Aktív témák

  • tasakos

    tag

    Sajnos még mindig nem reagált a figyelmeztetés ellenére sem, kedves [szifon.com] kolléga. Az telefon akksi meg persze, még mindig nem érkezett meg!

    Jó, akkor hírdetési joga megvonva, 1 hét haladékot kap a postázásra, utána fekete pontra felterjesztve

    [ Módosította: Oczu ]

    BFBC2 nick: Tasi Hun

  • Chaser

    titán

    Sajnos újabb inkorrekt emberke csatlakozott a ph táborához, a rövid történet pedig:
    19-es 5:4-es monitorokat kerestem néhány ügyfelemnek meg magamnak is, ráakadtam egy korrektnek tűnő ajánlatra, az eladóval meg is beszéltünk mindent, még telón is felhívott, ahol biztosítottam, nyugodtan utánam nézhet, átveszem az utánvételes csomagot, nincs mitől félnie. Merthogy 5 év után először belementem ilyenbe, gondolván ha féltégla lesz a pakkban letiltatom a kifizetést. Az üzlet tárgya 2 db monitor és a hozzájuk tartozó tápkábel volt. Én átvettem, de kibontás után sajnos nem tudtam örülni. Többször kihangsúlyoztam, hogy csak: pixelhiba, folt és karcolásmentes, műszakilag kifogástalan monitorok érdekelnek. A 2 monitor minden volt, csak nem karcmentes, kávájukon kívül több helyen a panel is sajnos karcos. Az egyik monitor talpa el van vetemedve. Arra hivatkozott, hogy biztos a postán történt, ami kizárt, mert a csomagolás rendben volt, de a sérüléseket képekkel is alá tudom támasztani, egy erős monitor talp meg nem fog megvetemedni utazás közben anélkül, hogy a panel ketté ne törne...A tápkábelek se jöttek a pakkal. Ezt számon kérve azt mondta majd küldi, épp nem volt nála készleten, amit "elfelejtett" megemlíteni. A kérésem az volt, legalább az egyik monitort cserélje olyanra, amit eredetileg kértem. Márc. 22-én érkezett a pakk, én rögtön jeleztem is neki a problémát. Pár nappal később reagált, hogy küldi következő hétfőn a monitort és elmaradt kábeleket. Természetesen nem jött semmi. Rákövetkező héten sem a mai napig, egyszer sem irt olyan jellegűt, hogy "bocs de kések", kb sz@rik az egészbe. Utoljára annyit kértem küldjön vissza 4000,- ft-ot, a kábelek pár száz ft, de a karistolt monitorok és a talp vetemedésének értékcsökkenése jóval nagyobb, sztem nem sokat kértem, azóta bejelentkezve se volt, ezt ápr. 10-én irtam neki. Minthogy semmi esélyt nem látok arra, hogy legalább törekedne a becsületének helyreállítására, nem ajánlom senkinek.
    A tag neve sani.hardver, a hozzáállásának jutalma pedig egy nagy FEKETE PONT tőlem. Azóta is áll bennük a pénzem, mert nem ilyet rendeltek tőlem...részemről engedélyezem az összes privátunk közzétételét és értesítést is küldtem neki a jutalmáról.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

  • FEKETE PONTOT kérek ken26 -nak
    Üzlet csere volt
    ken26 USB-s Logitech kontrollert
    Cserélte el az én:
    ATI Radeon X1300 256MB DDR2 128bit (MSI)-ra.
    Már lezártam a hirdetést és nem tudom előhalászni. De a moderátor megnézheti.
    Ő akarta az X1300-mas kártyámat és cserébe ő ajánlotta a Kontrollerjét. A Priviket visszaolvasva:
    03.23-án szerdán belegyeztem
    03.26-ra felajánlottam személyes átvételt Budaörsi Premier Outlet parkolójában. Én Bp-ről 200 km-re, Hegyeshalomban lakom, ő egy HÉV vonal mellett BP-től kb. 20 km-re. De sokalta az utat. Ezért:...
    03.24-én postán feladtam az X1300-as videókártyát (elsőbbségi, ajánlott levélként)
    03.25-én pénteken ő ezt megkapta, kipróbálta is írta, hogy OK.
    03.28-ra ígérte, hogy elküldi a kontrollert
    03.31-én megkérdeztem, hogy mi van, mert nem kaptam semmit.
    04.03-ra újra megígérte, hogy küldi a kontrollert, mert kap „lovét”
    04.07-én újra megígérte, hogy 04.08-án küldeni fogja
    04.12-én elfogyott a türelmem és fekete ponttal fenyegettem és kértem, hogy azonnal adja fel, még aznap. Ő erre könyörgött, hogy ne kapjon feketét…, mert a héten lesz pénz és postára tudja adni. 12-én 3x kerestem telefonon. De 4-5 csengés van neki beállítva. Nem vette fel. De végül is mindegy. Csak szerettem volna hallani a hangját.
    04.15-én rossz topicba írtam a fekete pontot.
    04.18-án azaz ma reggeli postában sem volt benne a csomag, tehát most már biztos, hogy nem adta fel a múlt héten sem.

    Számadatok: 03.25 péntektől, azaz ma pont 3 hete nem tudja elküldeni pénzhiány(?) miatt (kb. 500 Ft) a kontrollert. Volt néhány piros pontja és ezért gondoltam, hogy egy ilyen kis értékű csere nem lehet vészes. Tévedtem...
    Vigyázzatok és a tanulságot vonja le mindenki.

    Meliora sunt bono inimica

  • Akiboy8000

    csendes tag

    donx kapna tőlem egy hatalmas FEKETE pontot, mivel elhitette velem hogy megveszi az egyik cuccomat, aztán napokig nem írt, pedig a profilba látható hogy fellépet! És ha írt, akkor se a címét, hogy hova küldjem, hanem hogy bocs sok a dolgom!(nem tudta volna elküldeni a címét?)
    1 hétig játszotta ezt!
    Pedig 3 ember is megvette volna, persze így már nem!
    Ne üzletelj vele, kamuzik!!!

    ---------------------------------------------------------------------

  • válasz bluemirage #14156 üzenetére

    A #14156 hozzászóláshoz egy kedves senior tag megküldte a linket.
    Tehát az elküldött ATI RADEON x1300-as kártyám, amihez nem érkezett meg a ken26 csere áruja. Ez volt: klikk
    Így már remélem teljesek az adatok a fekete ponthoz.

    Meliora sunt bono inimica

  • edk-

    őstag

    Berkes100 júzert szeretném bejelenteni.

    Berkes100 hétfő délben: megvenné a hirdetett készülékemet ,,akár most is budapest belvárosában''

    Én: nincs nálam, holnap délután találkozhatunk.

    Berkes100: ,,oké holnap jelzem''

    Én kedd reggel: ,,Itt van nálam [...] Neked mikor jó?''

    Berkes100 kedd délben: ,,sajnos mai nap folyamán vettem'' egy másikat

    "Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

  • Oconnor

    csendes tag

    Methylonboy felhasználóval is érdemes óvatosnak lenni.
    Egy héttel ezelőtt jelezte, hogy két általam hirdetett telefont is meg szeretne venni akár aznap, adott telefonszámot, hogy hívjam fel. Én felhívtam, másnap estére megbeszéltünk egy személyes találkozót is. Én persze a megbeszéltek szerint meg is jelentem, de hiába vártam rá, nem jött és természetesen a telefont sem volt hajlandó felvenni. Negyven perc után meguntam és hazamentem. Írtam neki, hogy nem volt korrekt dolog. Ő kétszer is elnézést kért, mondta hogy vidéken volt üzleti ügye és a telefont a kocsiban hagyta. A poén, hogy a megbeszélt találkozó időpontjában be volt jelentkezve ph-n. Én ezt nem firtattam, megbeszéltünk egy következő találkozót, persze most már egy számomra közelebbi helyszínre, amit gyalog is meg tudok közelíteni. Mivel már egyáltalán nem bíztam benne külön kértem, hogy 5 perccel mielőtt odaér csörögjön rám és akkor elindulok. A biztonság kedvéért a találkozó előtt egy nappal ráírtam, hogy akkor másnap mehet-e minden a megbeszéltek szerint. Nem reagált, pedig be volt jelentkezve. Este írtam megint, erre sem reagált, és persze másnap nem csörgött, ahogy megbeszéltük.
    Anyagi károm nem keletkezett csak az időmet vesztegette.

  • csilla145

    tag

    Szeretnék egy Fekete pontot kérni mobilworld és toldi.k fórumtársaknak Ezért a majdnem üzletért.

    A 2 felhasználó egy és ugyanaz a személy.
    2 x kínálta ezt a gépet nekem ,és mindkétszer megbeszéltünk találkozót amire egyszer sem jött el.Első alkalommal a telefonját kikapcsolta,második alkalommal hívtam a kellő időpontban és éppen úton volt hozzám.Vagy meghalt vagy elrabolták a tálibok.Mert a találkozóra nem jött el az tuti.

    Nem tudom minek szórakozik itt az ilyen ember

    Ez nem is duplareg, hanem tripla.

    [ Módosította: Oczu ]

  • Storms

    őstag

    Nagy Fekete pontot kérnék HeavyToys-nak vettem tőle februárba egy LG 19"-os TFT monitort előre utaltam neki majd elküldte a monitort, ami hibás bekapcsoláskor sistergős ciripelő hangot ad ki, 3 hónap garit vállalt rá, másnap irtam is neki hogy cserélje ki, na hát azóta is várom a csere monitort mult héten agy nehezen válaszolt privire azt mondta Csütörtökön feladja a másikat, azóta is jön! Ma is volt belépve de nem válaszolt a privikre 4 napja! Senki ne üzleteljen vele.

    Hirdetési jogát felfüggesztem, privát megy neki

    [ Módosította: Oczu ]

    ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■

  • Bagira01

    veterán

    Negatív bejegyzést tennék killer1203 részére egy HD4870-et vettem tőle. Előre utaltam 03.19-én, 21-én feladta a csomagot 25-ére megjött. 1 hét próbagarit vállalt rá. Mikor megjött nem tudtam kipróbálni mert nem volt pci-e tápcsatlakozó átalakítóm, de már akkor is jeleztem neki, hogy a ventillátor valószínüleg csapágyas. Azt mondta, hogy az nem lehet nála ment(megy is csak nyögvenyelősen), meg h még ha hibás akkor is jó áron volt. Tényleg csapágyas volt 2k-ért tudtam rá venni másik gyári hűtőt 03.30-a óta nem válaszol az üzeneteimre. Így azért mégse volt olyan jó áron 17k-ért már dbozosat lehet kapni több garival...

    Privát megy neki, rendezze a tartozását, 1 hete van, utána hirdetés megvonást kap

    [ Módosította: Oczu ]

    Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

  • beni121

    aktív tag

    Szeretnék fekete pontot kérni hardcon "kollégának", mert szerintem nnagyon nem korrekt az amit csinált.
    Pénteken délután vettem tőle egy ipod touch-ot, 8ezer forintért. Törött, befolyt kijelzővel árulta, én gondoltam megveszem mivel nekem az alaplap kellett volna, és úgy próbáltuk ki ismerősömmel hogy rögtön a megvétel után rákötöttük gépre és már akkor nem engedte magát frissíteni, pedig ha maga az alaplap jó lett volna akkor a kijelzőtől függetlenül működnie kellett volna, de semmi.
    Én ezt akkor rögtön jeleztem telefonon. Ma meg mondtam neki hogy én nem ezt vettem meg, mert teljesen mást hirdetett, de nem hajlandó visszavenni.
    Haverommal együtt próbáltuk megcsinálni, bizonyíthatja ami történt

    A vásárlás előtt több privát üzenetet is írtam neki de válasz nem jött.

    Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

  • beni121

    aktív tag

    válasz beni121 #14166 üzenetére

    Előzőt folytatva:

    Van neki másik is ami működik de ugyan úgy törött, én felajánlottam neki azt is hogy ha visszaveszi fizetek még valamennyit és azt megveszem, de neki ez sem volt jó.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

  • drpeet

    csendes tag

    Fekete pontot kérnék lendoka-nak, mert egy olyan terméket adott el, ami kipróbálás után kiderült, hogy eleve inkompatibilis az én gépemmel, illetve mások gépekeivel sem működött úgy, ahogy elvárható lett volna!

    Még az adásvétel napján jeleztem neki, hogy ez így nem lesz jó, és valószínűleg el fogok állni az üzlettől, ebbe aznap még bele is egyezett, de pár nappal később, mire más gépekkel is ki tudtam próbálni, és megismerhettem, hogy valójában mit is akar eladni, már mosta kezeit. Mondván, hogy mivel más gépében működik, az nem hibás, és nem veszi vissza...meg amúgy is láttam róla képeket, tudtam mit akarok megvásárolni.. Ez abszolút inkorrekt hozzáállás, szerintem.
    Sztorikat kitalálni, meg kukacoskodni tud, viszont amikor vállalni kéne valamiért a felelősséget már nem olyan férfias...

  • Madn!ght

    addikt

    Fekete pontot kérek Andrew Greg fórumtársnak.

    2011. április 4. napján meghirdetett egy Kingston V100 64GB SSD-t eladásra 21.000 ft-ért.(a hírdetést már törölte, nem tudom belinkelni)

    Nekem is volt egy aktív hirdetésem, amelyben 20.000 ft-ért kerestem garis TRIM-et támogató SSD-t megvételre. Ezt megláthatta, és kaptam tőle egy privát üzenetet, hogy neki van egy eladó kingston v100 64GB, amit 20.000 ft-ért elad nekem.

    Mivel 2011. április 10-15 között Budapesten voltam főiskolán, ezért a személyes átvétellel szerettem volna megvenni tőle a terméket. Erre írt, hogy még (2011. április 4-i héten) azon a héten nem lehetne megoldani? Írtam neki, hogy nyíregyházi vagyok, és csak az említett héten leszek Budapesten. Válaszolt, hogy postán is el tudja küldeni.

    Kérdeztem tőle, hogy ha előre utalom a vételárat, akkor állja-e a postaköltséget. Írta, hogy természetesen, elsőbbségi ajánlottként feladja a vételár előre utalása esetén.
    (ekkor leellenőriztem a megbízhatóságát, amely alapján megbízhatónak ítéltem az előre utalásos adás-vételre.)

    Megállapodtunk, hogy átutalást követően visszajelzek neki. Írta, hogy ez így neki jobb, mert nem akar várni a következő hétig az eladással.

    2011. április 6. napján átutaltam neki a vételárat, (J. Márió, OTP...) és jeleztem neki, hogy a tranzakció megtörtént. Írta, hogy még nem kapott a jóváírásról sms-t, de amint megkapja postára teszi a cuccost.

    2011. április 8. napján írtam neki, hogy megkapta-e már a pénzt. Válaszolt, hogy igen, de "nem figyeltem", illetve, hogy 24 órás focimeccsen volt, de pótolja.

    Válaszoltam neki, hogy még nem késő, mivel a következő héten Bp-n leszek, ezért csak 1 hét múlva fogom tudni átvenni, ha postán adja fel. Írtam továbbá, hogy ha még nem adta fel, részemről a személyes átvétel továbbra is megoldható Budapesten.

    2011. április 10. napján írt, hogy Prágában volt, és a szüleit kérte meg, hogy adják fel, de bővebbet nem tud.
    2011. április 11. Kértem, hogy tájékoztasson a küldeményazonosítóval kapcsolatosan, melyre válaszolt hogy rendben.
    2011. április 12. napján írta, hogy szülei nem adták fel, és mivel ő elfoglalt, valamint az általa árult termék(ek) vidéken vannak de 1-2 nap és megoldja.
    2011. április 15-én, hívtam telefonon, de nem vette fel. Írtam neki egy SMS-t, hogy beszéljük meg, mikor kerül postára a termék, amelyet KIFIZETTEM. Válaszolt, hogy külföldön van, drága a hívás ezért csak ír, utánanéz és visszajelez.
    2011. április 16-án írt egy smst, hogy egyik otthoni barátja feladta, de ő még nincs otthon, és pontosabbat nem tud.

    Ezen a napon lépett be utoljára a PH!-ra. 2011. április 18-22 között minden nap hívtam, többször is, nem veszi fel a telefont. Írtam neki SMS-t is ill privit is, de nem válaszol. Meguntam, és írtam neki egy SMS-t hogy megteszem a szükséges intézkedést itt, és a rendőrségen is.

    Egyelőre itt jelezném, hogy a hozzáállása alapján inkorrekt, fekete pontot érdemel.
    Korábbi üzlettársait megkeresve megtudtam róla még pár információt, valamint azt, hogy egy másik fórumtársnak is tartozik egy SSD-vel. (szintén előreutalásos üzlet)

    Amennyiben a következő hét végéig nem kapom meg az SSD-t, a rendelkezésre álló elegendő információk alapján feljelentést fogok tenni a Btk. 318. szakasza szerinti csalás vétsége miatt. (A Btk. 318. §-ának (1) bekezdése szerint csalást követ el, aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz)

    Hirdetési joga azonnal megvonva, privát megy neki. Amennyiben feljelentésre kerül a sor, jelezd, innen is kihajítom

    [ Módosította: Kalandor ]

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

  • domperke

    HARDVERAPRÓD

    Egyenlőre csak megjegyzésként irnék egy tagunkról gyuszaa nevezetű aki sajnos az elmondása szerint elkeverte a cuccom azt írta véletlenül másnak postázta.Kértem a bizonylatot a feladásról az sajna nincs....Hát akinek 800ft ot megér a becsülete. :W Ja és azóta nem lép be az oldalra...Költse gyógyszerre. :C

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

  • Madn!ght

    addikt

    válasz Madn!ght #14169 üzenetére

    EZ volt a hirdetés linkje. Kíváncsi vagyok, hogy a másik 2 SSD, amire ITT hivatkozik gazdára talált-e, vagy azoknak is csak ígérget...

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

  • Diablo18

    senior tag

    Rómeó-kollégának jár 1 hatalmas fekete pont
    mivel én el küldtem neki 2 geil 1 gb os ddr2 800 mhz es memória modult
    amit el küldés előtt alaposan teszteltem
    erre mikor oda ért hozzá ő meg írta nekem mennyire csalódott bennem rosszak a ramok
    5000 ft ról van itt szó
    majd pont ilyenen akarnék szakítani

    aztán be vágott nekem 1 nagy fekete pontot
    én kértem tőle bizonyítást hogy a ramok rosszak küldött is valamit képen bios volt piros ki írásokal nem értek hozzá

    aztán vissza kérte a pénzét én eleget tettem ennek is
    vissza küldte a ramokat
    én ki próbáltam
    1 ik kedves barátom új asrock alap lapjában amibe ddr2 ddr3 modulok mennek

    tökéletesen szuperálnak a ramok
    ahhoz képest hogy rómeó kolléga azt mondta hogy 1 ik meg se nyikkan másik meg pöttyözi a képet xDD ram nem csinál olyat tudtommal mert már volt rossz ddr2 es memória modulom és nem pötyözött semmit csak nem akart másolni semmit mindenre crc hibát írt ki

    szóval vigyázzatok a kollégával mert meg vesz valamit és megondolja magát ki talál valami indokot a pénzét vissza kéri
    vissza küldi a cuccot

    ez nekem hatalmas nagy kellemetlenség volt főleg hogy jó előre be vágta a feketét a sok pirosom mellé :R

  • Sokat gondolkodtam, mit írjak ha egyáltalán írok. Én tovább nem várok kiszórom a negatívat.
    Rinsz kolléga itt (03.15) jelezte nekem hogy van egy ötlete. Innentől kizárólag priviben és 1x telón beszéltünk. Világító számítógép talpakat szeretett volna. Ez sok sok egyeztetés (mert ugye ez egyedi házhoz igazítva) után megvalósult, végig tájékoztattam mindenről, kapott béta vidiket, hogy jó lesz e így, ezután el is készült a cucc:
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    [link]

    vidin

    Volt egy jó pár próbálkozás az átadásra. Egyszer fel is hívtam mert nem pesten lakom és nekem tudnom kell hogy másnap hol és mikor jó. Meg lett beszélve, hogy másnap 2kor felhívom, hogy meló után azonnal megyek e fel pestre vagy sem, hát nem vette fel 3x sem. Ezután kapott egy üzit, hogy mi legyen, nagy nehezen reagált rá, hogy kell a cucc, ez volt a legutolsó üzenete, azóta egy tagnapi talira vonatkozó üzire várok választ, hát már nem kell írni elég volt. 4k-t kértem a cumóért amit a legelején ledumáltunk, ő 5k-t írt csak jó legyen, hát magamba mondom ez egyféle lesz legjobb tudásom szerint. Minden kép feltöltési dátuma csekkolható. Lehet ,hogy sok csak pirosa van meg korrekt, de egy dolog eladni valamit meg venni valamit. Nekem pénzem és rengeteg időm áll benne (faza dolog szívni a plexi finom porát), utóbbit bánom, rühellek feleslegesen megmozdulni. Párom mászott el az elektronikai boltba a ledekért meg úgy mindenért mivel én dolgozom. Sok hűhó a semmiért! Nem tudom mit hagytam ki remélem semmit. A lényeg: többet senkinek nem fogok könyörögni, hogy vegye át a megrendelését főleg azután, hogy megkérdeztem elkészülés után kell vagy sem, szórom a negatívat. Máshol is szórnám.
    Nem kívánom, hogy felszólítsátok nem érdekel innentől és tiltom a privátjait. PONT!

    Még ma éjfélig nem tiltom le megadom a lehetőséget, legvégsőt.

    Privát megy neki,

    [ Módosította: Oczu ]

  • Rómeó

    tag

    válasz Diablo18 #14173 üzenetére

    Rómeó

    Ez már a pofátlanság határa amit művelsz!
    Szánalmas,és nevetséges,hogy azért adnál nekem feketét,mert vissza kellett venned a hibás ramokat,amit hibátlanként árultál,ami szerintem csalás kategória!
    A ramjaid egyértelműen hulladékok voltak,és csak a figyelmeztetés hatására vetted vissza!
    Ha szerinted,és a haverod szerint hibátlanok,akkor használjátok egészséggel!
    Én örülök,hogy megszabadultam tőlük!

    Szerintem kár fényezni magad,és feketíteni engem,remélem előbb-utóbb,meg is kapod érte a jutalmad!

    Senkinek nem ajánlom Diablo18 -al az üzletelést,végtelenül inkorrekt egyén!

    A jutalmát már megkapta. Ne itt vitatkozzatok, menjetek át az üzleti vita topic-ba

    [ Módosította: Oczu ]

    Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766

  • orkester

    senior tag

    Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

  • shield77

    csendes tag

    Úgy tűnik nekem is megvan az első kebelbarátom itt a PH!-n. :)

    Egy méretes feketét érdemel wiziloo kolléga.
    Ebben az üzletben sikerült leszerepelnie.

    Eléggé megnézem, hogy kinek utalok előre(és persze mennyit), de ennek ellenére kifogtam wiziloo urat. A háttérellenőrzésen átment: 5 pozitív értékelés, 0 feketepont, 2004-es regisztráció, tag rang.
    Ezek után joggal számíthattam egy normális üzletmenetre. Sajnos elég komolyan csalódnom kellett. :((

    A történet a következő:
    A pár sorral feljebb belinkelt hirdetésére jelentkeztem, és sikerült megegyeznünk abban, hogy előre utalok neki(belföldi postautalvány) 2,5k-t, ő pedig majd a pénz megérkezése után küldi a cuccot.

    1. 2011-03-18: Feladtam neki a pénzt.
    2. 2011-03-22: Elismeri, hogy átvette az összeget.
    3. 2011-03-24: Állítása szerint feladta a DVD írót. (Érvénytelenítette a hirdetést.)
    4. 2011-03-31: Mivel még nyoma sincs a cuccnak kérek tőle egy képet a feladóvevényről. Valami halandzsa válasz érkezik, amiből arra következtetek, hogy még aznap küldi a képet.
    5. Napokra eltűnik, mintha nem lenne semmi probléma. (Itt már lehetett sejteni, hogy komoly baj van. :((( )
    6. 2011-04-04: Küldemény még mindig nincs. E-mail címére írtam, hogy ha nem akar feketét kapni, akkor ideje bejelentkeznie. Válasza hitegetésekből és a megbízhatósága hangsúlyozásából állt. (Továbbra is ragaszkodik az "én feladtam a DVD írót" meséhez, és előadja még a "visszatérítem a pénzt", vagy "küldök egy másikat" című fantasztikus történeteket is.) A fotóról persze nem hallok semmit. Adtam neki egy kis haladékot. (Ismét. :U )
    7. Megint napokra eltűnik. (Ki gondolta volna? ;] )
    8. 2011-04-09: Semmi hír a küldeményről vagy róla. E-mailben felhívom szíves figyelmét, hogy ha megadott időre nem kapom meg a DVD írómat, akkor bevonom a hatóságokat a dolgokba. Erre már bejelentkezik és elmondja, hogy nem találta meg a feladóvevényt és emiatt nem küldte a fotót. Az üzenet többi része a már megszokott tündérmese kategóriába tartozik. A válaszomban közlöm vele, hogy ez nem túl meggyőző.
    9. 2011-04-18: Kézhez kapok egy 04.11-ei feladású DVD írót aminek nem csak a típusa, hanem a sorozatszáma is megyegyezik a hirdetésben szereplő képeken láthatóéval. (Most már legalább sikerült elküldenie. :W Így már értem miért nem találta azt a feladóvevényt. :DDD ) Még aznap kipróbálom. Hát persze, hogy nem olvas be egy DVD-t se, csak CD-ket. Tehát nagy valószínűséggel írni sem fogja őket. :) Felajánlom neki, hogy küldjön vissza 1k-t, és elfelejthetjük a dolgokat(mivel CD írónak még talán használható). Mint várható volt azóta sem hallottam felőle. 04.19-e óta be sem jelentkezett.

    Ezek után azt hiszem, nem túlzás ha azt mondom, hogy egy feketepont a legkevesebb amit ez az úriember megérdemel.

    wiziloo = Nem ajánlott

    shield77 felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

  • Norb3rto

    senior tag

    Fekete pontot kérnék Zolee1 kollégának ezért.

    Történet egyszerű kiírta az illető meddig lehet licitálni vgara "hétfő 23:59 ig" bőven benne voltam az időben viszont érkezett egy másik licit kedd 00:00:00.Írtam privátot hogy hova kűldje a vgat erre ír hogy nem én nyertem meg a licitet mert ő úgy gondolta a 23:59 -et, hogy 23:59:59 sztm ha így nézzük akkor se érvényes a másik fél licitje(ha kell adok priviüzenetet) inkorrektsége miatt kérem a feketét neki.

    Anyagi kár okozása esetén jár a fekete, de jelen leírás alapján nincs kézzel fogható veszteséged

    [ Módosította: Oczu ]

    Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

  • mghltm

    addikt

    ujabb bishopx2 aldozat szereny szemelyemben, ezert fekete pontot kerek neki.

    2010 szeptembereben 50000 forint ertekben szamolta be az akkori ati 5850-emet egy uj gtx460-ba. korabbi ertekelesei es eloelete alapjan megbizhatoknak tunt, elore elkuldtem neki a kartyamat. a csomagot atvette, a vga-t hibatlannak talalta, de en azota sem kp-t, sem a regi vga-mat, sem uj vga-t, semmit nem kaptam tole. igeretet annal tobbet, mindig hazudott valamit.

    nem vagyok egy idegbeteg fajta, de azert veges a turelmem. jovo heten megteszem ellene a rendorsegi feljelentest. leirom a nevet es a lakcimet, nehogy uj regisztracioval megkarositson masokat:

    J. Márió
    Bátonyterenye

    Személyes adat törölve.

    [ Módosította: kaller1 ]

    still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc

  • goyo206

    aktív tag

    válasz Madn!ght #14169 üzenetére

    ...hááát, igen, sajnálatos módon egyre jobban tudatosul bennem is, h. ezt benyaltam...
    Én is az Andrew Greg, korábban bishopx2 áldozata lettem, szóval ezúton is üdvözlöm a "Fészbúkon" is fönn lévő J. Máriót... Nem idegesítem magam megkereséssel, fenyegetőzéses oda-vissza "játékkal", 30k-val rövidített meg, amibe belehalni nem fogok, viszont neki lesznek kellemetlen pillanatai, miután megtalálta a rendőrség... Ahhoz már pontosan elegendő, szóval kérek mindenkit, csatlakozzatok, minél többen vagyunk, annál nagyobb a bünti és talán esélyesebb, h. összekapja magát és visszafizesse a jussunkat! ... báár... Legyen szerencsénk, akinek pedig még nem volt, annak ne is legyen sem vele, sem pedig az utódjával!
    Telefonos ismertetőjele: néha elkezd szerencsétlen módjára hebegni-habogni, olyan dadogós jellegű...

    [ Módosította: Kalandor ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206

  • itsmeyeah

    tag

    Nagy feketepont kalmanzocinak.
    A telefon amit vettem tőle kicsit több hibával rendelkezett a leírtnál,és mikor írtam neki,hogy szeretném visszacserélni a telefonomra nagyon alpári módon írt.
    Mondanom sem kell,hogy a telefont nem cseréltük vissza.

    hirdetési jog megvonva, 1 hetet kap az ügy rendezésére

    [ Módosította: Oczu ]

    beats by dr Dre füles kapható nálam

  • Serrano

    csendes tag

    1 db FEKETE PONT rendel!

    Robesz01 a meghirdetett DVD író helyett, ami egy lightscribe GH22-LS30RB, ahogy a termékinfónál szerepelt egy HIBÁS(!) LG GSA-H30N-t küldött, ami az újraírható CD-t, DVD-t egyaránt fel sem ismeri, az írható DVD-t látja, de az adatokat már nem tudja róla betölteni.
    Felajánlottam, hogy a szállítási költséget átvállalva visszaküldöm: lerázott.
    Se pénz, se DVD... :W

    Óvatosan vele vásárlás előtt!

    Hirdetési joga megvonva,1 hetes határidőt kap

    [ Módosította: Oczu ]

  • slynevem

    tag

    Sajnos engem is utolért a sors és ezzel beállok közétek.Az igazság az, hogy bár régóta vaterázok és hardveraprozok eddig még nem jártam pórul.Valahogy mindig sikerült elintézni a dolgokat.Most viszont sajnos Nyár Csaba akinek a felhasználója itt eladovegye volt(már kitiltották) megkárosított.Annyira nem lettem pipa mindössze 2 sim-kártyával húzott le és ezzel igazából szerencséje van, mert ha több tízezer forinttal tette volna nem érdekel ha le kellett volna mennem hozzá Kecskemétre is, én biztos, hogy megtettem volna.Ha kell rendőrséggel mentem volna a háza elé.Az a szomorú, hogy ezek az emberek kiadják a lakcímüket, a nevüket mindenüket és nem félnek.Nyugodtan alszanak.Igazából az érték amivel lehúzott kevesebb, mint a benzin le Bakonyszentlászlóra...
    Kicsit ideges vagyok magamra, mert azért óvatos voltam megnéztem a kereső se az eladovegye-re se a Nyár Csaba keresére semmit nem dobott ki.Ezzel nyugtáztam a napot és feladtam a cuccot.Holott ha csak google-be beírom a 3. link már egy hatalmas üvöltő link.Sajnálom, hogy ilyen gennyes undorító szemét alakokkal van tele a világ és, hogy az ilyennek nincs még eltörve a keze-lába.

    A cimbora kitörölve az oldalról

    [ Módosította: Oczu ]

  • eXoGopher

    csendes tag

    válasz goyo206 #14183 üzenetére

    bishopx2? Ez ennyire simlis? Nem is gondoltam volna. Jó, hogy engem meg befeketepontozott itt hardveren. Egyszer találkoztam vele személyesen, vásárolt tőlem, akkor rendesen kifizette, DE pár nap múlva hívott, hogy nem jó, amit adtam, mert nem is két magos processzor, meg nem is emlékszem már. Amit vásárolt tőlem kaptam, tehát típusszám alapján néztem az adatokat, és tettem ki. Elkezdett szúrkálni, hogy kér vissza nem tudom hány forintot, de szerintem nagyon irreális összeget. (Vissza lehet keresni, mert itt van a fekete pontom). A leírtak után kezdek kételkedni abban, hogy egyáltalán igazat mondott, pedig már teljesen hülyének éreztem magam. Csak az bosszant picit, hogy ezen kívül semmi negatív visszajelzés nincs rólam, ráadásul azt hozzá kell tennem, hogy apámnak tettem fel a netre eladni, és ha rámkeresnek lehet valaki emiatt hátrál meg. :S

  • Diablo18

    senior tag

    válasz Rómeó #14175 üzenetére

    Rómeó a pofátlanságom határtalan ezt figyeld

    érdekes nállam mennek ezek a rohadék ramok :( :W :W

  • Oczu

    senior tag

    Megkérnék minden olyan Fórumtársunkat, aki nem érintett a két fél balul sikerült üzletében, kerülje mind az odaillő és mind a felesleges hozzászólást. Kifejezetten erre a célra lett létrehozva az üzleti vita topic.Minden ilyen post azonnal törlésre kerül.

  • PredatorNo1

    aktív tag

    Sajnos nagy fekete pontot kell adnom erno18 tagnak!!! :W

    Egy proci iránt érdeklődött, olyan komolyan, hogy végül levitettem neki Vác-ra, ahol lakik, tehát csak 10 percet kellett volna utaznia.

    Amint írtam, hogy mehet is érte, elkezdett alkudozni, hogy cserébe felajánlana x+y+z vacak elhasznált hardveregységeket. Mondtam neki, hogy megmondtam az elején nem kell cserébe semmi, 3000Ft-os termékről van szó, mennyen szépen és vegye át ha már odavitettem!

    Azóta ígérgetett párat, hogy igen most már megy érte, és elnézést, hogy eddig húzta az időt.
    Ez volt április 17.-én. Azóta is várják/várom. De semmi.

    Elég pofátlan, ezúton is gratulálok neki! :R :R :C :C

  • vivike77

    tag

    Se_fan kollégának az általam tett bejelentésének alapján én is óvaintenék emberkéket akik üzletelnének vele ugyan úgy ahogy ő óvaintett engem az üzletfelektől.... Én nem vitázni akarok, de az nem teljesen úgy volt ahogy ő leírta mert a telefonjára nem kelet 4 napot várnia. Én féltem tőle mert megegyezés után néztem csak utána és már volt rá panasz. Tudta hogy vágott a kártyám és elfelejtett tájékoztatni, hogy azzal nem működik a telefon.... Igen elküldte, de én mit tegyek egy olyan telóval amivel nem tudok telefonálni???? Pláne, hogy t-s karival nem is volt térerő.... Megjött a telefon kipróbáltam 1 órán belül ment vissza postára elsőbbségivel amiről papírom van így csak 2 napot lehetett telefon nélkül! A legfeltűnőbb az volt hogy női nevet adott meg nekem címnek valamint a telőszámon férfi volt aki bejelentkezett. Ki az aki így postázott volna?????.... Na mind1 a lényeg nála is a legjobb a személyes mert csak így lehet kiküszöbölni a hibákat az meg hogy bebukta a pk-et, ha mondta volna hogy a vágott kártyával nem megy akkor ez elkerülhető lett volna, ha meg ment volna akkor az üzlet is létre jött volna! Én sem vagyok szent tévedhetek, de szerintem mindenki úgy van ezzel hogy inkább elkerüli a félreértéseket... Igazat tenni senki se tud mert mindig csak a 2 ember ismeri a hibát... Ha pedig az a 2-300 Ft verte földhöz írhatott volna 1 privit és átutaltam volna neki....

  • Samuelsson

    csendes tag

    BADA19

    Vigyázzatok vele. Több mint egy hétig jegeltem neki egy n700 lapdesket, mert ő aztán tuti megveszi, meg szerdán utal stb stb. A pénz nyilván azóta is jön, én más érdeklődőnek lemondtam miatta, persze azóta már válaszra sem méltat...

    [ Szerkesztve ]

  • vantage_2

    csendes tag

    Egy teljesen Inkorrekt, HAZUG, Tudatosan ÁVERŐ, a tényeket és az adásvételi szerződésben leírtakat Megkerülő-Letagadó újoncról van itt szó Ő: tyielow

    Az ő (mint eladó) tulajdonát képező Abit IC7-G lapot vásároltam tőle a budapesti IKEA áruháznál történő személyes átvétellel (a pontos átveteli adatokat pl.: idő-hely is> telefonon egyeztettük).

    Átvételkor adásvételi szerződést írtunk az adásvétel tárgyáról.

    Ő ebben vállalta, hogy az alaplap:
    - saját tulajdona
    - teljes mértékben HIBÁTLAN (minden hardveres része-csatlakozók,vezérlől,stb) és TÖKÉLETESEN MŰKÖDŐKÉPES.
    - GARANCIÁT (rögzítettük ennek idejét és módját: nem 5-6 nap volt; hiba esetén pénzvisszafizetés és a lap visszavétele.

    Emellett jeleztem, hogy nem saját használatra lesz az alaplap, egy vidéki ismerősömnek fogom beépíteni, amikor nála beépítettem és teljes mértékben feltelepítettük, bekonfiguráltuk és teszteltük, visszajelzek neki telefonon (Prescott 2,4Ghz 256l2, 400w Deer, Radeon 9550, 512 KingmaxDDR1, Maxtor 160gb IDE társaságában; ezek hibátlan és tesztelt darabok voltak).
    Egy számítástechnikai üzletben beépítés előtt külön is kipróbáltuk a lapot, nem működött.
    Beépítés után sem működött az alaplap (A users manual szerint minden ki lett próbálva, így pl.: CMOS Del, elemcsere, RAM áthelyezése másik slotokba és úgy indítás,..)

    A beépítés helyszínén telefonon hívtam az eladót, sikertelenül. Ez többször megismétlődött az átvétel utáni kb. 1 héttel bezárólagig, fontos volt, hogy a lap tényleges használója is hallja a beszélgetést (rajtam kívül) kihangosítás által, amíg vidéken tartózkodtam.
    Volt amikor ki volt kapcsolva, volt amikor kicsengett, de fel nem vette.
    Internet nem volt az ismerősnél vidéken, sőt működő gép sem (nálam sem volt internet), más módon nem tudtam kommunikálni vele, ami real time lett volna, real time válasszal, amit az ismerősöm is halott volna.

    Ezek után én külföldön tartózkodtam (kisebb megszakításokkal: ez idő alatt tudtam vele egy alkalommal nagy nehezen beszélni sokadik próbálkozásra -persze itt már nem vidéken voltam-, melyben közölte, hogy a lap hibátlan, ő nem hibás semmiben -be volt kapcsolva, el lehetett érni- és nem foglalkozik semmilyen formában a termékének a Garanciás ügyintézésével, nem veszi vissza, ő semmiben nem hibás...

    Arra sem reagált a beszélgetés alatt érdemit, hogy a híváslisták lekérhetőek a szolgáltatótól, ill. elhúzódás és nemreagálás után feljelentést teszek elleni.

    Privátokra KIZÁRÓLAG csak az ÁTVÉTEL ELŐTTIG: TEHÁT ADDIG REAGÁLT, AMÍG AZ ALAPLAPJÁT ELADTA.

    Sok megkeresés és idő eltelte után már végül offtopicba is írtam neki, hátha reagál legalább valamit real time, vagy privátban vagy bármely más módon értékelhető nekem és le tudjuk korrekt módon zárni az ügyet Btk-s feljelentés nélkül.

    Erre sem reagált nekem semmit sem, csak a PH-s Addiktok miatt írt be írásom után 6 nap múlva valamit üzleti vita miatt, HÍVNI MÉG VÉLETLENÜL SEM HÍVOTT, DE PÜ-T SEM ÍRT.

    Ez számomra már nem üzleti vita, hanem ÁTVERÉS, HAZUDOZÁS, CSALÁS.
    Ha belátható időn belül sem tudjuk a lapvisszavételt& pénzvisszát rendezni, Feljelentés jön.

    Mások PH-n -normális tagok, akik betartják a szabályokat- nem problémáznak, a garanciális ügyintézéssel, nem HAZUDOZNAK összevissza, NEM VERNEK ÁT, és min. Válaszolnak Privátra Eladás után is, nekem is volt már garanciás gondom több alkalommal, gond nélkül lement.

    Bizonyítékok gyanánt minden PÜ. le van mentve, az adásvételi is beszkenellhető és belinkelhető.

    Én korrektül rendezném az ügyet, de ha másképp nem megy...

    Volt már hasonló problémám, ott az is húzódott, rendőrségi feljelentés előtt megoldódott.

    Más -külső- esetekben ahogy szokott lenni, ha elfajult az ügy; nem csak PH-s törlés és IP-cím ellenőrzés ; hanem rendőrségi feljelentés lehet belőle, a végén a bírósági üggyel karöltve.

    Remélem gond nélkül meg tudjuk az ügyet oldani, a Te érdekedben és a Későbbi VÁSÁRLÓID MIATT IS.

    Addig is egy FEKETE PONTOT minimum megérdemel
    , ez a legkevesebb, ami jár neki ezek után.

    100% Megbízhatóság +80+ // +29+ <Ez alapján: hardverapro.hu // phmegbizhatosag.atw.hu >

  • Diablo18

    senior tag

    diablo18 kontra rómeó
    egyébként valószínű rómeó kolléga el nézte
    és nem volt az alaplapja kompatibilis a geil ramokal amiket vett tőlem

    mert én most jártam így a g skill ddr3 as ramjaimal
    2 ő 1 ütt kék halál
    külön 1 ik semmi
    2 ik a képet csíkozza

    csak én nem black point ot vertem be a kollégának akitől vettem
    hanem először konzultáltam vele nem le támadtam
    és cseréli a héten meg lesznek a kompatibilis ramjaim :R

  • gyuri2008

    veterán

    Második napja érdeklődöm az eladó telefonja miatt.Thanator fórum tagról van szó.
    [link]
    Arra nem képes,hogy válaszoljon,pedig fent volt egy párszor,az oldalon.
    Szerintem link egy kicsit.
    Felhívni nem lehet,mert nem veszi fel a telefont.
    Privátban megadta a számát,de nem elérhető.
    Ennyi :F :(((

    [ Szerkesztve ]

  • VINIKOR

    senior tag

    gulya02 fórumtag ([link]) vasárnap megrendelte tőlem ezt a laptopot: [link].
    Ma munkából hazavánszorogtam, becsomagoltam a laptopot és elvittem a postára. Postán a sorban 1 ember állt előttem, gondoltam biztonság kedvéért felhívom gulya02-t. Erre bemondja, hogy már nem kell neki.

    Gondoltam leírom, nem tudom mi ilyenkor a szankció.

Aktív témák