- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Humanoid robotok: Kína legyőzné a Teslát
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- YouTube
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Banggood
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
Ott valami beállítási hiba lesz vagy a droidban vagy a lejátszóban.
Melyik lejátszásnál van a hiba?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Na ugorjunk neki még egyszer.
Jack kimeneten még rosszabb, ott ha teljesen bedugom nagyon búg, úgy kell vele játszani, kicsit visszább húzni, de úgy is búg csak kevésbé... - mit dugsz ide és miért?
Mik vannak ? erősítő is van? Mivel van összekötve a TV-vel? HDMI esetleg kicserélni. kevés az infó.Tv-k keresztül van kötve, lehet hogy azért csinálja, de a lejátszó jack kimenetén akkor is jónak kellene lennie. - ezt pontosítanád mert nem értem.
A kompozit videó és audio port (CVBS kimenet) egy összetett több pólusú jack kimenet amihez spéci négy pólusú dugó kell és abban is van több féle bekötés.A menüben be van kapcsolva a lépegetés hangja és akkor hallod a kattogásokat, na ekkor üzemel az erősítő része és valószínű ennek a fehér zaját hallod.
Még a KODI-ban el lehet állítani a hangokat de a belső lejátszónál nem sok minden állítható.
HDMI-CEC evvel én nem foglalkozok, sokan panaszkodnak másik boxoknál egyenlőre kapcsold ki amíg nem rendeződnek a hang hibák.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Ez a te megoldásod:
Digital-Optical-Coaxial-Toslink-Signal-to-Analog-Audio-Converter-Adapter-RCA-OB
Vagy kintről vagy itthonról drágábban és gyorsan. Ezt bedugod a optikai kimenetbe és megy RCA-n az erősítőbe. Van belőle 5.1 kimenettel is az sokkal drágább de ha van hozzá erölködő akkor megéri. A TV átengedi az 5.1 hangot az optikai kimenetelen a menüben választani kell a kimenetet. Meg fog szűnni a bugásod. gyenge a Tv jack kimenet azt fülesre tervezték.
Akkor azt mondod ehhez valami spéci jack-rca kábel kellene? - igen de elég nehéz hozzá találni, ki kéne mérni a bekötést a másik topikban van a bevezetőben róla szó olvad el. vagy ebben[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
-
djpundro
aktív tag
Nekem az x9s et nem a tv kapcsolja be ,erdekes modon hanem amikor a Sat VU+ DUO Receiver startol meg mielött a tevem bekapcsolna ,startol a Zidoo szinten .De ez nekem direkt tetszik igy .De mingyart kiprobalom ha kikapcsolom a zidoon .
Auto power on from tv kikapcsolod a Cec alatti menüben es mar nem is startol .baris nalam nem .
[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Auto power on from tv kikapcsolod a Cec alatti menüben es mar nem is startol
Nalam 1.2.7 van rajta .Nalad is a legujabb ?Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
Beni2360
Topikgazda
ez itt csak így működik. - igen, de miért akartad a KODI-ban megnézni a 3D filmet? ha be van kapcsolva a külső lejátszó akkor automatikusan átvált rá és jobb is a képe.
Én a filmek kiválasztását a KODI menüsor - FILMEK - CÍMEK - és ottan már látom az összes média tárban levő filmet képekkel és leírásokkal és onnan indítva ugrik elő az ISO és a 3D ISO-nál a kérdés panel a lejátszáshoz. Nekem nem sikerült a lemez menü behozatala, pedig azt olvastam, hogy menni kéne.
-----------------------------------
mayday00 - igen tud van egy külső lejátszója amelyik tudja de még a KODI is.
----------------------------------
djpundro - Akkor mégsem küldöd vissza?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
Amiről tud a Zidoo az a kikapcsolt box egy idő után magától visszakapcsol ha a tv-n aktív a hdmi-cec de nem küldi a tv a bekapcsoló jelet.
Nem nagyon kapcsolnám ki a Bravia Sync-et mert a tv távjával megy a box is.
_______
Nálam olykor önálló életet él a box. Magától pause-ol, hangerőt növel/csökkent. Lehetséges, hogy a T..ram LED izzó olyan frekit ad ki magából ami bezavarja a boxot?
Pont a boxal szembe van 2méterre a lámpa. -
tomp
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz T_Stark #1585 üzenetére
Én viszont igen, szóval már kellett volna észlelnem ha lenne. Sajnos DTS-HD hangsáv (DTS:X és Atmos hangsávról nem is szólva) nincs magyar szinkronnal, kivéve a SW Ébredő erőt és más nem is jut eszembe.
Igaz, és BD / BD3D (.iso) esetleg BD REMUX (.mkv) filmeket nézek csak, az azok alatti minőség nem érdekel.Beni2360: így már értem a dolog lényegét. Ez pont azon kevesek egyike amit sosem akartam állítani, mert minek...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz T_Stark #3376 üzenetére
Nézd meg kérlek még 1x, nálam - X10 / 1.5.0 fw
a 1080p24 felső sora néha megrándúl. itt is 24,01 infó sáv
a 30 -s is ott még a középső is,és fent az infó sáv 30,01 ír.
az 59.94 nagy ritkán látni valamit[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen