Aktív témák

  • dattila95

    csendes tag

    szeretnék egy nagyonnagy fekete pontot oggy8787-nek 2db hibás xboxot küldtem neki megcsináltatni. 1 honapja nem volt már fennt.és sehol se válaszol.
    üdv.

    Dattila95

  • ((UFO))

    tag

    válasz cs31 #14898 üzenetére

    Ha valaki fel hív és nincs megéledve azzal amit kapót talán normális hangnemben kéne megbeszélni a dolgokat nem úgy ahogy történt.Mielőtt rám rakta a kedves kolléga telefont épp mondani szerettem volna,hogy adok egy 2Gbos memória kártyát ingyen pedig a csomagban volt a 8Gbos is .Ha én elvittem és átnéztük a tartozékokat nem értem miért nekem kell még 1 kártyát adni.Nem vagyok hajlandó többet foglalkozni a dologgal.151 eladásom volt sose volt senkinek sem problémája egy dologra jó ez az egész mind ketten megtanultuk,hogy nem üzletünk így.Köszönöm a fekete pontot de nem érdemeltem meg.

    "Ne légy gonosz" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=((UFO))

  • andras87

    tag

    válasz HASTRA #14874 üzenetére

    Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy a ramok amik elvileg teljesen ugyanolyanok és állítólag 1 nap eltéréssel vetted őket csak a felének nem találod a garanciapapírját azok közül 2 kétoldalas és 2 egyoldalas volt. Ez már kizárja a történeted valódiságának az esélyét!

    Hazudsz!

    Ha már feljelentésrő beszélünk ha valaki is ilyet tehetne az csak és kizárólag én vagyok ugyanis én lettem átverve méghozzá általad, aljas módon.

    Mivel komolyabb anyagi kár nem ért ezért én eltekintek a feljelentéstől, de ezzel a kijelentéssel, hogy még te jelentenél fel engem nagyon gondolkodóba ejtettél.

    Arról ne is beszéljünk hogy szintén elfelejtetted megemlíteni, hogy hol találkoztunk! Ez a legviccesebb az egészben! Te egyből mondtad, hogy találkozzunk a bíróság épületénél! Biztos jól ismered már... Te Százhalombattán laksz (állítólag), akkor hogyhogy pont a bíróságról tudod, hogy hol van? :) Ez enyhén szólva is gyanús! Többek közt ezért kértem mikor rákérdeztél hogy megmutasd-e hogy igen, légyszives, amennyiben nem nagy gond!

    Meg lehet nézni az értékeléseimet egész nyugodtan[link]

    És akkor most lássuk a tiedet. [link] És ebből még hiányzik az a feketepont amit ezért kéne, hogy kapj.

    Rendkívül egyszerű, hogy miért jelentél meg hirtelen a fórumon: Ugyanis megjegyeztem a rendszámod is... Mikor azt beírtam, akkor hirtelen egyből megjelentél!

    Sajnálom, hogy ennyire tehetetlenek az itteni moderátorok az ilyen megrögzött hazudozók ellen amilyen te vagy! Remélem nyugodtan alszol este!

    Kár, hogy aki a másik kitet elvitte az épp nem olvassa a fórumot, ő valószínűleg tényleg kétoldalas 1066-os memóriákat kapott, és nem is sejti, hogy abból kettőnek a garipapírja nálam van!

    Csak egy utolsó kérdésem hagy legyen. Ha kitartasz amellett, hogy ugynolyanok a memóriák, akkor mivel magyarázod, hogy az egyik egyoldalas 6-7-7-24 es időzítéssel a másik kétoldalas 5-5-5-18 assal? Ennél egyértelműbb bizonyíték mi kell még a csalásra?

    Everest-es képek természetesen megvannak!

    Ha kell bárkinek megmutatom a memóriákat is!

    Legnagyonn jóindulattal is csak azt tudom elképzelni, hogy az 1066-osakat csak vmi alaplapi félreolvasás miatt látta 800-asnak, de az egyoldalas 6-7-7-24 es memókkal nem tudok mit kezdeni! Azok 100% hogy át lettek címkézve!

    De már ott a helyszínen kiderült volna ha megnézem tüzetesebben és nem bízom meg benned!

    További szép napot mindenkinek!

    Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!

  • Szajo

    őstag

    válasz saril #14478 üzenetére

    Ezt most kikérem magamnak!

    A kártya nálam nem volt rossz, többször is tesztelve volt. Személyesen ki is lehetett próbálni, már pedig ha rossz lett volna nem próbáltattam volna ki senkivel.
    Különben is, későbbiekben írt a srác(talán 1 héttel később), hogy rossz a kártya, ennyi idő alatt pedig ki tudja, mikor és minek volt kitéve.Megérkezett neki a kártya és még piros pontot is adott, hogy minden rendben vele! Nem feltételezem, hogy nem igaz amit állít a kártyáról, de nálam a kártya tökéletesen működött! Egyszer volt, hogy lefagyott a gépem másolás közben, de a hibát más okozta, erre már rájöttem mivel a vadi új SanDisk Class 4es micro SD-mel is előfordult ez, csak XP-n csinálja ezt Win7en nem. Talán ezért gondolod, hogy én tudtam róla? Több memória kártyát is adtam el, mind jó volt eddig ezt állíthatom!
    Mikulásbá nak is adtam el 2db memóriakártyát, azok is jók voltak!

    Most kezdett el jobban érdekelni a Hardveraprósdo, és zavaró, hogy csalónak neveznek, miközben több sikeres eladásom is volt, és soha nem volt és nem is lesz szándékomban átverni bárkit is!

    [ Szerkesztve ]

  • cs31

    csendes tag

    válasz ((UFO)) #14902 üzenetére

    Azt gondolom, hogy normális hangnemben kezdtem a beszélgetést. Miután rájötem, hogy ez egy lenyúlás volt, akkor kezdtem mérges lenni, de nem szidtam az anyádat, nem káromkodtam. Anyit mondtam, hogy költsd gyógyszerre. Ezt most is így gondolom. Ez arra ment ki, hogya haverom elhozza a telefont és úgysem tud az sd kártyáról.

  • siketi

    csendes tag

    Szeretném felhívni a figyelmeteket gabi95 fórumtársra, aki megrendeltet alkatrészeket, utánvéttel! és mikor kérném a címet hogy hová küldjem akkor semmi válasz, majd sokadik privátomra jön hogy bocsi megoldottam....
    Gerinctelen féreg az ien vigyázzatok vele!

    Emailt írj! Hamarabb észreveszem!

  • molochtomika

    tag

    Mindenkit szeretnék megkérni, hogy vigyázzon kdavid87 nevű kollégával. Kb. 2 hónapja vettem tőle egy autós notebook töltőt. Hibás volt és közölte, hogy állja a javítását. Teljesen korrektül megcsináltattam és ő azóta ígérgeti,hogy kifizeti! Sajnos szava hihetetlen nem ér semmit! Ezúton szeretnék neki egy fekete pontot is kérni!!!!

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=molochtomika

  • netseft

    aktív tag

    válasz enginev3.0 #14875 üzenetére

    Jelentkezem. Az alábbi hozzászólásban szereplő felhasználók közül senki nem kapott fekete pontot: #14824.

    mokujin2: végül az üzlet létrejött, miután kilátásba került a fekete pont, sikerült lebonyolítani, így neki nem kérnék feketét.

    vigyu és filucci esetén viszont továbbra is fenntartom amit írtam, főleg az utóbbi felhasználó esetén, bővebben a linkelt hozzászólásban. Az ilyen hozzáállásnak jó lenne, ha nyoma maradna.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles

  • adolfka00

    tag

    válasz bmw365 #14309 üzenetére

    Szeritnem elég annyit mondani ,hogy Csordás mást nem is írok ne hogy gond legyen itt PH-n ;)

    Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)

  • Cleveland

    csendes tag

    Feketét kérnék imre888-nak!

    CoD4-et akart venni, de le akarta ellenőrizni a cb reg és bann mentességet.Én naívan megbíztam benne, és odaadtam neki.Máig nem jelentkezett, hogy mivan.Nagyon elkeserítő..

    "A méz nem ital, a medve nem játék!"

