érzed akkor ámen

    Én lezártam. kellemes mindenkinek.

    És a vihart éljétek meg áramszünet nélkül!

Aktív témák