Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz kataenergia #16200 üzenetére

    Zsír, akkor nem nekem van ízlésficamom, ha más is így gondolja, főleg egy energy sommelier. :DD Tényleg, ti gyűjtők már mondhatni azok vagytok, pláne aki rengeteget kóstolt már.
    Nekem kicsit elavult a tájékozottságom az elmúlt pár évben ami azt illeti. Nem sűrűn járkálok nagyobb üzletekbe, kénytelen leszek megvenni 600 fölött a Rehabot ha kíváncsi vagyok az ízére. Egyszer el tudom viselni, remélem jó is lesz.

    Amúgy itt semmit se kapni. A 4 féle Monster meg pár Hell. Régen volt vagy 10 márka az üzletben, meg a többibe is, csak sok üzlet be is zárt az évek alatt. Anno Hellből is csak kettő volt, vagy három. A Hell, a nagy Hell meg a cukormentes. Meg később a Vodka & Whisky, azok se ízlettek. Az egyik jobb volt kicsivel, arra emlékszem már csak. Most meg látom van több is, de nem néztem meg pontosan mik azok.

    Na, hogy annyira ne legyen nehéz behatárolni, kb. 4 éve voltam a nagy gyűjtő meg fogyasztó, aztán egyre kevesebbet és több mint 2 éve egyáltalán rájuk se néztem. Szóval az ismeretségem ennyi, az is kikopott már.

Új hozzászólás Aktív témák