  • Dealer

    tag

    Fekete pontot kérnék roland1992-nek. Egy core2duo konfigot vásároltam tőle úgy hogy elvileg hibátlan minden alkatrész. Mikor kimentem hozzá hogy megnézzem működésközben persze működött rendesen. Mikor hazavittem és hosszasabb tesztelésnek vetettem alá, a gép 10percenként újraindult. Kiderült hogy az alaplap rossz. Miután vettem bele egy másik lapot az is kiderült hogy a VGA kari memória hibás.
    Persze ő állítja hogy semmi baja nem volt. Én ezt nehezen tudom elhinni... kértem hogy visszapostázhassam a hibás alkatrészeket azóta nem ír.
    Az üzlet eredménye: 19 000(konfig ára)+6000(új lap)+5000 (benzinköltség 200km-re)
    És VGA kari nincs, csak alaplapi integrált.

    [ Szerkesztve ]

  • válasz netseft #14911 üzenetére

    Arra vártunk, h reagáljanak, de mivel nem érdekli őket, jó is, h szóltál, megkapják ami jár nekik.

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

  • kdavid87

    csendes tag

    válasz molochtomika #14910 üzenetére

    Sziasztok!

    Válaszolnék az előttem szólókhoz, igen, [link] hozzászólásra válaszolva vett tőlem egy notebook autós töltőt, mivel az a laptop amihez használtam már nem volt meg, és így már majdnem egy éve nem használtam, összesen kb. 1 hónapot volt használva és nekem végig tökéletesen működött. Van rajta egy feszültség kapcsoló, amit a laptophoz mérten kell megfelelő feszültségre beállítani. Az adás-vétel sikeresen megtörtént egy számomra alacsony áron, de mivel nem volt használva, jobban láttam mintha itthon porosodott volna. Jelentem, dupla áron is csak neten lehetett találni hébe-hóba hasonlót. Amint a vevőhöz ért, mindent rendben talált és piros ponttal zárta az egészet számomra amit én viszonoztam is. Kb ezt követően 1 hónapra írt egy üzenetet h nem működik és h mi van. Én rosszul éreztem magam, de fura volt h most szól, illetve az h nem működik, mivel amíg nálam volt tökéletesen működött. Egy szerelőhöz is elvitte, de az megállapította, h sosem volt még szedszeve vagy belenyúlva. Én ezt nyugtáztam is, mivel gyári állapotban adtam tovább. Azt mondta senki nem tudja megcsinálni és visszaküldené. Sajnos én külföldön tartózkodtam és nem léptem be ide, így nem láttam ezt a levelét. Mire hazajöttem és megnéztem, kb 1 hét eltelt a levele óta, és küldött egy másikat h megcsinálták és akkor a javítási költséget küldjem el neki. Na most nekem ez már gyanús volt, h egyszer h hibás pedig működőképesen tettem el és küldtem el neki, utána 1 hónapra az érkezést követően h nem jó, és nem javítható, majd 1 hétre rá megjavították. Sajnos vagy így volt vagy nem, de ezért is szeretem személyesen ezeket lerendezni, mert ha megmutatom h igen, működik és odaadom, nem jön majd h jajj mégse működik nekem. Így azt gondolom h nem érdemlem meg ezt a fekete pontot, mivel sokmindent vettem illetve adtam el, de semmi probléma nem volt még eddig. Remélem így már világos. Köszönöm.

  • molochtomika

    tag

    válasz kdavid87 #14916 üzenetére

    Az egy dolog , hogy mennyit árultál és vettél! Arról nem szól a fáma, hogy telefonon legyeztetve közölted, hogy csináltassam meg és kifizeted nekem a javítási költségeket! Ez megtörtént,csak a felőled való utalás nem! És azért azt, hogy 1 hónap múlva jeleztem, kicsit olvasd át még egyszer kérlek! Ha a moderátorok szeretnék, nagyon szívesen belinkelgetem nekik a levelezésünket, ha ezt szeretnéd! Én teljesen korrekt voltam veled és próbáltam is úgy hozzáállni. De mivel te csak ígérgetted, hogy nem járok rosszul,mert te kifizeted a javítását, hát a szavadnak igazat gondolva,meg is csináltattam! Ha jól emlékszem te erőltetted,pedig én felajánlottam, hogy visszaküldöm, úgy ahogy te küldted! Ez persze neked nem kellett! Ez által, ha már filléreskedésekről beszélünk, vagy megkapom, amit ígértél, vagy jogosan jár a fekete pont neked és töröltetni szeretném a pirosat is,csak hogy félre értés ne essék! Remélem most is korrekt voltam és belátod, hogy igazam van és jogos a felháborodásom! :R További szép napot mindenkinek! :R

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=molochtomika

  • molochtomika

    tag

    válasz kdavid87 #14916 üzenetére

    Ja és ide nagyon nyugodtan írsz, bezzeg a privát üzeneteimre már 3 hónapja nem reagálsz semmit amiben szépen megkértelek, hogy tartsd be az adott szavad!!! :R

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=molochtomika

  • kdavid87

    csendes tag

    válasz molochtomika #14917 üzenetére

    Figyelj! Lehet, hogy mostanság nem válaszoltam, mivel nem láttam értelmét. Én 3000Ft-ért adtam el neked működőképesen, ami hasonló kategóriában a boltokban 7000Ft. Ha a javítás meg is történt ténylegesen ami elmondásod szerint 1100Ft-ba került, még így is jóval a bolti ár alatt van egy tökéletesen működő autós töltőd. Én bizton állítom h tökéletesen működő autóstöltőt postáztam, amit a hívásodban is leszögeztél, h a szerelő ezt állította is h teljesen eredeti, vagyis sose volt még szétszedve. Szóval összegezve, legközelebb mint most is szerettem volna ragaszkodni a személyes átadáshoz, h hasonló gyanusítgatás sose forduljon elő. Én nem hiszem h ezért akármilyen feketepontot is megérdemelnék.
    A jövőben nem szeretném ha ezen lovagolnánk, én ezt állítom, te meg azt. Szerintem így is korrekt voltam, én kaptam 3000-et te neked meg van egy bolti árát figyelembe véve 7000Ft-os tökéletesen működő autós töltőd 3000+1100-ért mivel ennyit mondtál szerelési költségnek.
    Üdv

  • molochtomika

    tag

    válasz kdavid87 #14919 üzenetére

    Tudod az a baj ezzel, hogy ilyen viszonyítással akkor add vissza az egész pénzt persze postával együtt, mert nem te vagy Harry Potter, hogy HOPP POSTÁVAL küldted, visszaküldöm neked és megveszem boltba, akkor tudom,hogy garos és kész. Tudok hova menni, ha gyárilag roncs töltőt kapok! Te azt ígérted állod a javítás költségét, én azon vagyok felháborodva, hogy ehhez nem tartod magad! És igen is megérdemled ezek után a fekete pontot,mert nem tartod a szavad! Ez pedig az én véleményem és remélem megérted és persze a moderátorok is. Ez nem megfelelő hozzáállás, ahogy te látod a dolgokat!!!!

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=molochtomika

  • molochtomika

    tag

    válasz kdavid87 #14919 üzenetére

    És mi az, hogy nem láttad értelmét? Tettél egy ígéretet, ami gondolom nem a becsületed felett álló összeg lenne! 1100 FORINT!!!!! Gondold azért át. Vagy csak ne ígérgess! Máskor a vevődnek jelezd, hogy így járt és nyelje le! :W :W :W További kellemes napot! Ennél sokkal kevesebbért szoktak feketét kérni. A FEKETE PONT PEDIG JÁR! :R

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=molochtomika

  • máyköl

    veterán

    Mephisto#001 -nek jár egy feketepont. Anyagilag nem károsított meg, de elhurcolt a Keletihez, ahol a terméket azzal az indokkal nem vette meg, hogy rossz állapotban van, miközben a hirdetésben elég egyértelműen leírtam, hogy nem jó állapotú. Tudod, ezért szoktak képet kérni, hogy az ilyen találkozásokat megelőzzük. :U

  • FeeLing_

    csendes tag

    Hellosztok!

    Érdeklődnék, hogy cuccoska06 taggal üzletelt már valaki?

    Előre is köszönöm a választ!

    Üdv,
    FeeLing_

  • válasz FeeLing_ #14924 üzenetére

    Nem hiszem, h választ kapsz ebben a topicban. Nagy mázli kellene hozzá, h pont benéz valaki ide, aki üzletelt már vele.
    Kereső sem dobott ki róla semmi rosszat.

    Am miért kérdezed? :F

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

  • Mephisto#001

    csendes tag

    válasz máyköl #14922 üzenetére

    máyköl-nek szintén jár a fekete pont mert 1: nem az övé a termék és bármit kérdeztem tőle az volt a válasza hogy ő nem tudja mert az ismerőséé a telefon. Hát akkor az ismerőse hirdesse a telefont és jöjjön el a talira. 2: azt elfelejtette közölni hogy nem működik a gps-e a telónak az egyébként beépített gps-vevővel rendelkező pda telefont. Még jó hogy nem veszem meg a szar telefonját hogy utána röhögjön a markába hogy sikerült jól átvernie. Úgyhogy inkább neki jár a fekete pont nem nekem

  • Ferdzsoo

    addikt

    válasz Ferdzsoo #14499 üzenetére

    feldeci kolléga az imént írt nekem, jó 1 hónap szünet után, hogy nem tudott internethez férkőzni, (ezt láttam is mivel több mint 1 hónapig be sem volt jelentkezve), és elnézést kért a történtekért, igazat adott nekem.
    Történtek ellenére korrektnek tartom, hogy legalább utólag leírta a történteket, és elismerte a hibáját, kifogások keresése nélkül.
    Gondoltam ezt még leírom, midnenki mérlegeljen saját belátása szerint.

    [ Szerkesztve ]

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

  • Abuda

    csendes tag

    Már megszoktam hogy nem lehet az emberek szavára adni,de ez most nagyon felnyomta az agyvizem. A kedves tag hirdetett egy terméket, amit megakartam venni kp-ra. Hívás után közölte, őő 3000ft al már drágább ,mert ő így irkálja. Ok. Legyen gondoltam még így is jó. Utánna szó volt cseréről, mivel volt vmim amit eltetetett (jegeltem) hogy majd azt adom érte nem a pénzt. De a randevú tegnap nem jött össze, hívásokra nem reagált és még egy privit sem küldött este hogy bocs te f*sz nem kell a cuccod. Most látom hogy tegnap este újraregelt és még drágábban feltette a terméket. Én nem ajánlom a vele való üzletelést , az ilyen ember nem korrekt. ronam

  • feketeibiza

    tag

    válasz nappa #14465 üzenetére

    a szerelö akivel mentem lebeszélt,de ösem kellet volna ahoz h lássam hazáig nemjutok el vele föleg autopályán!!! meg nekem egy 100 e ft os lapost plusz 10 e kellet volna adnom ami nemlett volna tul jogos!!
    a kanna nem ért annyit mint a z a 100 km amit megtettem!!
    pedig ittis tudtál volna felvilágositást adni a motor állapotárol!
    ez az üzlet nem jött össze!! de azért amit te kannának nevezel,az nemért egy fekete pontot!! csak te megsértve érezted magad hogy nemtudsz olyan jól kiszálni a motorból!!
    mindenesetre én kérek elnézést!

    [ Szerkesztve ]

    Ha már irok elvárom hogy visszairj! Köszönöm!

  • lambda5

    tag

    Egy Fekete pontot szeretnék kérni IDZ kollegának ! [link] ezért az üzletért !

    Az árban megegyeztünk, átutaltam, a kártya kis késéssel de rendben megérkezett...(eddig ok.)
    A probléma: A 8600GT nem indult el az új alaplapban amibe szántam. Mivel láttam már egy-két dolgot, ezért kipróbáltam a saját gépeimben is: eredmény nélkül. (Az egyik kisípolta, a másik csak nem indította.
    Írtam a dologról IDZ[link]-nek, aki elárulta, hogy valakinél már volt a kártya, ahol szintén nem indult el....de IDZ gépében működött!
    Tettem még egy kísérletet egy szintén új gépben (AMD 740) ,de ott is kisípolta a gép.
    Megegyeztünk, hogy dobozában visszaküldöm és ő visszautalja a pénzt.
    A Kártyát visszacsomagoltam, (videókártya dobozában, nyomtatott címzéssel a dobozra ragasztva és a széleinél barna kartonragasztó szalaggal megerősítve...) és 2011.07.13-án feladtam levélként, több csomaggal együtt... (Itt követtem el a legnagyobb hibát, hogy nem ajánlott küldeményként küldtem (így növelve a költségeimet :((( ) és üzentem privátban a postázásról.
    Ami kiverte a biztosítékot nálam: A küldemény nem érkezett meg azóta sem, így természetesen a pénzemet sem kapom vissza ! :W
    Természetesen írtam neki, de Ő állítja, hogy a kártya nem érkezett meg. (Természetesen az aznap feladott küldemények mind odaértek...állítása szerint ennek kivételével ! )

    lambda5

    ...Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!

  • Lacazr93

    senior tag

    Szeretnék kérni egy fekete pontot judek hirdetőnek a nem túlságosan vevő centrikus hozzáállásáért. Írtam neki egy videókártya kapcsán, cserét ajánlottam (a hirdetésben kint van hogy beszámítás nincs, de én nem is beszámíttatni akartam volna..). Ezt a viselkedést azt hiszem hogy nem érdemeltem ki ezzel.

  • Tottika

    tag

    Feketét kérek mostmár én is raub alaknak,nekem igérte a telefont,közben vettem hozzá egy előlapot,majd azt mondta eladta...no komment,szemét dolog az ilyen ráadásul árulhatom az előlapot is.
    [link]

    Hozzáteszem én sosem adtam még senkinek(bár nekem adtak már,pedig nem voltam hibás)mindig benyeltem az ilyeneket,de mostantol változik a dolog.Utálom ha hülyének néznek.

    [ Szerkesztve ]

    T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

  • Dominó85

    veterán

    Szeretnék kérni egy NAGY fekete pontot Muri4466 kisasszonynak, mert tegnap megbeszéltük, lefixáltuk, hogy MA megveszem tőle ezt, erre MA közli privátban, hogy meg sem beszéltük és hogy eladta másnak. MI VAN? Ilyet nagyon nem szép csinálni, ráadásul újoncként ki akart oktatni a PH szabályairól. Nevetséges. :((( :((

    [ Szerkesztve ]

    * Péter - 06302461862 *

  • ken26

    tag

    fekete pontot kérnék Brémester kollégának sajnos sokan vannak akik hülyének nézik az embert,nekem adta el a video kártyát,azt igérte el küldi,erre 2-nap után irja eladta másnak,csak ha valakit még hitegetne ne higyetek neki!

    A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

  • Dealer

    tag

    válasz djculture #14923 üzenetére

    Így van ezaz, mondjuk szomorú hogy a hirdetése még mindig él és nem törölte.

  • Paci84

    csendes tag

    válasz FeeLing_ #14924 üzenetére

    hali!
    sajnos igen, vettem tőle egy gépet, de egy vicc volt az egész...
    ezt hirdette:
    Komplett játékra összerakott pc 19"-os Tft-Lcd monitorral
    - Processzor: Inter pentium dual core e2180 2x2.0ghz huzva
    - VGA: ATI Radeon 3850oc 512 MB DDR3
    - RAM: 1 GB 800mhz
    Ehhez képest:
    a monitor nem 19"-os, hanem 17"-os
    a proci egy e2160-as, ami nem 2ghz, hanem 1,8 Ghz
    a memóriákból az egyik 512-es 667Mhz-es, a másik 533-as, és egyik sem 800 Mhz-es
    több USB port van, ami nem működik
    a videokari nem 512-es, hanem 256-os
    Na erre varjatok gombot

  • dr.bubo

    őstag

    Kérnék egy fekete pontot korion-nak, ezért. Az üzlet nem jött létre, mert a megbeszélt időben/helyen (amit ő privátban el is tolt egy nappal), nem jött érte, s nem is értesített se milyen módon sem. Kár nem ért, de nem árt figyelmeztetésnek neki egy fekete.

    Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

  • máyköl

    veterán

    Fluorka -nak egy nagy feketepont. Senki ne üzleteljen vele, bár ahogy látom van már egy pár negatív értékelése...

    Két telefont szerettünk volna elcserélni. Szombatra megbeszéltünk, egy időpontot. Nem volt a legjobb, de megoldottam, sűrű volt a programom. Erre hív előtte, hogy nem jó mégsem, rakjuk át pár órával későbbre. Mondom baromi jó, nem baj, addig csináltam a többi dolgom. Majd hív megint, hogy az sem jó, mert az unokaöccsére vigyáz, és nem tud jönni. 3 órát vártam csak rá, a semmiért. Oké, vasárnapra megbeszéltünk egy másik helyet, 11 órára.

    Konkrétan 11 -kor hívtam, hogy na mivan, hebegett-habogott, azt mondta, hogy reméli, hogy 1 óra múlva itt lesz. Baromi jó, az hiszi, hogy időm mint a tenger. :U
    Majd egészen 2 óráig halasztotta-húzta, vagyis tegnap 2 órát vártam rá. Utána szimplán nem vette fel nekem a telefont, de bezzeg ide volt ideje bejelentkezni. Írtam itt neki 3x, nem írt vissza.

    Másik számról tegnap felhívtam, persze egyből felvette, nem tudta, hogy én vagyok. Mondom elmagyaráznád, hogy miért nem jöttél el, és miért nem veszed fel a telefont? Erre ő cinikusan annyit felelt: Aha, oké. Majd kinevetett, és lenyomta a telefont.

    Ahogy olvasom itt róla a véleményeket, láttam, hogy mással ugyanezt csinálta, nem kizárt, hogy az a hobbija, hogy embereknek rabolja az idejét, és ő ezt valamiért élvezi.
    Nem értem hogyan lehetnek ilyen emberek még mindig itt. Megbízhatatlan, inkorrekt személy, messze kerülje el mindenki! Órákat pazaroltam el rá.

    [ Szerkesztve ]

  • qfm

    senior tag

    Sziasztok, bár ezért fekete pontot nem kérhetek, de egy tanulságos történet egy nulla értékeléses újoncról:

    bence007 árulja ezt a telefont: [link] 2011.06.10-e óta.

    Tegnap felhívtam délután hogy szeretném elrakatni ma délelőttig, mert ha megkapom a pénzem meg is veszem. Belement. Fél órával később sikerült előteremtenem a pénzt, gondoltam nem váratom, fel is hívtam, mondta hogy jó, megnézem, és ha kell elviszem. Mondtam hogy komolyan gondolom a vásárlást, és el is hoznám.

    Itt jött az első furcsaság. Kérdezte hogy megengedem e hogy lementse róla a cuccait ha megveszem, vagy mentse le most? Kérdeztem hogy ezt hogy gondolja, ott helyben, vagy hogy. Mondta hogy nem, tehát elvinné lementeni. Kértem hogy mentse le este, mert el is szeretném hozni a telefont.

    Még este is írtam neki, hogy várom már a telefont, meg hasonlóak. Megbeszéltük hogy ma találkozunk 9 és 10 között, amikor odaér a megbeszélt helyre. Mivel adásvételit akartam íratni, és neki nem volt tanúja, így felkelt miatta két ember korán, egyik ráadásul másik városból jött, mert helyben nem volt csak 1 ismerősöm aki ráért, és odautaztak a megbeszélt helyre.

    Próbáltam felhívni háromnegyed 9-kor, kinyomta. Mondom biztos úton van. Közbe én meg a két tanú odaértünk a helyszínre és vártuk a hívást. Még kétszer hívtam, nem vette fel. Majd fél 10kor hívott fel hogy az a helyzet hogy este még valaki felhívta és ráígért az árra. Meg elkezdte ott nekem magyarázni hogy én kinek adnám el, nem annak aki többet ad? Mondom ha oda ígértem akkor nem. Annyi nem volt benne hogy este vagy hajnalba felhívjon, vagy írjon legalább egy rohadt üzenetet hogy ne szopassak mindenkit miatta, beleértve magamat is.

    Erre jött ami végképp felhúzott: "Én nem mondtam hogy eladom neked, csak azt mondtam hogy megnézed és ha kell elviszed.". Erre nagy kegyesen mondta hogy ha nem jön össze az üzlet, hív. Mondtam hogy engem ne hívjon.

    Ilyen emberrel én nem akarok üzletelni, de másnak sem ajánlom, az esetre tanúm van, pont az az ember aki beutazott ph-s, ha szükséges a hitelességhez, be tudom linkelni ki ő. További érdekesség, hogy másfél hónapja árulja a telefont, és valaki pont akkor ajánlott felé, mikor én fél nap alatt elhoztam volna. Mindenki gondolja végig akit érdekel hogy hogy lehet ez.

    Hosszúra nyúlt, de remélem valakit megkímél a szopástól ez a leírás. :(

    [ Szerkesztve ]

  • qfm

    senior tag

    válasz Borosz #14946 üzenetére

    A legjobban az idegesít, hogy legalább szólt volna éjjel, vagy kora reggel. Akár egy üzenettel is, akkor szóltam volna a többieknek hogy legalább ők ne fáradjanak emiatt, és csak én idegesítettem volna magam.

    [ Szerkesztve ]

  • medvegy

    aktív tag

    Sziasztok!

    Az alábbiakban röviden meg szeretnék osztani veletek egy történetet, amiből ki fog derülni, hogy miért is érdemes vigyázni Balas17 nevezetű fórumtársunkkal.

    Kb. egy hónapja meghirdettem egy MSI NX 6600GT videokártyát (hirdetés itt), amiért Balas17 jelentkezett. A kártya nem volt hibátlan (u.i. zöldes képet adott), ezt Balas17 tudomásul is vette, és az árat is ehhez mérten alakítottam a hirdetésben.

    Elég hosszas alkudozás után, úgy állapodtunk meg, hogy a kártyát utánvéttel küldöm neki, jelentős engedményt adva, postával együtt 3500 forintért. A posta utánvéttel együtt 1690 forint, így a kártyát összesen 1810 forintért kapta volna meg. Gondosan becsomagoltam a kártyát, és postára adtam.

    Mikor már több nap eltelt, privátban rákérdeztem, hogy mi a helyzet, megérkezett e a hardver? Erre Balas17 azt reagálta, hogy igen megérkezett, és be is ment a postára a megérkezéstől számított harmadik napon, de a kártya nem volt már ott, hanem már visszaküldték nekem valami adminisztrációs hiba folytán előbb.

    A mai napig nem válaszolt az említett fórumtárs az utolsó levelemre, noha látszik, hogy rendszeresen látogatja a PH!-t.
    Megelégelve a dolgot, bementem a postára a feladáskor kapott szelvénnyel, és kiderítettem, néhány dolgot az idejekorán visszaküldöttnek hazudott csomagról, és ennek ismeretében írtam még egy üzenetet Balas17-nek, amit idézek:

    Úgy gondolom Balas17 rászolgált arra, hogy itt megemlítést nyerjen. Mint az utolsó idézetemben is olvasható aug. 4-ig kapott haladékot, hogy átvegye a csomagot. Ha ez nem történik meg, akkor a károm, már anyagi jellegű (értsd. postaköltség, 1690 ft) és ezáltal kérni fogom neki a fekete pontot!

    A történetem igazolása képen, bemásolom privát beszélgetésünk screen shot-jait:

    Meg kell említenem, hogy az említett fórumtárssal ez előtt már sikeresen lebonyolítottam egy utánvétes üzletet. Egy olcsó számítógépházat küldtem neki. Akkor simán ment a dolog, még kérésére kölcsönösen pirospontot is javasoltunk egymásnak. (Amit végül ő elfelejtett nekem megkérni.)

    Pribvát üzenet közzététele tilos! Ezen idézetek moderálva lettek.

    [ Módosította: Oczu ]

    FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

  • k.geri19

    tag

    hello
    vigyázzatok betti182-vel
    én cseréltem vele egy vodafone 533 jo akkuval.
    és kaptam egy 5200 telefont. hibátlanként irta.
    viszont idővel azt tapasztaltam 2és fél óra alatt lemerül full akkuval csontra eddig nem érdekelt hogy mi a szitu másodlagos telo volt de mostanába elsődleges lett és gondoltam szólok óvatosan vele való üzletelés. kb 2honapja volt az adás vétel akkor se voltam megelégedve a cuccal régebben irtam is ide,
    nem kérnék feketét neki bár rejtett hiba de figyelmetlen voltam az adásvétel elején. de legyen nyoma az irásomnak:)

    Üdv

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=k.geri19

Aktív témák