- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
Beszállok Én is egy X8-assal. A héten megjött, az alapokon át is futottam vele, de jobban tesztelgetni csak hétvégén lesz időm.
A képminőség első ránézésre rendben van. -
T_Stark
őstag
Nálatok rendben van a hangja?
Nekem ha HDMI-n küldöm ki, tök alapzajos, zúgás hallatszik alatta ha felhangosítom.
Jack kimeneten még rosszabb, ott ha teljesen bedugom nagyon búg, úgy kell vele játszani, kicsit visszább húzni, de úgy is búg csak kevésbé... -
T_Stark
őstag
Ha nincs lejátszás, csak a menüben vagyok, akkor is hallani ha feljebb hangosítom.
Filmek alatt szintén, most pl ZDMC-vel néztem, de máskor is hallani.
Most nem tudom hogy itt valami el van állítva, vagy ez ennyire zajosan adja ki a hangot.Tv-k keresztül van kötve, lehet hogy azért csinálja, de a lejátszó jack kimenetén akkor is jónak kellene lennie.
Másik kérdés, hogy a HDMI CEC-nél hiába állítom be hogy ne kapcsoljon be a TV-vel együtt, akkor is bekapcsol, ez másnál is ilyen?
-
T_Stark
őstag
Na leírom pontosan.
Van a Zidoo X8, erre van rákötve HDMI-vel egy Sony W809C TV, és a TV jack kimenete megy az erősítőbe (mivel az erősítőmön csak analóg bemenet van, nincs más megoldás, optikát így bukom).
Így ugye HDMI-n megy ki a hang is a Zidoo-ból, és a TV küldi jack-en az erősítőbe.Másik verzió, mikor a Zidoo jack kimenetét kötöm közvetlenül az erősítőre, de így is búg, és mozgatni kell a jack csatit hogy viszonylag jó legyen, ha bedugom koppig, akkor nagyon búg.
Akkor azt mondod ehhez valami spéci jack-rca kábel kellene?[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
Na kikapcsoltam az egész HDMI CEC-t úgy ahogy van, akkor is bekapcsol az X8 a TV-vel együtt
Kezd ez a lejátszó is az agyamra menni... -
T_Stark
őstag
Na feldobtam Én is az X8-ra ezt az 1.2.11-et, és nem akarom elkiabálni, de így első körben úgy tűnik hogy megoldotta a magától bekapcsolgatós bugot.
Bekapcsoltam a TV-t, majd az erősítőt, és a Zidoo-n a kis előlapi LED maradt szépen piros, vagyis nem kapcsolt be. Eddig mindig indult a TV-vel együtt.
-
T_Stark
őstag
Első észrevételem az 1.4.6-tal, hogy sokkal jobb lett a távirányító érzékelője, nem kell olyan pontosan célozni mint eddig, és veszi a jelet.
-
T_Stark
őstag
válasz pataslogeza #1508 üzenetére
A ZDMC-ben külön be kell állítani a magyar nyelvet a beállításokban.
A TV-n is engedélyezve van a CEC?
A ZDMC a Kodi Zidoo változata, ha beállítod a beállítások/videó/lejátszás-ban, akkor a ZDMC-vel nyitja meg a filmeket, nem a külső lejátszóval, az csak az alpértelmezett. Mellesleg nekem semmi bajom a Zidoo-s lejátszóval. -
T_Stark
őstag
A megjelenítésnél ti melyik módot használjátok? YCbCr 444, 422? Esetleg RGB?
Mi a különbség? -
T_Stark
őstag
Nálatok jó a felirat kereső?
Régebben tök jól megtalálta a sorozatokhoz való magyar feliratot, most meg 1.4.12-vel mindenféle arab francokat hoz be...
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest