-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Ez a kerdes bennem is felmerult. Szerintem tuti van/lenne rajuk is kereslet, ugy mint a szornyesre.
5 eve amikor eloszor voltunk kinnt asszonnyal ausztriaban es onnan hoztam 455 ml-s Red Bullt es kerdeztem az itthoni nagy aruhazakban hogy lehet e kapni vagy lesz e itthon, sok helyen neztek ram hogy ok meg nem is lattak akkora kiszerelesben.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
szekra
Topikgazda
Végre megkóstoltam a zöld hell-t is. Azt kell mondjam ez sem rossz, sőt, ha ez lenne 500ml-es kiadásban, jól lehűtve egy forró nyári napon bestbuy lenne nekem 280 ft-ért. (139 a 250ml)
-
törölt tag
Régen jártam már erre.
Slot-ot láttatok még valahol, vagy már sehol sincs?
-
Jarod1
addikt
na megittam 1 műanyag flakonos adrenalint, baromi édes volt..
-
Laraxior
titán
Egy ilyet sikerült szereznem, most iszom. 40mg/100ml... fasza Vettem még egy OXXO-t, de az akkor a hűtőben marad.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
T-unit
őstag
válasz Cartev #17591 üzenetére
Ukránok egyáltalán nem keresnek jobban mint idehaza, és előbb írtam náluk is átszámolva kb 1500Ft a nem limitált 591ml-es alukivitel, egyszerűen csak rohadt drága az mindenhol boltból is.
Az 500ml-es alma + szőlő hellt én már hónapokkal ezelőtt is mondogattam jöhetne drágább monsterek ellen, végre lenne vmi minőségi hazai is 500ml-es nagy kivitelből a sok hulladék Adrenalin mellett.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
törölt tag
válasz T-unit #17615 üzenetére
Lassan oda jutunk, hogy igaza lesz és ők keresnek majd jobban. De jelenleg valóban nem keresnek jobban, sőt még rosszabbul is. Sok dolog olcsóbb, de sok ugyan annyi. A fizetés meg fele az itteni viszonyokhoz képest. Felével meg nem olcsóbb ott se.
Én holnap rákérdezek a boltosra, hogy tartatok az összes létező Hellből akkor miért nincs még mindig egyik Summercool se, legalább egy kartonnal hozzatok.
-
T-unit
őstag
válasz #90933760 #17616 üzenetére
Ma vettem épp köki tesco-ba már akciósan is 140Ft-ért summercoolt, ott még több tálca is volt belőle, és 100x finomabb a másik lila limitálnál, az olyan semmilyen igazából a zöldhöz képest, zöldből felőlem már akár most is jöhetnének 500ml-es kivitellel ism olykor nekem igesnis kevés sajna a kicsi 250ml-es, azt van mikor kapásból 2-t kell vennem belőle elég is legyen, ami azért jóval kényelmetlenebb mint 1db 500ml-es arányaiba olcsóbb doboz belőle.
üdv.
-
dragonfx
veterán
válasz Laraxior #17608 üzenetére
40mg.s rise energy.t hol vetted?mennyiért?
Nekem a zöld monster volt izre a legrosszabb.
Amúgy 400 körül lenne a rockstarnak is piaca én azt sajnálom nincs...
Zöld oxxo már minden 5. Boltban van kb.kisboltokban.
Fel literes hell.mi értelme??elég a kicsi bele 38as...Jövő hétfőn kiprobalunk egy új rockstar.t már úgy várom.valszeg a zöldet.
Szerintem ez a 2 új summercool hell nem nagy show. A szolos jobb.ha választani kéne inkább a zöld.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Laraxior
titán
válasz dragonfx #17618 üzenetére
Reálban asszem
Jóféle, bodzás. Elvileg limited edition. De nincsen egyáltalán energiaital íze. Volt még pár darab a boltban, a nagy Hellek mellett."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ToBeY
nagyúr
Ha ki is jönne a 500ml hell okosan kéne beárazni,hogy 300 huf-os Monster mellett legyen esélye.
-
dragonfx
veterán
válasz concret_hp #17619 üzenetére
vagyis ice cool?igen az faja kiwi.s.
monster mellé max a rockstar lenne ellenfél. a hel.nek nem lenn esélye."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
T-unit
őstag
válasz concret_hp #17619 üzenetére
Abba meg nekem túl kevés volt a kiwi, ettől függetlenül kb ott is mindegy, csak ne alap tuttifrutti legyen amitől mára hányingerem, az a gond az téli kiadás volt, ez meg nyári, gondolom ugyanugy eltűnik szép lassan mind3 új íz sajna, de akkor nem baj kitalálnának jövőben ezeknél is jobbat.
üdv.
-
dragonfx
veterán
-
T-unit
őstag
-
dragonfx
veterán
válasz Bulitt #17629 üzenetére
hmmm a sima a rehab és az assault kaphato csak nálunk nem?
na majd megnézem oltokban.akkor lehet kiprobálom de ahogy kolléga leirja ha ez csak egy ilyen cukroslötty amit érzel belőle mint a 2 uj summercool hell.ből akkor egyszeri lesz.
nekem amugy a cherry watt izlik nagyon, ameggy bomba is jo de már csak 15ös.. ...sőt a kobra se volt rossz hatásra de az is 15ös lett...
orange way kéne 100ft.ért...
amig nincs addig marad a cherry watt és a hell szőlőnetán az adrenalinnak még okés az íze a tutti fruttik közül.
eza 40es rise energy nem tudom hol kaphato mennyiért...amit fentebb linkeltek.mert az is bodzás és tudom finom.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz dragonfx #17631 üzenetére
A sima zöld Mosnter, a Ripper és a Lo Carb jelen meg még régen évekkel ezelőtt egy messzi galaxisban. Utána jött a Rehab és most az Assault.
Én pl., most vettem egy Rehabot hogy rehabilitizáljam magam. Azt mondták a boltba ők nem is hallottak a két új Hellről. Mondom akkor jó. Én meg nem fogok nekiállni buszozni a multik között miattuk, amiről ráadásul már tudjuk hogy nem is nagy szám. Mire meg eljutok komolyabb boltba elfogy mind. Na mindegy. -
ToBeY
nagyúr
Én annak örülnék,hogy ha Monster valamelyik jobb fajta Java-t vagy X-Preso-t hozná be hozzánk következőnek.
-
dragonfx
veterán
válasz szekra #17635 üzenetére
hát én még csak 32est láttam de lehet hogy ahogy a kobro ugy az adrenalin is áttért a 15re nem birta az anyagi keretük....
én mindig ugykezdem nézem a 32öt a dobozon....[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz szekra #17637 üzenetére
hát nem tudom egyre szükül a kör asszem fizukor betankolok valami olcso 32esből ami 100-120ft.edzés előtt vagy kevesebbett alvos napokon kell.
vajon a watt meddig fogja bírnia 32vel?Tobey>>ez milyen energy?vagy mi ez?
szekra>>ezzel én is jártam így.azota nem veszek.az elején klassz votl epdig az x-act.utána volt egy változtatás rajta a finom íze eltünt ilyne tipikus chemical íze lett, íztelen lötty.és a dobozán a színek élénkebbek lettek.valszeg más gyártó csinálta. és akkoriban volt az hogy előtt 150ft volt meg 120ft.
és hirtelen levitték 90-100ft.ra.na akkor lett xar.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dragonfx #17641 üzenetére
Jegeskávé, tejeskávé stb.
És ha 2x annyit isztok meg a 15-ösből úgy se jó? Csak azért kérdem, mert engem nem pörget fel sehogy, de akit igen az megmondhatná hogy van-e különbség a 250ml 32 és az 500ml 15 között... Vagy te 500ml 32-t iszol? Mert az úgy tényleg gázos, egy litert kéne meginni ami 4 doboz kicsiből, az úgy gáz.
-
dragonfx
veterán
válasz #90933760 #17642 üzenetére
nem én 500ml.set nem iszok.sok.csak pisálnom kell tőle.
250eset iszok és csak 32est.
én ittam már 15öst meg 9est is...lofax ér érzem nincs benne az a valami.
az egy dobozba 80 az elegednő is az 1-1.5 orás edzésre.
az gáz ha téged 200mg se pörget fel.
idd hidegen és amikor a szádba van hirtelen döntsd átra a fejed és a hideg bubis koffeines cukros trutyi feláramlik az agyadba és olyna leszel mint a stathama cracnkba."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz dragonfx #17643 üzenetére
Persze, szívószállal meg erősebb, nem?
Nekem csak megfájdul a fejem tőle, ha sokat iszok, meg inkább lehangol. Egy Monsternél többet nem szabad meginnom, annyit még elbírok gond nélkül és élvezhetem az ízét.
Nem mondanám magasnak a vérnyomásomat, változó, de minimálisan magasabb csak ha fent van, az még papíron is a normálisba van. Cukrom sincs. Nem tudom, rám hatástalan. Talán a kávé az kicsit feldob, de nem mondanám azt se észveszejtőnek, meg nem kávézom amúgy se.
Csak be ne nyögje valaki, hogy akkor spurit toljak és pörögni fogok. -
szekra
Topikgazda
válasz #90933760 #17642 üzenetére
En nem azert iszom, hogy porgessen, inkabb az ize miatt. De ha mar energiaitalnak merik nevezni, legyen mar benne kello mennyisegu koffein basszus.. Amugy utobbi par hetben atalltam arra, hogy csak Assaultot meg Rehabot iszom, inkabb ritkabban, de akkor finomabb lottyot igyak.
-
senior tag
Megszereztem a Zöld Summert, és a Zöld Oxxo-t Akit érdekel Mester utcában Coopban kapni
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
Zöld Hellnek nagyon jó az ize... de kb ugyan olyan jó, mint a Zöld Oxxonak
Kicsit furcsa a Hellnek ez a sok színes doboz... én tuti Sötét Vörös Üveget csináltam volna valami extra izzel pl Dinnyés
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
törölt tag
Rohadjak meg, de ha lesz pénzem bevásárolok BS-ba az kurva élet. Mindegyik Monsterből, kivéve az AZ-ból.
Khaos, Rehab Green Tea, Rehab Orangeade, X-Presso Midnite, és X-Presso Hammer. Ez összesen 3800 meg 1390 a posta, + 540 a rózsaszín, mert nincs számlán. Ha már utánvét nincs...
Ez majdnem 6k, szaros 6 drinkért? Hát ezen még erősen gondolkozom. Unokatesóm biztos örülne a dobozoknak, mert ő gyűjti őket, az enyémeket is neki adtam oda. De ő csak hazait tud, ennek rohadtul örülne. De ettől még nekem ez 6 kilómba fáj és ő meg nem fogja megvenni az üres dobozokat annyira nem mániákus.
Meg hogy a két Hellből hogy szerzek megint jó kérdés.Valaki tudna regélni ezekről a Monsterekről amúgy? Ja és ezekbe taurin van ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest