Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    válasz kleinguru #8910 üzenetére

    Azon az oldalon max 5.2-es BootLoadert tölthetsz le, kezdésnek tökéletes választás. Ha már működik akkor mehetsz tovább a 6.0.2 felé. Tudom sokan javasolják, hogy egyből a 6.1-et rakd, viszont az még (Szerintem) mindig Alfa verzió, egyelőre nem erőltetnem. Azért mondjuk disznóság, hogy még az 5.2-5967-es verzió sincs fenn, szóval az oldal még működik, de régóta nem frissül ott semmi. :(

    Főverzióst tölts, ez egyértelmű!

    Felteszed a PD-re. Részemről mindig is a Rufus-t favorizáltam az oldalon leírt W32Disk imagerrel szemben, de ez lehet ízlés dolga.

    Nos a QC és a SynoDNS már nem működik fake regisztrációval. Viszont hogy kell-e SN (?), ott a lehetőség generálni egyet az új generátorral, viszont a MAC adress mindenképp kell. Ugyanis a MAC alapján foglalsz Statikus IP-t a NAS részére a Routerben. Szóval vagy használod az alaplapi hálókártyád MAC-ét vagy beírsz egy 00:11:32 kezdetű MAC-et az rajtad múlik, de kell!

    A Routerben keress a MAC alapján IP-t és azt próbáld a böngészőben megnyitni, pl: 192.168.0.9:5000

    Nekem jó néhány alkalommal volt hogy telepítés közben valami hót hülye IP-t írt ki amivel a telepítő le is futott, de telepítés után az Assit nem találta, persze mert az adott MAC-hoz volt foglalva statikus IP, és micsoda meglepetés azon ott volt . :)

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák