Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    válasz Mauzes #7595 üzenetére

    Az hogy az img edit nincs megemlítve, ezt úgy értettem, hogy ugyan a kiírás utáni cfg edit benne van a leírásban, de ha Win 7 alatt nem megy, akkor OSFmountt-tal magát az img-t kell editálni, és ezt magamtól nem találtam volna meg a fórumban. Persze megértem, hogy régi hozzászólást már nem lehet módosítani.

    Nézd az hogy W7-alatt nem megy - tán te vagy a második akinél jelentkezett. Legalább is senki más nem panaszkodott még erre. Az Osfmount-os mókolás, nem is a W7 miatt készült, hanem az eredeti DSM 6 telepítéséhez kellett, tán még a Jun v1.0-hoz is kellett.
    A topik leírást meg magam bővítettem már hetekkel ezelőtt és benne van az OSFmount haszálata is, de ide fotózom neked.

    Mondjuk pont az osfmount-os leírásban találtam egy sort, ami hasznos lehet, ha módosítjuk a grub.cfg-ben.
    Optional: Change set timeout='1' to set timeout='3' - This will allow you more time to make a selection in the Grub Boot Menu when it appears.

    set timeout=3 hatására egy kicsit tovább lesz látható a Grub Boot Menü és nem ugrik azonnal a végrehajtásra. Emlékszem a kurzoron tartottam az ujjam, hogy tudjak váltani, mert nekem az AMD verzió kellett.

    Természetesen amennyiben lesz végleges Xpenoboot a DSM 6-hoz abban az esetben el fog készülni egy végleges leírás is hozzá. Szerintem jelen pillanatban is ott van minden a topik leírásban ami egy sikeres DSM 6 frissítéshez vagy új telepítéshez szükséges.

    Hozzászólást módosítani csak és kizárólag a Moderátorok tudnak!

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák