Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    Kedves ZTE Blade userek!
    Szeretnék venni egy új telefont és megtetszett ez a készülék. Most egy Nokia 6131-em van, 1 évig volt egy 5800-m (kereken 1 évig, az utolsó részlet visszafizetése utánig bírta, utána kuka, nagyon nagyot csalódtam az újabb kori Nokiákban), a 6131 már 6. évét tapossa, végülis kiválóan működ...ne, ha nem merülne le pár nap alatt (2-3 éves korában még hetente talán egyszer töltöttem), ne recsegne már kicsit a hangszórója, ne lenne már kopottas... Hátul az akkumlátor már mintha kezdene púposodni(!), már látszik a hátlapon is. Másodjára is le szeretném cserélni.
    1 év alatt egy okostelót használva azért kialakult, hogy mire is kell igazán. Szeretem ha testreszabhatom amit használok, legyen az a desktop gépem, autóm, telefonom, stb. De az 5800-ban a Symbian oprendszer nem igazán győzött meg a programellátottságáról, sem a gyorsaságáról. Maga a készülék használhatatlanná vált, mikor pl. egy GPS progit futtattam, közben neten kerestem a pontos címet. Kifogyott a RAMból és ezt úgy adta tudtomra, hogy másodpercenként felugrott egy leokézandó ablak, így ki sem tudtam lépni amiből kellett volna, csak a restart segített. Olyankor szívesen a földhöz csaptam volna, de finom műszerrel finoman bánunk ugye :)
    Szóval amire kell és fontosnak tartom, hogy azt megfelelő sebességgel tudja:
    - ms word (.doc) és .pdf doksik olvasása
    - gyors menü
    - mp3 lejátszó
    - személyre szabhatóság és sokféle elérhető program
    - GPS (akár autós navigációra is, telefontartóba rakva, szélvédőre pl.)

    Ahogy láttam mindezt tudja ez a készülék.
    Nagyon csábító az ára, ahogy olvastam a kamerája a leggyengébb pontja, de sötétben nem fényképezgetek amúgy se, ha irodai/nappali megvilágításban dokumentumot pl. olvashatóan le lehet vele kapni akkor már megfelel, nem ez az elsődleges szempont, a lívánságok közé sem írtam be.
    A kérdésem tehát hozzátok, hogy mindezt milyen sebességgel, milyen gördülékenyen adja elő?

    Válaszotokat előre is köszönöm!

    www.vakbelmutet.hu

Aktív témák